Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
Csak nem kijelző tappal ébreszt hanem a szenzort kell tappolni ami fent van a bal sarokban a picsbe. Akkor meg már ott a power gomb is.
Egyébként én sztornóztam a Veletchet végül.
Ismerősök barátok 99%-a nem vagy nem biztos hogy jön. Meg sokba is van.
5000 oda vissza a vonat, 1500mire oda vissza busz/metró/villamosozgatok a Keletitől. 1000a belépő.
7500és még nem ettem nem ittam.
9000alatt nem úsznám meg. Annyit meg nem ér, nekem úgysem tudnak újat mutatni, Sonytól, HTC-től, Huawei-től, ConCorde-tól mindent megkapok tesztre. Ha meg más márka kell akkor a Partnero-tól amit csak szeretnék. Így sok értelmét nem látom a befektetésnek. 
-
Kocsó
aktív tag
-
MerLinh
senior tag
hát szép vagy mondhatom, a kiállított modelekkel játszogatsz =P de legalább ez is kiderült =) nekem a HOXomat a bankártya chipje karcolta meg....
a mostanit meg fél méter sem volt de pofával lefelé esett a déli egyik lépcsőjén és had ne mondjam mekkora karc van, időnkét érezni mikor átmegy az ujjam rajta.... majd egyszer beadom "ha" nem kapcsol be... =) -
Nuada herceg
őstag
Pont ma néztem.
3 hónapja van meg a telefon. Tokot nem használok, sem fóliát.
Ha viszem el, a farmeromnál van 1 gomb féleség a zsebnél, ott mindig koppan az üveg,
ahogy becsúsztatom. Ezen a héten elhordtam magammal munkába is.
A munkás ruhám belső zsebében hordtam, ott is koppanni szokott a fém gomboknál.kicsit már félek is.
Na visszatérve, van képernyőtisztító spray-em, meg hozzá valami ruha.
Azzal szoktam áttörölgetni a telót.
Ma lezárt képernyőnél, áttörölgetés után direkt jobban szemügyre vettem a kijelző üvegét,
mondom ha találok is 1 karcot, kiugrok az ablakon.... De szerencsére nincs rajta semmilyen
karc (idáig) Kopp kopp kopp.
A beats felirat sem kopik. (eddig)Szóval szerintem, az én tapasztalatom szerint nagyon jól bírja az üveg...
Viszont emlékszem valakire itt a fórumban, régebben nagyon panaszkodott, hogy több
karc is van a telefonján. Nem tudom Ő hogyan használhatja...
-
csacsi67
addikt
-
Loboda
senior tag
Igen!
Itt a nyitáshoz a segítség!
Ezután mehet fel a TWRP recovery!
Recoveryből csinálj egy rendszer backupot!
Másold a telepítendő rom zip fájlt az sd tárhelyedre, és recoveryből mehet a telepítés! -
mumk1
addikt
Szinte minden custom kernel tudja. Én megmaradtam a Bulletproof-nál, mert ez nincs szétbarmolva, csak a legszükségesebb dolgokat tudja, de azt profin.

@Loboda
Így van! A legjobb kombó.
-
migabi24
nagyúr
Kijelzővel kapcsolatba csak annyit, hogy nem keveset teszteltem a G2 vs One kijelzőt, munkatársamé a G2 tehát nem a médiába raktam mellé, mindenféle videóval és háttérrel próbálgattam, de csak annyi különbséget találtam, hogy fényerőbe és betekintési szögbe gyöngébb a G2 egyébként tök ugyanaz, ha te rosszabnak érzed a one-t akkor kifogtál egy beteges darabot, nekem ez a 2. One-om és az elsőnek rosszabb volt a kijelzője
-
Loboda
senior tag
-
Levente17
tag
Igen.A neten 1000 féle tokot találsz..Biztos tetszeni fog valamelyik.
De itt a topicban van egy srác akinek fekete van de tok nélkül hordja.Azt mondta neki semmi kopás nincs.
Gondolom neki valami "egyedi" One-ja van...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha rendes HTC garit kínálnak akkor ha jól tudom igen..De azért mások válaszára is várj..Sosem kellett még HTC telefonomat gariztatni...

Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- 100% ÚJ - PÁR DARAB LENOVO LEGION PRO 7 - RTX 5090 - 64GB, 2TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
9000alatt nem úsznám meg. Annyit meg nem ér, nekem úgysem tudnak újat mutatni, Sonytól, HTC-től, Huawei-től, ConCorde-tól mindent megkapok tesztre. Ha meg más márka kell akkor a Partnero-tól amit csak szeretnék. Így sok értelmét nem látom a befektetésnek.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Köszi neked is !