Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Nóta állj!
- potyautas: Gépjármű ügyek
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
válasz
migabi24 #17297 üzenetére
Nekem csak egy S3-am volt. 2hónapot bírtam vele.
Ezalatt csupa hajszálkarc lett és kopott minden felé +repedezett a kamera körül. Pedig gyári tokban volt végig tartva, leejtve 1x sem volt. De még csak asztalra téve se tok nélkül.
Korábbi Samsungjaimmal is hasonlóan jártam még a Java korszakban. Ráadásul könnyebben törnek mint bármelyik másik márka termékei. Véletlen balesetek pedig vannak sajnos. -
Nuada herceg
őstag
válasz
migabi24 #17297 üzenetére
Hát hallod én sem tudom.
Én leírtam, hogy az enyémmel mi a helyzet, ennyi.
Elég szomorú, ha karcolódik. Vagyis inkább örömteli, hogy az enyém még nem.De egyébként nem értem. Mert ha ugyanaz a kijelzővédő technológia van mind2n,
pl.: Gorilla Glass 2, akkor az 1ik hogy karcolódhat jobban, a másik meg hogy nem.
Mondjuk nem tudom a Sansung milyen védelemmel van ellátva, de azt hiszem ez
GG2-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest