- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
zeon.hu #20594 üzenetére
Ha simán 3 gombossal felmegy a 839 akkor a gyári 852es is utána mehet 3 gombossal igaz és igy akkor egy gyári rendszer lesz . csak mert igy egyszerübbnek hangzik mint a v5.
De még nem döntöttem el , hogy melyik lenne jó.Egyébként csak érdeklödés szintjén, ha a 839 elöfeltétel akkor abból mit vagy hogyan hasznosit a v5 ha az első lépés az rendszer törlése ?
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
zeon.hu #20592 üzenetére
Közbe megoldottam.
Link2sd vel ahogy cunaja is mondta megkerestem a fileok helyét, és total commanderrel likvidáltam.
Amúgy a Galériát sem szabad törölni, akkor a téma kezelőben, mikor hátteret akarnék be tenni nem engedi.
Úgyhogy már vagy 5ször játszottam végig.De az időjárás app brutális helyet szabadított fel, így egy csomó mást be tudtam tenni rendszer appnak.
Mondjuk, lehet ha mentettem volna a cuccokat előtte könyxtár helyesen, strukturáltan, akkor vissza pakolhattam volna ami kell, és nem kell twrpből a szűz romot vissza tenni és újra törölgetni.
De legalább megtanultam ezt is.
Azt nézegettem mi az amit még ki lehetne venni.
És mivel a swipe + dragon-t használom, már be is tettem rendszer appnak(gondoltam le választom marketről és akkor nem szarozik a frissítésekkel) és nem a gyárit, elgondolkoztam, hogy a gyári kiszedhető-e. Nem kis hely szabadulna fel, és annak a helyére mehetne más, sok kisebb. -
repvez
addikt
Mos átfutottam ujra az összefoglalót és meglepett, hogy most 3-4 fájl is van v5re, mikor én telepitettem akkor mégcsak v5light volt amit fel kellett tennik zipből
Most a v5 spec 1 után simán egymás után be kell tallozni a v5spec2-t és a v5 tuningot? vagy közte wipolni is kell?
A supersut is fel kell ? mert az most még rajta van.Szóval ha most b851_cunaja_light van a telón, akkor kikapcsoláskor belépek a recoveribe , teljes törlés majd megkeresni a zipeket egymás után feltenni és utána ujrainditás és mehet a progik ujrarakása?
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
Tompie #20590 üzenetére
Amúgy ami nem kell fagyasztom, de igazából ha sose használom minek legyen fent. Csak helyet foglal. Aminek a helyre pl a mega klienst fel lehetne tenni és nem csökkenne a rendszer particíó üres helye.
Ha sima Zip rom lenne, elég lenne kicserélgetni benne az appokat, mint régen a cyan7-nél. Telepítéskor már az ment fel ami kellett.
Eddig a guglis cuccokat simán tudtam törölni. B609 volt fent.
Na ugyan azt eljátszottam de nem törli. És még az alkalmazások indításánál áll mintha megfagyott volna.Van twrp mentésem mielőtt neki álltam. Lehet nem kellene várni, hanem simán csak restart recoveryben és fel tenni a mentést?
-
Cunaja
addikt
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
Cunaja #20585 üzenetére
Akkor a cimkevarázs és a letöltések marad, a többi mehet.
Manuálisan sem tudtam törölni. Vissza pakolta.
Igaz volt amit meg se találtam manuálisan. Nem létezett az a "könyvtár" de próbálkozom tovább.Szerk:
A Drive-al kipróbáltam.Minden link2sd ben lévő útvonalat és filet töröltem.
Újraindítás után ott volt a helyén. -
Cunaja
addikt
válasz
KKrisz751 #20583 üzenetére
Nem jól csinálod. A link2sd arra szolgál, hogy a fájlok helyét megnézd és manuálisan törlőd a root hozzáféréssel rendelkező fájl kezelőben. Nincs olyan progi, ami teljesen törölné a rendszer alkalmazásokat. Manuálisan kell törölj.
A Cimkevarázs nehogy törölve legyen, mert nem indul a teló. Az nfc nagyon védve van, a többi mehet, kivétel a letöltések, mert az vezérli a letöltést. -
KKrisz751
aktív tag
válasz
zeon.hu #20582 üzenetére
Akkor így kérdezem:
Cimkevarázs, Google drive, Fájlok, Galéria, highlights, Letöltések, naptár,zene
Ezek az alkalmazások törölhetők?
Amúgy az újságost és a könyveket valamiért nem tudom törölni.
Se link2sd-vel, se titanium pro val.
Az eghyiket sikerült kiszednem rendszer alkalmazások ból, a másikat nem. Amúgy meg ha törlöm, akkor vissza rakja magát újraindítás után. Csak akkor nem látom, ha jegelem.És bár teljes root van, de mégis a link2 sd-nél feldobja, hogy írásvédett a partíció amire tenné ha valamit rendszer alkalmazássá alakítanék tennék.
-
KKrisz751
aktív tag
Lenne egy másik kérdésem is.
Mik azok a programok amik gyomlálhatók? Ilyenre gondolok, hogy Google könyvek, újságos. stb..
Van erről egy lista, hogy mi az ami törölhető a rendszer meghibásodása nélkül? (pl. számológép törölhető? mivel úgyis másik fajtát használok.) Esetleg videók, galéria stb.. Ami gyári app, de sose használom, hanem más használok helyette. Vagy ezek nem törölhetők, mert a rendszer egyes programjai ezt hívják meg.
Vagyis Rootolás után pl a link2sd vel a rendszer appok törlése. Mi az amit szabad likvidálni?
-
KKrisz751
aktív tag
Üdv uirak.
Megint bele piszkálok a telefonba. Simple alkalmazás miatt cserélni kell a B609-et. (Illetve nem kell, de kényelmesebb ezt használni vele)
A kérdés az, hogy ha cwm alatt mentem a mostani rendszert, akkor bármikor vissza tudom tenni?
Vagyis pl ha B852-t felteszem, de vissza akarok térni, elég csak pl twrp alól elindítani a helyreállítást?
vagy vissza kell downgradelni a EMUI 3.0-ra és aztán elindítani.És mekkora az átjárás a rendszerek közt?
Pl B852 megy fel, és utána mentek egyet twrp-ben. Majd V5 megy fel és szintén mentek, akkor elég oda vissza helyreállítani, lehet váltani köztük?régen használtam ilyen mentést, még a samsung Gio-n. cyan7 és gyári rendszer közt.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Sgt. Chris #20577 üzenetére
Cache törlés sokat segíthet még.
Fb, Yt nagyon tele tudják szemetelni.
App cache cleaner megoldja. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Sgt. Chris #20575 üzenetére
Root nélkül nem fog menni az áthelyezés.
Utána is csak azokat tedd át, ami nem online fut és/vagy nincs aktív widget hozzá.
(Van G620 otthon, de a fiamé, nincs piszkálva)
Most annyit tehetsz, hogy beállítások - alkalmazások és amit enged áthelyezni, azt told át. Ezek olyanok lesznek, amik írhatnak a külső kártyára, de csak a saját mappájukba. -
Sgt. Chris
aktív tag
Üdv!
Bár P7-esem van,viszont ne kövezettek meg egy G620s hez kérek segítséget! De a problémám sejtem nem típusfüggő.
Párom telefonja ez, a kérdés lényege, hogy mit kell mókolnom, hogy a Play-ről letöltött appok, képek, videók az SD kártyára kerüljenek, ne a telefon memóriáját fogyasszák??
Valami automatikusan működő, a háttérbe meghúzódó progi kellen, amihez nem kell érteni, minden alkalommal állítgatni.
Jelenleg van a belső memória, meg 8GB SD...de a belső fullon, a 8GB 99%-a meg üres...az alkalmazásai így nem frissülnek...
Köszi előre is! :-)
-
zeon.hu
nagyúr
V5-ön használ valaki xposed-el youtube background modult?
Egyszerűen nem jó...
Ugyanaz a yt verzió LG-n fut háttérben, a P7-en meg nem. -
coyote55
őstag
válasz
aprokaroka87 #20567 üzenetére
Akkor buktam, mert az LG-t nem tudom rootolni
-
coyote55
őstag
válasz
aprokaroka87 #20565 üzenetére
Root kell hozzá?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
coyote55 #20561 üzenetére
Én már régóta átáltam a 3C toolbox app backup megoldására.
Abban az esetleges sdcard-ra irt tartalmát is ki lehet menteni.
Bár azt nem probáltam még.
Titanium backup tudomásom szerint csak a data/data tartalmát menti le, így ha pl valami az sdcard-on van, és az apphoz tartozik azt nem menti.
Tudomásom szerint vannak játékok amik oda mentik jobban a dolgokat.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
repvez #20563 üzenetére
Amik biztosan nem szeretik, ha mentésből állítod vissza (hibás működés vagy el sem indul) és bejelentkezést igényel:
Waze, Pushbullet, Clipbrd beta, így hirtelen ezek jutnak eszembe.
Ha az alkalmazás saját mappán belül menti a belépési adatokat, akkor ki lehet olvasni, de sok felhőbe ment.
Esetleg jelentkezz ki és vissza, ha nem sikerül, akkor kérj le új jelszót. -
repvez
addikt
válasz
coyote55 #20561 üzenetére
V5 van fenn ugyhogy rootolva van, meg talán a TB is fenn van,de még sose használátam, meg inkább frissen tisztán szedném le ujra a progikat , hogy ne zavarjon be egy esetéeges régi beállitás.
Viszont igy a bejelentkezések még nem mind lesz jó.Nem sok alkalmazásról van szó, de mivel egy éve telepitettem fel öket és azóta nem léptem ki az alkalmazásokból, nem mindről tudom, hogy melyikbe mivel jelentkeztem be.
-
-
Cunaja
addikt
válasz
zolynet #20555 üzenetére
Az első megoldás szimpi, mert az alkalmazásokat szinte csak az új telefonokra optimalizálják.
Azért is szimpi, mert ott is van romom, ami szinte dupla akku időt ad mint a gyári.
A második verzió, se rossz gondolat, mert az olcsóbb megoldásnak tűnik.
A Google szinkronizálást kapcsold ki, a gyárak etetése közben, és tovább fogja bírni. Amúgy jó játék. -
zolynet
veterán
válasz
zeon.hu #20553 üzenetére
Ma egy kis játékkal ütöttem el a délelőttöt, megetettem a gyárakat.
A mobilnet szívja le nagyon gyorsan az aksit, bár ezzel újat nem mondok. Egy nap mobilneten lógást nem is biztos hogy kibír a telefonom.
Egyik megoldás hogy ez megy a fiókba backup telónak, és jön helyette egy p9.
Másik megoldás marad ez és cserélek aksit benne. -
repvez
addikt
Azt ki lehet deriteni valamilyen appal vagy lementeni, hogy melyik appot milyen jelszó és névvel regisztráltam? mert ha ujratelepitem a telót akkor nem biztos, hogy mindegyikre vissza tudok jelentkezni
-
zolynet
veterán
Aksi cserés a p7 telóm?
100%-ról 60%-ra fogyott az aksi idő kb 1óra alatt, gps+mobilnet+waze ment.
Kijelző fényerő 30-35%-on volt. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #20549 üzenetére
16 napja be se kapcsoltad a kijelzőt?
-
Cunaja
addikt
válasz
Atlantisz48 #20549 üzenetére
Nem volt benne kártya?
Leraktad az asztalra aztán pihentetted?
-
Cunaja
addikt
válasz
zeon.hu #20545 üzenetére
Érdekes miért nem megy. Reboot után se ment?
Az a baj, hogy mindig lejön az értesítési sáv.
Szerk!
Igazad van, megnéztem a P9-en és minden oldalon megy. Kicsit macerás a előhozatala, mert ha hosszan nyomom, akkor az oldal beállítások jön elő, ha hirtelen húzom le, akkor meg az értesítési sáv nyílik le.
Robotba nem tudod berakni az activity-t? -
zeon.hu
nagyúr
Látom, pörög a topik...
Szóval:
V5-ön valakinek sikerült előcsalni az alkalmazás keresőt, ami a gyári ROMokon könnyedén megy?
A ROM tartalmazza, csak az előhívása nem megy. -
zeon.hu
nagyúr
Aki gyári romon van (B839-B856), csináljon már egy screenshotot az alkalmazás keresőről!
(Amivel az alkalmazások között lehet keresni) -
zeon.hu
nagyúr
Vagy 2 hete tettem vissza a V5-öt.
Most van rá időm, hogy az xposedet is telepítsemMellesleg a Nova launchert egyelőre hanyagolom, elég sokszor összeomlik és anélkül sokkal gyorsabb a teló.
Pár funkciója hiányozni fog, majd pótolom mással a gyárin.
(Esetleg felteszek egy régi verziót, amivel még nem volt gond) -
KKrisz751
aktív tag
válasz
Tompie #20535 üzenetére
Párom lenovo laptopja 2 éves, és Bt-n keresztül simán megy minden extra program nélkül. Beépített win7 programok teszik a dolgukat.
Amikor win10 volt fent akkor az is simán csatlakozott a telefonhoz.
Média lejátszás, kihangosítás, hívás, vagy fogadás, stb.. gyári win szoftverekkel. -
Tompie
őstag
Tudtok olyan programot vagy lehetőséget amivel a telefon vezeték nélkül csatlakozik a PC-hez (Windows 10)
és ha a telefonra jön hívás ( esetleg más jelzés is) akkor a képernyőm jelzi?Elnézést ha esetleg rossz topikba írtam.
-
zeon.hu
nagyúr
Azt hiszem, felfedeztem a spanyolviaszt, vagyis hogyan lehet beállítani, hogy az alkalmazások abc sorrendben jelenjenek meg a Huawei saját launcherében.
(Mentségemre szóljon, hogy mindig Nova launchert használtam, ahol ez alap)Szóval:
Beállítások - alkalmazások - Huawei kezdőlap - és itt gyorsítótár, majd adatok törlése.
Ezután némi várakozás után újra betült minden alkalmazás a képernyőkön, de már abc sorrendben. -
repvez
addikt
válasz
Cunaja #20531 üzenetére
A honor 9el szemezek, de ahogy az offtopicban is irtam a kirin chiptől egy kicsit elbizonytalanodtam, nem a teljesitménye miatt hanem a támogatottság hiánya miatt , hogy lényegében csak a huawei használja igy a mások fejlesztései vagy ujabb romok nem biztos hgogy használhatók lesznek hozzá később.
-
Cunaja
addikt
válasz
KKrisz751 #20530 üzenetére
Ez relatív, mert a P7 szerintem egy csúcs mobil volt a Huawei életében. Mindenkinek magának kell eldönteni mit szeretne.
A P9 jó, vele azonos a Honor 8 és az utóbbiban van infra +1GB ram. Mindkettő jó szerintem. A P10-et nem minősíteném. A Mate9-et elrontották, mert nem dual aktív.
Egyszóval ha a pénz nem számít, megvárnám a P11-et, vagy Honor 9. Persze ezekből is van extra változat.
Összegezve: P9 vagy P9 plus;Honor 8; Mate10; Honor 9; P11. Ha Huawei-ben gondolkozol. A Mate széria számomra nagy, de van aki azt szereti. Zeon is ilyen.A Lite verziókat felejtsd el.
-
coyote55
őstag
válasz
Cunaja #20528 üzenetére
Ennyi idősen már felejtesz? Kevered a számokat? Ó, akkor teljesen elégedett vagyok magammal, hogy ilyen idősen még nem tartok itt.
Egyébként meg ne panaszkodj (dicsekedsz?), hogy mennyi telefonnal foglalkozol, szerintem nem nyomtak pisztolyt a tarkódra, hogy csináld.
Minket meg persze elhanyagoltál... -
repvez
addikt
válasz
KKrisz751 #20521 üzenetére
sztem az nem okozhat gondot, ha nincs újraindítva,nekem is már vagy egy éve fenn a rom és csak akkor indítottam újra amikor behalt a rendszer, megfagyott vagy valami beakadt és felforrósodott a teló.
Zeon: Azért nekem ennél egy kicsit több infóra van szükségem egy telepítéshez, nem vagyok olyan pro , hogy tudjam , hogy mi az ami egymás után kell , hogy jöjjön és mi az ami már nem normális jelenség és akkor mi a teendő.
Zár e a bootloader ha újrateszem meg hasonlok. mi most a egutolsó jó verzió a v5ből és a 856os az felmehet a telóra vagy maradjon a 852es ? -
KKrisz751
aktív tag
válasz
zeon.hu #20518 üzenetére
Változás történt de előbb válaszolok.
Volt minden hang, csak a felső hangszóróból nem jött semmi.(messenger, viber nem lett próbálva)
Vagyis a beszédet hallani lehetett a túloldalon, az ébresztő is szólt, a csengőhang, érintéshang stb ami az alsó hangszórón jön az volt. Ami a felsőn beszélgetés közbe, az nem volt.De közben valamilyen oknál fogva, úgy, hogy senki nem nyúlt hozzá lett hang.
Vagyis megint hibátlan a teló. De most újra indítottam neki.Mint kiderült Június hónapja nem volt újraindítva, sem kikapcsolva. És neki a B609 valamikor a megjelenése után 2-3 hónappal lett felrakva, azóta csak nyúzva van. Hogy az most 1 vagy 2 éve volt azt nem tudom. Mivel sose volt hibája, így nem lett piszkálva. Gyors, nem akad, nem lassul, minek nyúljak neki bele. Ráadásul mivel az enyémet folyamat ba..tattam 839,852,V4, V5, kellett egy hasonlítási alap ami stabil.
Szóval bontani nem kell a telót, de ettől még lehet jó lenne tudni ha kell, hogyan kell, és honnan szerezhető be hozzá szerszám.
És köszi a segítséget,. gyors reagálást.
-
repvez
addikt
válasz
edima10 #20516 üzenetére
Nálam is volt ilyen , és többek között ezért is telepitettem ujra a telefont , mert nálam ezt a B853as rommal csinálta.
DE van, hogy most is volt olyan, hogy beállitottam egy ébresztést és nem jelzett , de amikor megnéztem a telefont akkor be volt lassulva ezért ujrainditottam és akkor kaptam egy figyelmeztetést, hogy volt egy elmulasztott ébresztésem. De volt már olyan is, hogy 2 ébresztö ora ikon is volt a felső sávban .DE a legfurcsább az egészben, hogy nekem minden napra van beállitva 6:25ös ébresztés és nem szoktam kikapcsolni olyankor sem amikor hétvége van és most vagy azért mert nem kapcsol be hétvégén vagy azért mert nem ébredek meg rá, de nincs semmi jele annak , hogy lett volna jelzés olyankor.
Pedig minden nap meghallom és fel is ébrdek a zenére.
Nekem is Mp3as zene van beállitva. V5 ösAmugy V5, arról van szó az összefoglalóban , hogy hogyan kell a gyáriról V5re telepiteni, de arról nem találtam, hogy V5-röl -V5re hogyan vagy V5 ről a legutolső gyárira. Mert nálam is aktuális lenne már egy ujrahuzás, mert már amióta kit van a v5 azóta használom és már nagyon rakoncátlankodik.
Az appokban beállitott jelszavakat, hogy lehet elmenteni vagy kideriteni, hogy melyikkel mivel regisztráltam, mert nem mindegyikre emlékszem és a legnagyobb gondom ez, nem az, hogy visszapakoljam az appokat. -
KKrisz751
aktív tag
Segítség kellene srácok.
Asszony telefonjával a gyerekek csináltak valamit, és azóta nincs hang telefon beszélgetéskor.
A tetején látok pár kicsi benyomódást, de semmi mást.
Minden működik, de beszélgetés hang nincs.Hogyan lehet szétszedni, vagy javítani?
Újat gondolom már nem lehet kapni. Az is méreg drága lehet.. -
edima10
tag
válasz
zeon.hu #20515 üzenetére
Igen, a gyári óra ébesztője. Egy mp3 fájl van beállítva, de már évek óta ugyanaz. Soha nem telepítettem vagy használtam másik ébresztő alkalmazás a telefonon, elég volt nekem a beépített.
Van kb 8 különböző ébresztő idő, a beállításaik egyformák (minden nap, rezgés, a csengőhang is egyezik) és mindig azt élesítem, ami éppen aktuálisan kell.
Próbáltam már máskor is tesztelni, olyankor persze működöttMondjuk hétfőn reggel a 4:30-as nem kapcsolt be (ami előző 2 reggel és másnap is bekapcsolt), este 7-kor tesztelés miatt átállítottam az idejét tíz perccel későbbre és naná, hogy megszólalt.
Most direkt kipróbáltam egy kikapcsolt állapotból ébresztést (10 perccel későbbre lett állítva) A telefon bekapcsolta magát 1 perccel az adott idő előtt és megszólalt, ahogy mindig is kellene neki.Ez a véletlenszerűség őrjít meg, mert teljesen megbízhatatlanná vált a szememben ez a dög
Gondolom, remélem, hogy nem hardveres gondja van és egy V5 újrahúzás megoldja, csak egyszerűen nem bírtam magam rávenni.
-
-
edima10
tag
Sziasztok!
Valaki tapasztalt már olyat, hogy a gyári ébresztő nem kapcsol be a beállított időben? Pár hónapja kezdődött, nagyon ritkán fordult elő, eleinte azt hittem csak valahogy átaludtam, bár gyanús volt. De aztán egyre többször jött elő a kimaradás és végül rájöttem valamire.
Beállítom, hogy keltsen 6:00-kor, de nem szólal meg. Később felébredek magamtól, megnyomom a power gombot, hogy megnézzem hány óra van és AKKOR szólal meg.
Teljesen véletlenszerűen történik, hol működik, hol nem.
Mi okozhatja ezt? -
KKrisz751
aktív tag
válasz
zeon.hu #20503 üzenetére
Köszöni szépen működik.
Mivel elkezdtem használni a simple fizető alkalmazást, így dilemmában vagyok vele.
4.4es rendszeren nem fogadja el a képernyőzár feloldást, rajzolóst se, hogy pinkód nélkül 5000 alatt lehessen vásárolni. Ellenben stabil a rendszer.Vagyis fel kellene tenni a 5-öst, B852-t, de az meg már elcseszte egyszer nekem és nem akarok megint szívni a vackai miatt. GPS, sz@r hívások, szenzorok hibái, alkalmazás hibák, stb.
P9Lite ban gondolkozom, de még nem telt le az előző hűségideje, amit a húgom kapott meg. Mire lejár addigra a 10es lesz 1 éves, és új lesz a 11es (már ha lesz 11)
De igazából nem is ismerem a huawei egyéb szériáit ami nem P-s széria. Pl mate, honor, hogy melyik az ami kb egyenrangú tudás szintben a P szériával.
-
coyote55
őstag
válasz
zeon.hu #20503 üzenetére
Az enyémet elvitte a fiatalabb lányom, mert telefonálni nem lehet vele GSM-en, de még mindig jobb, mint aminek "pókhálós" a kijelzője.
Utánaérdeklődtem a javíttatásnak, és nincs P7-hez SIM fiók.
Részemről itt a vége a P7-nek, de - mivel az LG K10 topik finoman szólva kihalt - néha visszajárok a csiga vérét szívni
Köszönöm a segítséget, amit kaptam!@Cunaja: ja, feltéve, hogy nem főzött, de elsózott ROM van rajta
-
zeon.hu
nagyúr
Senkinek semmi gondja a telefonnal vagy már mindenki eladta?
-
coyote55
őstag
válasz
karelgott12 #20500 üzenetére
El kell vinni szervizbe, és meg kell kérdezni, mennyiért vállalják el a munkát. Ha neked megéri, akkor csináltasd meg.
Ne haragudj, nem tudok többet mondani, én nem vagyok szervizes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elon Musk egyszerre perelte be az Apple-t és az OpenAI-t
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest