- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantisz48
őstag
válasz
zeon.hu #19998 üzenetére
Tudom, igen előtte kellett volna (csak ki akartam próbálni, hogy hogy is megy ez), de még semmi nem veszett, mert még nem gyalultam a telefont
A Verzió 7.3.0.1 (Ez jó?)
Sikerült átállítani
Ha mindent lementettem a telefon belsejéről, akkor neki kezdhetek a V5 telepítésnek?
-
coyote55
őstag
válasz
Atlantisz48 #19997 üzenetére
Hányas verziót használod? Nem mindegy...
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #19997 üzenetére
Azt mondjuk előtte kellett volna ...
Mindegy, át tudod másolni utólag is, ha csinálsz egy mappát a külső sd-n, majd:
TiBi - menü - beállítások - biztonsági mentés mappájának helye -
Atlantisz48
őstag
válasz
Atlantisz48 #19996 üzenetére
Megvolt a TB-mentés, de akárhogy is próbálom, nem találom, hogy hol tudom átállítania mentés helyét, a belsőtárhelyről az SD-re.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #19991 üzenetére
Sikerült a mentés és a rom csere?
-
zeon.hu
nagyúr
Mivel most nálam sincs root, de a youtube-ot kéne háttérben vagy kikapcsolt kijelzőnél is hallgatni:
Firefox böngésző asztali nézetben tökéletes megoldás erre! -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Képeket elvileg sd-re menti eleve, ha mégsem, simán told át oda, azt nem fogja törölni az új rom.
Tibi-nél figyelj, hogy rendszer alkalmazások ne legyenek mentve!Szerk.
Most látom, hogy a képeid a belsőn vannak.
Majd állítsd be az új romon, hogy külső kártyára mentsen.
Titániumnál is állítsd be a mentés helyét külsőre! -
coyote55
őstag
válasz
Persze!
Rendszerappot ne ments le vele, mert nem fogod tudni visszarakni, de például az adatokat simán mentheted vele, illetve beállításokat is (WiFi jelszavak, ilyesmik) -
coyote55
őstag
válasz
Atlantisz48 #19989 üzenetére
Nem tudom, de az önmagában majdnem hét gigabyte. Óriási lesz a mentésed.
Miért nem a Titanium Backupot használod az adatmentéshez? -
-
coyote55
őstag
válasz
Atlantisz48 #19987 üzenetére
Tulajdonképpen ennyi elég, én a "Custom" és az "OEMinfo-t " is be szoktam jelölni, ártani nem használ...
Nehogy visszatöltéskor valami hiányozzon.
A tömörítés bekapcsolása a mentés méretét csökkenti. -
coyote55
őstag
válasz
Atlantisz48 #19985 üzenetére
Megvan a 3.0.3-0 recovery?
-
coyote55
őstag
válasz
Atlantisz48 #19980 üzenetére
Igen, ez a recovery hibás, nem megy végig a mentés!
Ha ezzel csinálsz mentést, azt nem fogod tudni újra visszarakni, mert hiányos!
Nézd meg az összefoglalóban, fent van-e a jó recovery, ha nincs, felteszem neked valahová. -
coyote55
őstag
válasz
Atlantisz48 #19978 üzenetére
Most nézem, ez nem fogja végigcsinálni a mentést
Neked a 3.0.3-0 verzió kellene -
coyote55
őstag
válasz
Atlantisz48 #19976 üzenetére
Én engedélyezni szoktam a tömörítést, valamint a Custom Storaget.
Egyébként korrekt.
Mentés helye be van állítva?
Ja, és itt kell húznod az ujjadat... -
Atlantisz48
őstag
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
KKrisz751 #19974 üzenetére
SD kártyán is eltárolja a képet.
Ezt mondjuk még tovább is lehet fejleszteni, mondjuk E-robottal, hogy ilyenkor kapcsoljon netet, de ez már másik topik témája
(A lányom telefonja óránként küldi a pozícióját, ha nincs ismert wifire csatlakozva. Ha nem megy a mobilnet, bekapcsolja a robot a küldés idejére) -
zeon.hu
nagyúr
válasz
KKrisz751 #19967 üzenetére
Aktív egyáltalán a "Hitelesítő adatok törlése" menü?
Nálam gyári romon nem az, de nem is használok ilyen feloldást, illetve C-Locker van használatban a gyári zárképernyő helyett.
Jobbat nem tudok, legutóbb csak ez segített itt egy kollégának, nem jelzett utólag hibát. -
KKrisz751
aktív tag
Ezzel azembesültem ma. Nem tudom vissza állitani a huawei feloldást. Tettem rá mintát a strandon, hogy mégis legyen, hátha valaki bele nézne.
De most nem engedi törölni.
Az mondja rendszer gazda, szabályzat, vagy adattár letiltotta. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #19960 üzenetére
A V5 jobb, és újabb
Jobban optimalizált és több extra funkciója van.
Több rendszer alkalmazás is úgy van megcsinálva, hogy törölhető az alkalmazás kezelőben.
Memóriát is jobban kezeli. -
Atlantisz48
őstag
Sziasztok!
Volna egy olyan kérdésem, hogy miven különbözik a V4 Lite, és V5 ? Bocs ha már volt.
(Azon kívül, hogy a V5 jobb, és újabb)
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Cunaja #19946 üzenetére
Egyelőre maradok gyárin.
Pár hónapja nincs Eurosport (köszönjük vajnának ...), így csak Tv Go-n tudom nézni, az meg nem megy rootolt telón, még a Rootcloak se veri át.
Tegnap és ma volt a Le Mans 24h, nemsokára meg kezdődik a Tour.
Ja és már notin se tudom nézni, mert addig fejlesztették, hogy így már nem jó hozzá ez a régi vacak.
Persze van yt stream több is, de szeretem magyar anyanyelvemen nézni. -
zeon.hu
nagyúr
B853 gyári romon be lehet állítani az adatforgalom mennyiséget? Nem látok ilyet, csak a wifi hotspotnál, de az nem ugyanaz.
Ja, most B856 van fent, de ez elvileg mindegy. -
zeon.hu
nagyúr
Te cunaja!
Az hogy van, hogy a C-locker minden ébresztő alkalmazást ki tud olvasni a rendszerből, kivéve a gyárit?
-
eddie17
addikt
válasz
Atlantisz48 #19935 üzenetére
Nekem volt ilyen, szuper. Sok telefonhoz használtam ilyen frosted shield-et.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #19935 üzenetére
Ez tényleg jól néz ki, feketében főleg!
-
Atlantisz48
őstag
válasz
coyote55 #19934 üzenetére
Rendben
Ez lesz helyette: Erről is majd készítek képeket. És leírom röviden, hogy milyen.
-
coyote55
őstag
válasz
Atlantisz48 #19932 üzenetére
A keretet a jobb kezeddel a bal vállad felett minél messzebb hajítsd el.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #19932 üzenetére
-
coyote55
őstag
válasz
zeon.hu #19923 üzenetére
De még milyen! Ha tudása is ilyen fokon állna, mint a szerénysége... de csak a helyesírása szintjén van
Na, ez a pár deci csigavér most jólesett
Azért megdöbbentő, hogy a P7, amikor vettem, a topkategória alsó részén volt, de mindenképpen csúcskészülék volt. Az LG K10 bevallottan középkategóriás gép, de megeszi reggelire a P7-t.
Igaz, hogy csak MTK proci hajtja, de 8 magos, és 7-es Android... -
coyote55
őstag
válasz
zeon.hu #19915 üzenetére
A fiók nagyon passzentosan csúszik be a helyére, nem lötyög.
Nagyítóval néztem meg, hogyan fekszik be a kártya a helyére.
OK, teszek még vele egy pár próbát. Az a gondom, hogy a nejem kártyájával tudom próbálni, és az esetleges siker esetén is szedhetem ki, és próbálkozhatok az én kártyámmal. -
KKrisz751
aktív tag
válasz
zeon.hu #19914 üzenetére
jövő hétfőig nem. Akkor megyek dolgozni.
De honnan tudjam milyen irányból merre? Akár hívnak vagy akár én hívok, ott van ilyen jelenség.
Eddig csak ott tapasztaltam máshol nem vibrált még.ok,teló 3 éve van meg, lényegébe legtöbbet ezzel a rommal, és sose volt ilyen eddig.Amúgy is 3g/2g re van állítva 4g-t nem szoktam használni, mert csak zúzza az aksit. A hegyek közt sokszor átvált kisebbre és akkor csak fogyaszt. 3g nél 5-8 órával tovább bírja a teló mint 4g vel a sok váltogatás miatt.
-
Gabszi.hu
csendes tag
válasz
zeon.hu #19900 üzenetére
Ha egyszer elkezdett működni, akkor működik... egész addig, amíg abba nem hagyom a zenehallgatást. A probléma ott van, hogy a DTS bekapcsolt állapotban van (marad) a beállításokban, de a következő alkalommal, ha csatlakoztatom a headsetet nem működik, miközben a beállításokban továbbra is on. Ha ekkor a beállításokban off-ra teszem, majd visszakapcsolom, működik. Nekem szoftveres gondnak tűnik. Az autóban azért ezt a headsetet használom mert agybadugós, és kizárja a zajt, mert már halláskárosult lennék ebben az autóban
-
coyote55
őstag
Megjött a K10, ebből fakadóan komoly gondom lett.
A P7 ugye mikro-SIM-et fogad, az LG meg még kisebbet. Semmi gond, gyárilag olyan kártyám van, amelyet lehet "kurtítani". Beraktam az LG-be az ici-pici SIM-kártyát, kezdtem a belakást, majd visszateszem a megnövelt méretű kártyát a P7-be. Az eredmény: csak vészhívásra használható a telefon.
Levert a víz, próbálkoztam még egy párszor, majd kipróbáltam az asszony kártyájával is. Az eredmény ugyanaz lett.
Mi történhetett?
Az LG K10-ben működik a kártyám... -
KKrisz751
aktív tag
Sziasztok.
Van mostanában néha egy hiba ami zavar.
Nem minden esetben, leginkább a melóhelyemen fordul elő néha, de vibráló hangon tudok beszélgetni. Újra kell hívnom vagy hívjanak, hogy értsem amit mondanak.Úgy hallom az embereket, mint a StarWars 4 epizódban, mikor Han Solo-t a kocsmában a gumi fejű le akarja lőni.
B609 rootolt. Bár 1 évig használtam én már, és nem volt ilyen bajom, persze volt már fent 839,852, v5 - csak ez ment vissza mert bevált rom, de most valamiért előjött ez a hiba
találkozott már valaki ilyen problémával. Lehet a telóban ment el valami?
Rom nem hinném hibás lenne, bár hívókép növelve van, és az a tárcsázó programban van hekkelve, de anno is ez a rom volt hibátlan, most mitől lenne hibás.Viber háttérben futása bezavarhat?
Vagy valami más?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 13 Pro Max 128GB független alaplap tesztelt
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest