- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Lehet kellene tolni egy FR -t, ha zavaró. Nekem az lenne. Viszont sajnos nagyobb a valószínűsége, hogy ROM újratelepítés lenne jobb.
Nem tudom másnál van -e ilyen, nálunk nincs.
Soma01:
Feljebb linkelték nem olyan régen. Talán tegnap. Én most nem tudok keresgetni, mert még nem vagyok otthon, de meg fogod találni. -
GSPLR
senior tag
Ezt nem egészen értem. Hogyan rendelsz olyan telefont a UPC keresztül, amit nem forgalmaz? Nem kötekedni akarok, de lassan több mint egy hónapja rágom a fülét a UPC-nek a P9 illetve Lite miatt...ezért sem értem a dolgot. Ha jobban belegondolok még furcsább, mivel a UPC nem kereskedő ebből a szempontból, hanem szolgáltató.
Na mindegy, hétfőn bemászok hozzájuk megint.
Ui.: mondjuk nem ez lenne az első eset, hogy nem egyezik a honlap, az ügyintéző és a szórólap álláspontja.
-
bubus66
nagyúr
(#650) Sonja
Akkor dualos. Te nem is szolgáltatónál vetted? Én a képet a szolgáltatósokhoz tettem, mert az MM-be és egyéb helyen vásárolt dualosok függetlenek.
porterocka
Van olyan, hogy látható mind a két IMEI, de szoftveresen mégis korlátozott.
Én meg ilyennel nem találkoztam de biztos, hogy van.
Igaz a P8 Lite-nél dualosítás után is 1 marad de tökéletesen lehet használni
-
törölt tag
Szomorú... tudomásom szerint az üzletekre terhelik azt a néhány 100 forintos költséget, ami a kártya cseréjéből fakad. Ezért szórakoznak ezzel még néhány helyen....
HA van lehetőséged, másik városban jársz, akkor intézz cserét szerintem. Pl. nagyobb, forgalmasabb pesti fiókokban nem problémáznak vele, nem kell "harcolgatni". Pörgetik az embereket, gyorsan kicserélik. Pl. Aréna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest