- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
válasz
zeon.hu #19699 üzenetére
Áh,ha már wipe-ot csinálok,akkor más romot raknék fel. De túl sok cuccom van amit nem lenne időm megint újra telepítgetni stb. Elég jól be van már lakva a teló. Plusz,hiába van memóriakártyám,romoláshoz jó ha van windows,nekem meg csak linux van. Várok,hátha frissül a play szolgáltatások,és helyrejön. Apk mirroron már van új verzió ami beta,hátha hamarosan érkezik...
-
Cunaja
addikt
válasz
zeon.hu #19696 üzenetére
A P9 minden fajtája 1-hete zabálja az akkut, szóval Google.
Letiltottam barátunkat, azóta érdekes nem zabál.
Minden nap 1x engedélyezem a Google vackait, amíg szinkronizál, utána megy vissza a fagyasztó szekrénybe.Szerk.
Persze elsőnek azt válassza ki, hogy beállítása újként.
-
Foose
addikt
válasz
zeon.hu #19693 üzenetére
A háttérben frissül? Mert én nem frissítettem. Kb 1 hete merül ennyire gyorsan. Megöl az ideg,így is gyenge az akkum. Más google terméket meg asszem a hangouts-ot frissítettem nemrég. Jah és a Google plus-t.
Nálam a play szolgáltatások 10.2.98 (038-146496160) verzió van telepítve. -
Foose
addikt
Hát,direkt pár percet neteztem wifin,utána kikapcs a wifi,letettem az asztalra a telót. Most ránéztem,a semmitől merült 2 %-ot.
Root ugye van,greenify hibernál,akkor mégis mi?? Pár napja merül csak ennyire,de nem találtam semmit,ami eddig nem volt telepítve,és most esetleg az merítené. Ezért gondoltam a memóriakártyára,az nemrég óta van benne. Mivel tudnám kideríteni,mi szívja?? Ez így nem lesz jó
-
Foose
addikt
Egyébként az nem szívhatja az akkut,hogy van benne egy class 6-os memóriakártya,és amikor olvasni akar róla a teló,akkor az olvasási sebesség miatt jobban merül? Mondjuk össz-vissz 400MB cucc van a karin,amit ritkán használok. Letöltött telepítők,pokerstars játék....
-
Foose
addikt
válasz
Cunaja #19683 üzenetére
Ezekszerint mire odaírtam hogy van root, már megírtad. Szóval van root... Hát, javarészt a hálózat mindig erős elvileg. A wifi otthon nem mindig, albérlet, ezen nem fogok tudni változtatni. A router kicsit messze van, nincs módom közelebb hozni. Hm, akkor most hogyan tudnám kideríteni, mégis mitől merül ennyire? Naponta többször is újra van indítva.
-
Cunaja
addikt
A sot idő nem mindig biztosan megfelelő fogyasztást mutat. Ha a háttérben zabáló progik vannak és nem engedi aludni a telót, akkor az is okozhat merülést.
Lehet gyenge wifi, esetleg gyenge hálózat.
Ha lenne root, akkor az akku státusz részt lehet törölni, de csodákat az sem fog művelni.
Utána kellene járni mi csinálja.
A legújabb Google frissítés majdnem minden telónál zabálást okoz.
Naponta érdemes kikapcsolni a telefont legalább 1 percre, ami szintén sokat jelent. -
Foose
addikt
Sziasztok! Hogyan tudnám rávenni az akkut hogy többet bírjon? Használtan vettem egy p7et durván fél éve, mostmár nagyon gyengének érzem. Gyári kitkat,B609-es.... Töltés óta eltelt másfél óra, ebből 28 perc kijelzőidő. Pici net,(mobilnet) pici játék, és 88% az akku. Root van, ergo hibernálva van sok minden ha nem használom.
-
eddie17
addikt
Sziasztok. Ugyan sokat nem szóltam hozzá, de aktívan figyeltem a topikot és másfél évig hű társam volt a kis P7, de nyugdíjaztam és tovább álltam. Köszönöm a segítséget közvetlen és közvetve is amit itt kaptam, találtam.
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
Cunaja #19677 üzenetére
A hangerő növelés az érdekes már csak. Ha jól láttam a leírásban akkor azokat kell keresni és át tenni a pároméról. (A build.prop fileok nem telefon specifikusak? Mindegyiken ugyan az? (nyilván amit én írok át benne az nem) De lényegébe nem függ attól, hogy milyen programok vannak telepítve a telón.) Mert ha ugyan az akkor elég átpakolgatnom a pároméről és megvagyok. (jó lenne tudni mi az eltérés a fileok közt akkor még ellenőrizni is tudnám hogy jó lett-e.
Más:
Tegnap kutakodtam XDA-n ahogy írtad.
A hívókép növelést és a felvétel rögzítést leszedtem onnan feltettem és működik is.Páromén igen működik minden, rootolt is, de cwm van fent neki.(Bár xda-n találtam a 3.0.3 as twrp ami elvileg megy a 4.4.2-n is hibátlanul, még nem raktam fel)
Vicc mondjuk, hogy van mentésem is meg neki is, de sose tettem vissza róla. Neki nem volt azóta gondja.
Én meg csak akkor cseréltem ha föl vagy le upgrade-eltem. Így szintén nem tettem vissza mentésből romot a P7-eseken.Anno napi szinten pakolgattam a romokat a samsungon, de valahogy P7nél van egy ellenérzésem.
Egyszer próbáltam még az elején és 2 napig kínlódtam önerőből a bootloop-ból a kimászni. Nem is igen tudom hogyan sikerült, de valahogy recoverybe léptem, és a gyári rom helyre tette, így azóta hanyagolom a visszaállítást.Anno Gio-n egy verziós 2.36 rom volt így max a cián 7 vagy egyéb hacklet romok közt kellett váltogatni. De nem volt feljebb vagy lejjebb. Volt hogy munka közbe váltottam romot így 3 szor..
De pl meg nem tudnám mondani, hogy ha B609 re cwm vagy twrp vel mentett B852 rá tudom-e tenni és vagy vissza tudom-e tenni.(oda vissza) Vagy pl V5-re visszaállítani a B609-et mentésből.
(Tippem az hogy nem), de ha nem akkor meg ha gyárit rakok fel, már fejből rootolom ki, és parancssorozom be a recoveryt, stb..,
Számok mentve googlira, naptáram is ott van, levelek is guglisok, lényegébe csak sms és hiváslistát kell vissza állítanom, meg az ikon rendet a lapokon, csengőhangot, meg sms hangot.(az meg a gyári biztonsági mentés megoldja)
A playről meg leszedetem a legfrissebb használt progikat.Lényegébe az 3 betűs navira kellene csak mentés azt nem tudom playről vissza tenni. De az meg ott van kártyán vagyis elég csak apk-t telepíteni.
De lehet egyszer el kellene játszogatni P7-en is vele.
(Gondolom nem szemeteli tele a telót ma már.... Anno volt hogy 4-5 csere után elkezdett elfogyni a belső tárhely samsungon, és kellett egy gyári flashelés). -
Cunaja
addikt
válasz
KKrisz751 #19675 üzenetére
Több kérdésem van!
1. Anyóka telefonján van root?
2. Csináltad már a mentésének visszaálítását?
3. Nála működik a hangerő növelése, hívókép megnövelése, hívásrögzítése?
Ha a 3-as pont jó és root is van, vagy TWRP recovery, akkor megoldható nálad is.
Sajnos nem találtam meg a tárhelyeken, de azt letudom írni neked, hogy mit vegyél ki anyóka telefonjából, feltéve ha nála jó. -
KKrisz751
aktív tag
válasz
Cunaja #19674 üzenetére
CWM mentésben nem bízok nagyon. Bár samsungon sokat használtam de azt a telót nem sajnáltam ha kinyírom.
Amúgy nem pakolt vissza mindent. Én szoktam egyesével vissza tenni.
A visszaállítás ki van kapcsolva mindig. (Már egyszer megszívtam GIO-n anno, vissza pakolgatta a hibákat is) Ami fontos banki, csekkes, stb dolgok, azoknak meg csak adat része van vissza állítva.Ettől függetlenül Nem értem az FR rövidítést. francia ribi?
Hívókép lolira le van mentve külön mappába.
KitKat-es is le volt mentve, de lehet kitöröltem valamikor, mert nincs ott ahol lennie kellene.Ha megtalálod a fileokat, nem lenne rossz dolog.
Tudom meg kell tanulni a rövidítéseket. A fiam 5 éves, lehet mire felnő egy teljes összetett mondat 3 betűs rövidítésekből fog állni.És nem tudok vele beszélgetni majd.
-
Cunaja
addikt
válasz
zeon.hu #19673 üzenetére
Ha látnátok a Nougatot nem reklamálnátok az akku miatt.
Nekem kellett romot csinálni, hogy ne merüljön egy éjszaka alatt 35%-ot.
Az asszonyka telójára visszatérve, ha azon megy minden rendesen, miért nem csinálsz egy nandroid mentést és teszed fel magadnak. Ilyenkor a system, data, boot, cust, vendor mappákat kell visszaállítani.
Az FR-nél meg nem azt választottad ki, hogy beállítás újként, az miatt pakolt vissza mindent.
Sokan itt rontják el, így meg egy semmit nem ér.
A linkekről annyit, hogy Porterocka félisten eltünt a linkjeivel együtt.
Valamelyik mega tárhelyemen lehet valahol megvannak a dolgok. Délután ha magamhoz térek, szétnézek neked.
A hívóképnövelést az XDA-n is megtalálod Kitkat rendszerhez. Lollipophoz ott ne keresd, mert azt én csináltam, rajtam kívül meg nem tudják megoldani. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
KKrisz751 #19672 üzenetére
"Ellenben egy csomó link az összefoglalóban nem működik."
Sajnos akié a blog volt, törölte a bejegyzéseit és még nem tudtuk megtalálni azokat.
Ami a másikat illeti:
Ahogy fejlődik az android, egyre nagyobb az eroforrás igénye. Ezért is fut jobban a B609, mint a lollipop, viszont cserébe kevesebbet tud. -
KKrisz751
aktív tag
Na. Érdekes dolgot tapasztaltam.
B852-t használtam jó ideje. Root nélkül, Problémám egyike volt, hogy merült rendesen. Nem tudom miért, de merült. 1 nap alatt normál használat mellett, ami nekem reggeli 4 óra online rádió. 20% lett estére, úgy hogy délután wifi és szinkronizálás. (reggel 4 óra online alatt 100-ról 48 ra esett.)
Aztán el kezdett haldokolni 3 hónap után a rendszer. Törölhettem bármit. Sőt a wipe után, vissza pakolgatva egyesével és nem vissza állítással, is hamar haldokolni kezdett.
Tárcsázáskor 2mp várakozások. Néha olyan lassan kellet húzni az ujjam, hogy felnyissa a telót, hogy közbe elaludtam.Meg néha az online rádió dupán szólt.
Volt hogy az n7 playert bezártam, taskot töröltem de szól tovább.Aztán V5 pár napig, és bár gyors de mega szinkron nem jött össze ahogy annak kellett volna.
És ahogy párom P7-esét néztem rájöttem az 1 éve megy ugyan azzal a B609-el amit anno felraktam neki.
Nosza én is felraktam.
Atom stabil. Tárcsázás azonnali, egyből ki is cseng.
Root van, mert még nem fejeztem be, de érdekes, hogy online rádió mellett 58 ig merül csak 48 helyett.
Délután kettő óta wifi és szinkron megy de még 30% a 10 helyett.
Ez nem kis különbség és ugyan za a telefon amin a B852 necces volt)Ja és az üres járat.
B852 nél Szombat reggel 8-tól este 10 ig - 100ról 87re merül, (10%)
B609 nél 97re (3%)Mindegyiken frissítve minden, autó frissítésben a gugli.
---------------
Ellenben egy csomó link az összefoglalóban nem működik.
Pl ahol a hangerő növelés torzítás mentesen fileok lennének, (nem tudtam leszedni, ami nekem van azt meg egy nem tudom már mié de összeomlott a rendszer tőle. Pedig régen fent volt.hívókép növeléshez való link is valami gond van vele, attól is kinyiffant a B609, pedig páromén is fent van.
Ja és a hangrögzítős résznél is valami hibádzik. Mert arra behal a tárcsázó, Nem indítja ez tárcsázó programot,ugyanakkor betárcsáz és hívja is a célt, csak éppen letenni nem lehet, tök más 3 gomb van fehér alapon a képernyőn. a hívás közbeni felület helyett, egyik sem letétel, sőt nem is híváshoz kapcsolódó - már nem emlékszem mi)
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
repvez #19668 üzenetére
Van "rendes" igo is, röpke 10000-ért, de két éves térképekkel.
-
-
lecchoo
csendes tag
válasz
zeon.hu #19662 üzenetére
rootolni nem akartam eddig,mert csak amiatt láttam értelmét,hogy ujabb rendszer lehesen rajta,mint amit maga a gyártó kiadott hozzá.Meg ugye akkor minden gari oda meg könnyen kárt is tehet a készülékbe,ahogy hallottam.
Szülinapi Igo-t,szerintettek van esélye ujraéleszteni? elég sok előzmény miatt,meg jobban is szerettem azt használni,de rendszer visszaállításba elinditom és csak azt írja,ki,hogy starting... és semmi
-
lecchoo
csendes tag
válasz
zeon.hu #19660 üzenetére
Nekem eddig hiba nélkül ment,ezért is voltam nagyon kiakadva és kicsit pánikba esve sofőrként a jó GPS elengedhetetlen,rendszerfrissitésre meg nem is gyanakodtam,mert lassan szerintem 1éve,hogy váltottam az ujabbra.De ha most ujra münködni fog nagyon sok kellemetlenségtől kíméltek meg,azzal hogy segítetettek.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
lecchoo #19659 üzenetére
Nekem is hasonló volt a hiba, néha ment a GPS, de általában nem, nálam egy alkalmazás okozta.
Korábban írtam, hogy akkor egy manuális telepítéssel próbálkozz inkább.
Az OTA frissítést amúgy sem szoktuk ajánlani, általában jóval több hiba forrása. Most a korábbi OTA frissítést állítottad vissza gyárira.
Tehát manuálisan ugyanazt a rendszert teszed majd fel, ami most van, de tiszta telepítéssel. -
lecchoo
csendes tag
válasz
zeon.hu #19658 üzenetére
Már folyamatban a rendszervisszaállítás,mint ha nem lett volna ilyen opció,de lehet csak átsíklottam felette.
Rendszervisszaállítás elött a Sygic car navigáció ujra münködött.Remélhetőleg visszaállítás után jó lesz,ha nem akkor végigzongorázom az egészet gondolom akkor úgy megoldodik majd,hogy biztonsági mentés majd ujra letakarítom a telefont és rendszervisszaállítás,de már új telefonként.A segítségért ezer köszönet mindenkinek.Esetleg még annyi kérdésem lenne,hogy a "régi rendszervisszaállítást" amiről épp most állítom vissza a rendszert jó lesz erre ugye? és nem kutyul össze semmit,ha rosszul sülne el a dolog és ujra törölnék mindent vagy inkább uj biztonsági mentés és ujra az egész tortura.
-
Cunaja
addikt
Most nem tudom, hogy kinek válaszoljak, ezért írtam így.
A csigusz éppen erre kúszott.Sajnos csak a rendszervisszaállítás marad, mert a System/etc mappában megsérült a gps.conf fájl.
Ezt tuti valami progi okozta, mert másért nem sérül.
Ajánlatos egy teljes rendszermentés és nem marad más hátra, mint előre.
Fontos, a rendszervisszaállítás végén a beállítás új telefonként kell választani, mert különben visszapakolja a dolgokat és vele együtt a hibás beállítást is. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
lecchoo #19654 üzenetére
Szerintem igen, de nem használom a gyárit, Titanium Backup annál is jobb.
Nézz rá a visszaállításra, ki lehet-e jelölni egyetlen alkalmazást.Kolléga már kérdezte:
Telepítettél mostanában új alkalmazást?
Play áruház mutatja, már be lehet állítani a "Telepítve" menü alatt. -
coyote55
őstag
válasz
lecchoo #19652 üzenetére
Ajjaj...
A hárombetűs navi programot fel tudom neked tenni a Google Drive-ra, onnan letöltöd, és telepíted.
Hivatalosan nincs iGo Androidos telefonra, azért hívom hárombetűsnek, hogy ne legyen warez
Azt nem tudom, hogy ha leszednéd a Play-ről a GPS status.apk-t, messze jutnánk-e a használatával? -
lecchoo
csendes tag
válasz
coyote55 #19651 üzenetére
Szóval külön nem tudom mondjuk csak azt az alkalmazást visszaállítani,csak ha oda lett telepítve? (sose figyeltem mit hova tesz,csak letöltés app store és menjen volt a lényeg)
Mert akkor majdnem több értelmét látom egy friss app letöltésének a gps vevő tesztelésére és ha jó úgy rendszer visszaállítás (a gps appok a telefon memóriáján vannak és nem a Micro Sd-n)
-
lecchoo
csendes tag
válasz
zeon.hu #19642 üzenetére
Beállításokba mit keressek? Azon kivül,hogy offlineba teszem a telefont ne,hogy mobilnettel lezabálja a pénzt.
"Nem telepítettél mostanában valami új app-ot?" Semmit,talán ami befolyásolhatta,hogy ami zsebbe van,ha intenzívebb volt a munka (kantáros nadrág,mellkas zsebb) picit a képernyő bevízesedett,de csak letöröltem és gond nélkül ment vagy,hogy néha nagy súlyt kell kibírnia amitől pl h9 üvegfóliá is keresztbe reped,de a telefonba kár még nem keletkezet emiatt,de kétlem,hogy ezeknek a GPS Vevőhöz köze lehetne,mert akkor a telefonba máshol is hibák keletkeznének és szilikontok is védi.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
lecchoo #19641 üzenetére
Root nélkül kb csak a Helium lenne jó, de az nem a telefonra ment, hanem pc-re.
A Huawei saját rendszere nagyon jó lesz erre.
Ha megvan a mentés, mehet a factory reset. Utána ne állíts vissza mindent, csak valamelyik navigációt és teszteld. Előtte természetesen nézd át a beállításokat. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
lecchoo #19639 üzenetére
Akkor B852-es rom?
(Telefon- beállítások- a telefonról- Build szám)
OTA (online) telepítés volt vagy manuális?
Egy sima gyári visszaállítással próbálkoznék elsőre, ha nem segít, akkor ROM újratelepítés, de már manuálisan (fenti összefoglalóban leírással együtt megtalálható).
Ezek előtt mentés természetesen, hogy később vissza tudj mindent állítani.Root van?
Mert akkor egy Log-ot lehetne csinálni, amikor próbálod valamelyik GPS-t igényló programot indítani, cunaja kolléga belenézne biztos. -
lecchoo
csendes tag
válasz
zeon.hu #19638 üzenetére
"GPS teszt program van rajta?"
Nincs és ha Rom alatt oprendszerére gondolsz 5.1.1 mikor megjelent a hivatalos frissités azóta van ez rajta.
Korábbi hibája is van,ha mással beszélek rajta néha röcsög a vonal,de ő tisztán hal,de gondolom ezeknek nincs egymáshoz közük és ez a probléma már vagy 1éves az utobbi,most a fontos a Gps vevője lenne,hogy ujra találjon jelet,mert nélküle az utakon vakon leszek. -
lecchoo
csendes tag
Sziasztok!
Huawei P7-LT10 telefonhoz kérném a segítségeteket.
3napja még hiba nélkül münködött a Gps vevője viszont azóta meghalt teljesen,se IGO,se Sygic Car Navigáció.Telefonbeállításokhoz nem nyúltam és elötte is napi szinten mióta megvan a telefon használom,mert sofőr vagyok.(gps bevan kapcsolva és beállításokba a navigációnál Nagy pontosságra van beállítva,kikapcsolni és ujraindítani is próbáltam a készüléket de a gond továbbra is fenáll).
Kérem segítsetek,garanciára nem nagyon akarok játszani,mert ország másik felébe kellene felküldenem és szükségem lenne rá.
-
Tompie
őstag
válasz
karelgott12 #19635 üzenetére
Köszönöm, megnézem
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
rappit4 #19631 üzenetére
Ja, egy alapvető dolog kimaradt:
Védetté is kell tenni, különben a telefon kilövi.
Beállítások - Védett alkalmazások, itt kapcsold be a védettséget, ez azt jelenti, hogy akkor is fut tovább, ha kikapcsolod a képernyőt.
(Ezt egyébként minden olyan alkalmazásnál érdemes megtenni, amitől értesítést vársz) -
rappit4
őstag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni? A barátnőm most vett egy huawei p7 telefont és eddig minden príma, csak van 1-2 alkalmazás ami egyáltalán nem ad értesítést. Az első az a water time pro volt, ami óránként jelez, hogy igyál. Az appnak engedélyezve van, hogy adjon értesítéseket és az appon belül is be van állitva, mégsem ad értesítést. Ezenkívül még 3 ilyen víz emlékeztetőt letöltött és egyik sem ad értesítés. A facebook, messenger, gmail tökéletesen működik. Valaki tudja mi lehet a gond? -
coyote55
őstag
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Tompie #19622 üzenetére
FB alternatívák:
Swipe for facebook vagy Facebook liteMessenger helyett:
Messenger litePróbáld ki ezeket, hátha segít.
(Nem használom egyiket se, FB-om sincs, de ezeket ajánlják az alkalmazás topikban) -
Cunaja
addikt
Mi ez a panasz áradat?
Ha kinőttem volna magam és le lenne ejtve magasról a P7, már rég lemondtam volna a topikgazda jogomról.
Ismertek jól milyen vagyok. Amíg nincs a telefonomon saját rom, addig nem nyugszom.
A másik fele, hogy rengeteg Csipkerózsika álomba került telefont ébresztgetek.
Az emberek lázasan romolnak az összefoglaló elolvasása nélkül.
Most is van privátban illető.
Na szóval nincs elfelejtve senki! A lázadást kérem befejezni. -
Cunaja
addikt
Látom mindenki profi, rám semmi szükség.
Éppen most került a piacra egy P9 Cunaja rom. -
coyote55
őstag
válasz
Tompie #19610 üzenetére
Szia!
Ha a recoveryt lecserélted, tedd vissza az eredetit!
Ha rootolt a telefon, akkor a rootot szüntesd meg, utána mehet a "3 gombos".
A továbbiakban csinálj belőle rendszert, hogy hetente egyszer kikapcsolod a telefont pár másodpercre, majd vissza. Nagyon jót tesz a telefon lelkivilágának! -
Tompie
őstag
Sziasztok!
Azt akarom kérdezni, hogy most B852 ROM van a telefonon, erre csak simán feltehető újra a B852 illetve várható némi gyorsulás a tiszta rendszertől? (,mert most néha nagyon belassul előfordul, hogy le is fagy)
Köszönöm
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
zeon.hu #19602 üzenetére
Itt vannak a képek.
Wifi és mobil adat bekapcsolva és a szinkron is bekapcsolva.
Amíg nem indítom el kézzel a Maga-t nem szinkronizál.
Csináltam pár képet a gyerekekről húsvétra, és nem látom a számítógépen.Aztán elindítottam a Mega-t és 20mp múlva már ott is voltak.
Majd taskokat kitöröltem (kamera, mega, stb..)
Megint csináltam pár képet, 20 perc alatt sem szinkronizált.
Mega kézzel elindít, 20mp és ott vannak a képen.Ugyan ez gyárin úgy működik.(133/609/839/852- ezeken használtam huzamosabb ideig)
Hogy ha minden ugyan így beállítva, nem nyúlok semmihez, csak csinálok pár képet és pár pillanat múlva ott vannak a gépen. Előkapom a telót csinálok egy kélet és elteszem. Nem nyomkodom, nem lépegetek be sehova, nem indítok el semmit, fut a háttérben az aminek kell.A led értesítőről lemondtam mert csak dizájn, ha nem megy hát nem megy.
De erről nem tudok. -
KKrisz751
aktív tag
válasz
zeon.hu #19604 üzenetére
Igen ezek autómatikus indításon vannak, védettek és értesítőben megbízhatónak is ki vannak jelölve.
Tudom, hogy lehet lezárni/lakatolni, de akkor a háttérben fut a teljes progi.
Kb annyi mintha a PC-n az asztalra letéve futtatnék minden programot. Terheli és meríti.
Ezért lenne jó ha futna a háttérben tovább vagy ha törli, visszatenné mint a gyári rom akkor csak részben futnak.Amúgy a háttérben futókat, nem is tudod lelakatolni nem látszanak a listában. Ahhoz el kell indítani teljesben, így zabálja az aksit.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
KKrisz751 #19601 üzenetére
Igen, playről szedd le a Link2SD-t.
Ami nincs a task listában, azt elvileg nem lövi ki annak törlése.
Pl a Mega nálam marad szinkronban, hiába lövöm ki a már megnyitott alkalmazásokat egyszerre.
Automatikus indításra be vannak állítva?A billentyű hangereje most kipróbálva nekem nem tűnik halknak, de ez nyilván egyéni preferencia kérdése.
Ha lesz cunaja, biztos megmondja, hogy mit és hol kell ehhez átírni. -
KKrisz751
aktív tag
válasz
zeon.hu #19600 üzenetére
A hangot hallom, csak nagyon halk.
Amúgy külső huawei swipe + dragon-t használom. Mindegyik romon. Előzőn is ez volt csak hangosabb.Nekem nincs fent link2sd legalábbis én nem láttam. Szedjem le erre a free verziót?
Nem lövöm ki az alkalmazást.
A háttérben fut mint rendszer alkalmazás.Task listában (nyégyzet gomb) nem is látni. De ha elindítok sok másik alkalmazást és azt csoportosan lövöm ki egy húzással, akkor a háttérben futók is repülnek a rendszer alkalmazás is.852ben ilyenkor a háttérben futók bent maradnak.Illetve azok maradtak bent, amik védettek voltak. Mindegy volt hogy rendszer vagy sem. Ami együtt indult a rendszerrel az ha védett volt bent maradt. Így használtam eddig.
Sőt ha a gyári romon task killerrel lövöm ki, akkor vissza pakolja a rendszer. Itt nem rakja vissza sem.Alapban fent van Ledmanager.pro, rendszer alkalmazás.
Ennek a free verzióját utólag leszedve a gyári romon védetté téve, automatikusan indítva bármit csinálok, bent marad. Task killer kilövi, de a rendszer vissza teszi.Ugyan ez a Megaupload kliensel is. Kilövi és nem szinkronizál, el kell indítanom hogy működjön.
De ha mindent elindítok teljes futásban és nem csak a szinkron megy ami eddig működött, kevesebb lesz a ramom mint eddig.És hogy bent tartsam mindig egyesével kilőni mindent. 1-2 nél nem gond 20-25nél már zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512 GB Phantom Black Független
- Új Blackberry Priv!
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1 hónap Gar./Akku 100%/
- Update 06.11. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest