Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
Sziasztok!
Most lettem tulajdonosa egy ilyen készüléknek, de telefonként még nem használhatom, mert a jelenlegi SIM (Telekomos) helyett nano SIM kell. Úgy tudom hogy a cserénél a SIM-en lévő telefonszámok nem kerülnek át.
A jelenlegi telefonom egy LG L7, aminek a memóriájában lévő telefonszámos névjegyeket (elvileg) bemásoltam Google fiókomba. Az új telefonnal beléptem a Google fiókba, és innentől a Névjegyek közt látható az összes (összegyűjtött) e-mail cím, de telefonszám egy sem. Gondolom azért, mert azokhoz nincs a levelező programban hozzárendelve. Sajnos nem tudom hogyan lehetne a telefonszámos névjegyeket az új telefonra varázsolni.
Elnézést az OFF-ért, de talán tud valaki segíteni.
Más: A főképernyőn lévő időjárás app a jelenlegi helyként beállította azt a helyet, ahol először be lett kapcsolva, viszont ez teljesen más helyre elmenve sem változott meg. Máshol olvastam, hogy javasolták a védetté tételét, de úgy tűnt hogy a kérdezőnek ettől sem javult meg. Én is megnéztem a Telefonkezelőben, de az ottani alkalmazások között nincs időjárás app.
Köszönöm
-
jézusom
addikt
Üdv!
Lehet valahogy a telefon romjában másolgatni PC-n keresztül? Ilyen androidos filekezelőkkel elég macerás

-
bubus66
nagyúr
-
ANDROID???
addikt
válasz
A 2. Vesztes
üzenetére
Bárkit csak úgy semmiből megajándékozol?

Viccet félretéve, kellemes csalódás lesz ez a készülék, ha nem csúcskategóriás elvárásaid vannak.

-
batai15
félisten
Most én kérdezek.
Emui alatt megy a doze mode ? Szerintem nem,de valahol olvastam hogy igen .
Viszont doze checker progit nem találom a playen telefonról. Így valszeg a válasz nem ,de hátha. -
batai15
félisten
válasz
üzenetére
nem próbáltam, de miui alatt is ugyanez volt, szóval nem hiszem
A teljesítmény mód nem szívja jobban az akkut?
Richee: kamera? megfelelő nekem.
Nem profi, távoli dolgokra nem olyan jó, de az összkép nekem jó
a selfi minősége viszont kifejezetten tetszik.
Egy dolog nem jön be, hogy este a vaku ha nagyon sötét van vagy roszkor villant v nem tudom, de fotón látszik a fény köre(barátnőm telóján is ugyan ez van ) -
ANDROID???
addikt
válasz
A 2. Vesztes
üzenetére
Attól függ, barátok leszünk vagy ellenségek?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vedd a barátaidnak én a barátod leszek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Teljesen vállalható, az üzemidő is a kijelző rendben, gyors nem fagy, fogásra jó, csúnyának sem lehet mondani.
Mire vagy kíváncsi? -
batai15
félisten
válasz
Richee11
üzenetére
válaszolok mindkettőtöknek
A 2. vesztes :
Barátaidnak , ez egy jó telefon.
Megelégedve használom.
Richee111. Alapjáraton a 2GB Ramból mennyi áll rendelkezésre? bekapcsolás után 850-900 kb.
2. Mennyire gyors a Huawei felülete, illetve mennyi olyan alkalmazás van rajta, melyek tulajdonképpen semmire sem jók?
Alapvetően gyors, bár néha apró meg meg röccenések voltak(jellemzően play telepítés közbe, vagy hirtelen játék után kilépve. Második részre térve, vannak emui, google appok, meg pár apróbb törölhető3. Mekkora hátrányt jelent a Gorilla Glass hiánya? eddig az összes telefonomon volt, és félek, hogy a hiányában könnyebben sérül a telefon. eleve fólia van rajta gyárilag, utána pedig ha meg kopik érdemes lecserélni így nem para, meg a gg amúgy sem karcolhatatlan , hanem nagyon is könnyen lehet karcolni.
4. Mit lehet tudni a rendszer frissességéről? Azt látom, hogy 6-os android fut rajta, de várható, hogy érkezik a N? Friss telefon, biztosan lesz rá NSanyi
róbáld meg védett alkalmazásnak meg tenni.
De amúgy tök fölös tisztítgani a ramot, a rendszer magának kezeli. -
szami777
addikt
válasz
batai15
üzenetére
Köszi, megvan. poweramppal működik, így az legalább nem záródik be.
Nekem igazából arra kellene, hogy több double tap appot leszedtem (nova launcher nem jött be) és mind működik jól, de alkalmazásváltó-> kukára kattintás után nem működik a dupla kopp egyiknél se, mert gondolom bezáródtak.
De sajna még az alkalmazásváltóba se jelennek meg, hogy úgy huzigáljam, ahogy a powerampot.
Marad az, hogy nem tisztítgatom a mobilt állandóan. -
Richee11
senior tag
válasz
A 2. Vesztes
üzenetére
Sziasztok!
Gondolkozok egy ilyen telefonon, viszont mielőtt megvásárolnám lenne pár kérdésem.
1. Alapjáraton a 2GB Ramból mennyi áll rendelkezésre?
2. Mennyire gyors a Huawei felülete, illetve mennyi olyan alkalmazás van rajta, melyek tulajdonképpen semmire sem jók?
3. Mekkora hátrányt jelent a Gorilla Glass hiánya? eddig az összes telefonomon volt, és félek, hogy a hiányában könnyebben sérül a telefon.
4. Mit lehet tudni a rendszer frissességéről? Azt látom, hogy 6-os android fut rajta, de várható, hogy érkezik a N?Egyelőre ezek jutottak eszembe, válaszotokat előra is köszönöm.
-
A 2. Vesztes
senior tag
Sziasztok!
Erősen gondolkodok rajta, hogy veszek ilyen telefont ajándékba. Az lenne a kérdésem, hogy a barátaimnak, vagy az ellenségeimnek vegyem????

Köszi előre is!
Vuff!
-
batai15
félisten
válasz
szami777
üzenetére
Elméletileg igen , huzol eggyet rajta ellenkező irányba mint mikor bezarod.
De pl használom az xperia clock widgetet , hiába rakom be , task kill után akkor is befagy ,ugyan úgy mint miuin(ésbe van rakva védett appnak is) nem kell kilovogetni a ramot, a rendszer meg teszi magának. -
szami777
addikt
Meg tudom azt csinálni, hogy bizonyos appot semmiképp se zárjon be akkor, ha az alkalmazásváltóba rámegyek a kuka ikonra?
-
törölt tag
Sziasztok! Be lehet állítani az ujjlenyomatot készülék ébresztésre? Hogyan?
-
Soma01
veterán
Az Egészség appot ha leszedem, vissza tudom tenni később? Ugyan az mint a Huawei wear? Mert az ott van a Play áruházban.
-
bubus66
nagyúr
-
GSPLR
senior tag
Hali!
Épp egy ilyet készülünk beszerezni párom telefonjára. Eddig a H+Pro volt a terv de most látom, hogy van egy olyan verzió is, hogy PE+. Ehhez azt írja, hogy: PE+ = 0.3mm,2.5D arc edge, blue light resistant screen protector. Ez oké, de ettől sem lettem okosabb
Ötlet?Szerk.: Oké, közben megvan a válasz, ez a verzió kíméli a szemet.
-
OldMike
őstag
Sziasztok!
Érdekelne hogy használ-e valaki ehhez a telefonhoz ablakos flipes tokot? Jó lenne tudni a tapasztalatokat.
Kösz
-
tejbele
csendes tag
Sztem egy kissé borsosra sikeredett az ára...

-
bubus66
nagyúr
válasz
jézusom
üzenetére
Az USB hiba keresés be van kapcsolva?
Ezt csináld meg a telepítés előtt ha Win 8-8.1 vagy Win 10-ed van
-
jézusom
addikt
Üdv!
A hisuitot sikerült valakinek elindítani? Egy pillanatra megjelenik, az is csak néha. Meg a telefonon is néha előjön, hogy milyen csatlakozást szeretnék. Végül leszedtem online a Hisuitot, de ez se csatlakozik a telóhoz

Valami ötlet?
-
Hubzsi
tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Nekem a hívaskezelés nagyon tetszik a rendszerben, pl amikor pötyögök valahol és jön egy hívás felül jelenik meg és nem dob el mindent a bejövő hívás miatt. Szerintem ez baromi hasznos feature
-
szami777
addikt
Üdv, tegnap óta büszke tulajdonos vagyok én is, eddig nagyon adja a telefon.
Üzemidő kellemes csalódás az előző telefonomhoz képest, a testre szabhatóság is nagyon bejön.Pár kérdésem lenne:
- Vibernek be lehet kapcsolni, hogy az értesítő led villogjon? Hol tudom ezeket testre szabni, hogy miért villogjon, miért nem?
- A hangerőszabályzó 4 sávot nem tudom a lehúzható ablakhoz adni valahogy, hogy a fényerő csúszka alatt legyenek?
- És a legfontosabb, ujjlenyomat olvasóval tök pöpec feloldani a masinát, de nekem az lenne a jó, ha le is tudnám zárni vele, van erre opció? -
barrasz
aktív tag
Sziasztok!
Másnál is van olyan,hogy amikor hívnak akkor néha úgy kell felvennem hogy oldalra húzom a csuszkát néha pedig úgy kínálja fel a hívás felvételét hogy rá kell bökni a zöld telefonkagyló jelre.
Mitől lehet ez?
A másik dolog,hogy a hívó képet van akinél teljes képernyőn mutatja és van akinél csak a kis körbe.
A képek méretét megnéztem és egyforma még a felbontás is.
Köszönöm a válaszokat. -
ReSeTer
senior tag
Még egy utolsó kérdés:
b20-at tudja a mediamarkt és edigitalos modell? Mert ha jól tudom van köztük szlovák szoftveres meg ilyenek. -
ReSeTer
senior tag
Helló!
Valaki kipróbálta már, hogy lehet-e root nélkül launchert cserélni rajta?Egyébként milyen hibái vannak a telefonnak? Edigitalból vagy Mediamarkt-ből venném, ha jól emlékszem, gondok voltak a sim kártya kezeléssel.
Nekem Telekom sim-em van.
-
GSPLR
senior tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Köszönjük, erre nem is gondoltunk hirtelen

(#1240) Soma01: igen, nekünk is ugyanez volt a gondunk, vagyis pontosabban újraindítás után oké volt, aztán a következő újraindítás után megint ott virított. De már mindegy, töröltük és kész.
-
Soma01
veterán
Ugye mindkét sim foglalatba nano sim méretű kártya kell?
-
törölt tag
válasz
balazska92
üzenetére
Kikapcsolod a telefont, hosszan nyomod egyszerre a hangerő+ és a bekapcsoló gombot, amíg meg nem jelenik a recovery, aztán wipe.
Kb. ennyi.
-
balazska92
senior tag
Köszi mindenkinek. Viszont ilyet még sose csináltam, a linken megpróbálok eligazodni, és megcsinálni.
-
bubus66
nagyúr
válasz
balazska92
üzenetére
Szia a porterocka nem a gyári beállítások visszaállítására gondolt, hanem a factory reset-re a kettő nem egyés ugyan az.
-
szami777
addikt
BP-n tudtok ajánlani valahol valami bevált aluljárós butikot, ahol vehetek hozzá kijelzővédő fóliát, amíg az ebayes ide nem ér?
-
törölt tag
válasz
balazska92
üzenetére
Attól függ hova van mentve.
Minden belső tárhelyen tárolt adat és az SD -n lévő android mappa elemei törlődni fognak.
Ami kell azt tedd SD -re és/vagy felhőbe.
-
törölt tag
válasz
balazska92
üzenetére
De, töröl mindent. Olyan lesz mintha most kapcsolnád be először.
-
szami777
addikt
Sziasztok, gyors kérdés, mert most, amíg él a 15% kedvezmény megvenném a mobilt, gyorsan berohannék érte, mert 76 ezerért ajándék.
Tudom, hogy nagyon lerágott csont, de az edigitalos verzióba akkor van ugye b20?
Köszi előre is.(#1226) porterocka
Köszi a gyors választ, meg is rendeltem.
-
balazska92
senior tag
válasz
SzaboZE
üzenetére
Semmilyen appot nem szedtem le, a pokemon go illetve az instagram a két első app amit leszedtem. A gyáriakat is amit csak lehet törlök folyamatosan, semmi fölösleges dolgot nem szeretek a telón. Viszont a gps így elég tré... Meg a pokemon go is, hogy a kamera ar-t nem tudja hasznalni, vagy alapbol nincs is benne, nem tudom.
-
Roxbury
őstag
válasz
ANDROID???
üzenetére
En is toroltem. Nincs is gondom. 😃
-
Wallenberg
senior tag
Sziasztok!
A kamera mennyire "tré"?
Fekete-fehér, szépia, halszem, domború, tükörkép készítés van az opciók között?
-
ANDROID???
addikt
Tuti megoldás, törlöd az alkalmazást

Wallenberg: Ne várjunk 200-300e Forintos DSRL/MILC szintet, de nem mondható rossznak a minőség.
Javasolt bemenni egy MM-be fotózni vele és azt átlökni a saját telefonodra Bluetooth és otthon monitoron megnézni
Gondolom azt mondanom sem kell, hogy a saját telefonoddal is készíts ugyanazokról fotókat, hogy össze tudd hasonlítani
-
GSPLR
senior tag
Üdvözletem!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy a zárképernyőről hogyan lehet eltüntetni a lépésszámlálást? Sikerült már valahogyan, de most újra ott van és asszony ezt a funkciót nem igazán szeretné használni, felesleges számára. Előre is köszönjük.
-
Soma01
veterán
A Debrecenben a firstphone-nál vettem egy ilyen üvegfóliát [link] De nem illett rá pontosan. Kicserélni, pénzt vissza adni vagy helyette más terméket vásárolni nem engedtek. Mivel nem tartós fogyasztási cikk, semmi garancia nem nincs rá. Gratulálok! amíg vásárló vagy, király vagy, aztán hátat fordítunk neked ha gondod van.
...csak hogy felismerjétek a csomagolást, azért tettem be. Nem a linkelt speedshop áruházzal van a gond. Hanem a firstphone-nal és a linkelt termékkel.
-
barrasz
aktív tag
Most lehet hogy nagyon alap kérdés de hol találom a szèf alkalmazás
t? -
SzaboZE
addikt
válasz
balazska92
üzenetére
Valami szoftver ráült szerintem a gps-edre, nekem pillanatok alatt talált jelet.
-
Soma01
veterán
válasz
ANDROID???
üzenetére
MM. Személyesen vettem az üzletben.
(de az edigitalnál nincs épp arany színben, meg lehet nem is B120 van rajta, úgyhogy jó ez nekem 85-ért) -
Bobby
csendes tag
válasz
szmissz
üzenetére
Köszönöm az infót.
Egy barátom vett egy P9 lite-ot és nem ment Vodafon simmel (3-al próbálva 1 új 2 régebbi sim).
Mivel nem működött irány a márkaszerviz. 4 napra rá teszt ok-ésan visszakapta (valami koax kábel cserével).
Webshopban vásárolt független készülék és pont 14 napon belül van a mai nappal.
Már becsomagolva várta a telefon a futárt, hogy pénzvisszafizetés legyen (nyilván 1-4 hét alatt lett volna belőle valami).
Csomag gyorsan kinyit, frissít és most jóóóóó
.
Ennyit a márkaszervizről. -
balazska92
senior tag
Sziasztok, 2 hete van meg a teló, lenne pár kérdésem. A navigáció, google térképpel, a gyári appal miért, ilyen baromi lassú? Bekapcsolom a mobilnetet, gps-t, és van hogy sose talál a navigáció, se jelet, se semmit. Pedig 4g kapcsolat is van, illetve a gps is be van kapcsolva. A navigációvan be van kapcsolva az az opció, hogy használja a mobilnetet is. Ha meg talál is jelet, akkor vagy az utvonaltervvel vannak problemak, vagy hogy be se tolt semmi tervet, ha meg be is tolt, akkor nem mondja a hang hogy merre kell menni. Tudom hogy van 3 állás, néma hangos, meg egy harmadik, mindegyikkel kipróbáltam, egyikkel sem szól a hang. maximum berreg a telefon, és elég idegesítő... Erre tudtok valami megoldást? Illetve bejött most a pokemon go orulet, kiprobalnam en is, de a jatekban ha bekapcsolom az ar-t, kiirja hogy valami nem jo. Most a telefon nem tud ar-t, vagy mi a problema? Remelem tudtok segiteni

-
gianone
őstag
Nem tudom, ez mennyire jó ár, de Edigitalban 76491 Ft kuponnal. HUAWEI15
-
sepyi
aktív tag
Szép Napot!
Tegnap vásároltunk a párommal ilyen készülékeket. Bild:b120 Mivel Acer z630-ról jöttem, sim csere a vodánál.10 perc múlva jött egy sms, hogy kedves ügyfelünk készüléked hálózati beállításait frissítettük, ha problémát tapasztalsz indítsd újra a készüléket.Tehát nem biztos, h. a régebbi rom volt az oka a voda kártyák problémájának. Hozzátenném h. a kártyát először az acerbe tettem bele. Az sms akkor jött, amikor átraktam a p9 lite-ba. -
Soma01
veterán
válasz
ANDROID???
üzenetére
...na ezt vettem végül...
-
Soma01
veterán
válasz
szkaroly
üzenetére
MM-ban Cellect (1500, 2000 ft körül) és Btech (3000ft) van. Meg valami Panzerglass 4.000 ft-ért, de ezt ingyen teszik fel, a többit 1000-ért. A Panzer elvileg nem csinál ehhez a telcsihez fóliát.
Én eddig maradok a Nillkin-nél, az biztosan jó, de mire ide ér....
Yihailuan-t is találtam, de azt nem ismerem. Eddig Nillkin...
A legtöbb fólia no-name, nekem olyan nem kell. -
ANDROID???
addikt
-
Soma01
veterán
Én ilyet vettem a Firstphone-nál: [link] de a mérete nagyon nem stimmel. Nem ajánlom. Nekem olyan kell aminek van valami márkajelzése. Nem no name.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Goddess of Victory:Nikke
- Melyik tápegységet vegyem?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Dacia topic
- EAFC 26
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Google Pixel 8 Pro szinte új állapotban kis hibával 12/128GB
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
róbáld meg védett alkalmazásnak meg tenni.
![[link] [link]](https://s25.postimg.org/tkwflfx4v/Screenshot_2016_07_16_21_03_52.png)