- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
djapor96
senior tag
válasz
Stunts666 #17220 üzenetére
Miben érzed erősebb hardvernek az s4-et? Szerintem gyakorlatilag azonos.....
Kali: biztos emlékszel rám az S2 -Note 1 topikokból..... én nagyon szeretem a Galaxy sorozatot. De, hogy az S2-esemben 2x kellett kijelzőt cserélni, rögtön miután kihozta a futár vittem vissza a T központba, hogy nincs hangja.... cserélték is azonnal. A Note érintőhibás kijelzővel érkezett meg és utána még 3 kijelzőcsere volt rajta, valamint GSM és usb modul, majd a végén alaplap.... szóval ott is ki kell fogni....
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Épp ezt akartam mondani.
A Samsungra rá se néznék vásárlás szempontjából az anyaghasználata miatt.
Én a Samsung Omnia 7 vonalat vittem volna tovább.
Az meg evidens hogy nem snapdragon 6789-et veszünk, hanem egy szép, gyors telefont.
Ennek ellenére nem kéne egy phablet ingyen sem.Tigerteam:
Az iPh5s 240.000 Ft ... mi indokolja az árát, pedig csak 4" és nem FHD, meg még sorolhatnám ... -
Valkűr
addikt
válasz
Ne mindig az átlagfelhasználásban gondolkodjuk, hanem abban, h a LG 130 ezer a MAx meg 210 mondjuk.. Mi indokolja ezt a magas árat? Az LG-ben a Snapdragon 800 proci van, mig a Maxban csak a 600.. Kamera jobb, képe szép, és nagy kijelzős az LG is. Hiába nem használod ki a hardvert, az emberek azt nézik miben tud többet, miben más. ÉS ha ezt az oldalát nézzük, akkor én a Max helyett az LG G2 telefont vinném haza. Mondom ezt úgy, h HTC tulaj vagyok, és voltam is már 3x...
Egyébként jönnek majd a szoftverek amik majd kihasználják a teljesitményt, akkor meg van akinek fontos lesz a különbség...CSinált a HTC egy jó telefont a One személyében, ezt a vonalat kellene erősiteni tovább, főleg ebben a csődhelyzetben amiben vannak.
-
válasz
már akinek kuka...
a 4.3 frissítés olyat dobott rajta - pedig már az utolsó 4.2.2 verziókkal is okés volt - akkumulátoros üzemidő és gördülékenység szempontjából, hogy csodájára lehet járni, a one esetén ez nem mondható el, sajnos...
nem is bólogattam, amikor hoztak néhány one-t frissítésre, hogy azonnal kell nekik az a 4.3.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest