Hirdetés
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ez szimpla trollkodás tőled, az ilyet nem szeretem.
attól hogy nem szimpatizálsz a Sonyval még valótlan dolgokat ne irkáljunk...Teszteltem a Z-t is, majdnem 2hónapig

Launcheren kívül soha semmi nem akadt egy tized másodpercre sem
ahogy a teszt videóimon is látszott, volt sok. Iszonyat gyors az is. Ugyan úgy mint az One....
Social life sem akadt nálam sohasem. Szintén van róla videóm a tesztben.Launcherben meg béna a Sony, ez van.... évek óta nem sikerül ól optimalizálni a launchert... a JB sem hozta meg az áttörést, ProjectButter ide vagy oda. (nade az One-ban az app draw akad, az S4-ben meg a 2D, ennyi)
A Launchert még túlélném mert max lecserélném.... az üveg burkolat miatt nem vettem meg, és a kijelzője miatt. Előbbi igény kérdése, utóbbiban meg sajnos el vannak maradva
a vízállóság viszont nagy ütőfegyverük. Ez, meg a formaterv adott el belőle lassan már 10milliót, na meg hogy elsők voltak, 3hónapon át konkurencia nélkül.nade hagyjuk a Sonyt, én csak felvetettem valamit, és annak is csak egy bizonyos funkcióját. Nem sebesség beli összehasonlítást írtam

-
O N E
tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nem szoktam fikázni, de ez tényleg okádék
Mikor lesz már teszt?
Új hozzászólás Aktív témák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Autós topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Építő/felújító topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
attól hogy nem szimpatizálsz a Sonyval még valótlan dolgokat ne irkáljunk...
ahogy a teszt videóimon is látszott, volt sok. Iszonyat gyors az is. Ugyan úgy mint az One....