Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 
			  LOGOUT HTC ONE 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

dani3l őstag válasz  jozso1989

üzenetére jozso1989

üzenetéreMessenger - Beallitasok - Ertesitesek.. (#27671) Steve1207: Jaja, en is szeretem, mostmar letisztult, szep (egy-ket elem kivetelevel..) felület lett. Desire korszakomban volt CM fetisem, mert az akkori Sense egyreszt nekem kicsit tul cifra volt, masreszt szerencsetlen telefon rendesen elhasalt töle, keves volt az a hw mar hozza.. Nekem idönkent erdekes modon egyaltalan nem jelez a Messenger mostanaban, pedig ha megnyitom, ott az uj üzenet..  Mondjuk ugy vettem eszre többnyire akkor fordul elö, mikor elötte gepen beszelgettem. Mondjuk ugy vettem eszre többnyire akkor fordul elö, mikor elötte gepen beszelgettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Mondjuk ugy vettem eszre többnyire akkor fordul elö, mikor elötte gepen beszelgettem.
 Mondjuk ugy vettem eszre többnyire akkor fordul elö, mikor elötte gepen beszelgettem.