- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Szeretném függetleníteni az Ascend P7-et. Lehet ezt hivatalosan, a Huawei-nél? (Remélem, nem kerül horror összegbe!)
Köszönöm! (Telekomos a teló)Cunaja: A Voda leveszi a Telekom-os telóról? Vagy az sem olcsóbb?
-
treck1985
tag
válasz
fatomas673 #19296 üzenetére
Az akkuval jön tapadókorong, csavarhúzó, pengetőszerűség meg ragasztó is!
-
fatomas673
tag
válasz
treck1985 #19292 üzenetére
Oké! Szerintem hamarabb megérkezik! Addig szerezz be egy egyszerű tapadókorongot és valami műanyag kütyüt pl.(gitárpengető,bankkártya,stb.)a szétszedéshez! Az aliról azt is lehet rendelni készletben, de lehet, hogy küldenek az akkuhoz vagy a hátlaphoz! Persze segítek minden nap olvasom a fórumot amikor ráérek!
-
treck1985
tag
válasz
fatomas673 #19291 üzenetére
A hátlaphoz rossz linket másoltam... Végül nem azt rendeltem, hanem egy másikat. Remélhetőleg 3-4 hét múlva megjönnek. Rendeltem egy guriga 2mm-es 3M ragasztót is.
6.500 Ft volt az akku, a hátlap, üvegfólia előre-hátulra és a ragasztó összesen. Ha megjönnek a dolgok és lenne kérdésem, majd kereslek!
Nagyon szépen köszönöm a segítséged!
-
fatomas673
tag
válasz
treck1985 #19284 üzenetére
Szerintem mindkettő termék jó lesz, remélhetőleg! A hátlap még nem kapott visszajelzést a vásárlóktól ezért az "zsákbamacska"! Ha van ragasztó rajta akkor véleményem szerint nem kell melegíteni, de majd ha megjön úgyis meglátod! Viszont az új akkut ragasztani kellene mert gyárilag van. Nekem kiszedés után visszaragadt a gyárihoz képest 70%-an, de oda is tettem abból a vékony ragasztószallagból! Rendelj olyat is a biztonság kedvéért! Sok szerencsét a javításhoz!
-
treck1985
tag
válasz
fatomas673 #19281 üzenetére
-
Cunaja
addikt
válasz
fatomas673 #19282 üzenetére
Már egy pár Huawei-t visszahoztak a szervizből és fél óra alatt kész lett!
-
fatomas673
tag
válasz
treck1985 #19280 üzenetére
Bocsi, hogy későn válaszolok. Igen az akku is ragasztva van! Pofon egyszerűen akár hajszárítóval is melegíthető és azután könnyen kivehető! Most sokan megköveznek, de a hajszárítós módszert én személy szerint jobban ajánlom mert kb. : 70-75 celziusz kell a ragasztó könnyű bontásához. Én annak idején azért válaltam a teló szétszedését mert bele ejtettem a vízbe! A telefon azóta is műkszik és nagyon szeretem! Ja az lcd kijelzőt ami esetemben a vízkár miatt ment tönkre az aliex....-ről rendeltem. Tök gyári és új alkatrész volt a magyarországon akkor fellelhető ár töredékéért! Akksit nem rendeltem még a telóhoz, de ha nem a legolcsóbbat és körültekintően rendelsz nem lehet gáz! A ragasztó képét mellékletként csatolom!
-
treck1985
tag
válasz
Cunaja #19279 üzenetére
Köszi. Műszaki középsuliba jártam. Egy akku cserével talán még elbírok... xD A ragasztós hátlap miatt voltak kérdéseim. 3-4 ezerből megoldom otthon. A szervízben meg tuti legombolnának rólam min. 10-15e Ft-ot! Anno a betört hátlapot 14e Ft-ért cserélték... :S (TeleMax)
-
treck1985
tag
válasz
fatomas673 #19277 üzenetére
Köszi!
Privátban kérdeztem még párat... Előre is köszönöm a válszod!
-
Cunaja
addikt
Összefoglaló CTRL+F L00 (Dual SIM) készülékekhez 5.1 gyári ROM-ok:
A romokat ne keverd, mert nem szabad. Más a kernel.
-
Mag__
tag
Sziasztok,
egy kérdést szeretnék feltenni.Nem akarok 19ezer hsz-t elolvasni, igy lehet már erre válaszolt vki.
Van egy kinai piacra szánt Ascend P7-L00 tipusu telefon.Az a gond vele, hogy sokszor lefagy.Gondoltam, hogy ráteszek L10 firmware-t,és az megoldja, mert az europai hálozatokra jo.
Letöltöttem a magyar Huawei honlaprol a L10-es firmware-t.Nem frissiti,és telepitési hibát ir ki.Probáltam gombos inditással elvégezni a telepitést, vagy a menübe belépkedve(ott a fw fájlt látja, és fel is ajánlja), de ugyan ugy ugyan azt a hibát irja ki,és nem csinál semmit.Köszi a segitséget.
-
treck1985
tag
Sziasztok. A lassan 3 éves P7 készülékemben már jócskán elfáradt az akkumulátor. Mennyire macerás ezt házilag cserélni? Valaki cserélt már akkut? 1-2 videót néztem róla... Nem tűnik túl vészesnek. A lemelegített hátlapot vissza lehet tenni, vagy kell hozzá ragasztó? Ha igen milyen? Vagy egy új hátlap is kell?
-
Cunaja
addikt
válasz
Pandaboy #19256 üzenetére
Igen kell!
Most történt egy kis káosz, pár napig le leszek lassulva!
A képemhez hű leszek és csiga lassan fogok reagálni. Ugyanis az összefoglalót kell helyre pofoznom, mert ebben a pillanatban kaptam értesülést, hogy egy csomó hivatkozás meghalt létezni.
Kb. 2 hét amíg helyrepofozom azt ami menthető. -
zeon.hu
nagyúr
-
gaba_j
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem... A P7-esem sajna vízbe esett és kimúlt
Alaposan kiszárítottam, de azóta se kép, se hang, ahogy az várható is volt. Viszont, ha töltőre dugom, az értesítő LED "elmorzézik" egy hibakódot: piros-piros-zöld (3-szor egymás után).
Mit jelenthet ez? Sehol a neten nem találtam leírást a led hibakódokról... -
zeon.hu
nagyúr
válasz
jonny100 #19242 üzenetére
Elvileg igen, ha ugyanaz a rom van rajta, de csak saját felelősségre.
Ez viszont különböző telefonok és rendszerek között is működik: Huawei Phone Clone -
Cunaja
addikt
válasz
jonny100 #19242 üzenetére
Nem biztos, hogy szerencsés lenne, csak telefon halálkor szoktuk ezt a módszert alkalmazni.
Mikor feltelepítesz egy romot, vannak dolgok amik kicsomagolják magukat, kiolvassák a telefon azonosító dolgait is, és úgy íródnak meg a fájlok. Ha elmented a nandroid mentést, akkor a telefon azonosító is mentésre kerül, és nem biztos szeretné a másik telefon.
Miért alkalmaznád ezt? -
jonny100
csendes tag
Csak egy kérdés ?
A fiamnak és nekem is P7-es telónk van , csináltam egy twrp mentést . Ezt a másik készülékre is rárakhatom ? Előre is köszi . -
Cunaja
addikt
válasz
Tompie #19239 üzenetére
[Megy a link, most néztem. ] Amúgy az én felhőmben van.
-
Cunaja
addikt
Szívesen!
Ha elég bátorságot lesz, jöhet a Custom rom. -
CyberJedi
tag
KALAND!
Vodá-s Huawei P7, felengedtük wifi-re, ami egy voda 4G router volt. 1 hét alatt lezabálta a teló az 50GB-ot. Semmi filmnézés, nincs is benne SD kártya, tehát nincs is rajta 50GB-nyi adat, közel sem.
A router kezelőfelületén láttam, ahogy amint a teló rácsatlakozik, megindul az adatforgalom, mint a disznó.
Vannak rajta fotók, videók, szinkronizálás be volt kapcsolva, de nincs rajta ennyi adat!
Érthetetlen számomra, hogy mivel tudott 50GB-nyi adatot elforgalmazni, és ha a Voda nem lassította volna be a csomagot, zabálná tovább.
Mint kiderült, a havi saját 8GB-os netjét is mindig hónapforduló után pár nappalra lezabálta, csak sosem nyomozták ki, mi volt ennek az oka.
Hallott valaki már ilyet??
-
Cunaja
addikt
válasz
kalmanahos #19227 üzenetére
Folytatás!
[Letöltöd ezt] és az adb mappába másolod.
adb devices
adb reboot bootloader
fastboot flash recovery TWRP_P7-3.0.3-0.img
fastboot rebootEzután teló kikapcs, majd hangerő fel és bekapcs. gomb.
Beléptél a recoverybe.
Semmit nem pipálsz, csak elhúzod alul.
Ezután Settings > földgömb ikon> Hungarian és Set Language. Innen már magyar.
Biztonsági mentés, az Internal Storage-n kivűl, mindent kipipálsz, majd kiválasztod a tárolót.
External sd és ok.
Végig húzod alul és csinálja.
Ha kész, van egy teljes mentésed a B839-ről. Később ez még jól jön.
Befejezés után > Újraindítás rendszer.
Ha újraindult teló kikapcs.[Letöltöd ezt] és az adb mappába másolod.
adb devices
adb reboot bootloader
fastboot flash recovery recovery.img
fastboot rebootEzután [B852 General rom]
Letöltöd és kicsomagolás után a Dload mappából az Update.app fájlt a külső SD Dload mappába másolod, majd mehet a három gombos telepítés.
Ha kész és elindult, telefon kikapcs.adb devices
adb reboot bootloader
fastboot flash recovery TWRP_P7-3.0.3-0.img
fastboot rebootInnen ugyanaz mint fentebb a TWRP.
Bármikor csinálhatsz mentést, sőt kötelező ha Custom romot szeretnél.
A B839 és később a B852 mentésedet jól tárold el.
Ennyi! -
zeon.hu
nagyúr
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Rengetegszer kiírja a telefon, hogy túl lassú
Mit tudok tenni?
Nektek ilyet nem szokott kiírni?V4 Lite Rom van rajta.
Üdv,
Zoli
-
Cunaja
addikt
válasz
kalmanahos #19224 üzenetére
Bocsi, azt nem mondtam.
Mindig a Dload kell.Holnap írom a többit, addig olvasgasd az összefoglalót.
Csak részletek, hogy tudjad mit kell csinálni.
Ha kész a B839, recovery csere jön TWRP-re, de holnap csináljuk, mert ma már nem leszek.
Utána nandroid mentés és a B839 gyári recovery vissza, majd a B852 és kész.
Részletek akkor holnap. -
Cunaja
addikt
válasz
jonny100 #19221 üzenetére
Su normál frissítés mehet!
Média : Csináld azt, hogy amit nem akarsz megjeleníteni képben, vagy zenében, akkor a mappa neve elé pontot teszel az sd-n .mappa. Ezután telefonkezelő és felesleges fájlok pucolása, majd reboot.
Így a játékok, meg Face, Messeng. és társai képét, nem olvassa be állandóan a teló. Különben minden idiglenes képet, zene fájlt olvasgat és ezért ketyeg állandóan. -
jonny100
csendes tag
Sziasztok !Az a fránya médiaszerver már megint szívja az aksit mint az állat , mit kellene csinálni vele ? A másik kérdés a su frissíteni szeretne , elindítsam a frissítést vagy sem ? A válaszokat előre is köszönöm .
-
Cunaja
addikt
válasz
kalmanahos #19219 üzenetére
[B609 General szoftver] Letöltöd ezt és a külső sd-kártya dload mappába másolod.
Update.app fájl legyen benne. EMUI 3.0Előtte biztonság kedvéért csinálj egy gyári visszaállítást a mostani romon.
Ha kész a visszaállítás, akkor 3 gombos módszer szerint telepíted.
Telefon kikapcs, majd hangerő fel + hangerő le + bekapcsoló gomb egyszerre amíg el nem indul a telepítés.
Az Akku legyen legalább 60%-on.Ha kész a telepítés, hagyd elindulni és közben [B839 General] letöltése és kicsomagolása után, az Update.app menjen a külső SD-dload mappába, de csak ez legyen ott.
Szintén 3 gombos módszer. Kikapcs és 3 gomb megint. EMUI 3.1Itt majd pihenünk egy kicsit.
Majd írom tovább.
Ha valamit nem értesz kérdezd meg.
-
Cunaja
addikt
Huawei Szerviz elérhetőség!
[Irányítószám alapján kereshető szerviz és leadási pont]
Huawei Customer Service Center (szervizközpont - helyszíni javítással)
1085 Budapest, József krt. 17.
H-P: 10:00-20:00Remélem nem kell senkinek!
-
Cunaja
addikt
válasz
kalmanahos #19215 üzenetére
Privátban ott van minden!
Ment a kód! -
Cunaja
addikt
válasz
kalmanahos #19215 üzenetére
Kell a IMEI *#06#
Kell a sorozatszám,
Kell a készüléked ID-je *#*#1357946#*#*
A gyári tárcsázóba írd ezeket a kódokat, csak akkor mutatja.Privátban elküldöd az adatokat, lekérem neked ha tudom, mert mostanában nem állnak velem szóba.
-
kalmanahos
tag
válasz
kalmanahos #19212 üzenetére
Szoval azt irta ki, hogy Locked, majd ujrainditottam es lehuztam a geprol. Mi a kovetkezo lepes?
-
Cunaja
addikt
válasz
kalmanahos #19212 üzenetére
Akkor nyitni kell a bootloadert, de én nem vagyok gépnél most.
Ha van facebook fiókod,akkor két kód lekérése ingyenes.
Mindjárt írom mi kell hozzá.
A garancia miatt izgulni nem kell, mert a bootloader zárható is, a romok meg hivatalosak. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
kalmanahos #19211 üzenetére
Bármelyik hivatalos rom mehet rá, azzal nem bukik a garancia.
-
kalmanahos
tag
válasz
kalmanahos #19211 üzenetére
+ azt irta ki, hogy Locked.
-
-
fap333
aktív tag
Szervusztok!
Kétéve nyúzok egy ilyen telefont, olvasgatom is a topikot, amikor időm engedi, de az utóbbi hetekben észrevettem valamit, ami eddig ismeretlen volt számomra.
A telefonon egyébként mindenféle hozzányúlás nélküli B852 van.
Néhány hete észrevettem, hogy gyorsabban merül a telefonom. Beállítások -> akkumulátor, és látom, hogy a google-szolgáltatások irdatlan mennyiségű energiát megevett. De nem ez a különös, hanem, hogy a grafikonnál azt mutatta, hogy a WiFi folyamatosan be volt kapcsolva, pedig többször volt kikapcsolva, sőt volt ultra-energiatakarékos módban is vagy 5-6 órát..
A másik érdekes dolog, hogy mostanában bármilyen GPS programot elindítok, azonnal pontosan oda tesz a térképre, ahol vagyok, anélkül, hogy be lenne kapcsolva a GPS.
Próbálkoztam újraindítással, de ugyanúgy azonnal megtalál.
Van valami ötletetek, hogy mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm! -
Cunaja
addikt
-
repvez
addikt
a hely i memoria as részen nincs is olyan nekem hogy data mappa, hol keressem , mert a file kezelővel nem találok ilyet amit törölni kéne
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Futás, futópályák
- Elon Musk egyszerre perelte be az Apple-t és az OpenAI-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- E-roller topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Autós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest