- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
zeon.hu #19600 üzenetére
A hangot hallom, csak nagyon halk.
Amúgy külső huawei swipe + dragon-t használom. Mindegyik romon. Előzőn is ez volt csak hangosabb.Nekem nincs fent link2sd legalábbis én nem láttam. Szedjem le erre a free verziót?
Nem lövöm ki az alkalmazást.
A háttérben fut mint rendszer alkalmazás.Task listában (nyégyzet gomb) nem is látni. De ha elindítok sok másik alkalmazást és azt csoportosan lövöm ki egy húzással, akkor a háttérben futók is repülnek a rendszer alkalmazás is.852ben ilyenkor a háttérben futók bent maradnak.Illetve azok maradtak bent, amik védettek voltak. Mindegy volt hogy rendszer vagy sem. Ami együtt indult a rendszerrel az ha védett volt bent maradt. Így használtam eddig.
Sőt ha a gyári romon task killerrel lövöm ki, akkor vissza pakolja a rendszer. Itt nem rakja vissza sem.Alapban fent van Ledmanager.pro, rendszer alkalmazás.
Ennek a free verzióját utólag leszedve a gyári romon védetté téve, automatikusan indítva bármit csinálok, bent marad. Task killer kilövi, de a rendszer vissza teszi.Ugyan ez a Megaupload kliensel is. Kilövi és nem szinkronizál, el kell indítanom hogy működjön.
De ha mindent elindítok teljes futásban és nem csak a szinkron megy ami eddig működött, kevesebb lesz a ramom mint eddig.És hogy bent tartsam mindig egyesével kilőni mindent. 1-2 nél nem gond 20-25nél már zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest