Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sonja
nagyúr
-
ANDROID???
addikt
Tuti megoldás, törlöd az alkalmazást

Wallenberg: Ne várjunk 200-300e Forintos DSRL/MILC szintet, de nem mondható rossznak a minőség.
Javasolt bemenni egy MM-be fotózni vele és azt átlökni a saját telefonodra Bluetooth és otthon monitoron megnézni
Gondolom azt mondanom sem kell, hogy a saját telefonoddal is készíts ugyanazokról fotókat, hogy össze tudd hasonlítani
-
szmissz
senior tag
Nem fog rendesen működni az új Vodafone simmel, ha nincs fent a B120-as végű rendszerfrissítés. Ha mázlid van, akkor már megkapta a telefon, ha nincs, akkor szívás. Naponta 30x fog ledobni a hálózat amíg fel nem kerül.
Így tudod manuálisan feltenni, fullon letöröl mindent a telefonról, szóval ráköltözés előtt érdemes.
-
törölt tag
Kb. ugyanaz a helyzet, mint P7 -nél. Talán a RAM kezelés agresszívebb, de ez orvosolható frissítéssel.
Pl. kb. 2 óra után elkezdi üríteni a háttérbe rakott folyamatokat. Mondjuk egy megnyitott böngészőt újratölt. Viszont ez más telefonnál is így van 6 -os droidon. Korábbi példa (amit feljebb írtam) a HTC A9 is.
-
szami777
addikt
Ezt jó volt olvasni.

A baj az (és itt most nem rád gondolok, nem téged akarlak minősíteni), hogy a vásárlónak/vevőnek több hatalma van szerintem mint hinné, és ebből rohadt nagy perpatvart kellene csapni, mert ez már nem tudom hányadik bolt, ahol eljátsszák.
Azt tudjuk, hogy Magyarországon emiatt pereskedni felesleges, de rossz az, hogy itt-ott megjegyezzük,gép előtt ülve rácsapunk az asztalra, a bolt meg nem változtat, mert a vásárlók nem tesznek semmit (én is is ide tartozok), a dolgok ugyanúgy mennek tovább.
-
Sonja
nagyúr
De ez az, hogy forgalmazza.
Csak gondolom kevés volt a készlet, mert fel is kellett iratkozni rá. Mondjuk azt is mondták, hogy lehet, hogy egy hónapot is kell várni rá, mégis kb. 1 hét alatt meglett. A honlapjukon tudom, hogy nincs. Egy kalap sz... az oldaljuk. Még egy regisztrációt se bírtam anyumnak összehozni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
- Samsung Galaxy Z Fold7 Silver Shadow-karcmentes 100% akku / 34 ciklus Garancia 2028.09. 27-ig
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![[link] [link]](https://s25.postimg.org/g9cyy6etb/N_vtelen.png)
![[link] [link]](https://s25.postimg.org/5nt3m68hr/N_vtelen0.png)

érdekelne ténlyeg