- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HellAbove
tag
válasz
Devil Gelo #13270 üzenetére
Engem is érdekelne. Narancs/kék színben. Inkább narancs
-
HellAbove
tag
B830 és B839 között mi a különbség? Nálam jelenleg B830 fut.
-
HellAbove
tag
És aki nem youtubeozik és facebookot csak böngészőből használja, annak előjön még valami bug? Mert ha nem, akkor nekem már megérné feltenni (persze ha root nélkül megoldható).
szerk: 5.1-ről beszélek
-
-
HellAbove
tag
-
HellAbove
tag
válasz
#86973952 #9397 üzenetére
Hát, ha egy ilyen kis eséstől ilyen állapotba került, akkor szerintem legalsóbb hangon is egy fliptok lesz a nyerő. Herótom van az ilyenektől, még a szilikont elviselném (de az meg a képernyőt nem védi), de szerintem inkább beruházok egy fliptokra, akármennyire is utálom. Nem akarom cafatokra szedni pár hónap alatt
-
HellAbove
tag
Ti milyen tokot használtok?
Most szándékozom beszerezni egyet, mert mióta először megvan leejtettem, és az aluház megnyomódott 3(!) sarkánál és elől hátul kicsit megrepedt. Most megy a miatyánk, hogy csak a nillkin üveglap, nem maga a telefon-é
Kb fél méterről esett le a betonra.
-
HellAbove
tag
Power bankból használható a li-ion is vagy csak és kizárólag li-po?
-
HellAbove
tag
Első kérdés 10 pontért: Messenger "buborékom" miért tűnik el 1-2 másodperc után?
szerk: még nem frissítettem, épp folyamatban van.
-
HellAbove
tag
Hát, megszerezve. A kijelző hihetetlen szép az előzőhöz képest. Meglátjuk mit alkot az elkövetkezendő napok van.
-
HellAbove
tag
Ilyenre válaszra vártam, köszönöm =)
-
HellAbove
tag
épp ezért fogott meg, de nem szeretnék egy 3310est, csak mert szép
-
HellAbove
tag
válasz
philoxenia #8793 üzenetére
Ezek pozitivumok vagy negativumok?
-
HellAbove
tag
Sziasztok. Gondolkozom épp egy ilyen masina vásárlásán. Megnéztem ezernyi tesztet, mindegyikben említették a néha akadó menüt/rendszert és általánosságban a teljesítmény problémákat. Ez mennyire jön elő mindennapi használatban?
Jelenleg egy G2 minit használok. A p7-ben a külseje és a kijelzője fogott meg először. Mekkora teljesítménybeli különbség lehet a két telefon között és melyik javára? Mindennapi használat nálam: Skype, messenger, zenelejátszó, böngésző, néha napján ezek egyszerre.
off: Papíron levő adatokat ismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest