- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
válasz
ForRedGlory #2540 üzenetére
Ez szimpla trollkodás tőled, az ilyet nem szeretem.
attól hogy nem szimpatizálsz a Sonyval még valótlan dolgokat ne irkáljunk...
Teszteltem a Z-t is, majdnem 2hónapig
Launcheren kívül soha semmi nem akadt egy tized másodpercre semahogy a teszt videóimon is látszott, volt sok. Iszonyat gyors az is. Ugyan úgy mint az One....
Social life sem akadt nálam sohasem. Szintén van róla videóm a tesztben.Launcherben meg béna a Sony, ez van.... évek óta nem sikerül ól optimalizálni a launchert... a JB sem hozta meg az áttörést, ProjectButter ide vagy oda. (nade az One-ban az app draw akad, az S4-ben meg a 2D, ennyi)
A Launchert még túlélném mert max lecserélném.... az üveg burkolat miatt nem vettem meg, és a kijelzője miatt. Előbbi igény kérdése, utóbbiban meg sajnos el vannak maradva
a vízállóság viszont nagy ütőfegyverük. Ez, meg a formaterv adott el belőle lassan már 10milliót, na meg hogy elsők voltak, 3hónapon át konkurencia nélkül.
nade hagyjuk a Sonyt, én csak felvetettem valamit, és annak is csak egy bizonyos funkcióját. Nem sebesség beli összehasonlítást írtam
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Robotporszívók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest