- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland0224
senior tag
válasz
batai15 #3195 üzenetére
Én nem tapasztaltam,hogy ilyen rosz lenne a helyzet ,hogy rögtön váltani kelljen sőt... Az én telóm sebességével (még) semmi baj. Játék fut rendesen net is gyors. Nekem van h nem tölti újra ha pl megnyitom a 4 alkalmazást a sorban de gondolom app függő. Ennyi pénzért nem kell csodát várni. Ha csodát akar vki rakjon hozzá még 200k-t
-
batai15
félisten
válasz
ANDROID??? #3197 üzenetére
Szerintem ez nem olyan könnyen megy. Ha maguktol nincs eszük hogy ez így nem jó.
-
batai15
félisten
válasz
Balathruin #3194 üzenetére
Pont írni akartam,de sajnos igen. Néztem p9 android n videókat mert mondom hatha lehet belőle tudni majd hogy mire lehet számítani .
Sajnos annyit tudtam kideríteni mivel nem nagyon írnak vissza akik felraktak, hogy mivel ugyan úgy ott a lakat az appoknal valamint a telefon kezelő be ugyan az az opció benne van hogy kikapcsolás után mi futhasson sajnos azt kell mondjam nem lesz jobb. Csak tudnám hogy minek kell ezt a fost eroltetni , miért nem lehet a stock droidra bizni. Ezek a kínaiak meg vannak veszve ezekért mert a miui is hasonló meg a többi kínai felület is hasonlóan megy.
Eleinte ez nem zavart ,de sajnos azt kell mondjam hogy mostanra rohadt idegesítő . Szoval egyenlőre az van hogy ha bukoval is de nexusra nyergelek . -
Balathruin
veterán
válasz
ANDROID??? #3193 üzenetére
Túl agresszív és feleslegesen bezárja az alkalmazásokat. 2GB-hez képest borzalom a multitask.
-
batai15
félisten
Inkább kezdenék valamit a ram kezeléssel végre mert az nekem nem jön be.
-
bubus66
nagyúr
Írjátok alá légyszíves ha használtok sms ha nem..
-
sepyi
aktív tag
Apus browser. Simán kilövi a reklámokat root nélkül. Go billentyűzet. Ha akarod nem tanul, cserébe mindent tud.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
sharkypeti #3140 üzenetére
Kb 1 hónapja használom a P9 Lite-ot.Átlag 2 napig bírja az aksi (folyamat net kapcsolat, 4G vagy wifi). Vannak napok, mikor odaadom a gyereknek, akkor pár óra játék+rengeteg youtube videó után 1 nap alatt lemerül.De itt most igen erős használatra gondolj, több órás kijelző idő is benne van.Nekem ez az eddigi legkomolyabb telefonom, így csak olcsóbb készülékkel tudom összehasonlítani, de ilyen minőségi hangszóróval és mikrofonnal még nem találkoztam.Fényerő igen jó, még napsütésben is jól látni a képernyőt.FullHD felbontás, jó betekintési szögek, szép színek, vékony kialakítás és maga a készülék csodaszép no meg szupergyors
Mostanság akcióban volt 72Kért MMben és edigitalnál is, ennyiért brutál jó ár. -
Muerte68
addikt
válasz
ANDROID??? #3178 üzenetére
Mi lesz akkor a célzott reklámokkal?
-
-
kobefiam
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy egy Samu S4 miniről, kellene átmentenem a P9 lite-ra üzeneteket stb és, hogy ezt milyen programmal tehetem meg? Köszi! Üdv!
-
törölt tag
Jah, jogos. Feljebb is írták.
----------
Majd ha nem oldja meg a kódolási problémát az új ROM, akkor bedobom az összefoglalóba. Nekem sem volt még időm foglalkozni az új verzióval.
-
törölt tag
-
ANDROID???
addikt
válasz
Dji Phantom #3165 üzenetére
Vedd meg bátran, abban tuti minden hibátlan , nem csak a "205"-ben, hanem a 2016-ban is
-
313313
addikt
válasz
Dji Phantom #3161 üzenetére
Azért a 2015-öst egy lapon említeni a P9 litéval...
Még 2016-os is necces hardverban, de legalább közel annyiba kerül, mint a Huawei... -
törölt tag
válasz
Dji Phantom #3161 üzenetére
Le lehet cserélni a billentyűzetet.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Roland0224 #3160 üzenetére
Én tudom de van akinek nem teszik a google billentyűzet
-
Dji Phantom
csendes újonc
válasz
Roland0224 #3160 üzenetére
Magyarul valós hiba, de megoldható. Ez azért gáz 2016-ban.
9 lite vásárlásban gondolkodom, de kicsit meghökkentem e miatt, és szemezek a SG J5 -tel.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Dji Phantom #3158 üzenetére
Igen valós hiba jelezve van a Huawei fele a B150-B151 -be javítottak valamit Optimalizált Huawei Swype beviteli mód. reméljük az de a hétvégén felteszem és akkor megfogom mondani.
Használni kell olyan billentyűzetet ami tud balra dőlő ékezettet..
-
Dji Phantom
csendes újonc
Sziasztok!
A karakterkódolás hiba most valós vagy nem? Ékezet.
-
evo87
őstag
válasz
Roland0224 #3156 üzenetére
Speedshop 4490 Ft. Ugyanolyan mint a képeken amiket a kolléga tett fel. De később csinálok, ha gondolod.
-
punky10
addikt
Sziasztok!Volna két kérdésem a telefon használóihoz:
-van OTG támogatás?
-megér huszonegynéhány ezret egy T-mobile Lite?
Előre is köszönöm. -
B********
aktív tag
-
StIs10
újonc
Megvettem Huawei P9 Lite-ot Vodafone-nál. Eddig minden ok a telóval, kivéve azt, hogy a jobb oldalán van a 3 gomb: az alsó a főkapcsoló fölötte közvetlen pedig a két hangerő gomb. Ha szokatlan módon használni kívánom a telefont, meg kell nyomni, ugye, a főkapcsoló gombot de az olyan közel van az alsó hangerő gombhoz (ami a halkítás), hogy sokszor véletlenül megnyomom, ezáltal a csengetési hangerőt leveszem. Naponta 2-3-szor állítom vissza. Ez elég nagy szopás. egyébként megírtam ezt kétszer is (!) a Vodafone honlapjára is a telónál lévő véleményekhez de ezt nem jelentették meg. Csak egy vélemény van ott: Imádom. Csak ajánlani tudom.
-
boneyard
tag
válasz
ANDROID??? #3107 üzenetére
Na feltettem én is. Tényleg érdekesen van megoldva a felső kivágás, de engem nem zavar.
Nagyon profi kis csomagot adtak hozzá. Volt benne egy replacement pulling tap, amivel pillanatok alatt le lehetett húzni a régi fóliát, egy nedves és egy száraz törlő kendő, a kék elektrosztatikus koszleszedő és egy nagyobb törlőkendő.
Tényleg van alul két csecs, mint a 1782 és 1785 hozzászólásban írták, de nekem nem olyan feltűnő, mint a képeken. Lehet, h ez annak is köszönhető, h nem fekete, hanem arany színű a készülékem. -
törölt tag
válasz
sharkypeti #3142 üzenetére
Jobban jársz a váltással 5X -ről az SoC miatt is. Itt jobb lesz az üzemidő.
stewiehu:
Nyomj egy újraindítást. Szerintem a frissítések, esetleg beragadt szinkronizáció miatt. Akkor lenne nagyobb gond, ha nagyobb fogyasztással járna (merülne, mint a Titanic), párban a droid rendszerrel. HA nem változik a dolog, akkor szólj. Kb. 1 nap után. -
SzaboZE
addikt
válasz
sharkypeti #3140 üzenetére
P9 lite. Ennyi infóhoz ennyi válasz
(mire kell, mi fontosabb stb..)
-
sharkypeti
aktív tag
Segítsetek, kérlek! Van egy dilemmám. Melyik legyen? Honor 5X vagy P9 Lite.
Komolyan kérdezem, szívesen olvasnék érveket itt pro és kontra. -
stewiehu
csendes újonc
Sziasztok!
Nem tudjátok miért lehet, hogy mostanában a google play szolgáltatások eszik a legtöbbet a telefonon?
Közel 20%-ot... -
batai15
félisten
igen 2016 utániak elvileg okésak. radásul 3gb ram, nem amoled mint a nexus 6, custom rom is van, szal minden adott, kivéve fingerprint de meg vagyok nélküle is.
ki is van nézve egy g4, ami még garanciális, és volt cserélve az alaplapja.
Kérdés mikor megy egy a lite. és mennyibe, nyilván csak ha reális árat kapok érte, mert szaré nem fogom eladni nem sufni gsm.
téma befejezve. nem akarok offolni -
Zsirmanc
aktív tag
válasz
batai15 #3127 üzenetére
Igen,igen. Tudom, nekem is megvolt a must get érzés, viszont engem az akku idő az nagyon elszomoritott.
Aztán kaptuk cégesnek a P9L-t és meg is váltam az 5X-től azonnal. Persze a képbe bele tartozik, hogy nekem a stock droid, meg a romolás nem annyira fontos, viszont az akksi igen és a P9L szerintem ha igy nézzük verhetetlen ebben a kategórióban és még jól is néz ki, EMUI szép, gyors, bár én Nova-t használok, szóval jó cucc ez. Az 5X is kiváló, mikor kifizették, olyan volt, mintha a fogamat húznák. Csak hát az akksi... -
batai15
félisten
válasz
Zsirmanc #3123 üzenetére
tudom irtál is a fórumba. igazából ez nyílván való is hogy nem leszek előrébb az 5x-el, van amiben igen, van amibe vissza lépés .
Ugyan akkor anno nem mertem meg venni az 5x-et a 2gb és kisebb akku miatt, mégis akárhányszor meg fogdosom valahol, bennem van a must get érzés, a romolási vágy, a vannilla droid.
De mondjuk ha lenne cm, akkor maradna a p9, de szerintem hogy működő cm-et kapjunk sok idő kell, és ha lesz is, akkor lenne jó ha nem unofficial lenne hanem official, meg valszeg ha lesz cm, akkor más custom rom is, de ez még szvsz elég messze van. -
OldMike
őstag
válasz
Roland0224 #3116 üzenetére
A Huawei magyarországi ügy félszolgálatától kérdeztem a flipes fedél telefonébresztési lehetőségét, írták hogy nincs rá mód (én is észrevettem, de ezek szerint a jövőben sem lesz). A fórumot olvasva úgy látom, hogy a többség a hátlapi tokot és a 9H üvegfóliát részesíti előnyben.
Amúgy ha van itt a fórumon olyan, aki az átlagnál hathatósabban tudna a Huawei felé kérést jelezni, akkor megírhatná az én - talán nem teljesen egyedi - javaslatomat az ujjlenyomattal való képernyő lezárásra. Hálás köszönet érte.
-
Ronam
addikt
Elkezdték csinálni a CM-et P9 Lite-ra is. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből
.
(#3122) batai15: Erre szerintem elég sokat kell még várni mire eléri a használható verziót.
-
bubus66
nagyúr
-
törölt tag
válasz
bubus66 #3117 üzenetére
Ezek a sorok a hangerő korlátozásért felelnek a jack kimeneten. Már ha benne van.
Azért, hogy biztonságos keretek közé szorítsák. Csak a Huawei időnként túl szokta tolni.
Ezért kérdeztem, hogy van -e ilyen vagy hasonló benne.
Nem a frissítéshez kapcsolódóan céloztam, csak Neked címeztem.
Lehet pontosabban kellett volna fogalmaznom.
-
Roland0224
senior tag
válasz
OldMike #3115 üzenetére
Nekem van flippes bőrtok ("ablak " nélküli) . Le nem zárja a kijelzőt de védi bár telefonálásnál lezárja a közelségérzékelő miatt. Én nem tartom jó dolognak (egyénk vélemény ,tapasztalat alapján) mert amig ott babrálok h kihajtani, akkor hátr fogást váltani stb addig 65-ször elejthetem. Váltottam szilikontokra + üveglap. A bőr tok után mintha papírlap lenne 😂
-
OldMike
őstag
Igazából a flipes toknak sincs jelentősége (persze védi a kijelzőt), mert sem lezárni, sem felébreszteni nem lehet vele a képernyőt. Nem tudom hogy a közelségérzékelő hogy működik, de nem kapcsol ki a kijelző, ha becsukom a fedelet.
Tudom hogy leginkább az ujjlenyomattal kellene ébreszteni a telefont, de lezárni már nem lehet azzal, pedig logikus lenne (nem kellene feleslegesen gyötörni a bekapcsoló gombot). -
McSico
senior tag
válasz
ANDROID??? #3111 üzenetére
Van aki vizuális típus. Nekik jól jöhet.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
ANDROID??? #3111 üzenetére
Van aki jobban szereti látni is és elképzelni vele együtt maga előtt a dolgokat, mert sok embernek az amit leírsz az nem jelent semmit, mert hülye hozzá hogy értelmezze.
-
ANDROID???
addikt
Ugye itt is le van írva?
Lehet csak én láttam benne..
Azért bemásolom:"Hivatalosan vásárolt eszköznél ez nem lehet meglepetés, de használtan, illetve külföldről, doboz nélkül behozott verzióknál érdemes átnézni a tartalmát. Kisebb kereskedőknél előfordulhat, hogy a tartozékokat, ezáltal a dobozt is utólag szerzik be.
- Készülék
- Headset
- Töltőfej
- USB Kábel
- Használati útmutató" -
McSico
senior tag
Hátha segít valakinek a vásárlásban, itt egy kis videó, hogy mit rejt a doboz.
-
boneyard
tag
válasz
Milestone2 #3077 üzenetére
Köszi!
(#3080) Roland0224:
link -
azigazimoris
aktív tag
Köszi mindkettőtöknek!
Nekem P9-en van, de akkor ismerősnek megrendelem a sima flip gyári tokot lite-ra.
Csak furcsa volt, hogy nincs a kínálatban ablakos tok... -
jatszo
aktív tag
válasz
azigazimoris #3101 üzenetére
Nincs.
-
Roland0224
senior tag
válasz
azigazimoris #3101 üzenetére
Nincs 😕
-
azigazimoris
aktív tag
válasz
azigazimoris #3094 üzenetére
Finomítanék a kérdésemen. Valaki megnézné nekem, hogy az intelligens asszisztensen belül van-e intelligens tok kapcsoló, beállítási lehetőség ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Autós topik
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Synology NAS
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone-t használók OFF topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest