- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- gerner1
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabszi.hu
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek ötlete, hogy a DTS headset mód miért nem működik alkalmanként? Ez alatt azt értem, hogy bár bekapcsolt állásban van, a fejhallgató bedugása után az esetek nagyobb részében nem teszi a dolgát. Kikapcs, bekapcs és jó. Nincs semmi jellemző ok, hogy mikor jó és mikor nem. Most 852 fw van, de ugyanez volt a korábbiakon is. A rendszer elég alap, semmi a hangrendszert befolyásoló app nincs, a headset is ugyanaz, szóval passz. Tudom, nem nagy probléma, de pl. autóban macerás a beállításokat molyolni, jó lenne valami megoldás.
-
zeon.hu
nagyúr
Aki fel akarja tenni a B856-ot, számoljon vele, hogy a bootloader visszazár!
Szóval ha kell a root, legyen nyitó kód!
Én így jártam. -
Zotya21
senior tag
válasz
zeon.hu #19872 üzenetére
jah hát én is valami hasonlóra gondoltam, mert még ha kijelzőként is adnám akkor is használt kijelző
amúgy kitaláltam egy töltési módszert amivel működik csak elég körülményes úgy meg ronda is
az akksitól kihúzott két drótra dugó és arra egy usb -s töltő panel
így működik semmi baja csak hát nem szép
meg kikapcsolás után veszi észre hogy van rajt áramilyenkor sajnálom hogy a huawei meg drágul, és ezért kellett váltanom sajnos
-
eddie17
addikt
válasz
Atlantisz48 #19875 üzenetére
Én annó egy ilyet vadásztam.
[link]Ez tuti jó és nem karcol. Igaz drágább is ha találsz. Bumper ből nem nagy a választék ami jó.
-
repvez
addikt
válasz
Atlantisz48 #19867 üzenetére
Én ilyenből használom már a másodikat és eddig kisebb problémákat leszámitva teszi a dolgát és teljesen jó a telefonra.Nem innen vettem, de ilyen kialakitás, hogy a hátlap az müanyag és fém keret, elöre meg tettem rá edzett üveg fóliát igy körbe védve van.
Ami gondot okozhat, nehéz levenni és enem is ajánlatos, mert a müanyag hátlapon lévő kis tuskék fogják a telefont a keretbe és ha azok letörnek akkor leesik a hátlap és kijön a telefon, ezért cseréltem az elsőt.
A második, hogy ennél nem lehetséges a sim és SD kártyát cserélni a keret eltávolitása nélkül, tehát az első probléma előjöhet ha gyakran sor kerül rá.
A harmadik, hogy az erősebb Jack dugok fejei nem mennek bele a kereten keresztül igy vagy nem érzékeli vagy csak monoba a fülest, ugyan ez a probléma a másik felén a nem normális kialakitású USB pendrivokkal vagy kábelekkel is elöfordulhatA következő , hogy a kamera és a vaku helye ugyan ki van vágva ,de a vaku fénye a műanyag hátlapon keresztül bezavarja a kép készitést a kép aljára több kevesebb "ködöt" eredményezve vagy épp az alsó harmadát értékelhetetlenné téve.
Ezért vagy ki kell vágni a köztes részt vagy olyan hátlaput keresni ahol egybe van a vaku a lencsével kivágva.
Egy kis térerő vesztést azért érezni használat közben.Ha ezek a használati értékben nem zavarnak akkor mindenképp megéri ,mert jól teszi a dolgát minden irányból védi a készüléket és nem kell bajlódni a tök nyitásával vagy ki be vételével.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #19867 üzenetére
Ajánlani nem tudok, mert nem használok ilyeneket.
Látod, ebayen is hiába a sok pozitív értékelés, hiba mindig akad.
Esetleg ha itt visszakeresel a topikban, hátha vett régebben valaki jót és ott a link is. -
zeon.hu
nagyúr
-
Zotya21
senior tag
sziasztok
meg kellett válnom sajnos a p7 től a multkori usb probléma miatt
szétszedtem amikor megjött hozzá az usb aztán rájöttem hogy tök fölösleges volt rendelni hozzá mert
egy felszedési kísérlet után már nem kellett visszaforrasztani sehova az újnak a lábait
még jó hogy hozza majd a portás az új hátlapot is fölöslegesen
a kijelzőt meg a fő panelen kívüli cuccok érnek még valamit ? amiért érdemes postázni is ?
vagyis hát az usb-n kívül minden megvan rajt
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #19868 üzenetére
Ebay topik.
Írni kell az eladónak, case nyitás, fotókat mellékelni. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #19864 üzenetére
Tedd már be a linket ide.
Olyan, mintha más típushoz lenne való. -
eddie17
addikt
válasz
Atlantisz48 #19864 üzenetére
Ha előtte szólsz akkor mondom hogy ne vegyél ilyet.
Én is vettem más "márka" de ugyan így néz ki.
A telefonra nem megy fel és ugyan úgy szét karcolta a műanyag és nekem még a fém oldal keretet is egy helyen.Mod: most nézem hogy írtad hogy ezt tervezed.
Akkor nem figyeltem pedig biztosan le beszéltelek volna. -
Atlantisz48
őstag
válasz
zeon.hu #19841 üzenetére
Sziasztok!
Megérkezett a várva várt alumínium keret a telefonra. LINK
Röviden: Csalódás, senki ne vegyen ilyet.
Hosszabban:
A csomag így néz ki, adtak mellé egy törlő kendőt:Miután kibontottam, megpróbáltam rárakni a telefonra, de nem sikerült sehogy sem, mert pár milliméterrel kisebb a keret. Így nem ér össze a két vége, szóval a biztosító kapcsot sem lehet ráhajtani. Tehát használhatatlan.
És ha ez nem lenne elég, az eddig sértettlen készülékházat (3 éves a telefon) meglehetősen szétkarcolta, főleg a telefon alján lévő műanyag résznél.
Úgyhogy holnap fogok írni egy levelet az eladónak, hogy ez így nem oké.
-
coyote55
őstag
Na, ezt kipróbálom.
Csigusz, kapsz egy piros pöttyöt. Becsüld meg, mert öt piros már egy kéket ér!A hét elején érkezik az LG K10 (2017) Kíváncsi vagyok a 7-es Droidra/OFF]
-
Cunaja
addikt
Ezt felrakta már valaki? B852-re kell falpakolni 3 gombossal.
[P7-L10C900B856]
Ez a frissítés javítja az NFC és szövegbeviteli mód problémákat, és tartalmazza a legfrissebb Google biztonsági javításokat a rendszer stabilitásának és biztonságának növelésére. [Javítások] Hiba javítva, amikor a Google beviteli mód nem használható, ha a rendszer nyelve szerbre van állítva. Hiba javítva, amikor nem érkezik értesítés a fizetésről NFC használatakor. [Optimalizációk] Javított készülékbiztonság a legfrissebb Google biztonsági frissítésekkel. Alkalmazás-telepítőcsomagok és képek gyors megosztása eltávolítva a jogszerű használat biztosítása érdekében. [Frissítési tudnivalók] 1. Csak a nem rootolt készülékek frissíthetők.Igaz nem mostani, de most találtam meg.
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz
Atlantisz48 #19838 üzenetére
Nekem a 6. számú változatom van a telefonon, csak ezüstben
Patent, jól tart, jól néz ki. Mivel kevésbé lekerekített, mint a telefon maga, így a fogása kicsit stabilabb ezáltal.
Egy negatívum, hogy a fém keret miatt gyengébb térerejű helyeken a térerő még gyengébb lesz
Az enyémen most pont emiatt nincs fenn...
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
repvez #19846 üzenetére
Igen, frissíted, de utána kérni fogja a su bináris frissítését, majd reboot (ezt az alkalmazásból meg tudod tenni, mert felajánlja).
Cache törlés (pl SD Maid, vagy App cache cleaner) mindig sokat javít.
Egyébként a FB és Messenger fogja le, de ennél komolyabb telefonokat is. Ezeknek van alternatívája, amik kevesebb erőforrást zabálnak, android alkalmazás topik összefoglalójában találsz ilyeneket.
Egyébként egy wipe is jót tesz, de próbáld előbb lecserélni az alkalmazásokat, hogy lásd a különbséget.
Ha törölsz egy alkalmazást, előbb mindig a gyorsítótárat és az adatokat töröld, majd magát az alkalmazást. -
repvez
addikt
A super SU appot csak simán frissiteni kell, mnem zavar be semmit? vagy kell állitani valamit?
V5 os rendszer.Egyébként mi a mnete ha fel akarom egy kicsit frissiteni a telót, hogy ujra gyors legyen, mert mostanába sokat gondolkodik amikor meg kell nyitni a billentyüzetet vagy a kamerát megnyitni.
Csak 4 app van nyitva, FB,Messenger, Insta, meg a viber,, máshogy nem jönnek meg a értesitések.
Egy sime wipe megteszi, vagy nem uszom meg, hogy ujra kelljen tenni a romot?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #19840 üzenetére
Ha megjön, csinálj már egy fényképet, hadd lássuk mi is!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #19838 üzenetére
Mert különböző pénznemekben tette fel és változik a napi árfolyam. Egyébként nálam 100 ft-on belül mutatja mindet.
Egyéni preferencia, hogy neked melyik tetszik.
Régebben próbálkoztam én is tokkal, bumperrel, de végül maradtam az övre csatolható toknál. Sokat kerékpározok, ott biztos helyen van (plusz karabiner is van rajta, amivel nem csak az övre, de a bújtatóra is lehet rögzíteni). Meg ugye 2 telefont hordok, így kényelmesebb -
Atlantisz48
őstag
válasz
Atlantisz48 #19837 üzenetére
Rendben, akkor a kosárba is tettem
Még egy kérdésem van, szerinted melyik minőségibb?Ugyan az az eladó, és termék de mégis más az ár?
Miért?
Más eladó, de magasabb értékelés:
Alacsonyabb értékelés, de van feketében
Más dizájn, csak nincsen ezüst vagy fekete:
Ez meg mintha kicsit másképp nézne ki, bár lehet csak úgy tűnik:
Szerinted melyik lenne a legjobb? Nem tudom, hogy feketében, vagy ezüstben mutatja jól a telefon.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #19835 üzenetére
A második szerintem minőségibb, plusz az eladóknak is jóval több értékelése van.
Feedback selector, itt meg tudod nézni az eladó adott termékére kapott értékeléseit. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #19833 üzenetére
Övre fűzhető tokban hordtam mindig minden telómat, most is egy dupla tokos van.
De nem rosszak a Nilkin cuccok, azt tudom.
Tempred glassból is van P7-re, azt hiszem, persze jóval drágábban, mint a linkelt. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #19830 üzenetére
Ez a legolcsóbb, előre+hátra, megbízható eladó.
Sajnos akitől én vettem már 2 garnitúrát is, az már nem árul ilyet.
Találsz többet is, keresőbe ebayen írd az "Ascend P7 back tempered glass" szöveget. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #19830 üzenetére
Nekem van elöl és hátul is Tempered glass, mindjárt megkeresem az ebay-en a linket.
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok!
Tudom már rengetegszer volt téma a topikban. Viszont én most újra felhoznám
Mióta megvan a telefon mindig is egy szilikon tok volt rajta. Az utóbbi időben kivettem belőle, és tisztára olyan volt mintha egy új telefonom lenne
Ezért szeretnék vásárolni egy márkás slim keretet a telefonra, és üveget mindkét oldalára.
Viszont akárhogy is kerestem Ebay-en, nem találtam olyan csomagot ahol olyan üveget lehet venni, ami a telefon hátoldalára menne.Ebben szeretném a segítségeteket kérni, hogy hátha akad olyan személy, aki jártasabb az ilyen termékekben.
Előre is köszönöm.
Üdv,
Zoli
-
Cunaja
addikt
válasz
coyote55 #19827 üzenetére
[Innentől tessék lefelé olvasni] Nem vagyok humoros kedvemben.
-
-
zeon.hu
nagyúr
-
coyote55
őstag
Nem tudom, a magyar, pontos időjárás-widget miért nem jó?
Mindegy, ti tudjátok... -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #19816 üzenetére
Szerintem minden hasonló eszköz jobban működik alacsonyabb (optimális) hómérsékleten.
Nem véletlen, hogy sok eszköz le is tilt, ha nincs megfelelő hűtése. Pár telefon pl lejjebb veszi az órajelet bizonyos hőmérséklet fölött. -
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Ti is tapasztaltátok, hogyha a telefon nincsen semmilyen olyan tokban, ami letakarja a hátlapot, akkor jobb a telefon teljesítménye, a jobb szellőzés miatt?
Ma pl kivettem a szilikon tokból, és úgy vettem észre, mintha gyorsabb lenne. Vagy csak jó napja volt? -
zeon.hu
nagyúr
-
jonny100
csendes tag
Újra letöltöttem a playről de ugyanazt írta ki !
-
jonny100
csendes tag
Sziasztok , lenne egy prolémám ! A supersu frissítené magát , de nem sikerül " supersu binary occupied " jelenik meg .Mi lenne a teendő hogy jó legyen ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- LG UltraWide 25UM58-P LED Monitor
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest