Hirdetés
- Sonarr és Radarr
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: A sor végén
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
válasz
üzenetére
Az IGO a legjobb lehetne, de nagyon hiányos a térképe a többihez képest, és sajnos nem fut teljes képernyőn. A statusbar és a gombsor sem tűnik el ha fut. A Sygic legalább teljes képernyőn fut, és nagyobbak is a betűk cserébe nem annyira szép.
Persze az állandóan ott virító gombsor részben a Huawei sara. Nem tudom miért nem lehet eltüntetni, mikor mások pl. a kezdő Vernee is meg tudta ezt tenni.
-
Stylerr
addikt
Bocsi a duplaposztért!
Valaki találkozott már olyan hibával, hogy a gyári füles, amit adtak a készülékhez, egyik napról a másikra sokkal halkabb lett. Ugyanúgy tisztán szól, viszont max hangerőn is csak olyan mintha közepesen szólna. Másik fülessel próbáltam, azzal tökéletes. Ha garanciába visszaküldöm, akkor lehet simán csak a fülest visszaküldeni, vagy a telefont is kell? -
rob210
nagyúr
válasz
bubus66
üzenetére
Köszönöm urak.
Nekem a navigálás miatt fontos az üzemidő.
Van ugyan a kocsiban töltőm, de néha nem az enyémmel megyek és olyankor a P8 lite szó szoros értelmében zabálta az energiát.Próbálkoztam én mindennel takarékos üzemmód, fényerő levétel, az sem jött be.
Jó telefon, de az aksi kicsi.
Ahogy néztem ebben nagyobb is az aksi és a processzor is energiabarátabb a kisebb csÍkszélességű gyártás miatt.Akkor adok neki egy esélyt, mert maga a telefon teteszett.

Még egyszer köszi.

-
bubus66
nagyúr
Szia
Amúgy meg nem értem ezt az üzemidőt, a lányomnak van P8 Lite egész nap log rajta (facebook igaz nem használja a szenny fb alkalmazást.. stb) és 1,5 napot simám kibír neki.
Nekem is volt P8 Litem és az is 1,5-2 napot simán elment egy átlagos felhasználás mellett.
A P9 Lite sokkal jobb mint a P8 Lite
-
rob210
nagyúr
Sziasztok.
Nemrég vettem egy P8 lite ot de az az üzemidő miatt nem jött be.
Amúgy minden ok vele.
Ha ezt megveszem most akkor nem fogok csalódni benne?
Amúgy mennyivel tud többet vagy kevesebbet mint a P8 lite?
Köszi aki érdemben válaszol.
-
törölt tag
válasz
Roland0224
üzenetére
Decembert én reálisabbnak tartom, de még január is lehet belőle. Viszont lesz majd lassan hivatalos. Találgatás helyett pontos infoval.

Szerk.:
Szerintem az EMUI 5.0 jobb, mint eddig bármelyik verzió. -
törölt tag
válasz
Roland0224
üzenetére
Ez nem hivatalos. Már hónapok óta fut ez az info.
-
keszo
őstag
használja valaki a gyári fülest rádió hallgatásra?
a vételi szint jó nálatok? nálam utcán sétálásközben is simám tud sisteregni, ahol a M4 Aqua tökéletes -
Roland0224
senior tag
Na megjelent a messenger az ikonszámláló alkalmazásoknál . Nem tudom hogy azért mert angolra állítottam a telefon nyelvét vagy miért de már van 😀
-
batai15
félisten
válasz
rbertkrl
üzenetére
ad1 de ne haragudj , nem ismersz , nem ismered a szokásaim.
ad2: megint csak az én dolgom hogy hogyan használom a telefont nem a tiéd. nem fikáztam a telefont, de engem zavar az egresszív ram kezelés, mert én elég sokat nyomkodom a telefont.
ad3: sajnos rootolni körülményes, plusz garancia ugrik, de mivel rootnak itt nem sok értelme van, mivel custom rom, meg a kedvenc dolgaim nem mennek, ezért váltok .
nagyon jó kis telefon, de nem nekem való.
ennyi , nem kell nekem esni,mert nem huztam le a telefont.Maga az emui nem rossz,vannak benne okosságok, de én vizuálisan is, stock droidra vagyok ráálva azért is használtam stock témát, meg nova launchert de nem ugyan az.
valamint mivel elég sok 3rd appot használok amiket meg szerettem az évek során, így nálam kb úgy néz ki a telefon hogy vannak gyári appok amiket nem használok,és foglalják a ramot, helyet, meg vannak amiket letöltöttem. gyakorlatilag a wallapper progigat nem számolva minden alkalmazásból 2 van a telefonon.Egyébként elment a telefon, de barátnőmnek meg van szóval nem megyek el topikból, segítek is ha kell.
További szép napot! -
rbertkrl
aktív tag
válasz
batai15
üzenetére
Te mindenhol power user vagy úgy tűnik... Mert minden mobil sz*r amit a kezedbe fogtál. Én egy hónapja használom lassan folyamatosan ezt a telefont és a ram miatt maximum a Facebook, meg a Messenger ugat. De ezek mind olyan gányul megírt, szeméttel/felesleges dolgokkal teli appok. Hasonlóan a viberhez, aminek a háttérben futását le is tiltottam a francba. Még az akksi is fényévekkel jobban bírja.

-
online1986
tag
Köszönöm a segítséget up a fórumnak.
. Akkor várunk. 
-
törölt tag
Igen, már több helyen javították.
online1986:
Szerintem leghamarabb tél elején. Érdekes, hogy egyik gyártó sem kapkodja el, pedig elég hamar került ki az új droid. Sony októbert írt, de szerintem lesz az november is, HTC decemberre tervezi, más megbízható bejelentés még nem nagyon volt...Egyébként a P9 droid 7 még nincs béta sem, csak egy kisumákolt félkész ROM.
-
batai15
félisten
válasz
online1986
üzenetére
Őszre ígérték p9re, arra egyenként van beta nougat rom .
-
online1986
tag
Frissítésről van valami hír Nougat
-
Beállítottam a gyári óra appban egy 15 percről visszaszámlálót. Kiléptem belőle, de sehol sem mutatja, hol tart a visszaszámlálás (ha visszalépek az appba, akkor látom,hogy számol), ilyet még nem láttam egyik mobilon sem, mind mutatta. Mit nem állítottam be?
-
ANDROID???
addikt
válasz
JimiArena
üzenetére
Szia!
A hozzáállásod mutatja, hogy ez a készülék nem a te típusod, de a P9 sem, és honor sem. A HTC -t véletlenül nem a TMX szervizeli, vagy legalább átfut rajta? Volt más márkájú telefonom, voltam a TMX ügyfélszolgálatán személyesen és mellettem egy cseppet sem elégedett HTC tulajdonos épp leadta a telefonját újra, mert volt vele elég problémája, így a HTC sem a jó márka? Ebből nem lehet kiindulni, vedd amelyik tetszik és azt ne amelyik nem tetszik, mert soha nem fogsz vele megbarátkozni és nem fog jólesni a használat.
Igen ennél a típusnál is bele lehet futni gyári hibás darabokba, de nyugodj meg minden márkánál fennáll ez mindenféle használati termékkel. Ennek is vannak előnytelen dolgai, de sok esetben USER ERROR adja a "hibát", az hogy valaki leejti a telefont a sarkára és a kijelző összetörik, hát előfordul ez van, ezért kell vigyázni rá, az is előfordul, hogy a viber vackait nem jelzi vissza, biztosan találtak rá megoldást a felhasználók, (speciel az a szutok engem nem érdekel).. Egyébként ennyi pénzért ez egy jó telefon és nem fogod tudni elmagyarázni, hogy a akár a HTC akár más márka jobb, azért annál a márkánál is vannak dolgok és van ára is elég erősen.
Miért nem maradsz a HTC-nél, ha bevált??

-
gianone
őstag
válasz
Narancs
üzenetére
Másik témát vagy legalábbis testreszabásban másik téma ikonjait kell választanod. Vagy ugyanabból a témából régebbit. Vagy ennek a témának az ikonjait beszerkeszted másik témába. Hirtelen ennyi variáció jutott eszembe.

Te vagy az első, akitől azt hallom, hogy ez tetszik neki.

Egyébként sok színben nem rossz, de van, amelyiken szerintem borzalmas.
-
Narancs
őstag
Sziasztok!
A MobilarénaTV-s tesztben láttam, hogy a P9 Lite, EMUI 4.1-gyel (ez van nekem is) a nem gyári alkalmazások ikonjait kis ovális keretbe pakolja. Hol tudom ezt beállítani?
Úgy mint ezen a képen jobb alul Chome ikonja: KÉP
-
Dr.Én
veterán
Hali!
Én is be léptem clubba mától!
Nyugdíjaztam az Xperia M2-t... -
kishozi
csendes tag
Csatlakozom, hibamentes, gyors készülék... Szeretem

-
ORCA58
addikt
válasz
JimiArena
üzenetére
Az, hogy a szerviz rossz, nem a készüléket minősíti. Néhány hibás darab minden márkánál előfordul, na meg előfordul hogy valakinél leesik stb, . Itt szerintem kevesen panaszkodnak konkrét hibára. Az elégedett felhasználók zöme pedig nem írogat a fórumba, így ez alapján nem lehet általánosítani. A családban 5 különféle Huawei van, de egyik sem volt még rossz.
A legdrágább közülük éppen a P9 lite, nagyon elégedett vagyok vele. A használati szokásaimat figyelembe véve csak jókat mondhatok róla. (csak a virtuális gombokat nem tudom megszeretni) -
313313
addikt
válasz
JimiArena
üzenetére
Gyakorlatilag az összes márkát 2 cég szervizeli, mind a kettőről lehet hideget és meleget is olvasni.
A 3-3-3 Garancia csak a P9-re van, a Litéra nincs, arra 2 év van.
Egyik ismerősnek cserélték a P9-ét 3. hó lejárta előtt, főleg bemondott hibákra...
Környezetemben 4-5 P8 Lite van, nem nagyon panaszkodott még rá senki, szervizbe se jártak.. -
JimiArena
csendes újonc
Sziasztok!
Én épp most rakattam félre a MM-ban egy P9-est és a páromnak egy P9 Lite-ot. Felnéztem ide, hogy milyen tapasztalatok vannak nyár óta - akkor végig néztem minden létező tesztet, tapasztalatot -, erre most a P9 Lite fórumon, a Honor 8-as fórumon is nagyon sok panaszt olvasok a készülékre, illetve a szervizek munkájára, hozzáállására. A 3-3-3 garanciában például nem tudja mindenki érvényesíteni azt, hogy az első 3 hónapon belül cseréljék a készüléket, a tmx (vagy mi a hivatalos szerviz neve) meg mindent elkövet, hogy ne kelljen új készüléket adni... Milyen tapasztalatok vannak? Erősen elbizonytalanodtam, pláne, hogy nem egy olcsó készülékről van szó és korábban nekem hTc-m volt, azzal az ég világon semmi gondom nem volt! Most szeretnél váltani, mint ahogy azt fentebb írtam már egy P9 félre van téve a nevemre, de az egy tragédia, hogy ennyi rossz tapasztalat van a Huawei/Honor készülékekkel... Kérlek benneteket, hogy konstruktív véleményekkel segítsétek a döntésemet, hogy lépjek nyissak Huawei felé vagy keresgéljek... Samsung és Apple nem jöhet szóba! Köszönöm!
-
ORCA58
addikt
válasz
bubus66
üzenetére
UTF-8 esetén is igaz, hogy az első 128 karakter (7 bit) nem tartalmaz ékezetes karaktert.
A hét végen kb. 500 Km hosszan 3-féle navival (Sygic, Igo Szülinapp és Here) próbáltam, közben a zene is szólt. Mindegyikkel pontos volt. Budapesten is. Egyik navival sem fogyaszt olyan sokat, hogy a Nokia 550mAh autós töltő ne tudta volna ellátni energiával. Lassan de tölt is bele mindegyik esetben.
Ha tehetném, a 3 naviból gyúrnék össze egyet magamnak.
-
Skype másnál is gázos?
Ha mobilról hívok valakit skype-on, aki szintén droidos mobilon veszi fel, akkor a másik fél tökéletesen hall engem, én viszont úgy hallom őt, mintha minden második szótagot lecsípne valami. Viszont ha olyannal beszélek, akinek asztali gépen van a skype és ott veszi fel, akkor minden rendben.

Tegnap még jó volt, azóta a viber-t tettem csak fel, szép lesz, ha "összeakadnak" és ez okozza. Ki fogom próbálni.
-
ORCA58
addikt
válasz
bubus66
üzenetére
Aláírtam én is, habár nekem nem okozott gondot. Nem tudom milyen karakter kódolást használ a teló (gondolom a Windowshoz hasonló lehet), de ha az ASCII karakterkészletből indulunk ki, akkor 7 bites kódolásnál bizony a legnagyobb karakter kódja a 128. 0-tól 128-ig pedig nincs ékezetes karakter.
Nálam ki van kapcsolva a 7bites kódolás, a billentyűzet pedig QWERT-re van állítva. Így kisbetűknél az á és é helyett a balra döntött ékezetes változatot használom. Az öÖ üÜ még mehet, de az összes többi ékezetes kicsi és nagy magánhangzót mellőzni kell.
Szerencse, hogy számolja a karaktereket, és így látható, ha hibás karaktert üt be az ember. Ha nem megfelelő karakter kerül a szövegbe, rögtön megfelezi a felhasználható karakterek számát a kódolás megváltoztatása miatt.
Szerintem hamar meg lehet szokni, mivel gyorsabb rövid ékezetekkel gépelni, mint hosszúval. (A hibajavítást ez esetben csak hátrány) -
válasz
Roland0224
üzenetére
Gyári app jelöli, gmail app nem. Viszont ami fura még gmail appban, egy emberrel folytatott e-mail beszélgetéseimet összevonja,. Ezt ugye ki lehet kapcsolni a "beszélgetési nézet" kikapcsolásával, de nálam ha van ott pipa, ha nincs, akkor is összefűzi a leveleket

-
rbertkrl
aktív tag
Sziasztok!!
Az miért lehet, hogy feltelepített HiSuite után sem hajlandó látni a gép a telefont? Be van állítva az MTP, szóval lehúzom az értesítő sávot rányomok a fájlokra, de nem történik semmi. Valaki találkozott már a problémával?
-
jatszo
aktív tag
válasz
Roland0224
üzenetére
-
jatszo
aktív tag
válasz
Roland0224
üzenetére
Főképernyőn csiptetés-egyéb beállítások-ikonszámláló, ott van a messenger.
-
Gyár e-mail appon van ikon értesítés (mármint amikor számmal kiírja az ikon szélére,hogy mennyi nem olvasott e-mailem van)? Gmailen ahogy nézem még mindig nincs....
Roland0224: Akkor keresek egy "külső" appot erre.

-
Roland0224
senior tag
Remélem a 7.0-ban javítva lesz hogy a feloldód képernyőről lehessen törölni az értesítéseket és nem csak megnyitni. A másik feljebb írták hogy a messenger is ikonszámláló de nálam nincs ott . Ez miért lehet ?
-
Stylerr
addikt
Picit OFF, de ma letöltöttem egy órarend appot, és miután kiléptem belőle, megnyitotta automatikusan a böngészőt, és kiírta, hogy 17 vírussal megfertőződött a telefonom. Ez létezik? Én úgy tudtam, hogy telefonra nincs vírus.
-
B********
aktív tag
válasz
batai15
üzenetére
Nem tudom miről beszélsz, nekem pont jó ahogy működik, nem éreztem még soha hogy elfogyna a ram vagy hogy lassú lenne. Soha nem tartogatok a háttérben futó alkalmazásokat vagy weblapokat, a legtöbb szinkronizációm (kivéve emailt) le van tiltva, nincs aszisztens, stb. Még a mobilnet is csak akkor van bekapcsolva ha használom. Hogy hogyan működik a droid a motorháztető alatt, egyáltalán nem érdekel, nekem az fontos hogy a telefon azt és úgy csinálja ahogy én szeretném, ebben tökéletes társ a P9 lite. Ezért írtam hogy nekem más szempontok a fontosak. Ezért nem is érné meg nekem a high end kategória, ez a középszint pont jó. De nyilván ez csak egy felhasználás, lehet hogy aki jobban kihasználja annak kevés.
-
-
gianone
őstag
válasz
icecave
üzenetére
A megjelenési beállításokban állítsd egyénire, és ott a guglis fiókban olyat kell választani, ahol csak a számmal rendelkező névjegyek vannak. Ha nincs ilyened, akkor csinálni kell egy csoportot Címtárban, és azt bejelölni. Ha My Contactsban csak olyanok vannak, akkor eleve nyert ügyed van.
-
válasz
Newlachka
üzenetére
Az a "baj", hogy a névjegyzékben megjelennek a nevek mellett olyanok is, akiknek csak e-mail címe van, telefonszáma incs (akikkel emileztem gmailben). Ezeket akarom kikapcsolni, hogy ne jelenítse meg. Ha törlöm a "Névejgyzék - menü - névjegyek rendezése - névjegyek hiányos információval" helyről, akkor gmailból is törli őket, amit nem szeretnék, mert elvesznek az e-mail címek.
-
Sziasztok!
Vettem egy ilyen készüléket. Olvasom a fórumot, hogy minél kevesebb kérdésem legyen, de amit egyelőre nem találtam meg:
- a névjegyeim közé a google címjegyzék szinkronizáláskor betette az e-mail címeket, azt hyg tudom kiszedni,hogy csak a nevek telefonszámmal legyenek ott, ahogy eddig mást telefonon is?
- a hátlapon alul van egy szürke matrica a Huawei felirat alatt, (amin van egy kuka is), azt le lehet szedni? Elég hülyén néz ki.
-
törölt tag
Van egy rövid AUKEY lencse teszt P9 -cel, ha valakit érdekel, illetve gondolkozott a beszerzésén.
-
online1986
tag
Aláírtam.
-
batai15
félisten
válasz
Roland0224
üzenetére
Hát engem se zavarna ha nem tudnam 2gb ram mire képes... Volt dooge y100 telom 720p kijelzővel stock droid 15 appot tudott a 2gb.. fhd kijelző melett ennek kb a felét kellene tudni.. nem 3-4appot .. ott mindegy volt fb, meseenger,youtube mindet magába tartotta..
lg g 2 is 6-7 app.. és erre allergiás vagyok ,szeretem ha fluid és nem toltoget újra mindent azonnal. -
Jarod1
veterán
Myphone exprorert használok ,wifin keresztül kapcsolódok a telóra és az SD kártyára nem tudok rámásolni csak a belsőre, hogy lehetne beállítani hogy az micro sd re is tudja másolni?
-
batai15
félisten
válasz
Roland0224
üzenetére
Hát sajnálom hogy ezt kell mondjam ,de ez nem így van. Volt rengeteg telefonom , és azok mind kenterbe verik e teren. Ez szoftveres dolog nem hardveres . És ehez nem kell 200k radobni . Elég lenne ha a készülő cyanogen mod alternatíva lehetne az emui melett, akkor már azt mondom hogy hülye lennék lecserélni.
De tudod az a helyzet hogy ez előtt 2 évvel még csak csak elment hogy van hogy 2!app után újra tölt , de nekem már az lg g2 is sokkal jobban muzsikált ennél .
Ha megnézed videókat a 3gb verzióról ,az is rosszabbul teljesít mint a hasonló rammal szerelt telefonok .
Szóval nem az arkategoria a gond itt, hanem szoftver.
Nem a sebesség a gond , hanem a ram . Lehetne nyugodtan az emuibol faragni mert eleve sok ramot eszik, meg nem kellene bezárni az apokkat 400mega körül, elég lenne 150korul, a g2 asszem ott kezdett újra toltogetni .
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- Samsung Galaxy S23
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![[link] [link]](http://s25.postimg.org/6dozap5rz/Screenshot_2016_09_26_08_16_49.png)