Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
T0rnad0
addikt
válasz
janeszgol
üzenetére
Ezzel inkább a Flip és Razr topikokban kell vagánykodni. Ez csak egy sima kiegészítő.
-
janeszgol
félisten
Mire kijön az iFold, addigra már érdektelen vacak lesz. Ahogy a Flip és a Fold is.
Itt van az a telefon, ami felkelti az érdeklődésem: [link] -
joey04
titán
Fold szintet simán hozhatnak. Kijelzőben picit jobb is lehet, ha samutól veszi, mert eladásra jobbakat gyártanak, mint amit a saját cuccaikba tesznek, lásd S széria. Üzemidőben is jobb lehet simán, mert az iOS cuccok jobban optimalizáltak, de attól még az aktuális PM biztos jobb lesz ebben is. Meg szvsz kamerában is. Ha nem, akkor csak azért nem, mert az apple eleve nem tesz nagy szenzorokat a telefonba, szóval az beleférne egy foldba is akár.
-
gusthy
veterán
Azt hiszem, ebből csak az derül ki, hogy nem használsz ilyet.
- A belső kijelzőt még sose sikerült felsértenem, pedig 4 éve használok ilyen telefonokat, és mint ahogy a nevük is mutatja, belül vannak, "maguktól" nem sérülnek meg, védve vannak
- A "göröngy" a mai telókon már egészen elenyésző, és még csak olyan embertől hallottam, hogy mennyire borzasztó dolog ez, aki még nem vett kézbe ilyet 30mp-nél hosszabb ideig
- Nem tudom, hogy mihez képest beszélsz gyengébb üzemidőről
- A kamerák átlagosak. Ezek nem kameratelefonok, de az átlag flagship kameráknál nem rosszabbak. -
joey04
titán
-
joey04
titán
görönygös, sérülékeny kijlező, zsanér élettartama, gyengébb üzemidő, gyengébb kamerák. az ifold (vagy mi) sem lesz jobb. nem tart ott a technológia. sehol. Akit ezek nem zavarnak, és csak az előnyeit élvezik, azok persze használják boldogan, jó nekik.

Meg nekem is, mert azzal, hogy ők veszik, nem én fizetem a fejlesztési költséget.
-
scdlsc
senior tag
Én értem, ezért is röhögök. Meg lett vapor chamber, ami előtte nem volt. De amúgy sem emlékszem olyanra (aztán lehet tévedek), hogy az Apple erőteljesen tolta volna (ágált) a titán felsőbbrendűségét. Nem védem én az Applet, mert pont letojom, hogy miből van a keret, csak mindig vicces az ilyen. Amúgy a tesztek nem azt mutatják, hogy jobb lett a hűtés?
-
Straw
senior tag
Ha tényleg titán+acél/aluminum-ból oldják meg a zsanért az hosszú távon érdekes lesz, mert tudomásom szerint a titán nem szeret más fémeket, statikusan még csak csak elvannak, de ha mondjuk mozognak egymáson (zsanér fogaskerék pl.) az más kérdés. Ha megoldják valahogy akkor kalapemelés, de inkább valami olyasmi lehet hogy a komplett zsanér szerkezet titán, és minden más pedig más anyag.
-
stellaz
veterán
Ha megtörténik, hogy niche termékből elérhető árú, jól használható cuccok lesznek, akkor az Apple hamar avittas imázst kaphat, szóval lépniük kell egy, a konkurenciánál jobb termékkel (ami nem kis feladat a nulláról) és inkább előbb, mint utobb.
-
stellaz
veterán
A fold technológia pár éven belül le kell, hogy jöjjön középkategória szintjére, mert jelenleg szinte egy helyben topognak a készülékek, nincs miért cserélni őket.
-
Snoop27
őstag
Ennek is kelleni fog pár év mire kiforr.
-
Lajmund
őstag
válasz
bollokcs80
üzenetére
2 éve nyúzok egy fold5-t és sose váltanék vissza hagyományos telora. Minden szempontból jobb. Napi 4-5 óra belső kijelző használattal semmi baja. Egy belső kijelző foliát cseréltem rajta nemrég és megint olyan mint az új. Ja és apple.. szerintem ugy 4-5 év lemaradásban vannak testreszabhatóságban és fold vonalon meg ugye nekik nincs.
-
joey04
titán
évekig az 2 nem?
-
ROBOTER
addikt
A "rég óta" az szóvicc?
-
janeszgol
félisten
válasz
bollokcs80
üzenetére
Lutri! A Fold 2-3-4 modellekben sok ment tönkre. A Fold5 még csak 2 éves. Majd meglátjuk év végén/jövőre. Az egyink munkatársamnak van Fold5. Már volt vele gond (a zsanérnál belement kosz és az látszódott a kijelzőben), de még működik a belső kijelző.
-
janeszgol
félisten
Semmi nem lesz ebből. Pláne nem jövőre.
-
scdlsc
senior tag
"évekig ágált az Apple az iPhone Prók szívós titánkerete mellett, aztán az iPhone 17 Prók mégis alumíniumra váltottak"

-
doooo
veterán
Hát ha csak ezen a hülye kérdésen bukna el, akkor meg is érdemelnék... de nyilván nem így fog történni.
Teljesen logikus kombinálni az anyagokat. -
válasz
bollokcs80
üzenetére
Én 900k alá nem saccolom kezdő tárhellyel.
Már ha tényleg jön egyszer.
Mondjuk engem hidegen hagy az is ha 1misi lesz 256GB-tal, nem én vagyok a hajlíthatók célközönsége. -
bollokcs80
Korrektor
Kíváncsi leszek a kezdőárra.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest