Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ndavey
tag
Én is mindig kilövöm az appokat, sőt már párat le is tiltottam, hogy még csak véletlenül se használja.. Mobilnet az nekem is nagyon sokat aktív, de ha használom és pl képeket kell betöltenie akkor 2 perc alatt 1% merülés.. Amit észrevettem GSAM-ben, hogy pl facebooknál nagyon sok a felébresztések száma és az ébrentartás se kevés.. Ezekkel lehet valamit kezdeni, vagy lekorlátozni?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest