- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yoshileon
csendes tag
Tetszett az OTA frissítés, épp étteremben voltunk, és mobilneten hagytam, hogy tegye a dolgát. Mire végeztünk, a telefon is lefrissült, 5%ot merült csak az akku, szóval minden jól ment.
Mostanáig.
Kezd megzakkanni a telefonom. A programok érdekesen frissítenek, de ami most igazán zavar, hogy az üzenetek app megbolondult. egy órája kaptam egy sms-t, és azóta két-három percenként folyamatosan újra megkapom. Ugyanaz az üzenet, még az idő is ugyanaz (21:20).
Először azthittem a bank kattant meg, és küldözgeti folyamatosan az üzeneteket, de a dolog a sim kártya eltávolítását követően is folytatódott.
Természetesen próbáltam kényszerített leállítást, telefon ujraindítást, de az sms csak jön és jön, leállíthatatlan.
Mégvalami ami szorosan kapcsolódik, az üzenetek programon belül időnként ez a felirat jelenik meg:
Sorry, service is currently not available. Please remove and relaunch.Mi tévő legyek?
-
Yoshileon
csendes tag
Na megjött az UAG tok, meglepő módon egy hét alatt ideért (hétfőn rendeltem, rákövetkező hétfőn megjött), és nem volt sem vám, sem áfaköteles.
Eddig nagyon bejön, különösen tetszik, hogy végre érzem, hogy hol vannak a hangerőgombok, és sokkal jobban, határozottabban lehet őket nyomkodni.
Furcsa volt viszont, hogy a lezáró gombja ezzel ellentétben eleinte kicsit rosszabb volt. Furcsamód nem teljesen a gombra esik a tokon lévő gomb, és a jobb szélét hiába nyomogatod. Egy kis idő után hozzászoktam, hogy a bal szélét kell nyomni.
A kis gumitámaszoknak köszönhetően sokkal könnyebb szívvel teszem le az asztalra a telefont, nem koppan úgy, mint a gyári kinyithatóssal (ami mellesleg nem is illeszkedett rendesen, az apró illesztési gondokból adódóan).Az egyébként is robusztus jellegére rátesz egy lapáttal, kényelmes fogást kölcsönöz, az indusztriális kinézet pedig nagyon bejön!
10/10 -
Yoshileon
csendes tag
Legközelebb kipróbáljuk
Gondoltam ha olyan hatalmasak a pixelek, akkor alapból több fényt fogadnak be, nem kell záridőt hosszabbítani... (night mode) -
Yoshileon
csendes tag
Azt mondják hogy ez az ultrapixel sötét fényviszonyokban jobb képet készít... hát, de minél? Összehasonlítottuk egy ismerősöm iPhone 5-ösével, az mérföldekkel jobb képet készített sötétben is.
Énis nyomom pár óránként a szoftverfrissítés keresését, az enyém teljesen független, de még mindig semmi
megnéztem modellszám alapján, elvileg csehországban lett értékesítve, én a Speedshopból szereztem.Szóval várom a 4.2.2-t, de ami mégjobban érdekel, hogy megszellőztették a nexus élmény lehetőségét a korai ONE-ra váltóknak.
Lehet már volt róla szó, de azért bemásolnám ide amit egy hivatalos HTC emberke írt a Verge-nek:
"currently examining the best way to support early adopters of the One that may prefer the stock Android experience over Sense, perhaps by way of an AOSP ROM."
Gondolom, ha ezt meg is valósítják, akkor is csak a google editionos ONE után...
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro 128GB One 2027.07.11. Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest