- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #392 üzenetére
Itt kicsit nehezebb lesz rá külföldi fórumokról a megoldás, mivel a legtöbb helyen a 3 gigás fut. Több országban persze már kiderült, hogy szintén a 2 gigás van az eladóknál.
Bár az sem biztos, hogy a két modell közötti szoftveres eltérést érinteni fogja. Attól függ hogy oldják meg a dualosítást.
P8 Lite esetében annyival egyszerűbb volt, hogy nem kellett több hardver verzióval számolni. Illetve volt egy variáns, ami Kirin helyett Snapdragon -t kapott, de azt az USA kapta. Szóval nem nagyon érintette az EU -t.
-
Hubzsi
tag
válasz
Milestone2 #395 üzenetére
Semmi, zsebből élő és katt, 640ds em volt előtte annál sokkal gyorsabban fókuszál.
-
Hubzsi
tag
Szerintem még messze használható ez a kamera!
-
dokee78
félisten
válasz
Milestone2 #387 üzenetére
Nézted már független e a szolgáltatós?
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #387 üzenetére
P8 Lite -nál is így volt. Lévén, hogy csak dual SIM létezett belőle, így a szolgáltatókhoz küldött verziók mindegyike single -re volt butítva.
Van átjárás, tehát dualosítható nem hivatalosan, de nem olyan egyszerűen, hogy a független ROM -ot teszed fel. Illetve vissza is állítható garanciáztatás miatt.
Persze akkor van gond, ha az adott hiba miatt nem tudsz flashelni (garanciáztatásra). Meg az is igaz, hogy TMX -nál a Huawei -es brigád jófej, nem nagyon foglalkoznak azzal, hogy milyen SW van rajta. Simán meg szoktak csinálni Huawei -t custom recovery -vel, vagy custom ROM -mal. Nyilván erre nem szabad örökké alapozni, de nem kell annyira izgulni, mint mondjuk egy Samsung -nál.
batai15:
Várhatóan akkor lesz rá végleges javítás, ha bekerül (/vissza) a Voda és a Telenor kínálatába. A szolgáltatók bekerülés előtt tesztelni szokták a készülékeket, és amíg ilyen hálózati probléma van, addig nem fogják árulni.Bár gyanítom Vodánál egyedi, szolgáltatós ROM -mal fog jönni.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
balazska92 #379 üzenetére
L21-est kaptam 2 napja, 1 SIM-es (mai napig nem tudom tényleg létezik ilyen változat, vagy a genya T szoftveresen vagy hardveresen tiltja a SIm2-t) , 2GB-os.
-
törölt tag
válasz
lacibattya #385 üzenetére
Ugyanaz a szezor, lencse, egyebek. Max. a szoftver lehet javított.
-
törölt tag
válasz
Little Hulk #383 üzenetére
Itt egy kicsit komolyabb teszt. Nem csak a kameráról.
-
Little Hulk
tag
Sziasztok! Érdeklődnèk attól aki használja, hogy milyen a kamera? Nem dícsèrtèk a teszten... P8-at szerettem volna, de nincs a T-nèl csak arany, az meg nem játszik....
-
MK VII
veterán
válasz
-
törölt tag
válasz
L21 lesz az, de meg tudod nézni a kitett darabon is.
-
balazska92
senior tag
Srácok a T-nél hétfőn veszem meg a p9 liteot, de ahogy olvasom több féle verzió van. A T-nél jelenleg melyik van? Vagy hogy tudom eldönteni?
-
igor-hu
tag
Jobb híján maradt ez a megoldás:
http://android.wonderhowto.com/how-to/change-your-androids-screen-resolution-without-root-access-0160439/ -
igor-hu
tag
Sziasztok,
Nekem úgy tűnik az egyes appokban, hogy a telefonon a DPI túl magasra van állítva, sehol nem találom, hogy hol lehetne ezt állítani. Van erre valami mód?
Köszi
-
batai15
félisten
Aki esetleg tokokat keres , huawei g9 néven is keressen úgy látszik othol g9 a neve .
-
MK VII
veterán
Hehe.. Épp ma tettem fel a kérdést én is a P9 topikban.. Őrült hangosan szól egyesen is..
Választ is kaptam.
Azóta minden rendben -
Hubzsi
tag
Valahol lehet visszevenni a hangerőből, még egyes erősségen is elég durván szól.
-
davidovi
tag
Sziasztok,
S4 miniről váltanék, mert lassan 3 éves a kicsike, egyik opció a T-nél P9lite, esetleg honor7 (bár spúr vagyok annyit kiadni egy telefonra) másik a xiaomi mi4c.véleményetek erről? mi4c vagy P9lite?
köszi előre is -
Hubzsi
tag
Sziasztok! A kamera kornyeken ha megkocogtatom van valami fura hang , akkor is hallatszik amikor kemény felületre teszem le, masnak is zörög arrafele?
-
batai15
félisten
Akkor ez halott ügy?
Mondjuk ez csak egy nyavalyás téma, nem értem mi a gondja vele. -
batai15
félisten
viszont van egy gondom
power amp témákat nem tudok letölteni, letölti , de droidos ikonja lesz és cancel felirat benne. valaki megnézné nekem?
-
batai15
félisten
válasz
balazska92 #355 üzenetére
Válaszolok mindenkinek :
gabenh : lehet hogy témával változik.
Ha emui 4.1 ez is meg az is , valszeg ez a magyarázat.
balazska92: kamerában nem biztos hogy jobb, meg ramban , de minden másba igen.
Az emui okosságai elég jók, sebesség kiváló, akku szintén .
Ha ebben a telefonba gondolkodsz akkor vedd meg bátran , annyi hogy otg-t nem tud.
Aláírásomban láthatóak az eddigi készülékeim(bár nem mind ) ezek után is azt mondom jó kis telefon ez .ORCA58: van a telefon kezelő appban van ilyen.
-
balazska92
senior tag
válasz
Milestone2 #357 üzenetére
Köszi, ez egy elég korrekt összehasonlítás, kamera is nem hinném hogy láthatóan rosszabb lenne... pontokból is ez jön le, szerintem maradok a p9 litenál.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Kamerában biztosan nem veri a sony saját cuccát. Minden másban (látszólag) jobb.
Xperia Compactom sosem volt. H P9 Lite is csak tegnap óta. Nem vagyok kompetens.
-
jatszo
aktív tag
válasz
+1. Kb. ebben a cipőben járok én is.
-
balazska92
senior tag
Sziasztok! Jelenlegi xperia z1 compactomról napokon belül lejár a hűség T-nél, szeretnék egy új telót, ilyen 80 ezer környékén. A T kínálatában ez tűnik a legjobb vételnek. Mit tudtok mondani róla, megéri? z1c-hez képest előrelépés, összességében jobb telefon? Semmi extra használat nem lenne, néha pár fénykép, gps, facebook. Fontos lenne hogy ne akadjon, döcögjön, jó legyen a gps, és azért a kamera is legyen kb olyan mint a mostani z1c-nek. Remélem tudtok segíteni!
-
gabenh
tag
válasz
lacibattya #1 üzenetére
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem néztem ma telekomnal egy sima P9et, nekem P9 lite van,na ugye ugyanugy emui 4.1 de a sima p9en az ikonnal nem volt ez a "mappaszeruseg" hatter... erre gondolok:
http://kepfeltoltes.hu/view/160609/IMG_20160609_132837_www.kepfeltoltes.hu_.pnghogy lehet megcsinálni hogy ez ne legyen ott? beallitottam ugyanzt a temat ugyanazt az ALAP ikonpakkot es a sima P9nel ez nem volt ott az enyémen a lite-n pedig igen
-
Milestone2
nagyúr
Meg ne járj úgy mint én (ha itthon szolgáltatónál) veszed. P9L. Előtte "jól" utánanéztem a neten, mondom rendben van, van belőle 3 féle változat VNS-L21, VNS-L22, VNS-L31, mind 2SIM-es, RAM-ban (2GB/3GB), meg B20-ban különböznek... aztán a nagy lóf@szt...Telekom egy SIM-es változatot árul...neten megrendeltem, boltba bementem, kérdeztem 2 SIM-es? Nem tudjuk... 3GB-RAM? Nem tudjuk, mi már csak áruátadó pont vagyunk...tudásunk az nincs... Ez van, szerencsére nem létszükséglet, de jó lett volna...
-
szegto
senior tag
Üdv.
A Honor 7 és P9 lite között próbálok dönteni.
Szerintetek melyiket érné meg venni?
Használtban gondolkozok, tehát az ár is kb hasonló.
Ahogy nézem teljesítményben közel azonos.
Akinek van tippje irjon.
Üdv -
batai15
félisten
válasz
Milestone2 #346 üzenetére
Elhiheted hogy a 4s se volt a legjobb . Pedig eppöl .. annyi hogy volt telekom akció egy éve és 40be megkaptuk. Annyit is ért.
-
batai15
félisten
válasz
Milestone2 #344 üzenetére
Aszonynak bejön , neki is vettünk,de annyi a baja h nem apple. Pedig 100x jobb mint a 4s volt ..
-
batai15
félisten
válasz
Milestone2 #342 üzenetére
Nocsak , kellemes meglepetés.
Szerintem ha a telefonra fel tudod dobni az appot ami az órának kell akkor szerintem menne.
Huawei wear app kell . -
batai15
félisten
Egészség app ->beállítások- lépés számláló mutatása lesz amit kerestek szvsz.
-
törölt tag
Egyelőre ezt nehéz megmondani. A szenzor ugyanaz mind a két telefonban, illetve f2.0. DE nem csak ezen múlik. Jelenleg annak kell kiderülnie, hogy egy újabb szoftver mennyit javít rajta. Annyi biztos, hogy a manual lehetőség és a raw egy elég jó opció.
Napfényben a Honor 6 képei szerintem jobbak, főleg makronál. "Sötétben" még a jelenlegi állaptotban sem mondanám jobbnak a Honor 6 -ot.
-
MK VII
veterán
Az engem is érdekelne..
Egyszer valami tök mást akartam beállítani és odataláltam a menüben ahol a lépésszámlálót lehet állítani.. kikapcsoltam, de azóta sem találok vissza.. Lövésem nincs, hogy hol kell keresni... Átbogarásztam az összes beállítást és sehol nem találom..(#336) kovaccs
Kamerája szerintem bőven Samsung S7 szinten van.. Sőt.. Néhol még jobb is nála..
Az egyik, ha nem a legjobb kamera szerintem ebben a készülékben van most.
Videózás az nem a legjobb, de képekben kb veretetlen. Tettem ide a topikba képeket.. Teljesen automata módban készítettem őket. Ha gondolod nézd meg őket.. Pár hozzászólásommal visszább van az egyikben linkelve.Szerk.:
Téves... Fene ez a két topik.. Egymás alatt van nálam és összekevertem a P9-el.
Na szóval a sima P9 kamera képességeire értendő amit írtam..Viszont a lépésszámláló téma az még így is érdekel.
-
kovaccs
tag
Honor 6-ot cserélném erre! Szerintetek tud legalább annyit kamera szinten, és úgy általában? Telekom beszerzés lenne.
-
Hubzsi
tag
Valaki tudja hogy a lépés számlálót hogyan lehet levenni a zsarolási képernyőről?
-
batai15
félisten
Mit rugoztok ennyit?
Van b20,l21 van eddiginél. -
ORCA58
addikt
válasz
Silenzio #325 üzenetére
A Huawei Európába hivatalosan olyan telefonokat forgalmaz, ami az itt használt összes frekvencián képes működni! Lehet az a legolcsóbb vagy a legdrágább készülékük.
A frekvenciák 4G esetén az előző hozzászólásban [link]
T-nél a B20 Budapesten tudtommal nem is játszik szerepet, mert a ritkábban lakott területen van kizárólag B20. Sok helyen ahol B20 4G van, 3G egyáltalán nincs és nem is lesz.
A telefon a T-nél is beszerezhető, ők pedig csak olyan készülékeket forgalmaznak, amik használható a saját sávjaikban.
Más szolgáltatóknál más a helyzet, de mindegyik használ B20-at.Valaki korábban írta, hogy Edigital csak 3G-set forgalmaz. Nem tudom honna az info, nem is tudom létezik-e olyan változat. Az tény, hogy az adatok hülyén vannak felsorolva, de ott az LTE: "3G, Bluetooth, DLNA, EDGE, LTE, USB, WiFi"
-
Silenzio
addikt
Ember, 4G nélkül a hajadra kenheted a telefonodat, hacsak nem vagy Vodás. T-s vagyok, 4G nélkül még BP-en is pokol az élet. Bemész egy épületbe a Nagykörúton, és rögtön az Edge legalján találod magad, fél-egy perc, míg betöltődik a Mobilarena. Ez nekem akkora negatívum, hogy beleremegett a ház is, mikor olvastam.
-
szami777
addikt
válasz
Perfect Mr.9 #321 üzenetére
Kamerája jóval jobb a xiaominak, én a b20 hiánya, meg az 5.5 col miatt huawei mellett tenném le a voksom, de ez egyéni igény, P9 lite mellett szól a kétszer annyi garancia is. (1 vs 2 év, így eladásnál jobb áron tudom eladni, nekem ez is nagyon fontos)
A redmi notre 3 pro best buy lenne, ha lenne benne b20, ha neked az nem kell, szerintem jól jársz azzal is. -
ORCA58
addikt
válasz
Perfect Mr.9 #321 üzenetére
Ha kell a B20 akkor nem kérdés, a P9 lite. Ha nem, nekem akkor sem kellene a PRO, mert túl nagy.
-
Perfect Mr.9
újonc
Huawei P9 Lite-VS-Xiaomi Redmi Note 3 PRO ???
Melyiket javasoljátok?
-
jegenye77
addikt
Két heti használat után számomra tökéletes a telo.
Egyedül a fotózás ami gyenge.
Elképzelhető, hogy ezen egy frissítéssel javítanak? Illetve lehet rajta javítani így egyáltalán? -
Hubzsi
tag
Sziasztok! Nekem is megjött a fekete , egyenlőre rendben van a képeket majd tesztelem, eddig a vodas kártya sem adta még meg magát. Szokni kell a felületet de eleg ígéretes
-
dionaea
őstag
hát a p9 lite sztem elfelejtve. Nagyon sajnálom, pedig inézetre jónak tűnt de ez a sok negatívum kicsit eltántorított.
-
szami777
addikt
wtf
Azért vagyok összezavarodva, mert a másik topikba ki lett tárgyalva és az volt a verdikt, hogy van b20, 2 féle p9 lite van, a 3 giga ramos, meg a 2gb-os verzió és csókolom. De teljesen belezavarodtam már, hogy most már a boltja válogatja, melyik b20-as, melyik nem. Agyrém, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Mert oké, a xiaomi-nál nincs b20, de az ott tény, előre közölt és valakinek tetszik, valakinek nem, de legalább tisztázott, itt meg össze-vissza, én átlag user meg csak kapkodom a fejem. Júli közepén veszek új mobilt, addig remélem minden egyenesbe jön.
A végén megunom a sok kérdőjelet és veszek egy honor 7-et. -
kricsek
csendes tag
válasz
szami777 #303 üzenetére
http://www.gsmarena.com/huawei_p9_lite-7983.php
4G bands LTE band 1(2100), 3(1800), 7(2600), 8(900), 20(800) - VNS-L21, VNS-L31
LTE band 1(2100), 3(1800), 5(850), 7(2600), 8(900), 19(800), 28(700), 40(2300) - VNS-L22
LTE band 2(1900), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 28(700) - VNS-L23
LTE band 2(1900), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 12(700), 17(700) - VNS-L53Az edigitálnál meg is kérdeztem emailben:
Az általunk forgalmazott Huawei P9 Lite (Dual Sim) kártyafüggetlen okostelefon nem támogatja a 4G adatátvitelt.
Megértését köszönjük!
-
kricsek
csendes tag
Úgy néz ki, hogy az extreme digitálnál azt a verziót árulják, amivel nem lehet vidéken 4G-t elérni (800 MHz), viszont a speedshop-os verzióval lehet. Frankó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Xiaomi Mi 10T Lite - 6/128 - szürke
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1 hónap Gar./Akku 100%/
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged