- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Avicularia #12597 üzenetére
Kicsit olyan deja vu érzésem van,egy hónappal ezelőtt én is ilyen szavakat skandáltam.
Mert rossz volt az enyém is,míg másnak meg hibátlan.
Ilyen ez,vannak jobban sikerült darabok és vannak kevésbé. -
Laca1212
őstag
válasz
pingwin011 #12552 üzenetére
Ez engem is érdekelne! Ki hogyan tisztítja?
-
Mano66
senior tag
válasz
Avicularia #12593 üzenetére
Nem nagyon szoktam használni a telefon kameráját.A Szegedi napokon lőtem vele egy pár képet összehasonlitva a tieddel.Hát mit ne mondjak ritka pocsék a tied.Nem igaz,hogy nem vették észre mennyire életlen,homályos képeket csinál.
-
yodee_
őstag
Lehet hülye kérdés, de munkatársaimmal azt beszélgettük hogy a "klasszik" videótelefonálás már nem is lehetséges?
-
Avicularia
veterán
Fel lett hívva mindenki, htc, szerviz, és elmentem a boltba ahol leadtam a telefont. Mindenhol csak azt mondogatják, hogy küldjem be javításra megint. A vicc az hogy a htc-t nem is érdekli, hogy olyan munkáért fizet amit el sem végzett a szerviz.
Vittem pendrive-on innen a topikból is képeket a boltba és megnézettem a gyerekkel monitoron mikor elkezdte mondogatni, hogy ennek ilyen szar a kamerája csak 4 megapixeles. De mondom nem érted,hogy nem az a baj, hanem nincs fókusz a képeken? Aztán ő is elismerte, hogy ez nem oké, de csak annyit tudott mondani küldjem be megint.
Javitás utáni kép ,és erre van pofájuk azt mondani, hogy dehát csak 4 MP
[link] -
Bilux
veterán
válasz
GALARDO #12590 üzenetére
Annyit nem tudsz amennyit a reklámokért fizetnek.
Ezért nem lehet legálisan letölteni sem a videókat, volt is hiszti WP fronton mert microsoft olyan programot csinált ami engedélyezte az offline videónézést is.
Majd Google letiltotta a WP telefonokat a youtuberól. Vagy valami hasonló eset volt. -
porkiy
aktív tag
Köszönöm.
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok, ami képeket be lehet állítani háttérnek "htc képek"-ként azok merre vannak a memeóriakártyán?
-
zack
nagyúr
Nálam ebben a ROM-ban semmi sem működik ami miatt feltettem.
Pöcsöm kivan. Nem is tudom hányszor futottam már ezekkel a GE romokkal zsákutcába.
Pedig a features list nagyon impresszív lenne, ha működne.
-
mumk1
addikt
Nekem még az ARHD 12.0 van fent, de azért se piszkáltam, mert hiba nélkül teszi a dolgát, hetek óta még újraindítva se volt.
Én minden esetre azért teszek egy próbát a 14.0-el full wipe nélkül is, de mivel az Android verzió is változik, tényleg sanszos hogy nem lesz az igazi. -
N4ri87
senior tag
Youtube app tényleg nem hajlandó zenét játszani lezárt képernyőn, vagy én bénázom?
-
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Nuada herceg #12557 üzenetére
Köszi!
Én meg azt hittem, hogy már jön valami csúcs szuper ota frissítés,
mondjuk a 4.5 vagy ilyesmi. -
k.soma
senior tag
Lol.. Bocsi
Nem szoktam túlzottan követni a topic-ot, csak átnyálazom, mivel túl sok a tokokról és véleményekről szóló hsz. Meg azt hittem ez Google Edition-os cikk amit linkeltél.
(#12571) zack: Igen ezt érzem én is
Nem véletlenül van még fent a 12.2-es ARHD, mert a többi verzió nem hozott lényeges újítást. Meg ebben van CRT screen off animáció
-
zack
nagyúr
válasz
k.soma #12566 üzenetére
Bár ha igazán stabil rendszert akarsz, akkor full wipe-ot célszerű csinálni. Abban a szerencsés és kivételes helyzetben vagyunk, hogy nem kell szükségszerűen romokat cserélgetnünk, mert az összes rom stabil, és jó, amit egyik konkurens cég sem mondhat el magáról. Tehát 1-1 rom felrakása után nem szükséges mindig az újabb verzió felrakása, csak ha az tényleg olyan módosításokat tartalmaz, ami miatt érdemes lehet.
-
Bilux
veterán
válasz
k.soma #12568 üzenetére
Ráleltél a hozzászólásomra? csak 3 napos hír...
Egyébként elvileg a mai napon teszik közzé a 4.3-as gyári romot
-
Bilux
veterán
-
Bilux
veterán
válasz
Avicularia #12559 üzenetére
Akkor mit mondjak én egy Siemens A70-el
-
mumk1
addikt
válasz
Nuada herceg #12557 üzenetére
Android Revolution HD 14.0
Based on latest HTC One 3.09.401.1 (WWE) firmware -
Ed Parker
nagyúr
válasz
Avicularia #12559 üzenetére
Egész jól boldogulok vele,de keveset használom.
Pedig ezzel a hangszó problémával el kell küldenem megint szerelni,amig garis. -
Xaels
félisten
"Az alkalmazások alján ott díszeleg az a fekete sáv három pöttyel a közepén, hogy lehet tőle megszabadulni?: 4.2-es frissítés után a Settings / Display, gestures & buttons / Home Button menüpontban a 2. lehetőséget válasszuk. Ilyenkor a Home gomb hosszú nyomása fogja kiváltani a menüsávot és a Home gombon felfele húzott ujjunkkal tudjuk a Google Now-ot elindítani."
-
toeki
senior tag
elfelejtettem hol is kell kikapcsolni a 3dot menu-t, valaki egy gyors válasszal megdob?
-
pingwin011
aktív tag
Sziasztok!
A fehér széleket mivel érdemes tisztítani? Acetonmentes körömlakklemosó, ablaktisztító, vagy sima víz esetleg? Köszönöm!
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
exelsior1 #12550 üzenetére
egy fehér ragasztóval van visszarakva,az enyémet tuti szédszedték,de nem gány módon,karcmentesen kaptam vissza és működik.
de egy két helyen látszik kb 0.2mm ragasztócsík.
amikor én leadtam,ott is tovább küldték,szlovákiában van egy htc és lengyelben.
az enyém nem tudom hova ment. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
Avicularia #12521 üzenetére
jätte bra.
nekem 3 hétig volt szervizben,de az akksi ugyanolyan, a többi már jó.
most a felső hangszóró recseg,az alsó jó,de nem küldöm el,mert megint 3 hét játéktelefonnal,ami kinyír -
mumk1
addikt
Ja, látom magam előtt, ahogy fél Ázsia sikítva tépi le szeme fényét, hogy cseréljen eredetire.
-
Bilux
veterán
válasz
Avicularia #12539 üzenetére
Fasza, akkor sok jóra nem számítok.
-
Xaels
félisten
[link] gyerekek kiégtem
-
Bilux
veterán
válasz
Avicularia #12534 üzenetére
Egyébként ezt nem tudják elsütni ennél a telefonnál, mert ha szétszeded nem rakod össze újra.
-
Bilux
veterán
válasz
Avicularia #12533 üzenetére
Én is leadtam a mai napon garis javításra, mert többször fagyott majd újraindult a telefon FR után is.
Nálam az útvonal, hogy eljusson a szervizbe a telefon. Győrben leadtam egy átvevő pontban ami tovább küldi a budaörsi telemax-hoz akik tovább küldik a cseh szervizhez akik szintén továbbküldik egy lengyel céghez amiről fingom nincs kik. A cseh szervizzel leveleztem igen korrektek voltak. Kiváncsi vagyok mit csinálnak a telefonnal majd megosztom veletek.
Erős a gyanum visszakpom, hogy semmi baja... -
Avicularia
veterán
Szerinted ki választja ki a szerződött partnert?
Én tudom, hogy nem a htc javít, de szerinted kin kellene elvernem a port? Bevittem a szolgáltatóhoz, aki továbbküldte a szerződött htc javítóhoz, akik nem tudni miért továbbküldték egy külső céghez javításra, ez szerepel is a javítási adatlapon, de hogy melyik cég volt ez azt nem tudni. Szerinted kit kellene anyáznom? -
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
válasz
Avicularia #12528 üzenetére
Arra nem gondoltál, hogy csak az ottani szervizesek ilyenek és nem feltétlenül maga a HTC a hibás? Miért nem veszed fel velük a kapcsolatot(mármint a központtal)?
-
exelsior1
senior tag
válasz
Avicularia #12528 üzenetére
Sajna ezek a szerződött szervízpartnerek már csak ilyenek. Szerencséd hogy nem közölték, ohgy bocs de beázott, nincs gari
-
Avicularia
veterán
De legalább szoftvert frissítettek volna, de még azt se. Volt hozzá pofájuk ráírni a papírra, közben meg még ennyit sem tettek meg, nemhogy javítsák
Remélem ez a mocskos cég tönkremegy végre valahára. Tiszta szívemből kívánom nekik ezután.
Pedig a one-x-nél megfogadtam amit csináltak többet nem veszek htc-t -
toeki
senior tag
válasz
Dexter-2000 #12525 üzenetére
messze északon
szerk : megelőzött
-
Avicularia
veterán
válasz
Dexter-2000 #12525 üzenetére
Svédország
-
Dexter-2000
őstag
válasz
hol vetted a telefont?
-
mumk1
addikt
válasz
Rejtély, hogy szervizek miből gondolják, hogy egy szoftver frissítés/újrahúzás minden hibát orvosol.
Ja, mert hogy szétszedni kicsit macerásabb.Nem csesztetés, de nálam most egész tűrhető képek készülnek, a panoráma szinte már tetszik.
-
migabi24
nagyúr
válasz
Vidd vissza, csak megunják
-
Avicularia
veterán
Rohadjon meg a htc
Ma visszakaptam a telefonomat, azt nem merték leírni,hogy mit cseréltek rajta, csak azt hogy alkatrészt cseréltek. De a kamera ugyanolyan szar homályos képeket csinál mint beadás előtt!!
Semmit nem csináltak vele, ott volt több mint 2 hétig, utána visszaküldték. A papírra ráírták a szoftver frissítést, de azt se csinálták meg ,mert 2.24.401.1-el küldtem be és most is az van rajta, mikor bekapcsoltam akkor írta ki hogy van frissítés.
[link]
[link]
[link] -
Laca1212
őstag
válasz
Feribacsi555 #12515 üzenetére
Nem kötekedés...De a 3 nap alatt 2 perc telefonálás az mi? Meg a napi 30 perc kijelzőidő? Ugyan...
-
Bilux
veterán
válasz
Én egy valós készenléti időre lennék kiváncsi.
-
mumk1
addikt
válasz
A 2 perc 37 másodperc alatt azért nagy beszélgetés nem lehetett.
-
Feribacsi555
senior tag
-
Loboda
senior tag
válasz
Feribacsi555 #12511 üzenetére
Már bocs de ennek mi értelme van?
Egyszerű, ha nem használod nem merül! -
zack
nagyúr
válasz
Feribacsi555 #12511 üzenetére
Van aki vitrinben tárolja, és van aki okostelefonként használja. Itt a topikban inkább ez utóbbi a gyakori, de 1-2 kivétel azért mindig akad.
(#12512) Kokufuu1986
Még nem tettem fel. Nem tudok róla mondani semmit.
-
Feribacsi555
senior tag
Sziasztok!
Kihoztam, amit ki lehetett hozni az akksiból (részemről) 77 óra 50 perc
Most jöhet a jól megérdemelt töltése
-
k.soma
senior tag
Oh. Sorry guys
Ma vizsgáztam és 4 órát aludtam az éjjel. Átsiklott a szemem felette. A többi custom ROM milyen FW-n van most? Ez a verizószám már 4.3 lenne?
-
zack
nagyúr
válasz
Kokufuu1986 #12500 üzenetére
Ahogy olvasom, megoldódott.
Mi a gond a radio-val?
-
k.soma
senior tag
Android Revolution HD 13.3, de a changelogban 14.0 van és 3.09.401.1-es firmware verzió.. De a 14.0 még nem tölthető sehonnan sem. A 13.3-ban meg nemtudni mi van
Vagy épp most van átírás, feltöltés alatt?!
-
k.soma
senior tag
Hátha ti tudtok segíteni:
- Az új youtube alkalmazásban már tényleg nem lehet URL-t kimásolni?
- Facebook appot használva, valaki küld nekem egy youtube linket üzenetben, és ugye ilyenkor nem kapom meg magát a linket, csak az ilyen "előnézetét" a videónak ami a címéből áll, egy kis kép, meg részlet a leírásából. A címre kattintva viszont nem a böngészőt, nem a Youtube alkalmazást akarja elindítani, hanem a videólejátszó appok közül választhatok amik a telefonomon vannak telepítve. De viszont ezek nem tudnak youtube linket lejátszani és ilyenkor böngészőből kell megnyitnom a facebookot és onnan viszont már jól átirányít mindenhova ahogy kell.. Erre valami megoldás?! Vagy FB app bug ez is?
-
Kokufuu1986
tag
válasz
Kokufuu1986 #12500 üzenetére
Közben sikerült leellenőrizni, egyezik...
Lehet gond az új rádió, ami korábban lent linkelve? -
kllzslt
tag
Láttátok, hogy a frissítés után működik a Google saját telefon "megtaláló programja"?
-
6ali
csendes tag
Sziasztok,
Lehet, hogy lerágott csont és fentebb, korábban taglaltátok már, de érdekelne, hogy valaki el tud-e helyezni engem HTC One (M7) típusú készülék esetén ház cserével kapcsolatban?
Érdekelne, hogy nagyságrendileg milyen összeget különítsek el?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- BestBuy ruhás topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest