Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
Nedves ujjal működik az ujjlenyomat olvasó?
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
(#2387) Milestone2
Megvan a visszaállás is vagy is remélem jó nagy balfék voltam..
-
zoli62
addikt
Második töltéssel egy hétig ment el a telefon.
-
Stylerr
addikt
Betört kijelzőt mennyiért cserélik?
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Azt csak a hétvégén szerintem mert nem nagyon érek rá, neked persze, hogy átküldöm. Te se most kezdted.
-
313313
addikt
válasz
ANDROID???
üzenetére
Megpróbálom majd, csak nem egyenesen tőlük rendelem, a 4k-t sajnálom rá...
Meg előtte löni kell sima fóliát is, ha nem válna be az üveg...
De sima fóliát meg nem nagyon találok... -
Snoop-y
veterán
Nagyon off de legyszives javitsatok mar ezt mert minden joerzesu nyelvtannacinak bassza a szemet de konkretan ugy mindenkinek aki meg anno tanult helyesen irni:
AKKOR KÉRDEZZ A
TOPIKBATOPIKBAN -
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Kész hamarosan leírás és képek
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Én is elhiszed mert még nem sikerült..
-
keszo
őstag
mivel a telo kijelzője "hepe-hupás", én ezt néztem ki
van valakinek tapasztalata vele? -
313313
addikt
Ezt próbálta már valaki?
-
sepyi
aktív tag
válasz
Arpi575
üzenetére
Ha az ár a lényeg, akkor az Asus. Ha nem akkor...Az Asusnak egyedül a kamerája jobb. Snapdragon 410 kontra kirin 620. Kijelző felbontása a huaweinek jobb. Kijelzőidő jobb. Ebben van újjlenyomatos feloldás és nfc is. Ha fontos a mobiltárca és szerintem az a jövő akkor ez. Úgy hirtelen ennyi.
-
Muerte68
addikt
Most kapott az asszony egy ilyet-elsőre nem rossz ráadásul bár T-kom nál lett véve független is

Meg ha nem kell memória kártya dual sim is
A billentyűzete kicsit furcsa meg kicsi van esetleg valami bevált másik verzió? -
Arpi575
csendes újonc
Sziasztok, mit gondoltok melyik lenne jobb választás, ez vagy az ASUS Zenfone Selfie? Fontos, hogy időtálló legyen 3 évig szeretném használni.
-
jegenye77
addikt
Viber tudtam, hogy nem jelez ezen a telón ( se) de az eredmények se?!
Más is próbálta már? -
SzaboZE
addikt
Nekem két hete kb 5 métert (!!) esett a telefon sima szilikon tokban és semmi baja nem lett. Nyilván a szerencsén is múlott, hogy nem kijelzőre érkezett, de gondolom azon is, hogy a készülék súlypontja merre esik. Az ütés az oldalán érte, a szilikon tokon látható egy enyhe homály azon a helyen, a telefonon semmi.
-
Sziasztok!
Öcsém vett 1 ilyen telefont, ma jött meg. Még nem volt idő kipróbálni. Remélem jó lesz, én WP párti vagyok, de nem akartam rábeszélni. Első látásra megtetszett neki a P9 Lite, meg hát a több alkalmazás miatt is ezt akarta windows-os helyett.
Euronics-tól rendelte, mert van boltjuk a közelben, 85ezer volt, járt hozzá a Color Band A1.
Olvastam a kijelzővédő témát, rendeltem neki szilikon tokot és üvegfóliát is, de egyelőre szerintem a gyári védőfólia marad rajta, a tok elméletileg védeni fogja a sarkakat is és magasabb lesz a kijelzőnél. Aztán majd meglátja, hogy lecseréli-e az üvegfóliára.
-
kovaccs
tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Nekem még a gyári fólia van rajta, nem látok rendellenességet! De tényleg, miért nem jó nektek a gyárilag felrakott?
-
gianone
őstag
Vicces, mert olaszoknál akció nélkül 77500 Ft a 3 GB-os EU-s, gyári garival, nem a sarki GSM-nél.
-
Baxter
csendes tag
Sziasztok, az lenne a kérdésem hogy 2 vagy 3gb rammal árulják a telefont vagy tudtok infot efelől? Mivel a MediaMarktban illetve a FirstPhone-ban is 3gb modellt próbáltam ki de 2gb ramot írnak mindenhol!
-
ANDROID???
addikt
válasz
üzenetére
Nem is az a baj, ha minimálisan hullámos a kijelző, hanem hogy akkor szembesülsz vele, amikor az üvegfóliát feltetted, mert ugye megveszed felteszed magad és így emberi árban jutsz hozzá a GSM-hez képest.
Még nem is érdekelne, ha ebayos 2-300 forintos sz@rt vette, volna rá... -
törölt tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Nekem végre sikerült egy olyat kifogni, de felül ez is eláll a hangszórónál.
Amúgy nekem ezzel az egyetlen bajom, hogy a nem egyenletes üveg még belefér, de olyan gané érintése van minden nélkül mintha nem is az lenne.
-
choco01
addikt
válasz
ANDROID???
üzenetére
Szabad szemmel közelről lehet látni hogy a kijelzőben van hajlat alul?

-
Roxbury
őstag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Nekem az van fent. Semmi buborek nincs sehol. Eazyguard gyemantuveg. Fotot nem tudok feltenni most.
-
bozont
veterán
Üdv
Egyik munkatársam most vett egy ilyen telefont. Annyira nem ért hozzá, de jelzi az újabb frissítést és kérte nézzek utána mik az újítások, van-e értelme telepíteni (csak OTA-ról). Viszont nem találtam sehol changelogot, a Huawei oldalán a letöltések között, meg egyáltalán a P9-et sem. Tudtok egy linket vagy leírást adni? Most B120 van rajta. -
Jarod1
veterán
válasz
minimumgame
üzenetére
Pont most utazok és nekem is ugy mutatja.
-
313313
addikt
válasz
ANDROID???
üzenetére
Valószínűleg alul van benne egy ív, ezért nem lehet rá rendesen üvegfóliát rakni. Jártam már úgy is, hogy szinte rendesen felragadt, de ahogy használtad a kijelző alsó részét, eljezdett feljönni a fólia...
-
17x17
csendes tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Szerintem mindenkinek buborèkos a telefon alsó felèn ,ahogy nekem is
-
ANDROID???
addikt
Van valakinek olyan készüléke ,amelyiken üvegfólia van fent és nincs a feliratnál levegő a fólia és a kijelző között?
Tudnátok feltenni fotót? -
minimumgame
tag
Sziasztok.
Nekem az iránytű rossz irányba mutat, pont ellentétesen, és a Google térkép is ellenkező irányba mutat mint amerre haladok. (Navigáció közben jó) Ezzel mit lehet tenni ?
-
batai15
félisten
létezne hogy ilyen lesz az emui kövi verziója? remélem igen [link]
-
-
törölt tag
válasz
Maxtreme
üzenetére
Ezen szerintem még nem fog menni az új Huawei gyorstöltés, majd a következő generációs SoC -k fogják megkapni. Többi meg nem kompatibilis. Ott az 20V -ot minimum el fogja érni lépcsőzetesen szabályozva.
Jelen esetben A -ben szerintem 1.5 körül szabályoz le, de még nem mértem rá. Én 1.8 -as fejeket és hozzá való kábeleket használok, annyival biztos nem tölt.
-
OldMike
őstag
-
OldMike
őstag
válasz
RókalanyLau
üzenetére
Ne legyen igazam, de szerintem az EMUI miatt még nem a napokban lesz a 7.0. Esetleg még abban is lehet egy újabb verzió lépés, akkor még több idő is eltelhet.
-
RókalanyLau
csendes tag
válasz
kovaccs
üzenetére
A 130 a dual simes verzió a 131 meg a single sim

Amúgy nekem a múltkor sem szólt a telefon, hogy frissítés elérhető, csak az itteni kommentekből jöttem rá, hogy megkéne nyitni a HiCaret. Ha valamikor a napokban megkapjuk a 7.0-ás androidot azt is HiCaren keresztül kell frissíteni?
Lumián nem volt emui meg ilyenek csak simán telefon frissítés, így elnézést a butyuta kérdésért.

-
-
szlobee
csendes tag
Sziasztok! Valaki tette már fel az új VNS-L21C432B130-et? Vannak benne hibák? Érdemes frissíteni?
-
xeo98
csendes tag
Üdv:
Próbálta már valaki bekapcsolni a duplakoppot? Érdemes vele foglalkozni? Csak emiatt nem rootolnám...
-
felsziget
újonc
Sziasztok!
Amióta pörög ez a topick figyelemmel kísérem.Leírom a saját tapasztalataim a telefonnal kapcsolatban.Május óta nyúzom a p9 lite-ot (kártyafüggetlen, dual sim). Előtte p8 lite-ot használtam,természetesen az is megvan.A telefon szerintem rendben van, akksija tényleg megállja a helyét intenzív használat mellett is, p8 lite ezen a téren közelébe se ér.A ram-ot mondjuk előbbi valóban jobban kezeli (több szabad a 2 gb-ból stb) de kb 50-100mb-val (pontosan nem emlékszem) nagyobb is a tényleges ram a p8 lite-ba. Ettől még használható, én egyébként is időnként "takarítom",gondom sose adódott vele. Játékok terén kategóriájához mérten teljesen rendben, amiket próbáltam és akadás mentesen gyönyörűen futnak pl: Assassin's creed identity, NFS most wanted, Mortal Kombat X, Colin Mcrae Rally stb. de pl Asphalt 8 Airborne ezen nem indult el egyszer sem, pedig p8 lite-on futott.Passz,ha valakinek van rá megoldása köszönöm.A legnagyobb csalódás a kamera volt nekem is.Utóbbi sokkal részletgazdagabb képeket csinál,ez inkább mos, életlen akárhogy igyekszem,visszalépés ezen a téren szerintem.A videó része viszont mintha nem is ugyanazzal a tel-el készülne rendben van,de sok-sok próba után nem is a gyári "alkalmazást" használom (igaz 2perc videó kb 240mb így) ehhez az ár szinthez tökéletes,bőven megállja a helyét.Remélem akik vásárlás előtt vannak, illetve szemeznek ezzel a telefonnal azoknak segíthettem valamit. -
Maxtreme
addikt
Srácok
Hogy lehet azt "megbeszélni" a telefonnal hogy ha a szolgáltatásoknál én engedélyezek valamit (automatikus hibernáció a greenify-al) akkor azt jegyezze meg, és ne kelljen minden képernyőlezárás után újra engedélyeznem? -
minimumgame
tag
válasz
AngeloDivina
üzenetére
Köszi, időközben elindítottam a beépített naptárat, és engedélyt kellett neki. Ezek után működnek a külső emlékeztető appok is, ha valaki ilyenbe ütközne.
De maradok én is a gyárinál egyébként, nagyon jó lett. -
m1lan
őstag
válasz
üzenetére
Nem is azt várom tőle, hogy S6 vagy G4 szintű képeket produkáljon, csak azt, hogy az S3-nál lehetőleg ne legyen rosszabb. Tény, hogy az S3 a maga idejében a csúcskategóriában játszott, de azóta eltelt 4 év. A P9 családnál a kamera fontos szerepet kapott, ezért sajnálom, hogy a Lite esetében már meg sem próbálták felvenni a versenyt a konkurenciával.

-
AngeloDivina
aktív tag
válasz
minimumgame
üzenetére
Hali! Naptár alkalmazást használom. Üdv!
-
jézusom
addikt
válasz
minimumgame
üzenetére
Ébresztőt használok, ha számít. Alarmdroid.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (105A)
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Unihertz Titan Slim, QWERTY billentyűzet, Android, 4100 mAh akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold 4 eladó
- iPhone 17 Pro Max / 256GB / Több színben / Gyári kártyafüggetlen
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![[link] [link]](http://p.coldline.hu/2016/08/26/2312405-20160826-N3GRTI.png)
![[link] [link]](http://p.coldline.hu/2016/08/26/2312406-20160826-vvqRKV.png)
![[link] [link]](http://p.coldline.hu/2016/08/26/2312407-20160826-ytboH5.png)
![[link] [link]](http://p.coldline.hu/2016/08/26/2312408-20160826-Aps2QV.png)

Úgyhogy átverés pedig még a bemutató videóban is kiemelték a dual sim-et 

![[link] [link]](https://s25.postimg.org/71xs63rzz/huawei_p8_lite_b550_1.png)
Meg a Huawei oldalán csak a P9-re kerestem rá, gondolván majd kidobja a lite-ot is, de egyik P9 sincs a letöltő listában. De mindegy, a lényeg hogy akkor a telefonon meg tudom nézni.