- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
ndavey #10400 üzenetére
Azért van ez, amit már milliószor elmondtam. Ennek a játéknak a neve a "kinek a hosszabb a f@sza".
Nem tudom mire jó ez, arra biztos, hogy megtéveszt pl téged is, meg még kismillió embert rajtad kívül, mert biztos a tietek a rossz. Átlagban ez a telefon, 3G/4G-vel, adatkapcsolattal, WiFi-vel, auto fényerővel, tehát minden olyan funkcióval ami ezt a telefont azzá teszi, ami, 17-20 óra készenléttel lehet számolni 3-4 óra kijelzővel. Értelemszerűen auto fényerőn, ha mondjuk napon vagy, és használnod kell, biztos nem azt fogod mondani, hogy nem veszed elő, mert romlani fog a statisztikám a 100% fényerőre váltás miatt, és azt már ciki lesz belinkelni. Ha nálad nem csak dísz, és úgy használod, ahogy azt kell, akkor nem fog 30-40 órát menni.
Az energiatakarékos mód segíthet ezen, de ilyenkor multimédiát, játékot használni nem célszerű, tehát ez nem is tekinthető normál üzemnek. Ettől függetlenül így elérhető viszonylag kevés kijelző használattal a 30-40 óra, de ez mint fentebb írtam nem összehasonlítható csak jól néz ki, és persze dobogós helyezés lehet a kinek a f@sza hosszabb játékban, de statisztikai adatnak nem mérvadó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest