- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
lajos75 #3796 üzenetére
pink75 ez a tied..
Huawei P9 Lite VNS-L21_C432B150
Mindegy ezt töltsd le csomagold ki és az update.app-ot msáold a dload mappába, és a három gombossal indítsd el.
porterocka a b150-es jó neki ugye? mert nem vagyok benne biztos, hogy a B130 felmenne
Nincs a Dobozán IMEI? Lenni kell neki rajta
-
lajos75
senior tag
"pink75" kolléga tőlem vette meg a telefon, Én csak kipróbáltam és betudtam lépni a google fiókba.
Valami miatt kötődik a telefon az én google azonosítómhoz valószínűMúltkor is volt ilyen amikor eladtam az előző telefonom, de az akkor megoldódott.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #3792 üzenetére
Mert azt betudja állítani, ha fel áll a rendszer, azt hiszem (most nincs kedvem FR-ni), lehet, hogy rosszul emlékszem de a dobozán meg tudja nézni dual vagy single.
(#3794) lajos75
Akkor is a factory resetnek törölni kellett volna mindent.. Ezért furcsa..
Milyen a telefon dualos vagy single?
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #3790 üzenetére
Hogyan szerinted mikor fel sem áll a rendszer?? Max úgy hogy ki hagyja a google beállítást.
De a dobozán is meg tudja nézni IMEI alapján ha kettő van dual ha egy akkor single
-
pink75
aktív tag
válasz
nagypasztor #3786 üzenetére
Tavaly tavasszal változtattam jelszót.
Próbáltam gépen nézelődni a fiókomban, de oké.
Megnézem ezt is, köszi. -
nagypasztor
tag
Nem válaszoltál arra, hogy megváltoztattad-e mostanában a jelszavadat. Másnak is voltak hasonló problémái.
Elvileg ha factory resetet csinálsz, az mindent töröl a telefonról. Nem kellene semminek visszaállnia.Itt találsz egy megoldást. Érdemes kipróbálni. Böngészőn jelentkezz be a saját google fiókodba, aztán kattints a csaj hozzászólásában lévő linkre. Utána próbálj újra bejelentkezni.
Milyen biztonsági szintre van állítva a fiókod? Két lépcsős azonosítás?
-
Roland0224
senior tag
Bocsi lehet már volt nem emlkékszem ha rootolom a telot vissza tudom nyom nélkül állítani (samsungról váltottam ott lehetett ) . A dupla koppos felébredéshez kéne csak
-
pink75
aktív tag
válasz
ANDROID??? #3780 üzenetére
Na, úgysem csináltam még ilyet...
Melyik ROM (ha van valami újabb), ami jó?
Hogyan tudom az ezen lévő verziót így megnézni? -
kovaccs
tag
2 hónapos fehér készülékem van, és foltokban eléggé kopik a hátlap, a leginkább használt részeken (pl. ujjlenyomat azonosító környéke, és ahol tartom telefonálás közben.. ) Ez szerintetek lehet garanciális ügy?
-
pink75
aktív tag
válasz
ANDROID??? #3780 üzenetére
Recoveryben van wipe cache, meg factory reset.
Nincs kérdés, hogy kellenek-e bármiféle mentések.
Nincs lehetőségem fiók hozzáadásához sem. -
pink75
aktív tag
válasz
ANDROID??? #3776 üzenetére
már nyomtam vagy 3-at...
-
Robertó79
tag
Ha megcsinálom a factory resetet(hogy kell?) akkor visszatudom állítani az appokat hogy ne kelljen telepítgetnem, illetve a játék mentések pl viberesek azok elvesznek vagy azok is visszaállnak?
MIlyen program ajánlot a visszaállításhoz nem rootolt telóhoz? -
nagypasztor
tag
Szia!
Igen, mindent legyalul róla, de az új rendszer marad. Nem tudom, hogy van-e benne gyárilag backup progi, de ha azzal csinálsz egy mentést, és úgy reseteled, akkor vissza tudsz mindent állítani.pink75 Nem változtattál google jelszót az elmúlt egy napban? Azt olvastam a google fórumon, hogy biztonsági okokból olyankor 24 órát kell várni, hogy aktiválni tudd egy eszközön a fiókot.
-
roller
csendes tag
Sziasztok!
Tudatlanságomban kérdezek tőletek!
Frissitettem a telefont pár napja, de úgy veszem észre nem az igazi...Olvasom ezt a factory resetet...A lényeg hogy minden alap lesz, mint ha msot vettem volna a telefont, csak a rendszer marad az új frissitett? -
pink75
aktív tag
válasz
nagypasztor #3769 üzenetére
Megcsináltam, de nem jutok el a kezdőlapig, csak ehhez a kötsög google-fiók ellenőrzésig, ahol semmi választási lehetőségem sincs.
-
nagypasztor
tag
Üdv!
Tegnap vettünk az öcsémnek egy ilyen telefont. Nagyon meg van elégedve, viszont azt tapasztaltam én is és más is, hogy mikor beszélünk vele, akkor mintha egyik pillanatról a másikra doboz hangja lenne. Vagyis mikor hozzánk beszél, van, hogy pár másodpercre mintha csak dünnyögést hallanánk.
Hálózati hiba lenne a dolog, vagy a mikrofon gyári hibás? Szerintetek vigye vissza, hogy cseréljék ki? Még 3 napon belül vagyunk. Más tapasztalt hasonlót? Sajnos a keresővel nem találtam eredményt. Köszi a válaszokat! -
pink75
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem, mindjárt földhöz vágom.
Tényleg létezik olyan, hogy addig, míg a google-val zöldágra nem vergődök, nem tudom használni még telefonként sem?
Bekapcsolom, majd eljutok a "kiemelkedő internetélmény" engedélyezése után a google fiók ellenőrzésig ("Az eszköz visszaállítása megtörtént. A folytatáshoz jelentkezzen be egy olyan fiókkal, amelyet korábban szinkronizált ezen az eszközön" - azért érdekes, mert én ugyan nem csináltam előtte ilyet vele). Szóval ott jobb híján megadok egy létező fiókhoz tartozó mailcímet, majd a következő oldalon a jelszót, aztán erre visszahajít az előző oldalra, hogy jelentkezzek be az egyik tulajdonosi fiókkal - szóval ezt játszhatom a végtelenségig, semmi mást nem tudok csinálni vele.Mit tehetnék mégis?
Köszi a segítséget. -
dualcore
őstag
Hozzáértő urak, hogyan lehet vodeóhívást kezdeményezni. Vagy ez szolgáltatás függő?
-
bubus66
nagyúr
Igen tudom, hogyan lehetne visszaállítani. Kicsomagolod felmásolod a HwThemes mappába és Alkalmazod.
Tessék ezzel vissza tudod állítani
(#3764) porterocka
Így van mehet befelé..
-
gabenh
tag
Feltettem egy témát és módosult a betűtípus. Visszatettem a gyári témát, töröltem a feltelepítettet, de a betűtípust nem állítja vissza sehogy.
Tudja valaki hogy lehetne visszaállítan a gyári betűtípust? -
törölt tag
-
rbertkrl
aktív tag
Nekem is kijött ez a frissítés, másnak is feltűnt, hogy lassabbak az effektek? Az igaz, hogy sokkal simábbak az átmenetek, cserébe lassabbak. Esetleg valami gyógyír ha ez nem lenne normális a frissítés után?
-
hibavissza
veterán
válasz
bubus66 #3745 üzenetére
WP-ról jövök. Minden ilyesmi még kínai.
Azért vettem Huaweit, mert elég áttekinthetőnek írták. Teljesen hülye vagyok Androidban.
Ez a rootolás garanciavesztést okoz Huaweiéknél? Utána biztos jó lesz a giro WR-hez?
A fotós részre azért kérdeztem rá, mert a MA tesztben valami iszonyat szarok a fotók. A P8 lite ennél sokkal jobb nálam. Elég tanácstalan vagyok....kijött a Xiaomi 3s és elég brutál ajánlatnak tűnik. Papíron csak a gariidő rosszabb. A HD felbontás nekem elég 5 colra.
Másrészt elégedett Huawei ügyfél vagyok. Ismerem, nem szívesen váltanék. Kicsit meg vagyok most akadva. -
313313
addikt
2 nap üzemidő, 30 perc telefonálás.
Meg ez.... -
Stylerr
addikt
Pár napja kijött egy 480 megás frissítés. Azóta van, hogy a Messenger értesítéseket nem dobja ki a lezárt képernyőre, és nem is rezeg, csak ha feloldom a telefont akkor látom a kis ikont a Messenger mellett. Ezt hogyan tudnám megoldani?
-
bubus66
nagyúr
válasz
hibavissza #3739 üzenetére
(#3739) hibavissza
Van benne giroszkop csak valami bug miatt szoftveresen le van tiltva de root-tal elő lehet csalogatni. Ez már a p8 lite topickba is kilett tárgyalva egyszer
1. ROOT
2. A 6.0 mályvacukor
Menj a letöltési linket és töltse
Ezután ROOT keresse meg a /system/etc/permissions mappát és másol bele az XML fájl.
Engedélyek rw -r - r-- (0644) egyszer változott, reboot, majd giroszkóp engedélyezni kell.android.hardware.sensor.gyroscope.xml
A fényképező jobb mint a P8 Lite-é.
-
bubus66
nagyúr
válasz
#86973952 #3743 üzenetére
Igen így van. Viszont, ha azt ígérik, hogy tájékoztatnak akkor fognak is legalább is eddig mindig kaptam tőlük tájékoztatást.
(#3742) keszo
Alá írtad???
Más különben meg arra is kíváncsi voltam , hány usert érdekel egy hiba jelenség. Elég gyér számmal lettünk hozzá 94-en.
Anno az LG Optimus Balck P970-nél 2 hét alatt több mint 2000 aláírás lett..
-
ORCA58
addikt
válasz
hibavissza #3739 üzenetére
Nincs giroszkóp, ami fájó pont.
Az más kérdés, hogy a G6-ban ugyan volt, de sohasem volt rá szükségem.
A fotót nem tudom összehasonlítani a P8 lite-tal, mert az biza nincs. Nekem megfelel, de gondolom ez nem segít. -
hibavissza
veterán
Üdv! Két kérdésem lenne.
A giroszkóp ebben a típusban már benne van? A másik, hogy a kamera szoftverén csiszoltak valamit idő közben, esetleg jobb eredményre jutó kamera alkalmazás fellelhető hozzá? A tesztben látható fotók elég siralmasak lettek. P8 lite-om van.... -
sec0nd
tag
Az egyik júliusi, vagy augusztusi frissítésnél én indítottam újra és akkor biztosan nem kért ötjegyű kódot :/
Ez valami újítás, ha igen nem lehet downgradelni? A nem mentett képek miatt sajnos fájó lenne a FR. Az is baj, hogy nem írja ki mi lesz három sikertelen próbálkozás után... -
sec0nd
tag
Egy ismerősöm most frissítette a telefonját (Telekomos) és újraindítás után kódot kér ujjlenyomat helyett, de sajnos nem emlékszik rá. Van erre ötletetek, hogy ne kelljen factory resetet csinálni? A Device Managerből nem tudok más jelszót megadni, mert azt írja, hogy már van megadva kód.
-
okoska74
senior tag
-
ANDROID???
addikt
Jó, hogy beírtam link-el kiegészítve az 5.-et
-
Robertó79
tag
válasz
kismormota78 #3725 üzenetére
Off, de szerintem redmi 3s 55 ert van
-
petya220
senior tag
válasz
Hali
Múltkor megfogdostam egy a5 2016-ot és Én a rendszert elég döcögősnek találtam.. Hát TouchWiz
A kamerák egy szinten lehetnek, bár nagy monitoron nem néztem.
Mást nem tudok mondani, nem volt sokáig a kezemben -
ANDROID???
addikt
válasz
1. mennyit akarsz költeni
2. melyik szimpatikusabb
3. el kell menni MM-be meg kell nézni élőben
4. ér többet a drágább?
5. itt kérdezz -
kismormota78
újonc
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok. Huawei p9 lite és samsung A5 2016 között vacilálok. Tudnátok segíteni melyiket éri meg jobban megvenni? Előbbit 67 ezer, utóbbit 78 ezerért tudnám megvenni.
-
kabalapasika
tag
A gyári vagy a téma képernyőzárat, hogy kell kikapcsolni? HiLockert szeretnek használni helyette..
-
boneyard
tag
A teljes B150-et honnan lehet letölteni? (VNS-L21em van)
-
bubus66
nagyúr
válasz
morello1982 #3719 üzenetére
Mindegy milyen nyomógombos varázslat a lényeg ugyan az.
A Képen látszik a különbség a nyomgombos a stock recoverybe visz és ott tudod meg csinálni, a kódos a hiden menübe visz és ott nincs recovery, hanem egyből elkezdi a wipe data factory resetet.
A Gyári beállítások nem törli a cachet mint ahogy a hidden menüs sem.
Olyan lesz, mint az első bekapcsolást követően, üres, minden adat elvész
-
morello1982
csendes tag
válasz
bubus66 #3716 üzenetére
Tulajdonképpen mi ez a factory reset? Pár hozzászóláson belül két link is volt ehhez, és azokon belül is több mód... Ezek közül az egyik (nekem legalábis
) mindenféle nyomógombos "varázslás", a másikban meg a sima menüben visz el a gyári adatok visszaállításához. Mi a különbség, ha van?
-
snakebait
senior tag
Sziasztok! Ez a teló lenne a kiszemelt új mobilom. Olvasgattam utána és ha jól informálódtam nem OTG képes,ugye? És valahol említették,hogy kimaradt belőle a giroszenzor is.Ennek van valami hátránya? Ja,és a navigációs gombok sorrendjét remélem meg lehet változtatni
Meg még egy kérdés: azt tudja-e,hogy bejövő hívásnál ha fülemhez emelem fogadja a hívást,bármi gomb nyomkodása nélkül?
-
morello1982
csendes tag
A memóriakártyát is áttenném a régi telefonomból, de üresen... Viszont a G6-on csináltam egy Huawei mentést, kipróbálnám. Ahhoz hogy ez működjön, elég ha a HuaweiBackup nevű mappát rajta hagyom a memórikártyán, minden mást vajon letörölhetek?
-
bubus66
nagyúr
(#3713) jatszo
Főverzió váltáskor ajánlott a factory reset
Pont nem ajánlott hanem kötelező!! Nem mindegy. Egyébként a P9 Litenél amikor rakosgattam a ROM-okat akkor automatikusan csinált Factory resetet.
(#3715) porterocka
Igen pontosan, így van.
Meg volt olyan is hangoztatta, hogy nem kell a Factory Reset 2 nap múlva meg tele sírta bugokkal a Topikot.
Nagy nehezen rá vettük, hogy csinálja meg és láss csodát működött rendesen , és azóta mindig úgy csinálja, a frissítés, hogy tol neki egy FR..
-
-
-
ko_éa
csendes tag
Meg jött a telefonra a B150-es frissítés. Mi a menete a frissítésnek, tudna segíteni valaki?
-
petya220
senior tag
válasz
Balathruin #3705 üzenetére
Felül nekem tökéletesen illeszkedik, csak alul van problémám a logónál, de ahogy elnézem domború a logó
Az nem privát akart lenni, bocsi
-
petya220
senior tag
Az üvegfólia nektek is "feljön" a logónál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- RAM topik
- Valami baja van a tápomnak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Futás, futópályák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest