- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoy
tag
Sziasztok!
Nemrég jöttem át iphone-ról..
Az Androidos áruházban miért nem találok olyan programokat mint pl: Infinity Blade, Thiny wings, need for speed, stb.. mit nézek be?Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Red Bull fan
aktív tag
Ezt elbaszt......
http://auto.indavideo.hu/video/KTM_Xbow_Racing -
Red Bull fan
aktív tag
Kötelező darab,kiadja a tudását a one minden téren....
https://lh6.googleusercontent.com/proxy/f_e0TCTbiru_BrduRXJJdbTuq1AVIr3vFpbmQFFdP_jwI-ix5U3j2lpUEsBFDtJKIv5wzQjclKg_0OaEJv4sKvQgJA=w120-h120
-
-
mézespálinka
senior tag
válasz
Nightfall75 #10785 üzenetére
Nem csak a Samsung "qrvul" semmilyen más ip5/67-es telefon esetében nem volt garid, ha beázott, legyen az Sony, Motorola vagy Samsung. Sajnos.
-
zack
nagyúr
válasz
Keményen qurvul a Samsung.
A következő majd az lesz, hogy megszüntetik a Prémium garit.
-
migabi24
nagyúr
válasz
Nem semmi, kifogsz egy hibás darabot ami nincs rendesen összerakva
-
Nightfall75
tag
Arra figyelj, hogy ha véletlenül megfullad majd az S4 Active a medencében, akkor a Samsung nem vállalja a garanciális javítást. Valahol érthető a Samu álláspontja is, hogy ki akarja védeni a visszaéléseket, csak ez így nem túl jó reklám egy elvileg vízálló telefonnak.
-
mumk1
addikt
Csak úúúúúgy áramlik be a sok Samsungos.
Pedig én most akarok venni egy koreai csodát, igaz hogy az Active fajtából.
-
migabi24
nagyúr
Hát csak tátom a számat S4 után, nagyon jó ez a teló, a gyári böngésző egy álom a samushoz képpest :-)
-
zack
nagyúr
válasz
Ed Parker #10768 üzenetére
Miért? Azért mert 170k? Volt már a füledben, hallottad a hangját?
Eleve ott kezdődik, hogy ennyit nem ér. Lehet kicsivel jobb a jelenlegi legjobbaknál, de árban +70-80% a felár. Vagy szerinted ami ennél silányabb, azzal rossz a hang?
Az IE8 "csak" 80-90k körül van, de gyanítom erről a szintről sincs fogalmad, ha 170k füleseket linkelgetsz, ráadásul látatlanban, csak azért mert drága.Még ez a szint sem feltétlen kell ahhoz hogy minőséget halljon az ember. Brainwavz teteje, Vsonic GR07, tehát 40k-ig bezárólag is lehet találni nagyon jó füleseket.
-
Ed Parker
nagyúr
egy ilyennel már nem lenne rossz a hang
-
saintex72
aktív tag
Figyelni kell. Kb. két hete addig állítgatták, hogy egy év hűségre mozaik s-el 20 ezérért vettem az enyémet.
-
Kai_Rong
senior tag
Ma végre megjött a Nilkkin tök plusz fólia. Utóbbi bubi nélkül felment, remélem strapabíró darab lesz. A tok is szép, nem hivalkodó, inkább elegánsnak mondanám. Nem tudom már, hogy ki ajánlotta a márkát, de ezúton is köszönet érte! :-)
-
Cruzolka
aktív tag
Üdv
A T-webshopjából hová tűntek a felső kategóriás telók? Konkrétan a One? -
Piazza
tag
Frissítést meddig lehet húzni? Később is elérhető lesz bármikor?
Jelzi hogy itt a 4.2.
Igazából csak FR-et nem akarok csinálni ha valami nem működni megfelelően utána. FR-nél a play-ről töltött programokat is újra kell töltögetni? És a bennük lévő tartalmak elvesznek?
Ki lehet ezt védeni valahogy? -
Piazza
tag
-
Piazza
tag
Ha a névjegyben szeretnék csatolni akkor nem kínálja fel, egyéb esetekben (nem névhez való hozzárendelésnél) felkínálja mindig választási lehetőséget. Nem fixáltam még alapértelmezettként egyiket sem. De megnéztem amit írtál, nincs bejelölve a galéria alapértelmezettnek.
Egyébként közben megoldottam már. Elindultam a másik oldal felől. QP kép kiválaszt, beállítás mint, kapcsolati ikon, ennyi. -
zack
nagyúr
válasz
Avicularia #10747 üzenetére
Ha lesz rá keret, ezt próbáld meg beújítani.
-
yodee_
őstag
Szóval a CID TMOB101. Hogyan tudnám feltenni a gyári független szoftvert? Tudnátok segíteni ebben?
Köszi
-
zack
nagyúr
válasz
Avicularia #10745 üzenetére
Ezért ajánlom inkább Xears helyett a Brainwavz-ot.
-
Avicularia
veterán
válasz
NandorHUN #10736 üzenetére
Nem mondtam, hogy rosszak, sőt én nagyon meg vagyok elégedve az xe200pro-val. Csak a topikjában olvasható dolgok nem tetszenek, az hogy Thomas nem adja meg az általa ígért 1 év garanciát, valamint nagyon sok elhullik idő előtt. Mondjuk én nem sokat használom, kocsival járok, ott meg nincs szükség fülesre. Már több mint másfél éves egyébként.
-
boksz
senior tag
Próbálgattátok már a GalleryGoogle app-t ?
Letöltöttem, elsőre nem rossz... jó benne a gömbfotó -
yodee_
őstag
Megérkezett a készülékem! Esztétikailag tökéletes, viszont azt nem értem, hogy hogy lehet az, hogy gyári függetlent vettem és a CID száma mégis TMOB.... Valaki ötlet?
-
NandorHUN
addikt
válasz
Avicularia #10718 üzenetére
Én is már több mint 1 éve Xearset használok, szerintem teljesen jó fülesek, bár ha tönkremegy majd akkor valószeg egy másikat fogok kipróbálni, de nem azért mert nem vagyok vele megelégedve. Szerintem a 20k alatti árkategóriában a legjobb fülesek.
-
capulet75
addikt
válasz
spawn21 #10723 üzenetére
Én is azt hittem, aztán felvilágosítottak. Meghallgattam, meg sok mást is, és rájöttem hogy de. A 12k-s Aurvana Live sokkal jobb fejes, de van még sok a solonál olcsóbb ami simán lekeni minden szinten. Próbálj ki párat ha lesz rá lehetőséged.
tetoválsz? érdekel a téma. munkáidról van vmi link?
-
spawn21
veterán
válasz
capulet75 #10719 üzenetére
Nekem megfelel a solo is.
Annyira nem szar ez.Nekem még egy Sony. Smart - om van. Az is nagyon jól megy.
De igazából nem nagyon érdekelnek ezek. Beatset is csak azért vettem meg, mert nem volt nálam a Sony, és németben tetoválni a fasz németeket normális zene nélkül kész öngyilkosság -
capulet75
addikt
válasz
GALARDO #10717 üzenetére
kinek a pap...
mondjuk a studio az egyetlen nem hulladék beats, de annyiért van jobb
-
Avicularia
veterán
válasz
Valkűr #10707 üzenetére
Innen
Ártól nem kell megijedni, van valami kuponkód állandóan amivel 30 euró + pk. körül meg lehet őket venni.
Nekem még működik, de sok embernek hamar tönkrement és a német tulaj 1 év garanciát ad elvileg rá, de fél év után már nem akarja kicserélni, szóval én még egyszer hanyagolnám
Xears fülhallgatók topikja -
migabi24
nagyúr
Kijelző mennyire kényes? van rajta fólia de idegesít
-
zsoleer
senior tag
Gyári Füles milyen a telohoz?
Volt már valakinek szervizbe a készülék ? A cseh szervizröl valami vélemény? Engem csak ez a szervizháttér tart vissza hogy ONE-om legyen!
-
Valkűr
addikt
válasz
Avicularia #10705 üzenetére
Ezekről sok jót hallottam, h árukban nagyon jók...Hol lehet beszerezni őket?
-
Gh0sT
addikt
válasz
torrente777_ #10704 üzenetére
Köszi, ezt ismerem, de ez nem csak felolvasó?
-
Gh0sT
addikt
Én Németországot használom. De szerintem bármi jó lehet.
-
Valkűr
addikt
Akinek még nincs hozzá jobb fülese, most találtam a Streamnek az oldalán Polk Audio füleseket, nem tudom milyenek lehetnek...De adatok és kialakitásban egész korrekt ennyiért..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest