- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaboZE
addikt
Én pl a munkám során szerverekkel találkozom, ahol nfc-s azonosító van a gépeken, így a specifikációit azonnal le tudom olvasni. Az, hogy Te nem használod semmire, nem jelenti azt, hogy haszontalan. Nekem pl egy hegesztőpisztoly tök haszontalan, a karosszériásnak nem annyira
-
evo87
őstag
Sziasztok!
Az értesítési led mennyire jól látható? Mire jelez, csak hívásra és sms-re vagy mindenre?
-
törölt tag
Tudja valaki, hogy lehet custom betűtípust beállítani? Csak a méretre találtam beállítási lehetőséget, típusra nem. Lehet egyáltalán root nélkül variálni?
-
jézusom
addikt
Jah én is hallottam hogy ismerösömnek a valakije már használta. NFC-s fizetés? Azt meg hogy? Egyetlen, amit tudok az plusz pénzbe kerül, és külön regisztrácio. Amúgy meg semmi leírás róla. Pedig kézenfekvő lenne telefonba költöztetni a bankkártyát, de rohadtul nem ilyen egyszerű.
-
siege5
aktív tag
Sziasztok, végre ide is megérkezett a "kis" telefon. Rögtön lenne is egy kérdésem, a telefon gyári képnézegetőjéhez szeretnék rendelni ujjlenyomat olvasást, hogy csak azzal lehessen megnyitni, de sajnos még nem jöttem rá hogyan lehetséges.
Valaki esetleg próbálta már?
Egyébként az eddigiek alapján, gyors pörgős telefon, én semmiképpen sem bántam meg, de majd kiderül hosszabb használat után. -
törölt tag
Sok helyen írnak hülyeséget, de már másfél év eltelt az utolsó Ascend óta.
Az utolsó Ascend P ( P7 Sapphire) is lassan két éve jött ki, de az meg kevés helyen került forgalomba. P7 meg már elmúlt 2 éves telefon.
Azért szerintem volt idő megszokni.
Persze ez csak a koronája volt a 2 év bolti garanciás történetnek, nem a lényege.
-
tibusz0211
újonc
Sziasztok! Van valakinek információja az arany színű variációról? Mikor kezdik szállítani?
Én a MM-ból rendeltem, már jó ideje, egyszer kaptam egy emailt, hogy a 26. héten várható, de azóta semmi... -
dokee78
félisten
Most látom az MM-ben van Honor 7 Lite is.
Specifikációk nagyon hasonlóak,mondhatni megegyeznek.
Gondolom nem lesz támogatottabb a Honor 7 Lite.Mondjuk a P9 Lite külsőre jobban bejön.
-
csabi324
tag
Sziasztok
3 telefon közül akarok választani.
Huawei P9 lite
Honor7
Samsung A5
Melyiket lenne érdemesebb megvenni?Nem tudok dönteni -
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #866 üzenetére
Különben meg keresgetem remélem a spanyolok megcsinálják
Sőt a P8 Liténél volt olyan is amivel vissza lehetett állni singlere
(#868) porterocka
Az enyém is dualos volt sőt a tesztelésbe is benne voltam kb 30 perc alatt vissza lehetett csinálni, és gond esetén mehetett a szervizbe, én most utoljára mikor GPS problémám volt mindet úgy hagytam ahogy volta igaz (gyárilag független volt) vagy csak alaplapot vagy az egészet cseréltek. Igaz a Telemax még azt sem tudta, hogy a single függetlenre már réges-régen kin volt a 6.0 de ő feltette rá a Telekomost, mivel a Telekomnál lett anno véve tehát ennyit a nyitott vagy zárt bl-ről is. Tehát ha lenne én is feltenném már csak kipróbálás képpen is.
-
L.L.
senior tag
Sziasztok, erről a boltról van tapasztalat garancia ügyben? Igaz 2 év bolti garit ír, de mi lehet az akadálya a gyártói garanciának? Köszi
-
rzerge
aktív tag
Sziasztok!
Milyen képeket csinál a telefon? Átlagos család fotózásra jó, ha éppen nincs kéznél a rendes fényképezőgép? -
tutis
őstag
Sziasztok!
vodánál nem tudjátok le van-e tiltva a második slot?
-
batai15
félisten
Custom rom szerintetek lesz ? Huaweiekkel nem vagyok ilyen formán képbe. Egy cm jó lenne. (Nem mintha bajom lenne a rendszerel, de bejön a stock droid )
-
törölt tag
Sziasztok. Egyelőre egy 8 gigás SanDisk van a kezem ügyében. Előzőleg a HTC Desire S androidban lapult szóval tele van onnan származó hulladékkal.
Kérdés, hogyan formázzam a lemezt? FAT FAT32 NTFS? Hogy helyes? Előre is köszönöm.
-
Roxbury
őstag
válasz
Balathruin #845 üzenetére
Az is nagyon jó idő. 😊
-
Roxbury
őstag
Ilyen jó SOT -om még nem volt telefonnal. Reggel vettem le töltőről. Wifi kikapcsolva, egész nap bekapcsolt mobilnet bent a városban jó lefedettség mellett. 90%-ban Feedly, Messenger, Facebook app, és Chrome. Csak a Messenger van engedélyezve védett alkalmazásként. Minden felesleges alkalmazás törölve, vagy letiltva. 😊 Z1 Compact ugyanilyen használat mellett max. 5 óra 40 percet tudott, bár az is nagyon jó idő a mai mezőnyben. Galaxy S3-mam 3 és fél órát tudott anno max.
-
törölt tag
válasz
Balathruin #842 üzenetére
Kössz! Nem vagyok ám fáradt! A letiltás helyett leállítást olvastam, ezért nem lett meg.
-
törölt tag
Kifogott rajtam az emui, látszik, hogy sosem volt dolgom vele. Letöröltem az app-okat, amiket engedett, de letiltani egyiket sem tudtam a maradékból. Felvilágosítana valaki, hogy kell?
-
realmadrid
aktív tag
Igen, valóban
-
törölt tag
válasz
realmadrid #832 üzenetére
Huawei szerint lehet, pan-europai. DE van pl. az expansys -nál is, ott van szállítás. Csak kérdés majd meddig tart a garanciális javítás, mert ebben a régióban (aminek a központja nálunk van) nincs 3 gigás forgalomban. Pl. alaplap cserénél. Amúgy sok különbség nincs árban.
Ott a linken tényleg P9 a másik.
-
dokee78
félisten
válasz
Itt az egyik az sima P9.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Ez nem P9 - P9Lite összevetés?
-
realmadrid
aktív tag
A német Mediamarkt-ban 3GB-os verzió van, szerintetek itthon lehetne garanciáztatni, ha gond lenne vele ?
Vásárolt már valaki így ?Közben találtam összevetést : [2GB vs 3GB] érdekes.
-
Roxbury
őstag
Nektek hany vedett alkalmazas van engedelyezve, ami futhat a kepernyo lezarasa utan is?
-
dokee78
félisten
Úgy látom a MediaMarkt még mindig a vevő megtévesztésben hisz,ugyanis még mindig a 3 GB verzió van a szórólapon.
Btk. 417. § Fogyasztók megtévesztése
Rájuk is írtam! -
Sonja
nagyúr
Még múlt héten rendeltem egy ilyen GreenGo tokot, amit ma kaptam meg. Tökéletes lett, olyan amilyet szerettem volna.
-
törölt tag
Ezen nincs nyitnikék.
------
Más:
Bubus csinált egy szuper leírást BL nyitásról képekkel. Majd teszek hozzá linket, meg bekerül az összefoglalóba is.Egyelőre itt még nem tudok locked opcióról záráskor, így relocked van. Majd ezzel kapcsolatban még kutatok.
Ha jól látom DC még nem kompatibilis.
-
Roxbury
őstag
Nekem egy Ott! Max defender tok van rajta, meg egy Eazyguard gyemantuveg. Jok nagyon. Maximalis vedelmet adnak tenyleg. Rugged armor helyett vettem.
-
törölt tag
Köszi! Spigen rugged armor-ban gondolkodtam, de csak az angoloknál találtam, nálunk itthon még nem.
-
gabenh
tag
már csak azt nem tudom miért csinál olyat néha, ha lezárom és nyomom a kikapcsgombot h feloldjam miert nem tortenik semmi nem kapcsol be a kijelzo csak kb a 7. nyomasra o.o
-
törölt tag
válasz
#01993216 #808 üzenetére
Attól függ mi a cél. Nálam az esztétika fontosabb a teljes védelemnél.
Vannak szilikon, illetve olyan tokok, amik jól körbe veszik a telefont. Ezek jól védenek, de nekem nem tetszenek.
Jobban bejönnek a műanyag, merev hátlapok. Slim kivitelben, tehát kevésbé védenek. Pl. Nillkin super frosted, vagy hasonló.
Szerk.:
Spigen -nek is van már P9 Lite tokja. Víztiszta, meg rugged armor. -
törölt tag
Teljesen tanácstalan vagyok. Milyen tokot használtok?
-
jézusom
addikt
hali!
Vett valaki üvegfóliát? Én ilyet rendeltem. Sajnos egy jó centivel keskenyebb, mint az én telefonom, más fajtát szeretnék rendelni.
Találtatok valami jót?
-
bubus66
nagyúr
válasz
Balathruin #803 üzenetére
Meg van már a BL nyitáshoz közben rájöttem hogyan lehet kinyitni kell a kód még is
-
bubus66
nagyúr
válasz
Balathruin #800 üzenetére
Köszönöm szépen
Akkor nem kell kérni BL unlock kódot.
Ha a laptopal van összekötve a telefon nem alszik el a kijelző?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Google Pixel topik
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3DMark (2013) eredmények
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest