- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskopika
senior tag
válasz
robit74 #17255 üzenetére
Tudom, hogy ez szinta csak okoskodas, de gyozzon meg valaki, hogy ez a lilulas tenyleg szoftver gond. Ugye nekem mar a dobozbol kiveve is szar volt. Volt akinek, csak a 4.2 vel lett szar, de iso100 meg hibatlan. Aztan van akinek csak 4.3 jott elo. Oke, hogy az osszefugges lehet a verzio valtas, de hogy van az hogy mindenkinel maskor? Ha meg hardveres akkor meg mert ut ki egy hardvert egy verzio update?
nekem holnap, vagy jovo heten vissza jon az enyem, alaplap, kamera cserevel es kiderul megjavult e. Remeljuk ez pontot tesz a hiba eredetere.Es meg egy szosszenet, futottam par kort es aki hasonlo cipobe jar mint en (sokadik eredmenytelen szerviz) a fogyasztovedelem allaspontja szerint a bolt torvenyben kotelezve van arra hogy cserelje, vagy kp adjon a hibas keszulekert. Ha nem hajlando erre torvenyt szeg, es birosagon lehet kerni a vegrehajtasat. Szerintem nem apro penzrol beszelunk, hogy ne legyen erdemes esetlegesen birosagra menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest