Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
m1lan
őstag
Sziasztok! Telefonváltás előtt állok, egy Samsung Galaxy S3 LTE utódját keresem. A Telekom kínálatából tudok választani, a nagy esélyesek között a Galaxy A5 (2016) és a Huawei P9 Lite van. Előbbi sokkal jobban tetszik, viszont gyengébb a hardvere, utóbbiban viszont a kijelző és a kamera nem olyan jó.
A P9 Lite lenne olcsóbb ajándék B0 okosórával, az A5 (2016) már drágább. Ha van annyival jobb, esetleg még a Honor 7 is képbe jöhet.
A teszt óta javítottak a kamera minőségén? Ha jól emlékszem, a RAM-kezelés sem volt túl jó, azóta ez a próbléma már nem áll fenn? Huzamosabb használat után mi a véleményetek a készülékről?
Előre is köszönöm a válaszokat!

-
minimumgame
tag
Üdv!
Ma tulajdonosa lettem egy ilyen telefonnak, szóval sok olvasgatás után be is jegyzem magam ebbe a topikba

Egy S3 LTE-ről váltottam, de ez a telefon brutális lett...
-
Sziasztok!
Öcsém akar ilyen telefont venni, mivel Lumiák vannak a családban, gondoltunk a Lumia 650-re is, adatok alapján gyengébb, de olcsóbb is. Valakinek volt tapasztalata mindkettővel?
Hosszú távon nem tudom melyik a jobb választás, valószínű P9 Lite-ot választja öcsém, remélem jó ideig ki fog tartani, frissítésekre, meg hardverre is gondolok.Tokot és kijelzővédő linkeket köszönöm, megmutatom neki. Szinte biztos, hogy eBay-ről fogom megrendelni, szerintem is jó minőségűek és néha elég gyorsan meg is jön.
PayPal-ról annyit, hogy régóta használom, már itthon is azon keresztül fizetek. Nem vagyok jó angolos, de eddig mindent kibogoztam netes fordítók és leírások alapján. Egyszer rendeltem nagyobb értékben eBay-ről és nem jött a cucc. Eladó ígérgetett, aztán utánajártam, hogyan lehet reklamálni. Nem volt egyszerű, de sikerült és PayPal vissza is küldte a pénzem.
Szerintem ha valaki visszaküldi a vásárolt terméket, gyorsabban és egyszerűbben visszakapja a pénzét, mintha készpénzzel, vagy akár bánkártyával fizetett. -
gianone
őstag
Max. konyhanyelven kell, és remek magyar leírások is vannak. Nem igényel többet, mint egy sima külföldi rendelés. Nulla nyelvtudással én annak se mernék nekiállni, ezt viszont elismerem.Pl. átváltások miatt.
Nagyon sok kedvezmény is csak Paypalra jár. Sok oldalon magyar kártyával nem is lehet vásárolni neten, de Paypallal igen. Pl. görögöknél.De kínai cuccokban Alin szinte minden megvan, és az is teljesen biztonságos. Mármint maga az oldal, nem az eladók. De ők nem tudnak lerántani, mert Alin keresztül fizetsz.
-
ORCA58
addikt
-
törölt tag
PayPal nagyon megbízható, komoly banki kapcsolatokkal. Megbízás vagy visszavonás szerint terhel. Neki pl. joga van mínuszba terhelni akkor is, ha a banki ügyfélnek nincs lehetősége. Elég komolyan veszik, csak ajánlani tudom, lesz időd nézz utána, itt is van topikja.
Nem tud terhelni aktív megbízás nélkül.
-
gianone
őstag
Kevesen tudják, de a kelet-európaiaknak állja paypal a visszaposta költségét, bármilyen okból. Mondjuk ez Kínába annyira nem érdekes, de EU-ba igen.
Paypal meg csak egy fiók.
Nekem egy Nillkin tök új rekordként 10 nap alatt jött meg Ebayről. És ahogy az értékeléseket olvastam, nem voltam vele egyedül.
Ő volt az, érdemes majd figyelni, mit árul.
[link]Persze mázlim is lehetett. Mondjuk volt, hogy ennél olcsóbban fóliát is küldtek mellé, de az lassabb volt.
Ha valaki meg egyáltalán nem akar paypalozni, ott van Ali.
-
jeni
félisten
Én félek attól ,hogy lenyúljak a kártyáról a többi pénzt mert ott meg kell adni. Ha valaki vállalja az ebay rendelést én ebben benne vagyok és kifizettem az árát.
A másik gond és én már beleestem,hogy hamis árut kaptam. És többe került volna reklamálni mint inkább hagytam a dolgot. Amúgy az a Xiaomi 16000 mAh Powerbank működik rendesen meg ha hamisítvány is.
A Vatera előnye,hogy magyarul tudok reklamálni és akár személyesen is átvehető. -
Hubzsi
tag
Sziasztok!
Hogyan tudom a simről törölni a számokat? Sehol nem találom... Köszi
-
-
choco01
addikt
Nem akarok senkire rátukmálni semmit, veszekedni stb.
Azért linkeltem be ezeket mert, 2-3 éve én is mindent itthon vettem meg telóhoz, géphez.
Aztán rendeltem kintről, és bebizonyosult hogy százforintokért 100%-ig ugyan azt ami itthon több ezer forint(tok, fólia, kábel) megkapom, és boldogan használom.
Akinek van rá annyi pénze vegye meg itthon, gyorsan megvan stb. De ha most is van rajta fólia, tok akkor főleg érdemesebb a tartalékot kintről megvenni mert az itthon árért veszel öt darabot.
Üvegfóliából inkább Apple cuccokra szokott átmenni, 300 forintos 5S üvegfóliából idén már legalább 30 ismerősnek dobtam fel, és ugyan az a minőség mint a 2500 forintos GSM boltos, esetleg 4000 forintos T-Mobileos.
Annyira olcsó hogy nem érdemes gondolkozni rajta.
Stylerr: Szintént iPhonera tettem már ilyen hardcase-t, meg Samsungra, elég patentul fogja, természetes hogy nem véd annyira mint a hybrid meg a TPU, de sokkal szebb, egyébként amit linkeltem 4 dolgot mindet megrendeltem,fóliából már egy átment rajtam a kövit várom, a hardcase sztem jövőhéten meglesz, ha megvan küldök róla neked képeket, ha érdekel.Ráadásul a fa mintás keménytok egy német telefonos boltból jön, emailbe még hivatalos számlát is küldtek nekem.

-
Stylerr
addikt
Erről a tokról mi a véleményetek? Nekem nagyon tetszik a stílusa.
-
jeni
félisten
válasz
choco01
üzenetére
Elvileg itt a legolcsóbb itthoni megvétel (igaz még rájön a posta költs:790Ft)
megbízható boltból:
[link]
na ez már tetszik
[link]
jobb anyagból van? -
törölt tag
Lassabban húzd vagy nem tudom, ott kell lennie, azt nem lehet kikapcsolni. Vagy nyomj egy újraindítást, lehet akadsz valami miatt.
gaga1:
Az szoftveres gubanc lesz. OTA -n frissítettél? Nincs fent másik launcher? Gyári témát használsz? Kifejezetten egy program nem akar elfordulni vagy semmi? Próbáltad, hogy kikapcsolod a forgatást, aztán vissza?Próbáltad, hogy kikapcsolt animáció mellett is csinálja -e? --> Fejlesztői menüben lehet kikpacsolni, amit úgy hozhatsz elő, hogy a build számot nyomkodod addig, amíg ki nem írja egy új ablakban, hogy fejlesztő vagy. Utána a beállításokban fog megjelenni az új menüpont. Mást ne állíts és nyomj utána egy újraindítást.
-
-
törölt tag
Igazából nem tudom erre mit is kellene válaszolni, az EMUI -t ismered, általában a hardveres dolgokkal is egész jól képben vagy. Meg emlékszem is rád a 3C fórumból.
A 6 -os droidot szerintem érdemes inkább megnyomkodni, ha van rá lehetőséged érdemes megnyomkodni. EMUI 2.3 -hoz képest nagyon más, sok funkció megváltozik. Butul a lebegő gomb, a stat bar ikonok elrendezése szűkebb lett, csak 3x3 használható egyszerre, amiből a beállítások ikon fix. Nem annyira markáns már a felület, viszont sokkal letisztultabb. Mivel itt szoftveresek a gombok, így cserélhető a sorrend, illetve hozzá lehet adni az értesítési legördítőt. Összességében szerintem jobb a felület, de ezt újra meg kell szokni, mert teljesen más.
HA volt fent az EMUI 3, akkor kevesebb lesz a meglepetés. Erre már nem emlékszem, hogy fent volt -e nálad.
Mivel elterjedt készülék, így szerintem nem nehéz rá itthon megfelelő tokot és fóliát találni, de jobban ajánlom a külföldi rendelést.
-
jeni
félisten
én se kaptam választ,mintha arra is tojnának.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
pedig az összefoglalót is átnéztem és semmi olyan nincs benne ami esetleg a kényelmi funkcióra ,a telefon érték megóvására is lenne néhány utalás,lévén a tartozékok is belevágnak a témakörbe! -
ANDROID???
addikt
Az, hogy kapsz választ nem attól függ. Egyébként, pl így (a többit privátban kérdezd a szerkesztésre vonatkozóan, mert nem ide tartozik):
porterocka: annyit lehet még hozzátenni, hogy a tűt egyenesen kell tartani és érzéssel belenyomni.

Ez nem okoskodás akar lenni, csak pl egy válasz egy hozzászólásban, de akkor már legyen értelme is

-
Hokunda
senior tag
Üdv ismét lenne egy kérdésem.
Eddig nem volt Huaweiem, így kicsit gondban vagyok. Az üzletben simán beletették a sim kártyát, itthon viszont az sd kártya berakásakor problémába ütközöm. A tűt mennyire kell nyomni vagy mozgatni bármely irányba? (feszegetni egyáltalán nem akarom, nem is tettem, de youtube videó alapján simán kipattan a foglalat, de nálam ezt nem tette meg) Szóval menjek vissza az üzletbe vagy nyomjam erősebben a tűt? (1 napos a telefon)
-
jegenye77
addikt
Nova launchert hogy tudom alapértelmezettnek kivalasztani?
Speciális beállításoknál a kisegítő lehetőségeknél be van kapcsolva.
Most reggel kezdte ezt, hogy mindig vissza áll a gyárira. -
dualcore
őstag
válasz
AngeloDivina
üzenetére
Fentről lehúzod az állapotsort és ott van. Képernyőkép.
-
jeni
félisten
Szia!
Lehet,hogy napokon belül lesz egy ilyen teló a páromnak. A kérdésem az lenne,hogy üvegfólia és tok bármely fajtája kapható valahol és milyen árban? Ha nem akkor ez is ebayos beszerzésű lesz mint a Honor 3C esetén?
Gondolom nem csak + 4 maggal lesz előre lépés hanem LCD felbontásában is,valamint egy ujjlenyomat olvasóval bővül majd. Más egyéb dolgokban mennyire lenne előre lépés a Honor 3C-hez képest. A Honor 3C nagyon jól működik ma is,szinte semmi gond nincs vele. 1-t leszámítva ,hogy már nincs szoftveres támogatása,hiszen 4.2.2-nél megálltak hivatalosan! A 4.4.4.azt meg külön kell leszedni saját felelősségre. -
AngeloDivina
aktív tag
Mi a leg egyszerűbb módja a kèpernyőmentèsnek? Hangerő+power? P8-on volt duplakopp rá. Úgy emlèkszem 6.0-val ott is eltűnt ez a jópofa ès gyors mentès.
-
bubus66
nagyúr
(#2146) zoli62
Pl van egy widget is ahol ki belehet kapcsolni és azt oda teszed ahova akarod.
Különben meg amit (#2147) porterocka itt írt az a P8 Lite 6.0-ban is már így volt tehát abban semmi különbség nincs.
A dupla kopp helyett ujjlenyomat olvasó van
Ez P9 Lite és nem P8 Lite tehát a kettő nem is lehet ugyan az.
-
okoska74
senior tag
Üres képernyőn hosszan nyomsz majd a minialkalmazásokból az energiagazdálkodást rakd ki.
Fentről lehúzod az értesítéseket majd jobbra lapozol a parancsikonokhoz végül a GPS.
Azt azért tudni kell, hogy így nem ki - be kapcsolgatod a GPS -t, hanem bekapcsolt GPS mellet takarékos ill. nagy pontosságú GPS -t kapcsolgatod. Teljesen kikapcsolt GPS nél pl. az időjárás sem tudja , hogy éppen hol vagy és nem tudja a helyi adatokat megjeleníteni. -
zoli62
addikt
Tegnap én is tulajdonosa lettem eme remek készüléknek. A P8 Lite után van pár eltérés. Nem lehet beállítani, hogy két koppintással fel lehessen oldani a képernyőzárat, a GPS bekapcsolásáért mindig be kell lépni a menübe, mert nincs a parancsikonok között, és azokat nem is lehet tesreszabni. A két kártyát viszont intelligensebben kezelni, mint az elődje, független attól, hogy passzív dualról beszélünk. Úgy vettem észre, még jobban egyszerűsítették a szoftvert. a Huawei fiók mit tud? Ugyanis észrevettem, hogy nem csak telefonon, hanem interneten is lehet ilyet regisztrálni.
-
eszaki0
aktív tag
Sziasztok! Érdeklődnék ,hol lehet a csengést hosszabbítani. 15mp után mindig megszakad. Minden hívásnál. Nagyon rossz
-
Stylerr
addikt
Az értesítéseknél beállítottam, hogy a beállítások tudjon értesítést küldeni a zárképernyőre. Mégsem működik. -
boneyard
tag
Itt is van hozzá karcucc, de csak 80 az ára: [link]
-
dokee78
félisten
válasz
choco01
üzenetére
Ez valami gagyi üvegfólia,mint amit az egyik kollégám rendelt?
Ő is olcsón vette,míg a másik drágábban,de az valóban üveg volt,mert tört is.Prime110 Ettől jobb óra,amit a Telekom ad vagy nem?
Mire veszek telefont még akár ki is kupálódik a frissítésekkel.
Biztos volt már róla szó,de még mindig nem forgalmazzák itthon valamelyik webshopban a 3 GB verziót?
-
gyuri2008
veterán
Fólia van rajta gyárilag.
Szilikon tok is van 1990ft jó minőség,én is vettem hozzá az mm-ben. -
Hokunda
senior tag
Üdv, ma vettem át a készüléket. Egy nagyon rövid átfutási időn kívül még nem "mélyedtem el" benne jobban. Viszont az üzletben nem volt semmi értelmes tok+fólia/üveg hozzá. Esetleg tudnátok ajánlani hozzá valamit? (szilikon tokban gondolkodnék nem a noteszes kialakításban) Ha lehetséges belföldi cégtől, de ha más nincs ebay is megteszi.
-
batai15
félisten
Na igen az otg nekem is nagyon fájó dolog.
-
gaga1
tag
Más. Amikor feloldom a képernyöt nem akar elsöre elfordulni a kijelzön a tartalom. Csak ha átforditom kétszer a telefont. Valakinél volt már ilyen?
-
Vandie
tag
válasz
AngeloDivina
üzenetére
Köszönöm mindenkinek, azt hiszem ez eldőlt akkor.
-
-
-
dokee78
félisten
Nálam is lehetőségként felmerült,de a Samu vesztett.
Nem tudom lehet rosszul látom,de a Huawei ujjlenyomat olvasója egyből felold.
A Samué viszont először a zárképernyőt villantja fel utána old fel.
Nem mondom,hogy lassabb lenne,de ez számomra zavaró.Erősebb a P9 Lite.
Felülete is jobban tetszik.EMUI.A Samu előnyei számomra kevesek.
-
bubus66
nagyúr
válasz
üzenetére
(#2109) porterocka
De azért, hogy nem vagyunk hívei neki még ahogy olvasom sokan csak így csinálják és inkább ebben hiszen mint a tiszta telepítésbe.. Nekem csak a név jegyzékről van mentésem, mert a tiszta telepítés híve vagyok..
Igaz a P8 litenél is rongyosra koptattam billentyűzetet, hogy az OTA vagy akár teljes frissítés után Ajánlott az FR mert nagyon sok bosszankodástól meg ment.
-
Vandie
tag
Sziasztok!
Huawei P9 Lite és Samsung A5 2016 között hezitálok. Ti melyiket javasolnátok? Köszi
-
bubus66
nagyúr
(#2105) m.fery
Itt meg találód az indítási modokat
(#2104) porterocka
Betehetnéd, Téma Összefoglalóba azt is hogy OTA Frissítés után nagyon ajánlott a Factory reset -
kovaccs
tag
Igen a "nem megjelenő gyorsindítók " csak a szerkesztés után érhetőek el, nem lehet teljes nézetre váltani?
-
bubus66
nagyúr
válasz
üzenetére
(#2104) porterocka
Igen ajánlott lenne de ........... Betehetnéd, azt is hogy OTA Frissítés után nagyon ajánlott a Factory reset.. Ha mindjárt nem is de később is jöhetnek elő bugok..
(#2105) m.fery
Az FR= Factory Reset
Azt mindegy melyikkel csináltad meg nagyon ajánlott az FR
Azt pedig úgy tudod megcsinálni, hogy Kikapcsolod a telefont.
A Hangerő gomb fel bekapcsoló gomb együttes nyomása, mégy a recovery meg nem jelenik.
Olyan mint a képen ami van.
És sorba meg csinálod, az alsóval kezded
-
m.fery
csendes tag
-
törölt tag
Mármint arra gondolsz, hogy néha kéri az ujjlenyomat mellé beállított feloldást, vagy amúgy nincs beállítva mellé PIN? Tehát kéri a feloldásit és a PIN -t is?
Csak mert előbbi normális dolog, ha sokszor van feloldva ujjlenyomat-olvasóval. Nekem a többi telefon is kérte/kéri, tehát nem bug, hanem biztonsági felülbírálás.
Viszont ha utóbbi, akkor valóban soft reboot. Gondolon OTA -nál elnyalt valami, amire első körben FR javasolt. Ez kb. 50% -os eséllyel gyógyít, szóval legyen letöltve a frissítésből a teljes ROM is.
-
m.fery
csendes tag
Sziasztok.
Kb. egy hete én is p9 lite tulajdonos lettem LG G4-ről váltva, üzemidő miatt.
Tetszik a telefon kezdek is vele megbarátkozni.
A gondom annyi lenne hogy naponta gondol egyet és random módon újraindul. Ezt abból tudom hogy kéri a pin kódot és az azonosítót az újlenyomathoz.
Esetleg tapasztal más is ilyet? Mi lehet a probléma? A telefon frissült és a legújabb os van rajta. Plusz kb. 10 progit telepítettem.
Köszi a segítséget.
Feri
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (106A)
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (105A)
- iPhone 13 Pro Max / 256GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (107A)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![[link] [link]](https://s25.postimg.org/a2oqgvfy7/Screenshot_2016_08_18_12_48_54.png)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az értesítéseknél beállítottam, hogy a beállítások tudjon értesítést küldeni a zárképernyőre. Mégsem működik.

![[link] [link]](http://funkyimg.com/i/2bvis.jpg)