- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Én
veterán
Hali
Hol tudom kikapcsolni a Yuotube-ról érkező újdonságokat?
-
Jarod1
veterán
Nálatok is megjelent firrítés után a Higame alkalmazás?
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz
Balathruin #3696 üzenetére
Èrdekes, mert Android 6.0 EMIU 4.0 ès 4.1.1.-en is megnèztem ès mindegyikben benne van.
-
Balathruin
veterán
válasz
AngeloDivina #3695 üzenetére
Erről beszélek, hogy ez nincs nálam, csak sima képet csinál mint alap droidon is. Azért ez feltűnne.
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz
Balathruin #3694 üzenetére
-
B********
aktív tag
Észrevettem még egy újdonságot: az értesítési panel beállításainál most már be lehet kapcsolni, hogy mutassa az aktuális hálózati sebességet.
-
ORCA58
addikt
válasz
Balathruin #3686 üzenetére
De van, nem a képernyőn alján, hanem a kis képen a keret alján. Elég halvány és kicsi, ráadásul gyorsnak kell lenni. Ott van még az azonnali szerkesztés és megosztás is. Fel sem tűnt. Köszi gianone
-
KZP
őstag
válasz
morello1982 #3688 üzenetére
A Play áruházban vannak sms mentő/visszatöltő programok.
-
morello1982
csendes tag
-
gianone
őstag
válasz
Balathruin #3686 üzenetére
Hát ez elég fura, anno P9-es topikban olvastam először, ebből következtettem, minden EMUI-n van.
-
gianone
őstag
válasz
Balathruin #3565 üzenetére
Gördülőképet úgy lehet csinálni, hogy simán képernyőképet nyomsz, és utána a jobb alsó sarokban rátapizol a Gördülőképre.
Ez P8 Lite, de ugyanúgy kell.
-
bubus66
nagyúr
válasz
morello1982 #3680 üzenetére
A SMS-ket mivel szoktad lementeni?
-
OldMike
őstag
A B150 frissítésnél - szemben a B130-cal - szerencsére nem volt semmi gond a rendszeroptimalizálással. Annál lefagyott, kézzel indítottam újra a telefont, utána viszont már működött rendesen.
Ha valaki észrevenne olyan újdonságot, amit a change log nem írt, ne habozzon megosztani.
-
ORCA58
addikt
válasz
morello1982 #3680 üzenetére
Én komplett mentést tettem rá a G6-ról és semmi nem veszett el, minden tökéletesen működik.
A névjegyek (mivel a Gmail-es adatokat nem is menti) és naptár ment Google mentésből, a többi a Huawei mentésből. A G6-re mentés előtt letöltöttem a legfisebb Huawei bizonsági mentést. -
espista
senior tag
Függetlenre megjött nekem a B150.
-
bubus66
nagyúr
válasz
morello1982 #3678 üzenetére
A névjegyeket lehet gmail fiókkal szinkronizálni, le lehet menteni vcf fájlba a G6-ról, is, át másolni a P9 Lite SD vagy Belső tárhelyere, és a menüből importálni. Vagy a HiSuitevel szintéén lelehet menteni és vissza lehet állítani.
Én csak az sms-ket, a névjegyeket szoktam lementeni, és vissza tenni a többit alkalmazások stb tiszta telepítéssel megy vissza..
-
morello1982
csendes tag
válasz
morello1982 #3651 üzenetére
Létezik, hogy a frissítés segít a merüléskor nem világító LED-emen, vagy köze nem lehet hozzá?
__Illetve, hogyan tudnék legegyszerűbben átköltözni egy Huawei G6-ról a P9 Lite-ra? G6-on csinálhatok biztonsági mentést a gyári programmal, és azt rátehetem a Lite-ra?
Vagy mi az egyszerűbb, ha igazából csak a névjegyek és a naptár kellene (azt hiszem...)
Előre is köszönöm!
-
ANDROID???
addikt
válasz
Roland0224 #3674 üzenetére
Senki nem mondta, hogy kéne gyári visszaállítás
Factory Reset-et szoktunk emlegetni -
petya220
senior tag
válasz
Roland0224 #3674 üzenetére
Én nem csináltam, és nekem eddig nincs gondom vele
-
Roland0224
senior tag
B130-ra is jött a frissítés. Minden ilyen frissítés előtt/után kéne nyomni egy gyári visszaállítást ?
-
B********
aktív tag
válasz
ANDROID??? #3671 üzenetére
Lefrissítettem én is, bár a gyorsfrissítést választottam csak gyári visszaállítás nélkül. Eddig minden stimmelt ezzel a módszerrel, egyelőre most sem veszek észre problémát. Kaptunk Huawei játékboltot meg most már kiírja a nap nevét a naptár ikonon. Ennyit vettem észre.
-
ANDROID???
addikt
válasz
CalibRasta #3669 üzenetére
Az teljesen rendben van.
Abnormális, égeti a kezed vagy égett szaga van.
A , mV azonos, elvileg mehet a töltés, de természetesen jobb a gyári. -
bubus66
nagyúr
válasz
AngeloDivina #3668 üzenetére
Nekem az első perctől kezdve jó volt
-
CalibRasta
tag
válasz
ANDROID??? #3649 üzenetére
Egyébként mennyire mondható normálisnak a melegedés? Vagy mennyi az a hőfok ami még nem abnormális? Mert ez is melegszik egy kicsit, de kb a műanyag olyan kézmeleg-langyos, kellemes érzetű meleg lesz pár órás töltés után. A töltés befejeztével teljesen alap szoba hőméréskeltű lesz. Bár lehet kérdeztem már de a töltők mennyire variálhatóak ezeknél az okos-hülye telóknál? Mert nekem 3 évig ment anno a Motorola telóm Samsung töltőről, sőt az asszony a mai napig a régebbi Samsung töltőről üzemelteti 2éve a Alcatel Idolt. Gondolok itt arra mint laikus hogy A Volt az Volt, az Amper az Amper...ha a számok egyeznek akkor is lehet számottevő különbség?
-
bubus66
nagyúr
válasz
AngeloDivina #3666 üzenetére
-
rob210
nagyúr
Köszönöm a válaszokat akkor nekiesek.
-
petati94
tag
Sziasztok!
B150 telepítése után találtam egy ilyen sort terminál emulatorban getprop parancs után:
"presist.fw.force_adoptable=1"
Ez jelenthet valamit?
Nincs semmi hack a telón. -
bubus66
nagyúr
Ha félsz akkor ne tedd fel.
Az Xperiat egy lapra se lehet említeni..
changelog
Ez a frissítés bemutat egy e-mail nyomtatás funkciót, és optimalizál számos funkciót, és a felhasználói felület megjelenítését.[Újdonságok]
Új e-mail nyomtatás funkció.
Új funkció, ahol a slo-mo videókat külön videóként mentheti el.[Javítások]
Hiba javítva, amikor a heti nézet gomb a Naptárban nincs lokalizálva.
Hiba javítva, amikor egyes felhasználói felület elemek helytelenül jelentek meg.[Optimalizációk]
A készüléknév optimalizálva, hogy következetes legyen minden helyzetben.
Optimalizált értesítés headset behelyezésekor.
Számos gyorsindító optimalizálva a legördülő menüben.
Számos alkalmazásikon optimalizálva a főképernyőn.
Javított felhasználói felület a névjegyek képernyőn.
Optimalizált Huawei Swype beviteli mód.[Frissítés megjegyzések]
1. Ha problémába ütközne a frissítés során, hívja a Huawei ügyfélszolgálatot, vagy keressen fel egy hivatalos szervizközpontot a segítségért.
2. Ez a frissítés nem törli a személyes adatait, azonban javasoljuk, hogy készítsen mentést minden fontos adatról a frissítés előtt. -
rob210
nagyúr
-
petya220
senior tag
válasz
CalibRasta #3653 üzenetére
Nekem is ciripel/zúg a töltő, de én kicseréltem egy másikra, amit itthon találtam, és még jobb is
1 amper helyett 2. -
törölt tag
válasz
Akkor elég a töltőt garanciáztatni, 1 év jár rá.
Én biztos nem használnék olyan töltőt, ami zúg. Még ha nem is jelentene problémát akkor is idegesitene, ha már egyszer észrevettem.
Írtam opciónak egy privátot.
-
ANDROID???
addikt
válasz
Eleve nem kell rajta "befrászolni", mert:
- a töltőt később tudod garoztatni
- tölteni tudsz pl.: PC USB-re kötve
- ahogy többen is mondták, csúnya a hangja, de nem tuti, hogy el fog sz@ródni (de mint mondtad már csendben van)így mondd vissza nyugodtan a futárt és senki nem fog haragudni, még örülni is fognak, hogy kevesebb a papírmunka (gondolom).
-
CalibRasta
tag
válasz
ANDROID??? #3649 üzenetére
Én jeleztem az Euronicsnak akkor mikor itt írtam is, és mondták hogy vmikor szólnak hogy jön a futár. Na most még jó hogy azok a volt csapatom tagjai. És ott van egyből a cseretelefon, tehát felvételkor egyben termékcsere is van. Tehát várni nem kell, de érted ha a töltő jó/jól működik és azt mondják hogy csak kitaláltam vagy hasonló szöveg, akkor ott én magamat leszo....rítottam az útról de keményen. Nem mellesleg 1 hét alatt míg ismerkedtem az okostelefon adta lehetőségekkel, temérdek magánéleti és banki, közületi titkos infó van rajta...ráadásul a teló több banki e-bankba regisztrálva lett.
Így nem szívesen adnám ki kezemből, főleg mert van olyan e bankom, amit személyesen kellett aktiváltatnom a banknál. Tehát a rajta lévő dolgokat újra rakni nagy cumi. Hát köszönöm a segítséget mindenkinek, szerintem akkor holnapi nap lemondom a futárt. Egy töltő ha kell max bukok pár ezer forintot, azon úgy sincs sorszám (arra az esetre ha vissza kéne küldeni).
-
morello1982
csendes tag
Sziasztok! Egy napos telefon, jelenleg 6%-on a töltöttség és a piros led nem világít... Üzenetnél a zöld világított.
3 napos gari, rendes gari? -
petya220
senior tag
válasz
CalibRasta #3646 üzenetére
Az szép ._.
Nekem még megvan a teljes ujjlenyomatomegyszer mondjuk beleégett egy rosszul bekötött hőszenzor,de az nem látszik :l
-
ANDROID???
addikt
válasz
CalibRasta #3645 üzenetére
Kb. akkor lett volna értelme vacakolni vele, ha rettenetesen zavar, ha aznap max másnap be tudod vinni magad a vásárlás helyére, ha pl.:edigi, akkor annak az egyik kirendeltségébe (persze alap előtte rájuk csörögsz, hogy van-e készleten, hacsak nem vagy időmilliomos) és egyből intézed a szitut. Ezt egy Telekom kirendeltségben, ha tudod produkálni elképzelhető, hogy azonnal cserélik.. (nálam utoljára egy tab-nál a Telekomnál 3 napon belüli csere megvolt, "foltos" + pixelhibás kijelző miatt, nem szervizbeküldés bevizsgálásra meg sz@rakodás)..
A Te esetetben, a tel. hibátlan semmilyen funkció nem vacakol, a kijelzőn nincs hullám stb., jelezd, hogy köszi nem kéred a futárt, mert a töltő meggondolta magát és nem sípol a normálisnál nem melegszik jobban és tölt ahogy elő van írva és mindenki örül. -
Roland0224
senior tag
Melyik tok a jobb ? A szilikon tok vagy az amit a tpu ( egy vékony huawei gyári tok)
-
Redchucky
aktív tag
Urak, kis segítség kellene. Ha valaki részletre vett telefont valahol /ED, MM pl./, a számlán ez látható? Jelezve van hogy nem készpénzes? Bocs az offért.
-
CalibRasta
tag
válasz
petya220 #3639 üzenetére
Nekem gyönyörűen levette a lenyomatot, de vigyázni kell, mert ha izzad a kezed, zsíros, koszos-olajos az mind befolyásolja a mintát. Vagy csak szimplán úgy jártál min a haver akinek égési sérüléses az ujjai vége, mert hegesztő és elnézte egyszer az állványon azt csövet a sok közül amelyiket nem rég munkálta meg
Nah neki konkrétan sima az ujja vége, és alig vagy nem érzékeli néha.
-
CalibRasta
tag
válasz
B******** #3643 üzenetére
Az a nagy helyzet hogy pont akkor csinálta mikor itt írtam is. Azóta semmi. Hála istennek a probléma eltünt, a futár meg meglett!
Nah most gondolod ha így küldöm vissza akkor attól félek hogy amennyit nyertem azt mind vissza is fizetem. Mivel 3 napon belül jelentettem a vásárlástól számítva így csak kompletten cserélnék, ami ha nem valós akkor a lecserélt telefon értékesési árát is tuti rám dobnák, én is ezt csinálnám. Ezé a para.
-
B********
aktív tag
válasz
CalibRasta #3641 üzenetére
Nálunk a családban már több különböző telefonhoz való töltő produkálta ezt a sípoló jelenséget, a működésében, élettartamában nem okozott semmi problémát, szóval én nem foglalkozom vele.
-
CalibRasta
tag
És olyankor mi van skacok ha a múltkori probléma csak akkor este ált fent és azóta megszűnt??? A probléma maga a töltő volt, hogy kis idővel arra lettem figyelmes hogy halkan, felső Hz tartományban sípol a töltő. Ezt ugye megbeszéltük, de ezt is egy másik készülékkel csinálta leginkább, s azóta a P9 Lite gyönyörűen megy róla. Érdemes így is kicseréltetni, mert a futár haver szólt hogy ő már jönne érte, tehát sokáig nem várhatok vele?? A teló nagyon faja, dolgozik, nincs panasz rá, s a töltő is tökéletes. Ez csak azért gáz mert ha én így küldöm vissza, ezzel a fenti hibával, és a szak(i)szervíz azt mondja hogy nincs baja, akkor van 2X futárköltség+bontott dobozos telefon értékcsökkenési értéke ha jól tudom, de a futár ktg az tuti. Ami érthető okokból nem szeretnék fizetni, pláne az 1 hónapos szállítási idő után. Esetleg tanács?
-
petya220
senior tag
válasz
SzaboZE #3638 üzenetére
Tudom milyen a gorilla. :c
csak eddig abban a hitben voltam, hogy a p9 lite az gorillásAmúúgy, csak nekem szórakozik az ujjlenyomat olvasó?
Néha megy,néha nem... Néha normálisan érzékeli az ujjamat, néha pedig nem... Most nekem van rossz ujjlenyomatom, vagy maga a készülékkel van baj? -
bubus66
nagyúr
Ezt keresed
com.android.settings/com.android.settings.Settings$DataUsageSummaryActivity
-
abc987
csendes tag
Sziasztok
Mobiladatnál hol lehet beállítani, hogy ne elseje legyen a kezdőnap? (dual sim-nél)
Sehol nem találom -
törölt tag
válasz
gratzner #3626 üzenetére
Erről meg a Honor 8 jut eszembe.
Rossznak nem lehet mondani a Corning termékeket, csak a sikeres marketingnek, legfőképp a jó lobbinak köszönhetően jobbnak titulálják az emberek.
Anno a Honor 8 -nál írtam egy szösszenetet, természetesen ennek ellenére is voltak ellenzők, akik szerint a GG "istencsászár". Honor 8 -nál ugyanis az elején az ment, hogy "noname" kijelző védő van rajta. Itthon és külföldön is ment az anyázás, hogy milyen sz*r, mennyire karcolódik (dupla üveg elől-hátul), meg hogy miért kell ezen spórolni.
Aztán jött a kopp, mert a Corning kitette a listájára a tetefont, ami biztossá tette, hogy GG van rajta. Természetesen ahol ezzel indul a történet, hogy GG van a telefonon, ott szóba sem kerül az üveg megbízhatósága.
-
gratzner
tag
válasz
ANDROID??? #3625 üzenetére
Sajnos ez volt az első tapasztalatom üveg fóliával, és bizony csak annyit láttam, hogy kékül a lábam
Egyet tudok, a következő telefonom gorilla glass-os lesz... -
ANDROID???
addikt
válasz
gratzner #3623 üzenetére
..pedig már többször le lett írva melyik nem problémás mégis variálás van utána meg a jajgatás, ROM variálásokkal ugyanez megyen, de miért?
Na de akkor ismét: eazyguard diamond glass (kb 2000 pénz országon belül)
Szóval ez nem gubis, legalábbis én sem vettem észre hátrányát.. -
törölt tag
válasz
gratzner #3620 üzenetére
Erről egy régi vicc jut eszembe.
A elmegy a Józsi az orvoshoz:
- Doktor úr, nagy baj van, kékül a bal lábam!
- Hát, ezt bizony le kell amputálni!
Két nap múlva visszamegy a Józsi:
- Doktor úr, nagyon nagy baj van! Kékül a jobb lábam!
- Hát, bizony ezt is le kell amputálni!
Két nap múlva beviszik a Józsit az orvoshoz:
- Doktor úr, hatalmas nagy baj van! Kékül a seggem!
Az orvos gondolkodik egy darabig, majd megszólal:
- Hmm, magának fog a farmere? -
gratzner
tag
válasz
ANDROID??? #3622 üzenetére
Sajnos kidobtam a dobozát, de elképzelhetőnek tartom, hogy nem a márka volt a hibás. Ugyanis vettem egy gsm boltban egy bizonyos fajtát, amit rá is pattintottam a telefonra, de a fólián látszott a márkajelzés, amit próbáltam letörölni, de nem lehetett. Ekkor (csak mert nem hittem a szememnek és előbb cselekedtem a kelleténél) levettem, hátha a fólia alja a hibás (mintás), de nem az volt természetesen, viszont visszatenni már nem lehet így. Visszavittem a boltba és megkérdeztem, hogy ugyan már ennek a típusú fóliának van -e valami márkajelzése, ami nem jön le róla? Azt mondták lejön. Én meg, hogy nem, és odaadtam, hogy próbálják letörölni és ha lejön, hajlandó vagyok kifizetni egy új fóliát, ha nem jön le, cseréljék ki ingyen. Nem jött le, és nyilván kicserélni sem akarták, mert hogy már koszos, használt. De az a mocsok hologram szerű minta még mindig rajta virított, úúgyhogy cirkuszoltam kicsit és adtak egy másik típust helyette. Kiegészítve azzal, hogy ezután pénzért sem voltak hajlandók rátenni az új fóliát a készülékre, mert "Nem szerették volna"
Mindegy, hazamentem, rátettem, és jó volt. Tiszta, illeszkedő és látszólag tökéletes. Viszont ma egy cimborám ötlete alapján kipróbáltam, hogy leveszem és csoda történt...
Bocs, hogy hosszú lett, de a sztori így kerek. -
gratzner
tag
Amúgy Nugátról tudunk valami hivatalos dátumot P9 Lite-ra? Köszi
-
gratzner
tag
válasz
#86973952 #3574 üzenetére
Nah kérem, kiderült mi a turpisság...
A telefonon lévő (egyébként tökéletesen illeszkedő) üvegfólia okozta a hibajelenséget. És ha jobban belegondolok, valóban akkor jelentkezett először, miután megvettem rá ezt a fóliát. Azért sajnálom az árát, de ez van. Most rendeltem másik típusút, talán ezzel jó lesz...
Lényeg, hogy levettem a fóliát, és láss csodát, most bármilyen billentyűzetet használva, bármilyen funkciót bekapcsolva (pl. google szinkron stb.) hibátlan.
Azért köszönöm az ötleteket! -
78zolika
senior tag
válasz
ANDROID??? #3617 üzenetére
Nem tudom mi a Factory reset ? . Hogy kell csinálni ?
-
78zolika
senior tag
válasz
ANDROID??? #3615 üzenetére
Köszönöm a választ . Holnap kiprobálom 2 g . Telenoros vagyok . A teszt az mit takar ( gyári visszaállitást )?
-
Redchucky
aktív tag
Üdv! A slow motion videókat mivel lehet normálisan lejátszani pc-n?
Gom player szaggat, Media Player pedig normális sebességgel játsza le. -
78zolika
senior tag
Sziasztok Többen panaszkodtak hogy vízhangzik a hívás ( saját magukat halják ) . Kérdés szerviz ?, vagy más ötlet ?
Ezer köszönet -
petya220
senior tag
válasz
Roland0224 #3607 üzenetére
Ettől nem igen lesz baja a készüléknek, szerintem.
A közelség érzékelő folyamatosan menne, gyorsabban merül a telefon, de ennyi -
petya220
senior tag
Sziasztok
Tegnap vettem egy p9 lite-ot,és látom, hogy van ez a "slow-motion" mód a kameránál, de 60 fps nincs se 1080p-nél se 720-nál, ezt lehet valahogy megmókolni?Előre is köszönöm
-
bubus66
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Roland0224 #3602 üzenetére
Ha működik rendesen, akkor semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- Bundle topik
- Automata kávégépek
- Autós kamerák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 256GB / Midnight szín / Garancia!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged