Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rayyy: "Derekas" irodaszékek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
Sziasztok! Adott egy Raspi model B az egymagos, fél giga ramos kiszerelésben. Erre tettem egy legújabb stretch raspbian light-ot, Kodi 17.6-ot és tvheadend 4.2-t. Digi DVB-C-t próbáltam összehozni (Mygica T230 adapterrel, fw fájlok bemásolva). A tvheadend szépen behangolja a csatornákat, kívülről VLC-vel rácsatlakozva nem villám de kép és hang is jön rendben, de a málnán futó Kodi valahogy nem birkózik meg vele. Látja a csatornákat, olvassa az EPG-t, de kép és hang nem akar lenni (utóbbi egyébként jól átmegy a HDMI-n, a Kodi felülete adja a lapozási hangokat). Indításnál bufferelés, de utána semmi. MPEG2 kulcs van, VC1 nincsen, de ha jól tudom akkor ez MPEG4 adás. Lehet a stretch light-ból hiányzik még valami komponens? Valamilyen codec csomagot kellene még telepíteni? Tudom hogy nem egy erőgép, de azért legalább diavetítésként csak meg kéne jelennie a képnek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- 8. generációs i7 PC - i7-8700k, 16GB DDR4, 256GB SSD
- 20% karácsonyi akció Komplett asztali gép eladó (GTX 1060 6GB, i5-7500, 512GB SSD)
- i5 12500/ RTX3070/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- GAMER INTEL I9 9900K/ 32GB DDR4 / RTX 2080Ti / 1TB NVME SSD /
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann