- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- zebra_hun: Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
22darti
csendes tag
válasz
#71028224 #7521 üzenetére
Nekem 2 napja jött meg a tok. Baromi jól néz ki benne a telefon, úgy ahogy írták passzol bele rendesen. Nem lötyög, nem zörög.
A fogása marha jó lett tőle, de azért vastagabb is a telefon így, szóval meg kell szokni. A berakással, és kivétellel meg kell azért szenvedni, nem egy fél másodperces művelet.
Sajnos benyaltam, mert tokkal együtt már nem fér bele a bőrtokba, én pedig mindenképpen abban szeretném tárolni a telefont, mert az évek alatt bejött ez a módszer, úgyhogy most a Poetic pihen az polcomon, amíg nem találok a telefonhoz egy olyan normális bőrtokot, amibe egybe belefér.
Nem lesz sajnos egyszerű úgy látom... Alapból a telefonhoz egy normális bőrtokot sem találtam sehol, amiből nem lógna ki egy kicsit a telefon...A lényeg, hogy a Poetic olyan mint a képeken, nagyon passzol rá, minden élet rendesen véd, és nincs már eltakarva az infra sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MacBook Pro 14" M3 Pro 11C 14C 16GB 512GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest