Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- Garry84: Sumák aprós?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
scr006
tag
válasz
s3nsitivity #30531 üzenetére
Helló,
M7-ről váltottam M8-ra. Élőben sokkal szebb a készülék, mint képeken, de igaz ami igaz, az M7 10/10 külsőleg, az M8 9/10
A rendszert nem gondoltam, hogy lehet gyorsabb, de mégis sikerült nekik, főleg multi taskingban erősebb az M8.
Az anyaghasználata, és a fogása jobb az M8-nak mint az M7-nek.
Igazából van pár plusz dolog a sense-be is ami még M7-be nem volt, (Próbáltam a 4.4.3-at is, mind2ön).
Igazából összességébe azt tudom mondani, h érezhetően jobb az M8, mégiscsak újabb a hardver, viszont aki mostanában vette az M7-et nem mondom, h feltétlen váltania kellene, viszont aki váltani akar, vagy M7 helyett keres készüléket, nem fogja megbánni, megmaradnak az M7-esnél is megszokott, jól bevállt dolgok, ami pedig új, (nekem kamerája bejön, képeken sokkal jobban látszanak a távolságok), azokban nem fog csalódni.
Nekem szerencsém volt, mert hűségnyilatkozat lejárt, és "olcsón" hozzájutottam az M8-hoz ráadásul M7-em a vételárában tudtam eladni ismerősömnek (használtan vettem.)
Remélem tudtam segíteni.
Üdv!
-
s3nsitivity
addikt
válasz
s3nsitivity #30531 üzenetére
Jajj a Xiaomi Mi4 kimaradt.
Amúgy érdekes, hogy a "nagy neves" gyártók közelébe se érhetnek még az M7-nek se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest