- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
capulet75
addikt
Még nem vettem meg a PowerAmp-et, egyenlőre maximálisan meg vagyok elégedve a gyári lejátszóval. Egész nap (kb 8 v 9 órát) zenét hallgattam rajta, kb 15% merült az aksi. A gyári füles egész használható, igazából amiket eddig a telókhoz adtak, messze ez a legjobb. Persze köze sincs egy komoly füleshez, pláne nem fejeshez, de nincs miért szégyenkeznie. Nem sokára megjön a rendes fejesem, kiváncsi leszek kell-eaz One és a fejes valamit raknom.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Avicularia #10498 üzenetére
Igen, én is tegnap akartam, még jó, hogy vártam vele egy napot
-
vasii
senior tag
Ha már a zenenel tartunk, gyári lejatszonal nem lehet beallitani a volume gombokkal valo leptetest?
-
Szpisti
addikt
Én még One X-nél kezdem a Powerampot használni, mert a gyári lejátszója hangoskönyv hallgatásakor ha félbehagytam egy kb. egy órás mp3 fájlt, másnap nem onnan folytatta, hanem elölről kezdte annak lejátszását...
Lehet, hogy a One-nak a lejátszója már nem csinál ilyet, dehát hamár egyszer megvettem drága pénzért a PowerAmp-ot, akkor használom azt... -
NandorHUN
addikt
Most nézem, nyaralásból visszaérkezve, az InsertCoin kb. naponta adja ki az új frissítéseket, mikor elmentem (22.) még 3.0-6 volt mostmeg már 3.0-10 nél tartunk, úgy hogy tegnap jött ki a 9-es....
Amúgy elolvasgatva az újításokat nagyon jó ROM!!
pl. 67-ről mostmár 76 db-t tud,sokkal gyorsabb call recording stb... tud mindent amit kell neki.
+ InsertCoin Kustomizer v1.0.3 is ma jött ki (ebből is sűrün jön az update) és ezzel pedig jól át lehet szabni a dolgokat izlés szerint.
Nekem ennél nem is kell jobb rom.Amugy valakinek arról van infoja, hogy InsertCoin Kustomizer miatt miket érdemes bejelölni a ROM telepítésénél? Azért kérdem, mert pl. ha bejelöltem a WAKE Volume-t telepítésnél, akkor a Xposed-del ezt nem tudtam már ki be kapcsolgatni, ami azért jól jön néha, viszont ha nem jelöltem be akkor tetszés szerint tudtam kapcsolgatni....
Valakinek tapasztalata? -
zack
nagyúr
PowerAMP-ban hol van pl resampling (Fast-Quality-Audiophile) ? 64bit rendering? Van azért különbség, és ezek nem csili-vili fícsörök...
A UI az más kérdés, ebben tényleg jobb a PowerAMP, de ez se zavaróan rossz. Én lejátszási listából hallgatok zenét, widget kint van főoldalon, lejátszó beállítva, más teendőm nincs, csak elindítani. Innentől kezdve a UI-nak nincs sok szerepe.
-
zack
nagyúr
válasz
ndavey #10400 üzenetére
Azért van ez, amit már milliószor elmondtam. Ennek a játéknak a neve a "kinek a hosszabb a f@sza".
Nem tudom mire jó ez, arra biztos, hogy megtéveszt pl téged is, meg még kismillió embert rajtad kívül, mert biztos a tietek a rossz. Átlagban ez a telefon, 3G/4G-vel, adatkapcsolattal, WiFi-vel, auto fényerővel, tehát minden olyan funkcióval ami ezt a telefont azzá teszi, ami, 17-20 óra készenléttel lehet számolni 3-4 óra kijelzővel. Értelemszerűen auto fényerőn, ha mondjuk napon vagy, és használnod kell, biztos nem azt fogod mondani, hogy nem veszed elő, mert romlani fog a statisztikám a 100% fényerőre váltás miatt, és azt már ciki lesz belinkelni. Ha nálad nem csak dísz, és úgy használod, ahogy azt kell, akkor nem fog 30-40 órát menni.
Az energiatakarékos mód segíthet ezen, de ilyenkor multimédiát, játékot használni nem célszerű, tehát ez nem is tekinthető normál üzemnek. Ettől függetlenül így elérhető viszonylag kevés kijelző használattal a 30-40 óra, de ez mint fentebb írtam nem összehasonlítható csak jól néz ki, és persze dobogós helyezés lehet a kinek a f@sza hosszabb játékban, de statisztikai adatnak nem mérvadó. -
Piazza
tag
válasz
GALARDO #10487 üzenetére
Nekem is kellemes csalódás...
Mindig attól tartottam, hogy majd épp hogy csak kibír egy napot, de ahogy mások is írják, olyanok akik többet is nyüstölik mint én és nekik is bőven többet mint egy napot elmegy. Nálam meg jóval többet. Így már nem aggódok annyit.Ja és nekem még 4.1.van fenn, ha ez számít valamit ilyen értelemben.
-
Redplee
senior tag
Hello,
gmailes címen felül egy saját, céges emailt is szeretnék a telefonomról IMAP nézni. Erre milyen programot kellene használnom? A benne levő GMAIl program nem enged sajna nem gmailes email címet, úgy érzem.
-
migabi24
nagyúr
Ha veszek egy használt one-t, hogy tudom megállapítani, hogy buherálták-e a garancia miatt érdekel
-
ndavey
tag
Nekem valamiert nem megy ennek a trial Powerampnek a telepitese.. Ramegyek, hogy telepitse es semmi.. Remelem nem nalam van a gond. :\
-
ndavey
tag
Hali!
Olvastam elég sokan dicséritek ezt a Poweramp-et, de mi a különbség az ingyenes meg a 892 Ft-os között? -
Xaels
félisten
MoM Fotobox egy darab kis történelem. [link]
-
balika333
tag
Most töröltem le. Fent van a Gram Battery Monitor s semmit nem hoz, viszont az ébren tartásnál ott van az elsők között az App Lock. Végignéztem mindent de semmi. A Wakelock Det. program ír sok ébresztést ami megmagyarázná a gyors merülést hiszen csak ezt telepítettem. Meglátjuk leszedtem s holnap már többet tudok mondani. Köszönöm
-
balika333
tag
Mit gondoltok ez normális? 3 napja brutálisan merül a telefonom. Egy programot telepítettem az App lockert. Másnak is okozott már ez gondot? Wakelock detector szerint 14s x14980 az ébresztés szám. 1,5 óra a max kijelzőidőm.
Beragadt volna? Alternatív programot tudtok ajánlani helyette? Előre is köszönöm!
-
apaszka
veterán
Üdv.
Nekem S3 am van,de a fiamnak is azt vettem,már tavaly .Az enyém tökéletes,de a fiamé most lett felújítva a szervizben,mert vacakolt.
A Samu szerviz példás!
Házhoz jön,és cserél mindent amit kell.Kijelző ,alaplap,és minden cserélve lett. A töltője még mindig nem tölt. Ez széria hiba,vagy is sok a hibás darab.
Rengetegen más töltővel töltik,mert a gyári egy kalap.....S4 sem tökéletes,mert ha beleolvasol a topikba,nem csak a dicséretekről szól.
Viszont jó telefon az S3-S4.
Én viszont elcserélném az enyémet egy ONE ra.
Sőt készülök is eladni az enyémet.hogy ilyent vegyek.Bocsánat az OFFért!
-
Spy89
aktív tag
Általában csak akkor használom a mostanit is amikor nincs más eszközöm. Alapvetően egy külön fényképezőt szoktam ilyen célokra használni.
A HTC alapvető előnye nálam a Samuval szemben a visszafogott szoftver ( UI/Sense ) kinézet - nem annyira csicsás szerintem mint a Samué - na meg persze már ezt szoktam meg a mostanival is. -
Loboda
senior tag
Igen, a fejlesztő ez ap appot ajánlja hozzá, Trickster MOD Kernel Settings!
Sok mindent lehet vele beállítani!De az órajel állítás és az egyéb kernel lehetőségek, csak custom kernel esetében állítható!
-
Spy89
aktív tag
Sziasztok!
A kérdés a következő:
Nagyon vacillálok az S4, S3 és természetesen a ONE között. Az összes tesztet és leírást végigböngésztem már, és most a ti véleményetekre is kíváncsi lennék. Persze nem véletlen most egy Desire S tulaja vagyok és nagyon is tetszik ez a szoftvermegoldás és a Sense felület. A hezitálás oka a HTC háza tájáról érkező hírek és a beépített aksi körüli bizonytalanságom.
Szívesen veszek mindenféle véleményt!
Köszönöm! -
capulet75
addikt
Köszönöm mindenkinek.
-
-
capulet75
addikt
Kéne nekem az One-ra valami profi zenelejátszó. Ötlet?
-
hurrikan
addikt
Valaki fentebb írta, hogy mostanában szarakszik a T-mobile mobilnet.
Bizony így van, országos problem. Tehát ha valakinek mostanában gyakrabban dobálja a hálózatot, vagy időszakonként nem tud mobilnetre csatlakozni ne ijedjen meg nem a készülékkel van gond.
Hét közepén nekem is, órákig nem tudott csatlakozni, felhívtam őket ekkor még nem tudtak a hibáról. Természetesen a mellé dumálást leráztam, mert egyből azzal kezdtem, hogy több készülékben is ki lett próbálva a SIM és nem megy. Még mielőtt a One-omra fognák.
Felvették a jegyzőkönyvet majd pár óra múlva hívtak hogy országosan akadozott a szolgáltatás, szanaszét az országban, foltokban. És hogy én voltam az első aki jelezte így miattam kezdték kivizsgálni ami miatt kaptam kemény 10perc ajándék lebeszélhetőséget és az aznapi mobilnet adatforgalmam jóváírták újra.
Majd aztán 2nap múlva újra előfordult ugyan ez de akkor csak mintegy 15percre. -
BenHans
addikt
Bár nekem nincs vele hosszú távú tapasztalatom, de nagyon király a teló, max a kamera az, ami hagy némi kívánnivalót maga után, de van rosszabb is, tehát ez azon múlik hogy milyen fontos szerepet tölt be a funkció.
Minden másra ott a lap tetején az összefoglaló.
szerk. Megelőztek...
-
BalaG
aktív tag
Sziasztok skacok
Nem sokára szeretnék vásárolni majd egy ilyen telót és nem olvastam végig minta 10 millio hsz-t ezért bocsi
Valaki röviden össze tudná foglani hogy mennyire király a teló és mik a hibái mire figyeljek majd oda vásárlásnál mire ne stb... -
HUTCHDB
nagyúr
sracok!
sms-eket hogyan tudom a sim kartyara menteni?
csak biztonsagi mentes van, de nekem kifejezetten a sim-re kellene ravarazsolnom... -
hurrikan
addikt
válasz
ndavey #10400 üzenetére
Rengeteg dologtól függ ez, enm csak a kijelzőtől.
Nem mindegy hogy Wifin, 3G-n, vagy LTE-n vagy, nem mindegy hogy kül, vagy beltéren, bekapcsolt vagy kikapcsolt energia takarékossággal. NFC, GPS, Bluetooth be van e kapcsolva. Mennyire használsz és hány helyen a rendszerben rezgést.... milyen folyamatosan frissítő widgeteid és alkalmazásaid vannak fent, milyen szinkronizálások vannak bekapcsolva és milyen időközönként. (Időjárás, részvények, face, google, HTC, BlinkFeed, külső appok) stb.Én elég intenzív felhasználó vagyok.
Energia takarékosságot használok, de csal a proci szabályozás van engedélyezve benne semmi más. Mert a folyamatos onlineságra szükségem van, a kijelző fényerő csökkentést meg azért nem használom, mert jó volna az csak pont nincs értelme. Ugyanis bár az energia megtakarítás lenne a célja, de kint vagy kültéren, a csökkentett fényerő nem elég, ha meg bent vagy vagy otthon akkor ott van a töltő, tehát akkor meg minek.Visszatérve az üzemidőre nekem jelenleg 1nap 21óránál jár, minden szinkronizálás bekapcsolva és majdnem mind a leggyakoribbra állítva.
Van benne kb 35-40perc játék, kb 50percnyi telefonálás, vagy 25-30perc böngészés, kb ugyan ennyi Youtube és Facebook/Facebook Messenger. GPS, NFC bekapcsolva. Kb fele-fele arányban 3G és Wifi. LTE itt Egerben még nincsen.
Eddig is így ahsználtam a telefonjaim többségét, Sonykat, HTC-ket, teszt készülékeket, az utóbbi időben is sok megfordult a kezemben, mind gyártót, mind OS-t tekintve, és bizony bátran állítom hogy 4.2.2 óta a legjobbak közt van a One üzemidőben. Z, S4, BB Z10, LG Optimus Pro, 8X sem bírt ennyit ugyan ilyen használattal. A WP ha nem használod alig merül, de ha használod akkor sokkal jobban szívja a telepet mint az Android.Persze ilyen 50-70órás üzemidők nálam sem jönnek ki.
Általában 24-40óra, sokmindentől függően. De pl ha valakinél a kijelző használat abban nyilvánul meg hogy minimum fényerőn végignéz a 4nap alatt 2x 2órás filmet annál persze hogy ki fog bírni annyit. De folyamatos onlinesággal, folyamatos szinkronizálással, internet használattal biztosan nem. Nálam 200mb körül minimum elmegy minden nap forgalom, a hívások és SMS-elk mellett.
Az itt említett üzemidők nálam általában 3.5-4óra kijelző használatot foglalnak magukba, de azt eléggé magas fényerőn. Minimumon max éjjel van. -
Loboda
senior tag
Próbáld ki az Elegancia™ romot!
Trickdroid ROM-mal nem tudom összehasonlítani, pár óráig használtam csak, nekem nem jött be ( mármint a Trickdroid)!
Elaganciát használom két hete, teljes megelégedéssel! -
Land
veterán
Gondolkodom, hogy lecserélem a Trickdroid ROM-omat. Ismertek olyan ROM-ot, mely jobb néhány dologban ennél? Igazából nincs vele baj, de ha bármiben sikerült javítaniuk fejlesztőknek, akkor kipróbálnám azt.
-
SimonMágus
senior tag
Sziasztok, erre valakinek van esetleg ötlete?
-
Xaels
félisten
Nokia L1020 vs One egy érdekes összehasonlításban.
-
ndavey
tag
Valaki megcsinálta a *#*#3424#*#* -es HTC Battery test-et? Aki igen az esetleg megírhatná milyen eredménye lett. Nekem 1 óra alatt 91%-ra merült max fényerőn.
-
Land
veterán
Nem tudom, hogy linkelte-e valaki ezt a cikket a Google Edition-os Ultrapixel-ről, de ha ez tényleg igaz lehet érdemes lenne kipróbálnom egy GE-s ROM-ot, hogy a valóságban ez javulást eredményez vagy nem....
-
Tudnátok olyan alkalmazást linkelni ami gps kapcsolat nélkül mobil adatforgalommal képes rögzíteni a helyzetem illetve útvonalat amit megteszek?
-
capulet75
addikt
Még ezek a a custom romok, widgetek, ect.. homály zónába esnek, de nagyon érdekel a "heggesztés". Valami vérprofi ember (akinek van ehhez ingerenciája) segíthetne majd, nem nagyon van időm átolvasni 29364923469 hsz-t.
Jelenleg pont költözés van, de ha vége az őrületnek, rámennék a kérdésre. Azt az egyet sajnálom h a készülékházon körbefutó fehér műanyag keret nem alumínium. De így is elég prémium érzetet nyújt.
-
-
capulet75
addikt
Egy nap masszív használat után azt kell mondjam hogy fantasztikus a telefon.Én semmiféle illesztési hibát, pixelhibát,ect.. nem tapasztaltam, tökéletes készüléket kaptam a szolgáltatótól. A sebesség teljesen jó, semmiféle akadozást nem tapasztaltam. Itthon hotspot-ként funkcionál felváltva egy 920-assal, lám mire is jó a korlátlan net és a 4G.
Két laptop simán elmegy róla. A kamerával nagyon jó kis képeket lehet lőni, kb 5 perc használat után rájöttem h miként használjam megfelelően. Nyilván közelében sincs egy "rendes" fényképezőgépnek, de aki ilyesmit vár egy telefontól, az egy idióta. Minden esetre teljesen vállalható képeket készít. Az adatátvitel sebesség az USB-n egészen kellemes. A hangzása nagyon durva! Ilyet még telefonban nem tapasztaltam! Kb 60%-ig ne is torzít, utána is csak elenyésző mértékben. Van basszus! Whoa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Mozilla Firefox
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- Kuponkunyeráló
- Apple asztali gépek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest