Új hozzászólás Aktív témák

• Agony

aktív tag

A sok negatív szerviz tapasztalat mellé én is megosztanék egy kis Vodafone - HTC szervíztapasztalatot:

Két hete felmondta az USB csatlakozás a szolgálatot a One-omban minden előzmény nélkül. A csatlakozó sértetlen volt, a töltést vette, de az adatkapcsolat nem működött rajta. Ugyanakkor a tárhely is működött a telefonon pl. Airdroiddal.
    Sebaj, szolgáltatós, garanciális a telefon, nem is volt buherálva, úgyhogy bevittem kedden 2014.08.19-én garanciába, felvették a hibát és cserekészüléknek szó nélkül adtak egy Galaxy S4-est, majd jelezték, hogy max. 2 hét a javítási idő.

2014.08.28-án jött az SMS, hogy átvehető a telefon javított állapotban. Féltem, hogy a korábban körbefóliázott telefon, a macerás szerelhetőség miatt össze lesz barmolva, de karcmentes állapotban adták vissza, a jegyzőkönyvet sajnos csak futólag láttam, de fullra kicserélték a belsejét a telefonnal alaplappal bezárólag, tehát kb. a fémház és a kijelző maradt az eredeti telefonból, úgyhogy lényegében kaptam egy új telefont. :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés