Hirdetés
- Pajac: Hámozott narancs
 - moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - bambano: Bambanő háza tája

- 

LOGOUT
HTC ONE

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Leafnshit
tag
Sziasztok!
Ilyen password megjegyző alkalmazásokat használ valaki? Pont a minap jutott eszembe, amikor több egymás követő helyre is cask nagy hercehurca árán tudtam bejelentkezni, mert képtelen vagyok fejben tartani a millió account nevet és hozzá tartozó pass-t és secret kérdést
 Ezért gondoltam, hogy egy ilyen app megkönnyítené az életemet, csak kicsit bizonytalan vagyok abban, hogy ez mennyire biztonságos. Ha ehhez valaki hozzáfér akkor minden úszhat..Keeper-t és aWalletet néztem eddig, esetleg ha tud valaki valami jobbat azt szívesen fogadom.
Valamint hogy jobb szerintetek, a felhőben vagy a készülékben legyen tárolva az adat (úgy látom ez a különbség csak a kettő között)?
Ha valakinek pedig van még türelme, lenne még pár app-os kérdésem
 (ez az első androidos telóm) 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - Apple asztali gépek
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - World of Tanks - MMO
 - Fejhallgatós találkozó
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - Milyen processzort vegyek?
 - Allegro vélemények - tapasztalatok
 - További aktív témák...

- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
 - Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
 - HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
 - Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezért gondoltam, hogy egy ilyen app megkönnyítené az életemet, csak kicsit bizonytalan vagyok abban, hogy ez mennyire biztonságos. Ha ehhez valaki hozzáfér akkor minden úszhat..
 (ez az első androidos telóm)