Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskopika
senior tag
válasz
robit74
üzenetére
Tudom, hogy ez szinta csak okoskodas, de gyozzon meg valaki, hogy ez a lilulas tenyleg szoftver gond. Ugye nekem mar a dobozbol kiveve is szar volt. Volt akinek, csak a 4.2 vel lett szar, de iso100 meg hibatlan. Aztan van akinek csak 4.3 jott elo. Oke, hogy az osszefugges lehet a verzio valtas, de hogy van az hogy mindenkinel maskor? Ha meg hardveres akkor meg mert ut ki egy hardvert egy verzio update?
nekem holnap, vagy jovo heten vissza jon az enyem, alaplap, kamera cserevel es kiderul megjavult e. Remeljuk ez pontot tesz a hiba eredetere.Es meg egy szosszenet, futottam par kort es aki hasonlo cipobe jar mint en (sokadik eredmenytelen szerviz) a fogyasztovedelem allaspontja szerint a bolt torvenyben kotelezve van arra hogy cserelje, vagy kp adjon a hibas keszulekert. Ha nem hajlando erre torvenyt szeg, es birosagon lehet kerni a vegrehajtasat. Szerintem nem apro penzrol beszelunk, hogy ne legyen erdemes esetlegesen birosagra menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Borderlands 4
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Windows 7
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sorozatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest