- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozso1989
őstag
Ma a metrón bocsánatomért esedezve leszólított egy srác, hogy jó a telefonom.
Jah, mondom, imádom, a 2. szerelmem. Erre mutatja az övét. One M8! Hát muszáj voltam megtapogatni azt a szépséget, úgyhogy a mai szex megvolt. Nagyon jó érzés kézben tartani, teljesen belesimul és bár nehezebb mint az M7 (érezhetően), fel sem tűnik. És csodaszép! Bár nekem az M7 jobban tetszik, mert ezüst. Viszont egyáltalán nem feltűnő az a káva lent, ahol a HTC logo található. Használat közben inkább a nyálam csorgott, minthogy azt nézném, hogy "fujj káva".
Azt a simaságot meg el sem tudom mondani a szoftverében. Az M7 is villámgyors, lag-és akadásmentes, de az M8 még jobbnak tűnik. Egy mérnöki mestermű, emberek! Én leborulok a HTC előtt! Ráadásul ma délután egy Galaxy S5-höz is volt szerencsém... pff, elég gáz. Van benne valami Blinkfeed-szerűség, de eléggé lagol. Meg úgy az egész telefon lassabbnak hat még az M7-nél is (gyorsabban tölti be a tárcsázót az M7). Hát... ennyi.
Szóval lehet szidni a HTC-t, hogy "ultrafospixel", meg blabla (igazából másba nem is tudnak belekötni), de a taiwaniak mégis csak tudnak valamit, amit más nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest