- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
Na tessék.
csinálom a fiamnak a telefont.
Minden ok. kitörölgettem a fiókjaimat, meg a felesleges programokat.
De a témákban csak a sajátot látom. Letölthető nincs. (eddig volt)
Igaz most nincs benne sim kártya, de wifi van.
Mi a megoldás?
-
zeon.hu
nagyúr
-
KKrisz751
aktív tag
Teló guruk.
Meg tudja mondani valaki melyik a p20pro "hivatalos" topicja?
Mint ahogy ez a P7-é.Csak körbe néznék, mert ha jól megy minden akkor cserélem a P7-et egy kicsit újabbra.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
DirtyFREE #20986 üzenetére
Router topik
Az ottani tg már tud a problémáról. -
-
Cunaja
addikt
válasz
DirtyFREE #20982 üzenetére
Figyi, nincs véletlenül Mac szűrés beállítva a routeren?
Amelyik készülék Mac címe a listában van, azt engedi csatlakozni és a többit nem. Szerezni kell egy tök idegen készüléket és csatlakozni vele.
Ha sikerül, akkor a P7 lesz a ludas, ha nem, akkor MAC filter(MAC cím szűrés) van beállitva.
Nálam is így van beállítva a router.
Így idegen nem tud csatlakozni.
Ha tudod az internet azonosítódat és jelszót, akkor egy router reset is segíthet.
Tipikus esete annak, hogy látja a Wi-Fi-t, a kapcsolat is szuper, de nem engedi csatlakozni.
Amikor hozok másik telefont, nálam is ezt szokta csinálni, amíg a telefon MAC-címét be nem írom a szűrés mellőzésébe a routeren. -
Cunaja
addikt
válasz
DirtyFREE #20979 üzenetére
Töröld a megtalált hálózatot,(hálózat elfelejt) majd kapcsold ki A Wi-Fi-t.
Ezután lépj repülő mód-ba és kapcsold ki a telefont
.
Vársz pár másodpercet és bekapcsolod, majd repülő módban a Wi-Fi-t.
Ilyenkor a Wi-Fi Mac címét elfelejti és újra rakja a kapcsolatot.
Ha sikerült, a repülő módból kiléphetsz.
"Puding próbája az evés." -
DirtyFREE
tag
válasz
zeon.hu #20978 üzenetére
Köszönöm! De,komolyan mondom egyszerűen nem értem! Soha se volt még ilyen gondom!
Minden eszközünk gond nélkül pillanatok alatt kapcsolódott rá,nekem is azt írja hogy mentve biztonságos. De,net a habokba nincs.. :/
A QR kód olvasón rá se lehet bökni a wifi connecting -ra. -
zeon.hu
nagyúr
-
-
DirtyFREE
tag
Sziasztok!
Ilyesmivel találkozott már esetleg valaki?
Új internet szolgáltatónk lett (O2 Németország),és a telefonom nem hajlandó kapcsolódni a wifire.
Párom telefonja azonnal kapcsolódik rá,és a laptop is.
Eddig sohasem volt ilyen gondom. Minden más wifi hálózatra azonnal kapcsolódik.
Megjelenik az elérhető wifi hálózat,majd beírom a belépési kódot kattintok a kapcsolódásra és nem történik semmi.. :/
(Írja is, hogy mentve biztonságos) -
mtibi55
tag
válasz
zeon.hu #20970 üzenetére
Nem a töltővel lesz gond mert már hónapok óta szenved a töltéssel hogy kell egy fél nap mire feltölt, Töltőt már próbáltam azóta többet is. Reggelre 45%-ra töltött, bekapcsoltam azóta az android indítása van alkalmazások optimalizálása de már félórája. Mire ezt leírtam pont elindult.
-
mtibi55
tag
válasz
zeon.hu #20965 üzenetére
Új fejlemény a telóm tegnap elkezdett akadozni, az ikonokat is egyenként rakta vissza a home gombra azután állítottam egy ébresztőt ami ma már nem ébresztett és reggel még este 22 óra volt rajta s nem lehetett felnyitni a képernyőt. Később már se kép se hang. Délután töltőre tettem erre kiírta hogy 1% .Már 3 órája tölt de még mindig csak 4%-nál tart.
-
zeon.hu
nagyúr
Nos, én is eljutottam a telefon cseréig.
A P7 a fiamé lett, szóval családban marad -
coyote55
őstag
-
mtibi55
tag
Üdvözletem a Tagoknak.
Olyan kérdésem lenne találkozott-e már valaki olyan hibával hogy nem tudnak felhívni mert a hívó félnek vagy nem elérhetőt jelez vagy meg van a csengési hang de az én telefonom nem jelez semmit hanem valamikor később jön sms hogy nem fogadott hívásom volt. Ez javítható vagy alaplap hiba? Már frissítettem is a szoftvert de ugyan az. -
Playerka
csendes tag
Sziasztok!
Be lehet-e állítani valahol a telefonon, és ha igen, hol, azt hogy mindenféle fájl letöltés az SD kártyára menjen?
-
gezabela
újonc
Zárt bootloader esetén működik a rootolás?
-
gezabela
újonc
válasz
coyote55 #20928 üzenetére
Felraktam a B853 recoveryt, bármi is volt előtte. Rendben települt.
Most kéne a "android 5.1 rollback to android4.4 transition package". Erre nem találok linket az összefoglalóban. Kérdeztem, hogy a "Huawei P7 P7-L10C900B800-Transition_Pack" megfelel-e ennek, de erre nem kaptam választ. -
gezabela
újonc
válasz
zeon.hu #20925 üzenetére
Köszönöm!
Szóval próbálkozom a V5-tel.
Nekem a B853 gyári soft van a telómon, ha jól sejtem az ehhez tartozó gyári recoveryvel.
Nincs root.
A "android 5.1 rollback to android4.4 transition package" megfelel a "Huawei P7 P7-L10C900B800-Transition_Pack"-nek?
A másodikat próbáltam telepíteni a3 gombos módszerrel és hibaüzenetet kaptam.
Mi lehet a gond? Mit rontottam el? -
zeon.hu
nagyúr
válasz
gezabela #20922 üzenetére
Pedig több is van az összefoglalóban EMUI 3.1-re, "Cunaja V5" az ajánlott.
A B853 egyébként hibás ROM, ki is került az összefoglalóból.
Azért persze gyári recovery és egyebek megtalálhatóak hozzá benne.
Ha erre teszel custom ROM-ot, előbb vissza kell állni android 4.4-re (leírás mellékelve).Létezik még gyári B856 is, de ez visszazárja a bootloader-t!
-
gezabela
újonc
Sziasztok!
Végigolvastam az összefoglalót, az alábbiakra nem találtam választ:
Az EMUI 3.1-re létezik custom rom?
A neten sem találtam módosított ROM-ot.
Valami gond van azzal a ROM-mal? A telómon a B853 gyári van fenn, nem tapasztaltam hibát.
Amennyiben nincs ilyen, a 3.1-et root-olva mely programok távolíthatók el "bűntetlenül"?
Örököltem egy második telót is, GPS-ként, esetleg zenehallgatásra használnám. Erről a telóról hiányzik a telefonkezelő. Elérhető valahol a gyári, esetleg van jobb amellyel takarítani lehet a készüléket.A válaszokat előre is köszönöm!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
jonny100 #20918 üzenetére
Hangerő fel + power gomb?
Mindhárom egyszerre?
Gépre kötni próbáltátok?
P9 off topik, ott több Huawei guru is megfordul.
(Sajnos cunaja nyaral most) -
jonny100
csendes tag
Sziasztok ,
tudom hogy nem ez a fórum a p8 lite- nek .
De itt ismerek gurukat.
A tesómé a teló , és az van vele hogy nem indul el , csak kizárólag a töltést mutatja, nem reagál sem a bekapcsológombra ,sem a hangerő le + bekapcs - ra .Lehet hogy teglásodott ?
tudtok segíteni esetleg ?
Előre is köszi
-
WishMage
csendes tag
Ha twrpből reseteltem cunaja v4 lite-ot akkor a gapps-ot újra instalálni kell?
Illetve melyik a jó verzió? (erre tippelnék, csak nem vagyok benne biztos: open_gapps-arm-5.1-pico-20160128).Nem az enyém a telefon, de vmiért a huawei előlap nem volt elérhető hibát írt ki, ezért reseteltem.
Köszi a segítséget.
-
zeon.hu
nagyúr
Én elismerem, ha hülle vagyok:
Totál elfelejtettem, hogy a kamera QR kódot is tud olvasni (legalábbis V5 romon), ezért külön alkalmazást használtam rá -
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
rostiron #20907 üzenetére
Bocs, elsiklottunk felette valahogy!
A B852 egy stabil rom. Egy sima gyári visszaállítás segíthet. Előtte érdemes mentést csinálni, akkor könnyen visszaállítható minden.
De talán egy cache törlést csinálhattok előtte, pl ezzel, majd újraindítás.
Ha nem elég, akkor jöhet a fentebb említett FR.
Ha van kedv hozzá, akkor az összefoglalóban ott az utolsó cunaja rom, minden felesleges dolog ki van belőle gyomlálva, én most is azt használom. Rootolt, sok extra funkcióval. -
rostiron
őstag
Sziasztok.
Erre nincs ötletetek ??
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Eztis_Aztis #20904 üzenetére
Add meg a pin kódot, utána elvileg aktív lesz a "Nincs" menü is.
Ha nem, akkor Beállítások - Biztonság - Hitelesítő adatok törlése. -
Eztis_Aztis
tag
válasz
zeon.hu #20902 üzenetére
Köszönöm a tanácsot, észben tartom. Kevés alkalmazást használok, főleg BKK futár, sofascore, VLC. Ja, meg a dragon ball dokkan battle
azok eddig is működtek, reméljük ezután is fognak.
Facebook csak Chrome alól, a csevegés is. Az asszony sokkal erősebb telefonját is megkínozzák zuckerbergék -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Eztis_Aztis #20901 üzenetére
Azért arra számíts, hogy az alkalmazásokat már az erősebb/újabb hardverekre optimalizálják.
Plusz ott vannak azok, amik teleszemetelik a telefont és sokkal komolyabb vasakon is problémásak, pl a FB.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Path of Exile (ARPG)
- Nintendo Switch 2
- World of Tanks - MMO
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest