- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
balika333
tag
Most töröltem le. Fent van a Gram Battery Monitor s semmit nem hoz, viszont az ébren tartásnál ott van az elsők között az App Lock. Végignéztem mindent de semmi. A Wakelock Det. program ír sok ébresztést ami megmagyarázná a gyors merülést hiszen csak ezt telepítettem. Meglátjuk leszedtem s holnap már többet tudok mondani. Köszönöm
-
ndavey
tag
Én is mindig kilövöm az appokat, sőt már párat le is tiltottam, hogy még csak véletlenül se használja.. Mobilnet az nekem is nagyon sokat aktív, de ha használom és pl képeket kell betöltenie akkor 2 perc alatt 1% merülés.. Amit észrevettem GSAM-ben, hogy pl facebooknál nagyon sok a felébresztések száma és az ébrentartás se kevés.. Ezekkel lehet valamit kezdeni, vagy lekorlátozni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- iPhone topik
- Borderlands 4
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Milyen routert?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest