Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kocsó
aktív tag
Steve1207: basszus én meg a hétvégén leejtettem. Pedig eddig még egyetlen telefonomat sem ejtettem le betonra. És persze pont a sarkára. Pattant 3-at a 3 sarkán, az ütő megállt bennem, felvettem, de a kijelzőnek szerencsére semmi baja nem lett. És persze pont most nem volt rajta a qrva Double Dip tokom

Spy89: De lehet hogy 47-ből.
Csak nem havonta, hanem évente és nem Ft-ból hanem $-ból
-
HUTCHDB
nagyúr
ez előttem szólókat még annyival egészíteném ki, hogy ez egy fém anyaghasználatú, nagyon precíz kidolgozású, minőségi érzetet adó telefon.
az s4-sem rosszabb minőségben, összeszerelésben, csak az műanyag.
ha azt el tudod fogadni.....
nekem volt az összes samsung S sorozat, de már nem kellene, pedig nagyon elvakult voltam.
a one sokkal jobban optimalizált, simább, folyékonyabb működést adó szerkezet véleményem szerint a jelenleg kapható legjobb androidos telefon, ami (szerintem) szebb kezelőfelülettel, szebb külső megjelenéssel is bír, nem egy átlagos populáris darab.
a kamera is jó, viszont vannak olyan élethelyzetek, amikor gyengébb képeket készít, ami (véleményem szerint) szoftveres hiba, melynek javítása várható.szóval one-t vegyél!

-
apaszka
veterán
Üdv.
Nekem S3 am van,de a fiamnak is azt vettem,már tavaly .Az enyém tökéletes,de a fiamé most lett felújítva a szervizben,mert vacakolt.
A Samu szerviz példás!
Házhoz jön,és cserél mindent amit kell.Kijelző ,alaplap,és minden cserélve lett. A töltője még mindig nem tölt. Ez széria hiba,vagy is sok a hibás darab.
Rengetegen más töltővel töltik,mert a gyári egy kalap.....S4 sem tökéletes,mert ha beleolvasol a topikba,nem csak a dicséretekről szól.
Viszont jó telefon az S3-S4.
Én viszont elcserélném az enyémet egy ONE ra.
Sőt készülök is eladni az enyémet.hogy ilyent vegyek.Bocsánat az OFFért!

Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest