Hirdetés
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- bambano: Bambanő háza tája
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feribacsi555
senior tag
-
TaylorPro
addikt
Helyén való kérdés mivel az ONE-hoz ilyet csomagoltak. Szerintem. Minek kérdezném máshol? Azért hogy a kutya se válaszoljon rá? Mindenesetre köszi a választ.
-
TaylorPro
addikt
Üdv!
Egy ilyen töltőt tervezek venni ehez a telómhoz. Ha jól tudom ehez a telóhoz a linkelt töltő van. 5V 1A töltő árammal. Az én Aceremhez is ilyen töltőáramú töltő van, csak az adatkábele túl rövid és merev.
Az lenne a kérdésem hogy ennek a HTC töltőnek a kábele elég hajlékony és puha? Mert akkor vennék egy ilyen töltőt. Valószínű menni fog az Acerrel is igaz? Köszi a választ!

-
Giovanny
őstag
Sziasztok,mennyit bír az aksi egy átlagos felhasználás mellett?Jelenleg Note2 használok.
-
Valkűr
addikt
OK ha megvesszük, de ha pld ujra kell tennem a telefont akkor ujra meg kell venni? Vagy hogy látja , h te már 1x megvetted? Jártam már ugy fényképező szoftverrel, h megvettem és felpakoltam ujra a telefont, még 1x megakarta vetetni velem..Utána rá nemsokára pedig megszünt ez a szoftver...Azóta nem merek vásárolni semmit...
-
Bilux
veterán
Egyébként marha jó ez az asphalt 8

-
toeki
senior tag
egyik érdeklődésemre most jött meg az előrendelői email miscrousb microsd otg témában,
ha gondolja valaki innen lehet előrendelni ( ez a már többek által linkelt kickstarter-es verzió) -
toeki
senior tag
válasz
migabi24
üzenetére
biztos egyről beszélünk?
[tigerteam linkje]ahogy én nézem az miniusb és a specifikációban 2 helyen leirva is az
-
migabi24
nagyúr
A gyári böngésző mostanában csinál olyat, hogy nem tölt be semmit, újraindítás vagy kényszerbezárás után ujra szárnyal
-
Kokufuu1986
tag
Tudna vki ajánlani vezeték nélküli fejhallgatót?
Most egy Sony MDR ZX300-ast használok, a minősége nekem megfelelő PowerAmp-el jól beállítva, csak néha idegesít már a kábel.
15e, max.20e körül gondolkodok. -
Xaels
félisten
válasz
Red Bull fan
üzenetére
A minta szerint Kingston. Még 16$-ért rendeltem ebay-ről. Most már 20$ ugyanattól.
-
Valkűr
addikt
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Mire gondolsz, mit szeretnél vezérelni? Vannak kimondott vézérlő alkalmazások...Én pld a rendszerem tv, cd, erősitő egy adott alkalmazással használom...VAn Samsung, Onkyo, Pioneer , Lg és még ki tudja milyen márkákhoz..
-
Feribacsi555
senior tag
Sziasztok!
Nem tudtok esetleg vmi widgetet a Távvezérlő funkcióhoz? Vagy esetleg egy olyan vezérlő appot ami bevált és van widgetje?
-
Gee_-
tag
Miért írja ki kétszer a szolgáltató nevét?
http://db.tt/dIIYFKlo
-
Xaels
félisten
[link] megjött a 32GB-os mSD. Simán viszo az OTG-s olvasóval a telefon.

-
Leafnshit
tag
Sziasztok!
Ilyen password megjegyző alkalmazásokat használ valaki? Pont a minap jutott eszembe, amikor több egymás követő helyre is cask nagy hercehurca árán tudtam bejelentkezni, mert képtelen vagyok fejben tartani a millió account nevet és hozzá tartozó pass-t és secret kérdést
Ezért gondoltam, hogy egy ilyen app megkönnyítené az életemet, csak kicsit bizonytalan vagyok abban, hogy ez mennyire biztonságos. Ha ehhez valaki hozzáfér akkor minden úszhat..Keeper-t és aWalletet néztem eddig, esetleg ha tud valaki valami jobbat azt szívesen fogadom.
Valamint hogy jobb szerintetek, a felhőben vagy a készülékben legyen tárolva az adat (úgy látom ez a különbség csak a kettő között)?
Ha valakinek pedig van még türelme, lenne még pár app-os kérdésem
(ez az első androidos telóm) -
Valkűr
addikt
válasz
Ed Parker
üzenetére
Miért mondjam, hogy jó, ha az összes közül számomra egy ami ér valamit, a többi szemét?De csak ezért jöttél a telefonos topikba, hogy osszad az észt? Ezért kár volt, eltudom egyedül is dönteni, hogy mi tetszik, mit tartok jónak
Én sem rohanok leosztani senkit sem a hifi topikba, csak mert nem értek egyet az álláspontjával, pedig hidd el sok eset volt már rá, mégsem mentem és mondtam meg a frankót...

-
Juliuska
senior tag
válasz
akoska07
üzenetére
Motorosként igyexem' olyan telókat és/vagy tokokat választani, ami fémből/borításból van, elősegítve ezzel a rám lelőnek (egy esetleges baleset után), h értesíthesse a Szeretteimet, vagy legalább tudja, ki vagyok, mija' vércsoportom, álláspontom a belső szerveimet illetően, stb...

Írtad, h komoly volt a baleset, amiben a ONE, - a fotó alapján - nem kis részt vállalt... A külső borítás rongálódását leszámítva, van valami ami említést érdemelne a funkcionalitás tekintetében...?
Nem jó téma tudom, de örülnék, ha megosztanád velünk ezt az infót

-
Bossi
őstag
Sziasztok,
lehet lecserélném az S4-em ONE-ra vélemények esetleg azoktól akik szintén váltottak?
Megérné váltani? -
mumk1
addikt
válasz
Ed Parker
üzenetére
Jó képek, bár ezek inkább a fotóst dicsérik, mintsem azt, hogy mivel készültek.

@Bilux
Azt pont nem lehet.
"They can use apps like Hipstamatic or Camerabag to edit their photos however programmes like Photoshop are not allowed."De ettől függetlenül a kép szerkesztők nem a sátántól való dolgok.

-
Ed Parker
nagyúr
Telefon fotósoknak egy érdekesség.
-
zack
nagyúr
válasz
akoska07
üzenetére
Miért kellene S4-et vennie?

Egy rakat megoldás van a Blinkfeed kiküszöbölésére. Root és nyitott bootloader nélkül elég egy launcher csere is ehhez. Ha pedig ki van nyitva, akkor kismillió ROM van aminek az Aroma telepítőjében kivehető a Sense, és ezzel együtt a Blinkfeed. Az ha biztosítanának opciót, és ne akarnák mindenáron ledugni a torkomon ha a Sense-et ugyanakkor szeretném használni, sokkal pozitívabb lenne, mint így.
Egyébként nem a Blinkfeed a fő gond, hanem az elérhető tartalom...Lényegében magyarul semmi. Elhiszem, hogy az angol lassan fontosabb mint az anyanyelvünk, de én magyar ember vagyok, magyarul beszélek, magyar nyelven használom a telefonjaimat, és nem akarok angolul olvasgatni a kezdőképernyőn ha egy mód van rá. Tehát ha már egyszer kötelezővé teszik Sense használatkor, akkor legyen elérhető a tartalom adott régióban, jelen esetben magyar nyelven.Engem nem zavar, csak példa volt, mert kb 1 percet se használtam még a Sense felületet Next Launcher mellett.
-
NandorHUN
addikt
Egy hasznos progi azoknak, akik csak 1 gomot használnak: Headset Button Controller
-
FeRRaR1
őstag
válasz
GALARDO
üzenetére
Kamera alatt állítja magasabbra, és emiatt tűnik úgy, mint ha alacsonyabb lenne utána, de csak visszaáll az az előtti értékre. (azonos fénymennyiség esetén)
A 2. Vesztes
Ha maximumra állítottad, akkor értelem szerűen nem tudja magasabbra tenni, ezért nem látsz változást.
-
GALARDO
addikt
Észre vettem, egy furcsaságot. Ha kilépek a kamerából, alacsonyabb lesz a fényerő.

-
joey04
titán
válasz
Valkűr
üzenetére
Félre lett értelmezve a dolog. Nem dealbreaker a kikapcsolhatatlan blinkfeed, csupán az váltott ki belőlünk fintorgást, hogy valaki direkt nem is akarja, hogy kikapcsolható legyen. Ami lássuk be: butaság. Én is inkább letiltottam benne mindent és beállítottam más kezdőlapot, mert a sense egyéb finomságai kellenek, más launcher meg nem. Ennyi. Eleve azért merült fel a dolog, mert a One X-ben meg kikapcsolható.
-
válasz
akoska07
üzenetére
A tokos teló az első példány,sajnos ő már részt vette egy komoly motor balesetben ami meg is látszik rajta,akkor még nem volt rajta tok. Ha visszamegyek szabiról akkor hivom is bankot,hogy cseréljük ki.
#12113 A 2. Vesztes : Semmi extra nem történt. (csak néha topicot is olvasni kellene
)
Akkor kaptam meg a várva várt telefont.Pirulát ne tőlem kérd,én csak az ajtót mutatom meg.

Addig is kövesd a fehér nyulat... -

+1Más (nem neked) :
Semmi baj a fülessel szépen és elég hangosan szól,viszont egyáltalán nem zavaró mások számára. Ez teljesen biztos. Március 15 óta abszolut biztos vagyok benne.
Amugy meg még mindig legkirályabb teló,remélem igy marad még vagy 2 évig.

Samsungos csávó hamar ott hagyott mikor időtöltés képpen nyomkodtam a Note 10.1 tab-ot amig sorra kerültünk. Kérdezte segithet-e... mondtam igen,jöttem telót venni. Felcsillant a szeme egészen addig amig el nem mondtam,hogy HTC One veszek másodszor is.

-
A 2. Vesztes
senior tag
Köszi a bókot a hallásomat illetően! De ez most mellé ment! Én az a fajta kutty vagyok, akinek a füle tele van cicakakival! Úgyhogy azt javaslom, hogy ha egyszer összefutunk személyesen, ne szólj hozzám inkább írj egy postit-ot és ragaszd a homlokomra! Köszi előre is!
Amúgy a hangerővel nincs gondom, mikor a gyári fülhallgatót használom! Szól mint állat! Az teccik.
-
g0n21
senior tag
válasz
A 2. Vesztes
üzenetére
Most nem azért, de perverz egy állat vagy, ha readerrel olvastatod a Magyar Közlönyt...(nooffense)
-
A 2. Vesztes
senior tag
-
Bdanyy
addikt
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Ha bal fulemhez teszem, néha én sem takarom ki a távolságerzekelot, és a gyorsbeallitasokat füllel állítgatom.
-
Nuada herceg
őstag
Ma estefele mikor hívtam 1 ismerősöm,
aztán fülemhez tettem a telefont, és mikor felvette, olyat rezgett, de elég sokáig,
hogy meg is ijedtem....
Aztán mikor leraktam, mutatja, hogy takarékos üzemmód (vagy micsoda) bekapcsolva.
A kép tök sötét volt. Tudom hogy van rajta ilyen funkció, de én nem kapcsoltam be.
Ezt valahogy magától csinálta. A töltöttség pedig még 80%on volt, szóval arra sem lehet ráfogni,
hogy alacsony volt, és azért "intézkedett így magától".Remélem többször nem kel önálló életre.

-
trane08
tag
Sziasztok! Ma szereztem egy ilyen keszuleket. Kerdesem az lenne, hogy nem lehet valahogy beallitani, hogy ne csak a bekapcs gombra ebredjen, hanem a hangerore? Nem nagyon esik kezre bal oldalt a szifon utan. Meg nehezen talalom ha a zsebembe nyulok erte :S elore is koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Linux kezdőknek
- iOS alkalmazások
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő