- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- forropite: Tapasztalataim a lágylézer-terápiával – mit érdemes tudni róla?
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csordog
csendes tag
válasz
Cunaja #18899 üzenetére
Köszi, most épp a v5 face verziót nyúzom, build.prop-ban az általad javasolt sleep mód átírva, de így is belefutottam egyszer olyanba, hogy mindent bezárt ami háttérben futhatott volna. Azért hajtom még kicsit, mert profik a plusz dolgok benne. Kifejezetten szép munka. Remélem működni fog ahogy szeretném.
-
csordog
csendes tag
Szép napot. Érdeklődnék a v4lite-ról 852-re visszatérés menetéről. Elég a 852 recovery-je és utána 3 gombossal mehet a 852?
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #18891 üzenetére
Vágom. Csak azért írom, mert a másik aktuális helyzetének (online, offline) megállapítása függ a másik telefontól és a szervertől is.
Én például mostanában céges dolgokra használok Viber -t. Rendszeresen jelzi, hogy online vagyok akkor is, ha amúgy nem. LG -t használok céges számnál.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
repvez #18887 üzenetére
Szerintem elég egyértelmű:
-Elérhető
-Utoljára xy időpontban volt elérhető
Ha valaki kilövi a futó alkalmazások listájából, akkor nem lesz elérhető, amíg meg nem nyitja ismét.
Ha fut, de nincs net, megint nem elérhető. Ilyenkor nyilván azt írja ki, mikor volt utoljára elérhető vagy aktív (passz, hogy melyiket alkalmazzák).
A készenlét külön jelzése felesleges lenne szerintem, az értesítést ugyanúgy megkapja.Szerk.
Ez a fajta kijelzés pl a whatsapp-nál sokkal rosszabbul van megoldva.
Ma többször is beszéltem a lányommal whatsapp hanghívással, de két nappal ezelőtt jelzi az utolsó feltűnését. Viszont ha valaki elérhető, azt nem írja ki. -
repvez
addikt
válasz
zeon.hu #18886 üzenetére
Persze nem is rovom fel nagy gondnak, csak megemlitettem, hogy ki lehessen javitani amig van rá lehetőség.
De a váltást mi idézi elő, tehát ha a telefon készenlétben van az asztalon azt elérhetőnek irja ki vagy mikor vált át utolső időpontkor.
Nálam a normális az lenne hogy csak akkor irná ki amikor pont az alkalmazásban tevékenykedik valaki , ha csak készenlétbe van akkor meg az időpont vagy egy másik ikon. -
repvez
addikt
A v4 nálam is ezt csinálta, hogy nem jöttek meg az értesitések, de a v5el ez megjavult , már a vibernél sem tunik el a kapcsolat mindenkinél kiirja, hogy elérhető e vagy ha nem akkor mikor volt utoljára.
Egy hiba azért még van a v5ben ami a FB-hez tartozik, ha az értesitésben, jön üzenet, hogy valaki megosztott ez vagy azt, akkor hiába kattintok rá , nem nyitja meg az alkalmazást
A gmailnél ugyan ez müködik.A vibernél még anyni kérdésem lenne aki régebb ota használja, hogy menynire pontos az benne, hogy ki mikor volt aktiv rajta, mert van, hogy elérhetőnek ir valaki aki abban a pillanatban, biztos, hogy nincs a telefonnál, viszont van, hogy , csak időt ir ki mikozben ugyan ugy van mint az elöbb.
Tehát mi alapján ad egyszer elérhető opciót és mikor az utoljó bejelentkezést? -
zeon.hu
nagyúr
válasz
szerelgetek #18881 üzenetére
Fenti összefoglalóban mindent megtalálsz, linkeket is.
(Ctrl+f segít a keresésben)
Van több egyedi, sokat tudó rom is, amik eleve root-oltak.
Kész verzió a Cunaja V4 Lite, a V5-öt éppen most teszteljük.Szerk.
Ja igen, érdemes feltenni a Lollipop-ot, legyen akár gyári rom is. -
szerelgetek
újonc
Sziasztok!
Van egy címben említett telefonom. Sajnos, vagy nem sajnos ne menjünk bele...
Mikor megvettem kb 3 hónapra rá le is frissítettem az akkori legújabb verzióra (B609) gondolván azt, hogy megjavul és minden tökéletes lesz. Sajnos nem....
Kérdezném, hogy érdemes ezt a verziót még újjabbra?! lecserélni? (P7-L10, B852) vagy felesleges?
(A frissítést nyomógombos módszerrel sd kártyáról telepítettem)
A segítségeteket előre is köszönömSzerk.:
A huawei oldalárol szedtem le a frissítést illetve ha lehet akkor ezt is onnan szedném le -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #18878 üzenetére
Powerampot használok, de persze kipróbáltam mindig a gyárit is, ilyen gondom még nem volt.
-
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #18872 üzenetére
Általában magasabb fogyasztás is társul hozzá. Ez inkább amoled az igazi.
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok!
Nálatok is előfordul, hogy a gyári zenelejátszó program nem játszik le semmit?
Azaz amikor kiválasztok a zenét hogy indítsa el, akkor semmi nem történik. Ezt eddig azért nem vettem észre mert nem használtam a gyári zenelejátszót. -
csaabz
őstag
Hello!
Ma reggel óta azt csinalja a beépített gmail-es email applikáció, hogy nem nyitja meg az üzenteket. Sem az újakat, sem a régieket. Ha böngészőből próbálkozom, akkor megnyitja rendesen.
Mi lehet a probléma? -
csordog
csendes tag
Sziasztok. Végre sikerült munkaidőt szakítanom bootloader nyitásra és v4 lite telepítésre.
Tetszik, csak az lenne a kérdésem, hogy olyan háttérben futó alkalmazások miért záródnak be amik védetté vannak téve? pl.: applock, callblocker, viber. (viber üzenetek csak akkor jönnek meg, ha meg van nyitva...) Eddig 852-n ugyan ezek az appok hibátlanul tették a dolgukat. Mit csesztem el vajon? -
Atlantisz48
őstag
válasz
Cunaja #18862 üzenetére
Valóban, az lemaradt, hogy óvatosan, ezzel, de hogyha alapból van gyorsítás akkor felesleges.
Viszont volna egy kérdésem:
Valaki használ ilyen "always on" alkalmazást? -
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
EMUI 4.x (Android 6.0) esetén PowerAMP skinek működési zavarára tud valaki esetleg valamilyen megoldást? Nektek megy rendesen?
Üdv és köszi
-
törölt tag
-
repvez
addikt
válasz
Cunaja #18864 üzenetére
Köszi , megvárom a véglegest , meg akamera modositást . Egyenlöre nekem igy megfelel ahogy van kivéve a kamerát mert az nem tetszik nagyon szemcsés iso 100on is.
Decemberben megyek külföldre oda akrom használni a kamerát és a videot , hogy ne kelljen a DSLR gépet cipelni, de eddig ugy néz ki nem uszom meg, mert este és szürkületben használhatatlan záridő állitás nélkül
-
repvez
addikt
Eddig, hogy el ne kiabáljam lekopogom, hogy semmi fagyással és az említett viber gonddal sem találkoztam a v5 ben.
Nem tudom, hogy mit kellett átírni hozzá a v4hez képest, de most nekem eddig jól megy.
-
Cunaja
addikt
válasz
Atlantisz48 #18861 üzenetére
Azért ez veszélyes is lehet az sd-kártyára. Az én általam készült romokban gyorsítva van az írás, olvasás is, ezért nem ajánlatos használni.
Biztonsági mentésre a Titanium backup megfelelő, a Link2SD-vel nem lehet.
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok!
Régen amikor még a Motorola Defy+om rootoltam, és próbáltam kihozni belőle a maximumot akkor használtam egy olyan programot ami az SD kártyát boosoltja valamennyire.
Ez volt az: [link]Hátha hasznos
-
Cunaja
addikt
válasz
repvez #18858 üzenetére
A system webview-et felejsd el, mert ha letörlöd, nem tudsz webes média tartalmakat rendesen betölteni. ( Van ami igényli ) Frissítheted.
A Backup nem törölhető, mert pofázik a rom, Lightmanager törölhető!Most dolgozok azon, hogy csak az legyen védett alkalmazás a romban, ami fontos. A többit úgy csinálom meg, hogy ha nem kell törölhető legyen.
-
repvez
addikt
válasz
Cunaja #18857 üzenetére
Eddig minden megy, nem futottam még bele leállásba, messengeren meg még nem kaptam üzenetet, meg még ugy sehonnan, igy nem tudom , hogy az értesitések megjönnek e időben.
Messengeren meg csak szöveget kapok videokat soha igy azt nem tudom megnézni, bár a v4 nél ha erre az uj funkcióra rámentem ami a kamerát akarta használni akkor azt irta ki , hogy valami használja a kamerát és igy nem lehet használni, mindezt ug yis ha egy ujrainditás után egyből probáltam.A huawei backup és az android system webview alkalmazások mit csinálnak, mert alapból fennvannak és frissülni is akar mindegyik, de ilyen gyári cuccokat nem igen használok, lehet törölni öket vagy bármilyen más alkalmazást ami fenn van?
A lightmanager meg hasonlók -
repvez
addikt
Na felment a v5 , eddig még nem produkált fagyást vagy app leállást, igaz a csupasz romon kivül mégcsak a FB-ot tettem fel.
Ennél a videok és mozgóképek most mennek wifin, probáltam mobilneten is, de nincs térerőm igy ha jó is lenne se játszana le ,mert nem tudja betölteni.A SU bináris update-el mit kell csinálni? mert egyből megjelent, de csak uj felhasználó és expert van választható és nem tudom, hogy melyiket válasszam vagy ezután hogyan tovább.
Ezután felteszem a többi szokásos progit aztán meglátjuk hogy viselkedik.
-
Foose
addikt
Sziasztok! Gyári 4.4.2 emui 3.0-val,rootolt telón mitől lehet az,hogy néha azt veszem észre,magától bekapcsol a telefonba gyárilag található zaklatásszűrő?? Nem használom,de volt már olyan hogy bekapcsoltam. Főleg többször volt olyan is,hogy teló restart,és újraindulás után magától aktív lett. Tegnap is pl ahogy mindig,ki volt kapcsolva a zaklatásszűrő,elmentem megnézni egy albérletet,hívtam egy idegen számot,nem vette fel. Megyek hazafelé,és látom van nem fogadott hívásom. Ránézek,hát az a bizonyos idegen szám hívott,de "megfogta" a zaklatásszűrő. ???
Hogyan,ki volt kapcsolva a menüpont???!!!
-
Cunaja
addikt
válasz
repvez #18851 üzenetére
Nekem az van fent, egy hibát letekintve semmi baja.
Speciális beállítások>Navigációs sáv beállítások>Lakat gomb>Lakat gomb hosszú gombnyomás>Hang assisztens. Itt a systemui leáll, majd pár másodperc múlva magához tér.
Ez azért van, mert a hangon asszisztens eltávolításra került a romból. -
Cunaja
addikt
válasz
repvez #18838 üzenetére
[Itt van]
Felrakás menete ugyanaz mint a V4-nél. ( Teljes törlés!) Neked nem kell mást csinálni ezen kívül.
Tesztelve a videó!
Nem végleges verzió, azért nincs rendesen megnevezve a link.Előfordulhat, hogy a beállításoknál valamelyik rész leáll, de utána már simán megy.
Kernel piszkálva volt, ezért még teljes mértékig nem tudtam tesztelgetni.
Az ablak animációt a fejlesztő menüben kapcsold ki.Kérlek teszteld a Messengert is, mert nekem nincs.
A Face verzió a mostani a Play áruházból.
Utolsó kérésem.
Legelőször a Face-t rakd fel és teszteld, mert előfordulhat, hogy valami bezavarja nálad.
Megjegyzés!
Rendszer alkalmazást nem állítunk vissza mentésből.Mentem aludni, mert éjszakás voltam és leszek is. Ha kérdés van, 17:25 után tudok válaszolni.
-
repvez
addikt
válasz
Cunaja #18837 üzenetére
V4 van fenn
Ha csak pörgetem az üzenet falat akkor pörög rajta a homokóra és megfagy az alkalmazás, van amikor ádob a böngészőre , de csak egy linket ad be mintha nem lenne internet kapcsolat.Masengerben egyenlöre nem találtam hibát, max csak hogy néha később jelenik meg az üzenet mint ahogy elküldöm.
852-es gond nélkül vitte az akkori FB alkalmazást
Rendes apk van fenn nem a light.
ÉS általánosságban mindegyikre jellemző, hogy nem kapok értesitést azonnal az üzenetekre csak ha megnyitom az alkalmazást, pedig minden engedély és beállitás bepipálva. Megjönnek csak épp jokora késéssel ami akár orák is lehetnek. ha nem nézek a telefonra csak a zsebembe van akkor nem értesülök róla hogy keresnének.
Ugyan ez érvényes a viberre is.
-
Cunaja
addikt
Szia!
Több kérdésem lenne!
1. Most milyen rom van fent, és azon a mostani Facebook apk játsza-e rendesen a videót? Alkalmazásból megnyitva.
2. A messengerben mi a hiba?
3. B852-n játszotta a videót rendesen?
4. A rendes Face van fent, vagy a Lite?
5. Mit tapasztalsz, amikor nem megy a videó?Ezekre más is válaszolhat, hogy a V5-be tudjam mit figyeljek!
-
Cunaja
addikt
válasz
laci laci #18832 üzenetére
adb devices nem adb device
[adb driver
figyelj oda, mert a Windows mappába is kell másolni.Ha látja, akkor a total commanderben telepítsed az adb plugint, ,majd itt is látnod kell a telefont. Látni fogod, hogy a rom rendesen rajta van-e, vagy nincs.
Az adb devices után az adb reboot bootloadert is kipróbálhatod, ha megy akkor majd tudunk flashel-ni a telóra.
Most megyek aludni, ezeket még próbáld ki.
A telefon recovery módban legyen közben. -
repvez
addikt
válasz
Cunaja #18824 üzenetére
Amugy érdekes ez a hisuit, nekem még az istenre sem akar ugy muködni ahogy kell, mert az esetek 80%ban nem is csatlakozik a telefonhoz vagy amikor igen akkor annyira instabil a kapcsolat, hogy mire bármit is inportálnák vagy exportálnák rajta keresztül már szét is csatlakozik.
Most szedtem le a legujabbat az 5.0ast, de mikor rádugom a telót a PC-re feljön a progi , de nem csatlakozik a telefonon belép hibakeresőbe, de a hisuit rész nem jelenik meg. -
laci laci
addikt
-
Cunaja
addikt
válasz
laci laci #18823 üzenetére
Rakd már fel a hisuite programot a gépre, mert az felrakja a drivereket. Kíváncsi lennék, hogy a gép látja-e?
A töltést veszi amúgy?Szerk:
Akkor nem biztos, hogy lap hiba, inkább partíció. A telepítés végig ment rendesen amúgy? Ha igen, lépjél be a recoverybe és nézd meg, hogy változott-e? Egy wipe-t is nyomhatsz, de csak a középsőt.
-
laci laci
addikt
-
Cunaja
addikt
válasz
laci laci #18819 üzenetére
Mehet fel akkor a B839 3 gombos módszerrel, ha van gyári recovery.
SD-kártya gyökerébe dload mappa és oda a B839 Update.APP. B839 General rom -
Cunaja
addikt
válasz
zeon.hu #18805 üzenetére
Mivel úgylátom a Face közkedvelt és sokakat ez tart vissza a Custom rom felrakásától, ezért a V5-ből 2 rom készül majd.
1. Cunaja V5-Lite és Cunaja V5-Face. Anyám facebook fiókjával tesztelni fogom. Megjegyzem a Face az más telefonon se tökéletes.
A Play--nél gyorsítótár és adatok törlése megoldja a gondot.
Nálam nem áll le soha.
Ha valaki megkérdezné, hogy miért kell két verzió?
Azért, mert a Lite-ban van olyan változtatás ami a GPU-ra vonatkozik és a face nem szereti. -
repvez
addikt
válasz
zeon.hu #18807 üzenetére
Elvileg minden be van állitva.
Az elöbb a vibernél a beállitások -asztali és táblagépeknél csak tekert a homokora és nem csatlakozott, hogy jelezné, hogy van pc viber is kapcsolatba, ujrainditás után ugyan ez a menü szinte azonnal megjelenitette.A FB-nál meg általában akkor hal meg ha valami gif vagy video megosztás van , pedig a menüben ki kapcsoltam, hogy autómatán elinditsa ezeket.
-
repvez
addikt
válasz
zeon.hu #18805 üzenetére
Én a vibert megnyitom hogy mutatja az eddig megkezdett csevegéseket, de csak kép nélkül, és ha rákattintok valamelyikre, hogy lássam fenn van e mintha irnék neki akkor sincs kijelzés, csak ujrainditás után.
ÉS ilyenkor természetesen az értesitések sem jönnek meg.
DE akkor ezekszerint ez nem szar ez ilyen?
Másokat nem hallottam még ilyen miatt panaszkodni. -
repvez
addikt
Ujratettem a v4 romot, szóról szóra ugy ahogy az összefoglalóban volt, de mintha semmi nem változott volna, DE nem biztos, hogy a rom hibája, csak az engem nem nyugtat, hogy azok a programok fagynak alatta amiket használok.
A play áruház , a FB már irt ki , hogy sajnáljuk , de az alkalmazás leáll.
A viber, meg megnyilik, de van, hogy elfelejt csatlakozni és ilyenkor nem mutatja a kontactok profilképét a listában és, hogy elérhetőek e vagy sem, és csak akkor javul meg ha ujrainditom a telefont.Még használom hátha összecsiszolódnak.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Dwayne Hicks #18802 üzenetére
Akkor az a gyári Huawei billentyűzet?
Beállításaiban nézd meg a mentést, szinkronizálást, ezekkel voltak gondok.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3210, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest