Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: RCS
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Minden évben 2szer küldök értéktelen rongyot állat menhelyeknek. Hogy az állatok ne a csupasz betonon feküdjenek, pláne télen.
Most 2db 15kg rongyot küldtem.
Szakadt pólók stb.
Értéktelen rongy.
csomagonként 12000HUF az átvizsgálás, plusz ha bármire azt mondják az még használható valamire akkor vám megy rá, és adó. Igen, az adó hivatal vizzgálja át.
Aki kapja az fizeti, és annak kell nyilatkozni.
Barátomnak küldöm ő viszi be. Tehát magán személy magán személynek küldi.
Beszéltem a vámossal, az adó valakivel, és mondták, hogy mindenre, mindenre, fizetni kell. Nem január 1 től, hanem március , aprilis valamikortól, mikor újra megváltozott az egész. Covid vége óta, mikor újra nyílt minden.
Vissza hozattam a csomagot, és itt ülök 30kg rongyon.
Ha te tudsz valamit, akkor neked elküldöm, és megmondom melyik menhelynek kell elvinni a rongyokat.
De ha az van amit írtam, akkor azt a részt te állod.

Ui: telefonról vmiért nem fogadta az "off topic" hiába pipáltam, bocsi.
SunMount3r: vat = adó
Írtam is 56.18GBP
De mint írtam tuti, 100%, ezer biztos, hogy vám megy rá, nézd fenti esetet. Nem a netről, és hírekből tudom.
Válaszd az EU oldalakat, azzal tuti nem lesz gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Eredeti játékok OFF topik
- Micro Four Thirds
- Bundle topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Xbox Series X|S
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Corsair Water RGB PC - Aorus Z390, i9 9900k, 32Gb RGB PRO, 2080 Super, 1Tb M2, WiFi - Windows 11
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann