- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
rostiron #20698 üzenetére
Gyári beállítások visszaállítása. Előtte nem árt kilépni a Google fiókból, mert szoktak furcsaságok lenni.
Adatokat törli.
A legkeményebb törlési módszer az FR- Factory Reset. Ez formázza is a telót. A teljes belső memóriát törli.Más, mindenki figyelmébe! [Hardverteszt]
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Szeretnék egy rendszer visszaállítást csinálni, mert szarakodik a wifi. Hátha megoldja. Melyik módszerrel csináljam ? Melyik a tuti ?
-
Cunaja
addikt
-
Cunaja
addikt
válasz
zekk007 #20690 üzenetére
[Huawei P7 P7-L10C900B800-Transition_Pack]
[Sophia-L10_V100R001C00B609_Firmware_Europe_Android 4.4.2_EMUI 3.0]
Sophia-L10_V100R001C00B623_Firmware_Russian Region_Channel-Others_Android 4.4.2_
Elsőnek, az első romot. Ezután jöhet a B609.
Zeon üzent.
-
zekk007
aktív tag
Értem akkor pl egy B852 rom mehet fel simán 3 gombos megoldásal a B853-ra? Esetleg egy link a B852-es romhoz mert sehol nem találok még a Huawei oldalán se...
-
-
zekk007
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy jelenleg B853 5.1 Lollipop rom van a telómon de ez döglassú meg sorólhatnám. Szeretném visszarakni a 4.4 es KitKat romot s ezt hogy tudnám a leg1xrűbben végrehajtani? Mindenképpen PC kell hozzá? Válszokat előre is köszi!
-
KKrisz751
aktív tag
Na mi van. ide már nem jár senki. Ennyire kikopott a teló a köztudatból ? Vagy lecserélte mindenki 10esre?
Vagy szimplán senkinek semmi baja nincs vele? -
KKrisz751
aktív tag
Nem túl régen volt valakinek olyan problémája, hogy 30%-os akku alatt kikapcsolja a telefont a kamera.
Szólok, hogy nem csak V5 alatt, hanem a sima b852-n is ugyan ezt játszotta ma velem.Ami azért érdekes, mert 1 hete 15% nál is simán tudtam videózni és fényképezni is a gyerekeket.
Ma 40% ról indulva, alig pár mp után kikapcsolt. Vissza kapcsoláskor az akku 30%on állt.
Érdekes, hogy a tükör alkalmazás sem működött, állandóan kilőtte. (Be akartam nézni az adagoló mögé mivel o gyűrűt cseréltem a TDI-n)Szóval nem akart működni. Aztán érdekes módon ha nem mozgattam a telót és fejjel lefelé kapcsoltam be a tükröt, akkor működött, amíg meg nem mozdítottam.( Véletlen derült ki, mikor oda téve indítottam el az alkalmazást, hogy legalább 2-3 mp amíg megy, lássam mi van ott ahova kívülről nem látok be.)
Csak mint jelenség írtam le, hátha valami támpont.
A hétvégén full szűz romot fogok fel tenni. Se root se bele nyúlkákás, meglássuk...
De amint lesz lehetőség vagy p10 vagy p9 lesz belőle.
De ha nagyon bugosak, ahogy eddig hallani mindenfélét, akkor nem huawei lesz a következő..Számomra érthetetlen, hogy egy telefonnak nem az aksija hal meg hanem a hardverei. Az aksi 2 napig bírja, de a rom rendre egyre hülyébb. Mintha elkoptak volna az elektromos alkatrészek zöme 2-3 év alatt.
(És még csak nem is az utólag felrakott újabb oprendszerekre optimalizált programok, hanem a gyári rom programjai.) -
-
Doki16
addikt
Sziasztok!
Van egy ilyen telefonom és mostanában azt játssza, hogy néha nem érzékel a kijelző. Viszont ha lezárom a képernyőt és utána feloldom egyből jó lesz. Csinálja még úgy, hogy nyomkodom a telefont majd egyszer csak már nem érzékel tovább. Erre is megoldás a kijelző ki be kapcsolása. Találkozott már valaki ilyen hibával?
Előre is köszönöm a segítséget
-
KKrisz751
aktív tag
Hali. Nekem egy olyan problémám van B852 alatt, hogy a feloldási módot nem tudom NINCS re állítani.
Vagyis van minta, jelszó, pinkód, de kikapcsolni nem tudom. Előtte nem volt bekapcsolva, és a simple alkalmazás miatt állítottam, be a feloldási módot.
Most ki akartam kapcsolni, hogy akkor mit csinál a simple ilyenjkor ha nincs minta se, jelsző stb.., de szürke az opció. nem választható.Hogyan lehet vissza állítani?
-
-
repvez
addikt
Az mitől lehet hogy eltűnt a menüből a 4g hálózati támogatás?
V5 os rom, csináltam Egy factory reset-t,de utána meg volt minden, aztán átváltottam csak 2g hálózatra hátha úgy stabilabb térerő lett volna. Aztán mikor vissza akartam állitani már csak automatikus 2g/3g, 3g,2g van választható.
Pedig eddig tudta a 4gt. -
KKrisz751
aktív tag
válasz
zeon.hu #20658 üzenetére
igazad volt.
kettő töltőnk van az asszonnyal és az egyik kábele rossz.
A gépről lassan töltött, de kivettem a töltőket a TV mögül és a másikat dugtam rá a telóra. Simán feltöltött pár óra alatt 1%-ról 100%-ra.Érintkező hibája van a kábelnek, mert a rossz töltőkábel a számítógépbe dugva hol mutat kapcsolatot hol nem.
lehet a gyerekek a saját kis telójukat dugdosták rá és meghalt a csati.Most másik kábelekkel tesztelve jó.
Most normál használattal megnézem mennyi alatt merül. Remélem nem nyirta ki az aksit a kisütés szerű töltés.
Egy éjszaka alatt 34%ról max 32%ra szabadott volna esnie, de lement 1%ra. Vagyis kisütötte az aksit. -
zeon.hu
nagyúr
Másik töltő kellene, pc nagyon lassan tud tölteni.
Műszer nincs, hogy be tudd mérni?Lehet, hogy kéne egy factory reset, de várj még vele.
-
KKrisz751
aktív tag
Srácok. Hello.
Van egy gondom. Ma reggelre megőrült a teló.
Este rátettem töltőre a telót, reggelre lemerült teljesen. Világított atöltés jelző sárgán este. Reggelre piros lett.
Most nézem, hogy 0%ot ír ha rádugom, majd felugrik 1 re. És ott áll. Nem igen akar emelkedni.Ez csak azért érdekes, mert amúgy 2 napig bírta az aksi 1 feltöltéssel kis használattal.
Normál használattal 1 nap és maradt benne 30-40%.Nem tudom elképzelni, hogy egy aksi ilyen gyorsan egyik percről a másikra hal meg.
Most másik kábellel próbálom tölteni gépről, de nem sok sikerrel.
Megoldás?
-
csaabz
őstag
Hello!
A Telekomnál vettem 2015. júniusában egy Huawei P7-et. Erre mennyi garancia van? A garipapír 12 hónapról ír (+gyártói gari, de az nincs részletezve), de ez a márka 3 évet ad, nem?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
coyote55 #20653 üzenetére
Ismétlem: Kikapcsolnia akkor sem kellene.
Ha meg valóban lemerül, akkor nem indulna újra.
És nálam ugyanezt csinálta, szóval esélyes, hogy a rom tartalmaz valami hibát. Ami viszont azért furcsa, mert eddig nem jött elő senkinél vagy csak valami csoda folytán senki nem akart lemerült aksival vakuzniSzerk.
Nálam egyébként 8%-nál csinálta, de simán be tudtam kapcsolni.
Utána amíg nem érte el a 30%-ot, nem engedett vakut használni, szóval itt már jól működött a szabályozás. -
fap333
aktív tag
válasz
repvez #20646 üzenetére
Helló!
Habár én nem vagyok nagy szaki, de szerintem ott az akksival lehet probléma. Ha ramaty állapotban van, akkor lehet, hogy 30%-ot mutat, de terhelés hatására leeshet az akkufeszültség, ami nyílván a telefon kikapcsolásához vezet.
Nálam a teló 10% alatt kezd el pirosan villogni, és figyelmeztetni, hogy csatlakoztassam a töltőt, és ekkortól nem használja a vakut sem.
Szóval szerintem az van, hogy amikor vakuval fotóznál, akkor a teló még azt mondja, hogy lehet, az akkumulátor feszültség viszont leesik, amint bekapcsol a villanó, és leáll a telefon. Vaku nélkül meg ismét be lehet kapcsolni... szerintem -
Tompie
őstag
Valaki meg tudná mondani a gyári csengőhangokat és értesítés hangokat hol találom, hogy le tudjam menteni ?
Köszönöm
-
repvez
addikt
válasz
zeon.hu #20645 üzenetére
igen ezt nálam is irta, hogy alacsony akutöltésnél nem lehet vakut használni, de nem 30% os akunál hanem amikor amugy is jelez, hogy az aku már alacsony azt hiszem 12% nál vált pirosra. régebben automatikusan nem használta a vakut és megcsinálta a képet, most vakuzna is és ki is kapcsol ,
Vagy nálam van valami az aksival, hogy 30% ot érzékel , közbe meg márcsak 12 %nyi energiája van?
-
fap333
aktív tag
Szervusztok!
Már meint kéne egy kis segítség...
Ezt hogyan csináltam?
Illetve fontosabb, hogy hogy tudom visszacsinálni???
Előre is köszönöm! -
repvez
addikt
olyannal valaki találkozott már, hogy ha 30% közelében van az aku töltés akkor a v5 ös alap camera app használatakor ha vakut használok akkor kikapcsol a telefon?
Nem csak ugy mintha megnyomnám a kikapcs gombot, hanem ugy, hogy kéri a pin kódot a simfeloldáshoz mikor a bekapcsot megynomom.
Miután felált a rendszer az akksi ugyan azon az értéken van mint elötte, de bármikor lejátszódik a folyamat ha a vaku müködne.
Vaku nélkül elkésziti a képet ,de vakuval nem . -
Tompie
őstag
Sziasztok!
A telefonom ki van rootolva meg TWRP recovery van rajta, illetve néhány alkalmazás TB-vel le van fagyasztva.
Ha akarok csinálni egy gyári visszaállítást eladás előtt akkor miket kell visszacsinálnom ?
Visszaolvasztani a lefagyasztott app-okat illet gyári recoveryt is vissza kell tenni?
moderálva
Köszönöm -
zeon.hu
nagyúr
válasz
fap333 #20632 üzenetére
Keress egy korábbi play apk-t, tedd fel, majd frissíti magát.
Előtte a mostanit töröld: gyorsítótár és adatok törlése, majd alkalmazás eltávolítása.Play 4.8.20, saját Mega linkem.
-
fap333
aktív tag
Helló!
nemrég eltávolítottam a telefonomról a Simple alkalmazást, mert nem tudtam vele fizetni, és gondoltam egy újratelepítést megpróbálok. Viszont valamilyen módon eltűnt a play áruház is. Az ikon megvan, de ha rányomok nem indul el semmi. Próbáltam linken keresztül is megnyitni, de arra is csak villan egyet a képernyő, és továbbra sem nyílik meg a play áruház.
Újraindítás, kikapcsolás, bekapcsolás volt, de a helyzet változatlan.
A rendszerem teljesen gyári, root nélküli B856.
Kérlek segítsetek visszavarázsolni a play áruházat!
Előre is köszönöm! -
Cunaja
addikt
válasz
Tompie #20625 üzenetére
Mindkettőt, elsőnek a nagyobbat, az a partíciók összessége és utána a data részt, ami az eu.zip-ben van.
Nougat óta mindig két részes a telepítő, kivéve ha OTA formában jön.
Direkt nem tettem off-ba, mert akkor nem látod meg. Ha válaszoltál, akkor off-ba rakom.
A P9 off topikban mindent kérdezhetsz. -
Tompie
őstag
Előre elnézést, hogy ide írok de a téma topikjában nem válaszolnak
Kövezzetek meg de P10 Plus vásárlását tervezem
Innen tölthetők le hozzá friss gyári ROM-ok.
Egy tiszta friss 3 gombos telepítéshez a letölthető Update.zip fileban lévő 4.46GB-os UPDATE.APP-ot kell feltenni vagy a update_full_VKY-L09_hw_eu.zip fileban lévő 151MB-os UPDATE.APP-ot kell feltenni illetve mi a kettő között a különbség?
Mondjuk érzésem szerint az elsőt kell
Köszönöm -
-
repvez
addikt
válasz
zeon.hu #20621 üzenetére
A családban van egy hasonlo koru p7es teljesen gyári még a billenytyüzet is és napi frissitéssel mégis minden folyamatos.
közel azonos appokkal .Az is érdekse, hogy az hogy van, ha egy 1gb rom os telefonnál is a fele elmegy a rendszerre és ugyan igy amelyiknek 3 van.
Mert a defyn is 4es droid volt ott is 400mb ures memoria volt az 1gb-bol , meg itt is 800 körül van a duplából mikor itt is a 4es volt rajta.
tehát azonos rendszer hogyan foglal több erőforrást ? -
KKrisz751
aktív tag
válasz
zeon.hu #20621 üzenetére
Amúgy pont ezen gondolkozom.
Nekem b609 volt sokáig, aztán romoltam oda vissza sokat.
Utolsó B609 esetén, hiába volt a rendszer atom stabil, érezhetően lassabb volt még a lapozás is mint előtte.
Mivel elkezdtem telefonnal fizetős simple alkalmazás használni, és nem akartam minden fizetésnél kódot beírogatni, így megint upgrade 852-re. És bár több lett a ram, mint közismert, és nem kell vacakolnom a simple val, csak oda tartani a telót.(Amellett sajnos át kellett szoknom másik gps alkalmazásra a status helyett.)De nekem fura, hogy 1 hét után is lassúnak tűnik a rendszer. És nekem nincs nagyobb teló amihez viszonyítsak. Csak a páromé, szintén P7, ami már 2 éve folyamatosan b609, de valamiért az övénél is lassabb.(Igaz az ővé nincs mókolva. Anno felment rá, és azóta megy. Még FR se volt rajta azóta.)
Nekem 2x annyi programom van, viszont az enyémen nincs játék lényegébe, csak egy amőba. Az ővé meg tele van játékkal.
Vagy az enyém nem állt be 1 hét alatt vagy valami nagyon belassítja.
32GB kártya van nekem, neki 8, viszont az enyém gyors, az övé meg class4(lassú)Szóval, nem igen értem, hogy mitől lehet, és az akku használatnál sem látok semmi extrát.
Igaz nehéz is, mert az övébe tele van játék használattal. Így nem tudom üresben viszonyítani.De gyorsabban lapoz, tárcsázó érintésre elő jön, nekem várni kell 1-2mp et.
Híváskor nekem várni kell, az övé egyből csörög.De pl egy a facebook ugyan azon verzió és neki fél pillanat, nekem meg várni kell.
És egy csomó alap program neki gyorsabb.
De még nem jöttem rá miért.vagy valami program lassíthat és fogja meg a rendszert. Még vírus írtó sincs fent az enyémen, neki van.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
repvez #20620 üzenetére
Nem.
Egyre több minden kerül az alkalmazásokba, viszont az újítások lassítják a korábbi rendszereket, mivel az újabb és gyorsabb android verziókra vannak optimalizálva.
Megoldás az lenne, ha semmit nem frissítenénk, de sok alkalmazás nem megy egy idő után frissítés nélkül (whatsapp pl pár hét után ki is írja).
Plusz persze szükségünk is van az újításokra.
És lényeges szempont a tervezett elavulás, ezt ma már minden gyártó használja minden területen. -
zeon.hu
nagyúr
Nem mondom, hogy létfontosságú ez az ikonszámláló dolog (mint írtam, megoldva máshogy), de azért bosszantó
Főleg azért, mert esetleg másoknak jól jönne.
A másik a V5-ben az alkalmazás kereső hiánya, pedig a ROM tartalmazza. Egyelőre cunaja se találja a megoldást.
-
zeon.hu
nagyúr
Gyári launcher alatt valaki rá tudta venni a Gmail-t, hogy megjelenjen rajta az ikon számláló?
Nincs a listában, hogy be tudjam kapcsolni.
Tesla unread se segít. -
KKrisz751
aktív tag
Srácok. A frissítéseket amit a rendszer appok kapnak, be szoktátok illeszteni a rendszerbe, vagy csak úgy ott van hagyva.
Ha igen akkor mivel? -
repvez
addikt
válasz
zeon.hu #20604 üzenetére
hagytam a rom ujratelepitést csak egy factory reset volt, igy is minden appot ujra kellett tennem
De igy sem gyorsult be jelentősen , de ezt már inkább a 3 éves készülék számlájára irom és , hogy a appok megnövekedtek mind méretben mind erőforrás használatban .ugyan ez volt a defynél is, az elején minden gyors volt a végén meg hiába telepitettem ujra és tettem fel a legujabb appokat , már felélték a telefon memőriáját és emiatt nem indultak el .
-
repvez
addikt
egyenlöre egy factory resetet csináltam, de az ujraindulás után mikor ujra akartam szedni a progikat a playbe nem tudok belépni, feldobja az ablakot, hogy frissiteni kell , meg, hogy elfogadom a szerződést de nem reagál rá ha rányomok az engedélyezése, a telefon müködik, de ez az ablak ott marad a háttérbe és nem tudom se bezárni se azt hogy továblépjen és megnyissa a playt és tudjak telepiteni progikat.
Meg ujra elbizonytalanodtam ahogy olvasgattam az összefoglalót.
Lehet csak én vagyok ilyen nehéz felfogású, de nekem nem tiszta a folyamat.Mert addig rendbe van, hogy az egyes romoknak a telepitése szépen érthetően képekkel külön külön leirva megvan, de a romok közti csere az egyáltalán nincs meg folyamatában. csak emlitve van és hivatkozva .Szóval ha v5 rendszerem van akkor választhatom azt , hogy csak simán a recoverybe megkeresem a v5. zip romot és ujrateszem, vagy mindenképp kell elötte a 839?
Mert ha kell akkor meg recoveryt is vissza kell tennem abd-vel a gyárira elötte, hogy 3 gombossal feltegyem a 839et.
Majd ezután abd-vel ujrategyem fel a twrp-t, hogy feltudjam telepiteni a v5öt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Renault, Dacia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- Eredeti játékok OFF topik
- Star Trek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest