Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
Piazza
üzenetére
Nem lehet csak azt cserélni, mert teljes egészében hozzá van ragasztva és előbb sérül meg a panel, szóval ha még kapható egyáltalán, akkor egyben kell megvenni.
Akkumulátort már régóta nem gyártanak hozzá, így mind a gyári, mind pedig az utángyártott üzemideje kevesebb lesz. -
zack
nagyúr
válasz
Piazza
üzenetére
Root jog kell a Ti Backup-hoz. Nem feltétlen kell fagyasztani. Fel kellene hogy kínálja melyiket akarod használni alapértelmezettként. Menj be a beállítások - alkalmazások menüpontba, ott keresd ki a galériát, majd ha lefelé görgetsz lesz ott olyan hogy alapértelmezés törlése. Töröld ki, és úgy menj a QuickPic-be.
A BT-on érkezett fájlok máshol lesznek. Fájlkezelővel nézd meg...Így elsőre a beérkezett fájlok, letöltés, hasonló mappákban lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
M-kódok, G-kódok de azért öregedünk és felejtünk köszönöm 

Nekem volt olyan, hogy este levettem a töltöről, és reggelre merült 11%-ot.(Tudom, beragadt valami, de akkor is bosszantó.)
Meg azt vettem észre, hogy zenehallgatás közben (fülesről) jobban merül, mint anno a One V.
Csak a barna színben. Nagyon jó kis tok, meg vagyok vele elégedve!