- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #2899 üzenetére
Persze, hogy mehet rá..
-
bubus66
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #2896 üzenetére
-
törölt tag
-
bubus66
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #2894 üzenetére
Én még nem találkoztam függővel, (de előfordulhat hagy van, talán a vodafone). Arra is simán feltettük a C432B131...
Nem is lesz benne a sok T-s alkalmazás, mert nincs T-s ROM..
-
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok!
Mikor kapja meg ez a teló a Nougat-ot? Illetve gondolom a független telefonra megjelent szoftver nem megy fel a függőre, meg kell várni hogy megjelenjen arra is igaz?
Régen amikor S3-am volt a független szoftvert ha feltettem a T-s helyére nem szóltak sose érte ha gariba adtam pl és nem okozott gondot csak annyi volt hogy a sok T-s cucc nem volt benne, nem tudom itt megoldható-e hogy feltegyem a független szoftverét ha megjelent.
-
Sonja
nagyúr
Mi a fenétől lehet, hogy gépre kötve USB-n csak bizonyos mappák látszanak a microSD-n (Samsung Class 6-os 32GiB)?
Régebben látszódott mind, aztán egyszer csak nem. Telefont újraindítottam, de nem változott semmi. Kivettem a microSD-t, majd gépen teljes formattálást végeztem, visszamásoltam mindent, de ugyan úgy nem látszódik az összes mappa.
A helyfoglalást jól mutatja, azzal nincsen gond. Megnéztem másik gépen Win alatt is (én Linux-ot használok), de ott is ugyan ez a probléma.
Valakinek ötlet (az FC-n kívül)?
-
törölt tag
Tökre nem ide való a "házon kívüli" konkurens telefonok hasonlítgatása. Mellesleg nevetséges is az S6 -tal összevetni. Két teljesen máshová pozicionált eszköz.
Ezektől a vitáktól távol lehetne tartani a fórumot.
A P9 Lite és a P7 Lite tesók, a szokásos Huawei-Honor különbségekkel, de azonos SoC -val, Kirin 650 -nel.
-
spider80
őstag
válasz
Muerte68 #2887 üzenetére
Semmi gond nics ezzel. Csak én pl használtam 3 napig p9 lite-ot, most meg párhuzamosan honor 7 lite-ot és S6-ot. Saját tapasztalatom az,hogy a honor és a huawei tök ugyan úgy teljesit. Azt is hozzátenném,hogy abban igazad van, átlagos felhasználásra tökéletesen elegek ezek már,nem igazán kell jobb.
-
Muerte68
addikt
-
gianone
őstag
válasz
Muerte68 #2884 üzenetére
Attól, hogy az S6-ot nem lehet párba állítani P9 Lite-tal, még a Honor 7 Lite majdnem tök ugyanaz, mint a P9 Lite. Ugyanakkora, ugyanolyan felbontású kijelző, ugyanúgy Kirin 620 van benne, ugyanaz a kamerája és az akksija. Szerinted minek kellene még megegyezni, hogy hasonlóak legyenek. Szerintem olvasd újra azt a tesztet inkább te.
-
Muerte68
addikt
-
Muerte68
addikt
válasz
spider80 #2880 üzenetére
ez a honor8-párja de értelemszerűen a honor a butított verzió a huawei nem csinál magának házon belul konkurenciát.Valószínűleg jobb az S6-nem egy kategória inkább a P9-el kellene hasonlítani-viszont a honor7 még egy szériával régebbi és gyengébb is mint a P9 lite úgyhogy ez sem mérvadó
-
spider80
őstag
Nekem van egy honor 7 lite-om(kb ugyanez a teló), meg egy galaxy s6-om. Azért egyértelműen átszik hogy az s6 mindenben jobb. Fotóban, videóban, rendszer sebességben, programok betöltési idejében, stb.
-
batai15
félisten
Akit érdekel a nova launcher beta meg kapta a pixel launcher ficsoroket.
-
Boby
újonc
Ejnye bejnye olyanokat írtok hogy megáll az eszem
ilyen telóm van és nem adnám oda az új iphon 7-esért vagy samsung 7-ért. Addig amíg nem volt az ember kezébe honnét tudja hogy mit tud szegény telefon ? csatolok képet
Olyan képeket készít hogy az odavágja a samsungot és az iphont is de ne feledjük ez egy közép kategóriás telefon..rohatt gyors sose fagyott le eddig és az aksija 2 napnál tovább bírja nem mint a többi hulladék méreg drága telefoné.
-
ORCA58
addikt
1 Telefonkezelő (ikonja van) Az utolsó választható menüpont a 2. oldalon a Védett alkalmazások.
2 Tippem:
Telefonkezelő (ikonja van)Beállításokban a Google biztonsági mentést ki kell kapcsolni, esetleg az automatikus szinkronizálás, ha más app nem fut.
Egyébként az Appoknál le is lehet tiltani, a WiFi vagy mobil adatforgalmat.
Telefonkezelő (ikonja van) -> második ikon -> Hálózati alkalmazásokKicsúsztam a szerkesztésből
-
l.kiss
tag
Sziasztok!
Páromnak vettünk egy ilyen csodás masinát. Egyelőre minden hibátlan.
... csak ez az első Android 6-os készülékünk és a tudatlanságom miatt egy - két dolog még hibádzik.
1. A Hydro Coach alkalmazás nem riaszt. Értem én hogy védett alkalmazásba kell tenni, de ezt a menűpontot hol érem el?
2. Ha a "lehúzható menűből" a mobil adatforgalmat kikapcsolom elképzelhető, hogy valamelyik alkalmazás mégis generál mobil adatforgalmat? A háttérben a Facebook, a messenger és az instagram fut. (feltöltős t kártyáról elfogyott az egység, a jelentés szerint adatforgalom miatt)
Előre is köszönöm a válaszokat. -
ORCA58
addikt
válasz
batai15 #2860 üzenetére
Nevezhetjük gagyinak, de kényelmes, nem csúszik, nem lett sokkal nagyobb a telefon, pontosan illeszkedik, minden lyuk a helyén van, és rugalmas. Mindamellett egyáltalán nem néz ki rosszul. Hasonló volt a G6-on is. 2 évet szépen kiszolgált, és eséskor megvédte.
A fotón vettem észre a sarkain a fröccsöntés helyét. Nyilván szebben le lehetett volna vágni, majd javítom. Mivel a valóságban kisebb mint a minitoron, egyáltalán nem feltűnő.
Kipróbáltam drágább átlátszó tokkal is, az tényleg nagyon ronda a fekete teleón, főleg elölnézetben. Fehéren viszont el tudnám képzelni. -
balewi
aktív tag
Köszi a válaszokat
-
sepyi
aktív tag
A helyedben azonnal legyalulnék minden adatot a telefonról, a recoveryben csinálnék egy full hard resetet. Hogy kerek legyen a világ, ha van memoria kártya, számítógépen teljes törlés és utána a telefonnal megformáznám. De hogy biztos lehessek a dologban az összes fontos jelszavamat lecserélném.
-
bubus66
nagyúr
porterocka
Légyszíves, írd bele a Téma Összafoglalóba, hogy csak azzal a backupal lehet vissza állni amit én adok!!! Mert az XDA- lévő egyik se jó nekünk. Holott fel ajánlottam a készítőnek.
Ma az egyik ismerősöm próbált vissza tenni onnan és félnapomba telelt a visszaállítás..
-
kovaccs
tag
Sikerült valakinek az üvegfólia? Engem már a második telefonos küldött el, nem vállalta..Illetve kisebb méretűt akart rátenni, de nekem nem tetszett a dolog.
-
Keksz30
csendes tag
Sziasztok
Azt szeretném meg kérdezni hogy az "adatforgalom kezelésnél" be lehet e állítani hogy ne 1-től számoljon hanem egy nekem tetszőleges naptól mert nekem pl. a hónap közepén van számlázás,csere?Egy másik pedig hogy az általam telepített alkalmazásokat nem lehet sd kártyára át helyezni?
-
törölt tag
Pedig ott van az.
"Magyarországon hivatalosan, szolgáltatónál és kereskedőknél is a VNS-L21 kapható. Jelenlegi információk szerint előbbinél a második SIM kezelés szoftveresen le van tiltva."
"Mint az a fentiekből már kiderült, szolgáltatónál szintén hardveresen dual SIM készülékeket árulnak, csak egy szoftveres trükkel le van korlátozva a 2. slot SIM olvasása.
Egy kevésbé fontos különbség marad. Dual SIM mobilok esetében a forgalomba hozáshoz 2 IMEI szám tartozik. Mivel a single verzió alapjáraton csak egy SIM -et olvas, így dualosítás után is csak 1 IMEI száma lesz a készüléknek. Erre leginkább használt készülék vásárlásánál érdemes figyelni. Amennyiben dual SIM -es P9 Lite készüléket vásárolsz, és csak 1 IMEI szám tartozik hozzá, akkor az utólag lett módosítva. Mivel garanciáztatáskor a gyári állapotra szükséges visszaállítani a készüléket, így a lenti művelettel mindenképp számolnod kell.
A dualosítás menete BL nyitással, illetve visszaállítással ITT olvasható. Amennyiben valami nem világos, inkább kérdezz a telefon topikjában. Jobb kérdezni, mint téglázni."
Általában a függetlenként árult mobiloknál nem szokták tiltani a 2. SIM slot -ot. Pl. Honor 8, Mate 8. Talán egy vagy két példa volt az ellenkezőjére.
-
balewi
aktív tag
Nem találtam egyértelmű választ az összefoglalóban, ezért megkérdezem itt:
Ha a Telekomtól vásárolok most egy ilyen készüléket, akkor az függő lesz-e, vagy esetleg le lesz-e tiltva a második sim? -
Robertó79
tag
Hol tudom beállítani melyik launchert használjam, ha letöltöttem egyet?
-
bubus66
nagyúr
válasz
78zolika #2838 üzenetére
Szia üdv itt a csapatba...
Van olyan az LG 7II, hogy Importálás/Exportálás azzal leszed egy SD kártyára, beteszed utána a P9 lite-be és importálod a névjegyeket..
vagy szinkronizáltatod a gmail fiókba és onnan vissza lehet tenni.
(#2834) porterocka
Mesterem..... Jöhet a cuccos privátba most nyitottam egyet. És
-
78zolika
senior tag
Sziasztok !
Ma én is beléptem a p 9 lite társágába . kérdésem hogy lehet a névjegyeket , jegyzereket ,naptárat Lg optimus 7 ll (3éves ) telefonról átmásolni erre a telefonra ??
Ezer köszönet -
törölt tag
válasz
Milestone2 #2835 üzenetére
Azt tudom, hogy szokott menni, mert már nagyon régóta használom. A korlát miatt meg sokszor csináltam új regisztrációkat, hogy másoknak kódot kérjek, de valami most nem oké.
-
törölt tag
Valaki megnézné, hogy rendesen megy -e a BL kéréses weboldal új regisztrációnál?
Egyik barátomnál szeretnék új regisztrációt beállítani, de valamiért visszadob állandóan a főképernyőre. Ebből a leírásból az 5. kép után.
Használhatnám az enyémet is, de ez most zavar. Nem tudom, hogy az oldallal van a gond vagy a géppel, böngészővel.
-
ORCA58
addikt
6 óra képernyő idő és 1ó 45perc telefonálás 1 nap 22 óra alatt. Most van 20%-on. Sok-sok nyomkodás próbálgatás, telepítés, és app törlés van benne. (Főleg az Asphalt 8-ak miatt.)
Ha a belső memória az alapértelmezett, akkor a Totalcommander a belsőt memóriát SD-kártyának írja, az SD-t pedig USB -nek. Ekkor ugyan egyes app-ok telepítésénél engedélyt kérnek az SD használatára, de a belső memóriába teszik az adatokat.
Ha az SD az alapértelmezett, akkor a Totalcommander csak az SD-t látja, és SD-nek is hívja.
Jól tudom, hogy ez az Android 6 egyik újítása miatt van?Létezhet olyan, hogy a telefonom mindenféle látható jelzés nélkül folyamatosan visszaküldi az egy azonos helyről kapott üzeneteket a feladónak, mintha az én üzeneteim lennének, ill. folyamatosan küldözgeti az általam küldött olyan üzeneteket, amelyekhez kép van csatolva?
Lányom az elmúlt 4-5 napban messengeren küldött üzeneteit naponta többször megkapja. Az én számom a küldő, és azóta az MMS-eimet is többször megkapta.Az telefonomon nem fut a messenger, a gyári üzenetkezelőt használom.
-
gaga1
tag
Sziasztok. Azt hol tudom kikapcsolni,hogy ne kezdjen nagy betüvel uj mondatot? Beállitásokban már kiiktattam,de továbbra is csinálja.
-
petati94
tag
Sziasztok!
Egy hete már ezt a készüléket nyúzom. P8 Literól váltottam.
Az akku idő, aktív kijelzővel is nagyon jól birja.
Ezen már default option a titkosítás.
A kérdésem:
Támogatja-e a VoLTE-t és a HD voice-t? Ha igen hol kapcsolhatom be, vagy nem lehet állítani, csak aktív? -
ORCA58
addikt
Megnéztem a Google Pixel launchert. Nem volt fent egy percig sem. Ez komoly? Ezen dolgoztak heteket vagy hónapokat ?
Sokat kellene fizetniük, hogy használjam. -
OldMike
őstag
A Gmail fiókodba kell bemenned a telefonon, és ott meg kell keresni a címkék kezelését. Ott például kiválasztod a Közösségit, be kell jelölni az értesítést. Itt lehet értesítési hangot is módosítani (alapértelmezetten az jön fel, amit a Gmail-hez korábban beállítottál). Akár minden címkéhez eltérő hangjelzést is beállíthatsz.
-
Narancs
őstag
3 óra 34 perc kijelzőidő, töltöttség 49%-on. Well done, Huawei
-
Ronam
addikt
Próbálta már valaki?
-
Ronam
addikt
válasz
KDavid17 #2812 üzenetére
Nála nézz körbe, elég nagy a választék, és az árak sem olyan túl vészesek. Én rendeltem tőle egy vászon tokot csütörtökön, és hétfőn már nálam volt. Amúgy az Aliexpress sem olyan lassú (természetesen emberfüggő), de rendeltem onnan egy fa tokot, és ha minden igaz még a héten megérkezik (másfél hete rendeltem kb).
-
KDavid17
aktív tag
Milyen tokot ajánlotok? Alexpressen nézegettem őket, de amire ideérnek..
-
gianone
őstag
válasz
jacksonfive #2803 üzenetére
Met így van beállítva Gmail alkalmazása. Állítsd be az appban Beállítások/fiókod/A bejövő üzenetek.../Értesítés minden üzenet esetén
-
OldMike
őstag
válasz
jacksonfive #2803 üzenetére
Szia, ez engem is érdekel. Ha máshonnan kapnál esetleg megoldást oszd meg itt is.
-
KDavid17
aktív tag
sziasztok!
Ma én is csatlakoztam a "klubhoz"eddig nagyon tetszik, szerintetek így kezdésként mit érdemes kilőni illetve beállítani? ilyen google újságost meg ilyeneket leállítottam, meg letiltottam pár dolgot.
-
sepyi
aktív tag
válasz
SzaboZE #2776 üzenetére
Rossz helyre címezted. Én nem panaszkodtam a telefora. Azt mondtam h. autópályán tűző napsütésben melegedett. Ez tény. Simán túlélte. Mi az h. nem erre való? Hol van az leírva a használati utasítáyban, h meleg időben nem lehet csak fél órát használni a gps-t. Jah! Azért arra a készülékre kíváncsi lennék amelyik 50 fokos környezeti hőmérsékleten hideg marad. A waytek x820 navigációm nem tud ilyet,pedig céleszköz.
-
jacksonfive
tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy ha érkezik egy levél a gmail-re, akkor csak az elsődleges kategóriába érkező levelekről kapok értesítést, de pl. a közösségi v. frissítések kategória leveleiről nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- gerner1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Autós topik
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- PlayStation 5
- Motoros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung alaplap javítás garanciával és számlával!
- iPhone alaplap javítás gyorsan, garanciával!
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest