- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbalint18
csendes tag
sziasztok!
először egy média centert szeretnék építeni az rpiből, azt szeretném megtudni, hogy miket rendeljek pontosan, és később telepítsek hozzá -
cigam
titán
válasz
janesz64 #29496 üzenetére
Képernyővédő kikapcsolása+a Desktop verzióban gyárilag ott fityeg a realVNC. Miért küzdesz egy másik telepítésével?
-
janesz64
csendes tag
Sziasztok,
Egy újabb problémám akadt
Létre szeretném hozni a VCN kapcsolatot.
Ezt a parancsot használva, szegény Pi teljesen megadta magát, órákon át nem tudta végig vinni a telepítést...sudo apt-get update
sudo apt-get install realvnc-vnc-server realvnc-vnc-viewerValamit még kellene csinálni, vagy ez így jó?
köszi
-
janesz64
csendes tag
Működik
Ha jól látom ezt elég egyszer és nem kell az újraindítás után ismételni... (legalábbis egy újraindítás után felismerte a mappát)
Közben belefutottam egy problémába.
A Pi-n nincs se egér, se billentyűzet. Egy pár perc után leveszi a képet, de nincs mit megpiszkálni, hogy felébredjenerre mi a megoldás?A laptop sincs állandó üzemben, hogy onnan megcsiklandozzam...
Köszi
-
janesz64
csendes tag
Egy TP-Link USB portján van a HDD
A Pi nem kap vezetékes hálózatot, csak WIFI-t
A Win alatt egyszerű hálózati kapcsolatként van felcsatolva, otthoni hálózat beállítva, de nem a Win-alól szeretném, hanem attól függetlenül, ha lehet. Közvetlenül a Routerről.
volume1 a lemeznév \\192.168.0.1 a cím
Storage Sharing: elérés jelszóval
FTP: engedélyezve, port 21, az egész partíció
Media Server: engedélyezve, Server name: TP-LINK_51B8ezt látom a TP-Link felületén
nincs kiküldve az IP, csak belső hálózaton megymit kell használni a Pi-n?
-
cigam
titán
válasz
janesz64 #29491 üzenetére
WiFi-n keresztül USB-t? Ez két eltérő dolog. Pontosan mi, és hogyan(milyen protokollal) van megosztva a hálózaton?
pl. nem mindegy hogy jelszavas, vagy jelszó nélküli smb megosztás:
sudo mount -t cifs -o guest //WindowsPC/megosztásneve /media/idecsatolja
vagy
sudo mount -t cifs -o username=felhasználónév,password=jelszó //WindowsPC/megosztásneve /media/idecsatolja -
cigam
titán
-
janesz64
csendes tag
válasz
doberman #29487 üzenetére
Szia,
nahh, újra gépnél
Tehát a rendszer Kezdőképernyőről puskázva
Raspberry pi Desktop
Raspbian
Relase 2.2
2017 novA képek alapján ismét megváltoztattam a nevet/jelszót
Az eredmény ugyan az...
Merre tovább?
köszi
https://logout.hu/dl/upc/2018-03/10/304499_hvak5pyc9vcjayf9_kepkivagas_2.thumb.png
https://logout.hu/dl/upc/2018-03/10/304499_qigfffwfgbo3zjfb_kepkivagas2_2.thumb.png
Előkapartam a letöltő oldalt
DEBIAN STRETCH WITH RASPBERRY PI DESKTOP
The Raspberry Pi Desktop OS for PC and Mac - based on Debian Stretch
Versionovember 2017
Release date:2017-11-16
Kernel version:4.9ez lett telepítve
-
Pé
senior tag
-
A következő problémám akadt:
Több OSMC/Kodi csatlakozik a NAS-hoz, SMB-n. Ez eddig ment is szépen, évek óta, problémamentesen.
Tegnap volt viszont egy kis topológiai reform, aminek keretében megváltozott a NAS IP-címe.A Kodikban utána is akartam állítani a médiamappák elérési útját, de akár szerkeszteni akarom a meglevő beállításokat (ami nyilván a kézenfekvő megoldás), akár újra fel akarom venni őket, mindig "File exists" hibaüzenetet kapok. Fotóra, zenére, filmekre, vegyes fájlokra, mindenre...
Maguk a mappák nyilván elérhetőek, be is tudok lépni, csak elmenteni nem engedi a fenti hibával.
Hogyan tudom egyszerűen átállítani az elérési utak IP-címét?
Köszönettel: MaCS
-
Tegnap beüzemeltem a kicsikét, viszont van egy kis gondom. Van egy Mad Catz rat 5-ös egerem, és elég furcsán viselkedik. Maxra tolom a dpi-t és még akkor is nagyon lassú. Ha az egérmutató sebességét maxra állítom a pi beállításaiban, akkor jó lenne, de akkor néha random elteleportálgat az egérmutató. Ötlet? Az egér jó, windows alatt semmi baja, linuxos drivert nem találok hozzá. Ha egy régi/sima egeret dugok a pi-be azzal tökéletesen működik.
-
doberman
senior tag
válasz
janesz64 #29481 üzenetére
az első képen kérdezi, hogy elfogadod-e az ssh kapcsolathoz a kiszolgáló által küldött tanusítványt...
igen, el kell fogadnod ahhoz, hogy kommunikálni tudj vele...
(cikket mindjárt végig olvasom..)
csak egy kérdés gyorsban: jól látom, hogy a felhasználói név úgy kezdődik, hogy rasp... nem pi a felhasználói név és raspberry az alapértelmezett user/pass?? -
janesz64
csendes tag
válasz
doberman #29479 üzenetére
Szia, Putty-val ugyan ott vagyok
Wifi és LAN IP címmel ugyan ez az eredmény...
a jelszót nem ismeri fel, és nem ütöttem el.
Az SSH fájlt létrehoztam, a megfelelő meghajtón, a gyökérbenNem értem
a cikk
https://logout.hu/cikk/raspbian/raspi_config.htmlfeltöltöttem két képet,
https://logout.hu/dl/upc/2018-03/10/304499_uhgdfofab2xnbhgh_kepkivagas.png
https://logout.hu/dl/upc/2018-03/10/304499_qpw21wsnmc7tgvt0_kepkivagas2.png
-
doberman
senior tag
válasz
janesz64 #29478 üzenetére
nem használtam még kitty-t. de user - pass a belépés.
melyik oprendszert tetted az rpi-re? ( a root belépés legtöbbnél tiltott, felhasználóként kell loginolni majd su. keresem cigam fórumtárs cikkét csak még nem leltem meg...)
egyébként ha először kommunikálsz ssh-n egy szerkentyűvel akkor egy tanusítvány elfogadása az első amit látnod kellene.
esetleg próbáld ki a Putty-ot, Kitty helyett. -
janesz64
csendes tag
Sziasztok, tegnap óta tábortag lettem, ketyeg a Pi3.
Cigam cikke szerint szépen megcsináltam mindent de két lépésben nem jutottam előbbre, ebben kérek segítséget.
1. Kitty/SSH elérés
Kitty a Win10-en, SSH bekapcsolva (Raspbian grafikus felületen) - Kittyben beírom az IP címet 192.168.0.102 - kéri a jelszót (már megváltoztatva az alap) és nem megy tovább. IP címet a TP-Link felületére belépve DHCP menüben olvastam ki, tehát az jó. De mi nem? Se LAN kábelre dugva, se WIFI-n nem megy a jelszókérésnél tovább.2. Külső HDD elérés. A HDD a TP-Link-re csatlakoztatva, WIFI-n keresztül kell elérni.
Erre egyetlen megoldást nem találtam eddig. a //192.168.0.1/volume1 (Winben fordított \ így érem el) nem létező útvonalat jelez a Raspi
Van 3 lehetőség a felületen, de melyiket kell és hogyan használni? (fájlkezelő ablakban hálózati meghajtó csatolás pont)Köszi
-
Pé
senior tag
válasz
choco01 #29476 üzenetére
Egy Odroid XU4 szerintem jó lehet hozzá.
-
choco01
addikt
válasz
wassermann #29474 üzenetére
Hát egy részt azért néztem mert olcsóbb, és sokrétű, másrészt tanulmányi okokból el kell kezdenem linuxxal foglalkozni, így ez hasznos lenne, de nem tudom mennyire nehéz kivitelezni.. Van okos tv ami tamogat Plexet, meg kéne samba, dlna, meg a torrent kliens max 50-100 torrentre.
Pé:
És valamelyik konkurens, pl. : Pi Plus 2? -
choco01
addikt
Hali.
Szerintetek jobb ötlet egy RPi3b-t (vagy orange pi plus 2) venni torrenetezés, és a letöltött elemek megosztására, filmek távolról való lejátszására, NAS helyett?
-
maestro87
őstag
Sziasztok!
Raspberry Pi 3-hoz (LibreElec) melyik DVB-C tuner az ajánlott ha FHD-ban is akarok rögzíteni (Digi kábel)?
Illetve két tunerrel meglehet oldani, hogy egyszerre két csatornáról is rögzítsen? -
Tressy
senior tag
válasz
Zsírkrétamen #29467 üzenetére
Ezeket állitsd be hozzá mert akkor úgy fog menni ahogy elvárná az ember
-
-
válasz
Zsírkrétamen #29464 üzenetére
-
Pé
senior tag
válasz
Zsírkrétamen #29464 üzenetére
Ubuntu Mate van rá, de a Raspbian jobb szerintem. Pláne mivel Debian alapú mint az Ubuntu, nem fog gondot okozni a használata. A Windows IOT Core nem desktop rendszer.
-
Sziasztok!
Szeretnék mielőbb vásárolni egy Raspberry Pi 3 készüléket, és érdeklődnék, hogy melyik rendszert kéne használnom.
A cuccot csak "internetezős pc-ként" használnám, tök átlagos dolgokra, pár cikk elolvasása, egy kis fb, illetve még ami fontos, hogy a videókat full hd-ben tudjam, lejátszani youtube-ról. Játék nem fontos, arra tudom hogy ott az az emulátoros rendszer, meg tudom hogy minecraft pe-t fel lehet rá varázsolni, az bőven elég, de most nem is szempont. Van erre a ketyerére desktop ubuntu, és ilyen általános használatra megy? Vagy windows iot használható a mindennapokban? Tudom hogy ott a raspbian, viszont a fentebb említett 2 rendszert már használtam, elsősorban azokra lennék kiváncsi, hogy használható-e, van-e ezeknek értelme. -
adrian360
őstag
hmm nálam valami nem okés a táppal, amit hozzá kaptam papiron 2.5 amperes, de állandóan sárga villámozik, a samsung telefontöltővel nem dobálja, és ahogy ide oda cserélgetem, sem a táp sem a kapcsolós kábel nem tűnik elégségesnek. úgy tűnik be kell szereznem egy másikat
-
Pé
senior tag
Nekem van egy kínai és van egy angol. Semmi különbséget nem vettem észre működésben.
(#29458) petya220 :
Nyilván attól függ milyen projektben gondolkodsz. Én most csinálok egyet (gyakorlatilag kész van, már csak finomítani kell) egy időjárásállomást. Jelenleg Pi3-on fut, de később tervezem átrakni zerora. DHT22-es van rajta (amit később lecserélek egy BOSCH BME280-ra), meg egy kamera. Percenként mér hőmérsékletet páratartalmat, (később légnyomást) és megjeleníti egy 2x16-os LCD kijelzőn (felváltva dátum/idő - hőmérs/páratartalom)
Az adatokat elmenti adatbázisba is, és kirakja webserverre ahol látod a pillanatnyi mért adatokat valamint a hisztorikus adatokat is. A kamera is percenként csinál képet, szintén kirakja a webszerverre, és nap végén csinál belőle egy timelapse videót. (azt is tervezem hogy rakok rá egy mozgásérzékelőt, és ha mozgás van, akkor is csináljon képet és küldje el mailben). Ahogy írtam kb. 90%-os a kivitelezés, ha minden jól megy, csinálok nyákot az érzékelőknek és nyomtatok neki házat. -
petya220
senior tag
Milyen szenzorokat javasoltok otthoni projektre?
Bármi jöhet! -
doberman
senior tag
válasz
toth_janika #29456 üzenetére
win felöl: parancssorban: net view \\szerver.ip.cím mit ad vissza?
-
hpeti2
aktív tag
válasz
toth_janika #29440 üzenetére
Szia!
Itt találsz jó NFS leírást. Én még jó régen ez alapján simán megcsináltam és működött külső vinyóval. Persze az oldalon lévő más leírásokat is felhasználtam.
-
Zoly75
aktív tag
Hali!
Beállítottam egy rpi 3-at külső HDD-vel (nincs külön tápja) média pleyer-nek KODI-val.
A sárga villám néha felvillan, de amúgy nincs gond a lejátszással.
Hogy ne legyen sárga villámom, beszereztem egy USB elosztó kábelt. A közös végét dugtam a HDD-be a külön álló végeit meg az rpi-be, illetve egy USB-s tápra (400mA).
De így belefagyott a boot-ba. Túl kicsi lett volna a HDD-re kötött táp? Vagy a kábel kavart be valahogy?Aki csinált már ilyet az milyen kábellel, milyen tápokkal használja a rendszerét?
-
vargalex
félisten
válasz
Szia!
A szerveren tűzfal nem zárja esetleg a szükséges portokat? Megfelelő interface-on hallgat? Ha nem tallózod, hanem IP alapján akarod elérni, úgy sem megy?
-
petya220
senior tag
válasz
toth_janika #29448 üzenetére
igen... az "min"
Csak elírtam..Unknown parameter encountered: "client protocol"
Ignoring unknown parameter: "client protocol"Az jóó... mert smb-hez néztem ezt...
Próbáld ki "client" nélkül, az nem tetszik nekiEsetleg ha törlöd az smb szervert "purge"-al ? aztán reinstall? hátha.. több ötletem nincs
Ip stimmel?
átjáró?
port forwarding? (bár gondolom belső háló) -
petya220
senior tag
válasz
toth_janika #29446 üzenetére
Próbáld még ezt hozzáadni
client mint protocol = SMB2
client protocol = SMB2
client max protocol = SMB3Erre mit ad ki az ubuntu?
sudo smbstatus -b
-
petya220
senior tag
válasz
toth_janika #29444 üzenetére
Szerintem így:
min protocol = SMB2
protocol = SMB3De ha így nem megy, akkor így:
min protocol = SMB3
protocol = SMB3Egy próbát megér
-
petya220
senior tag
válasz
Windows-ról nem látod?
Mert win10-re már samba 3 kell -
M0RGI
őstag
Sziasztok!
A napokban vettem egy rpi 3b-t magyar eladótól, Essentials kit formájában.
Amikor megkaptam tudatosult bennem, hogy ez kínai verzió, nem angol.
Az eladó árult rpi3b-t önmagában is, annál angol van írva a weboldalán.
Még vissza tudnám küldeni 14 napon belül.Szeretném megkérdezni, hogy mik a főbb különbségek a két verzió között, tényleg annyival rosszabb a kínai, hogy minden weboldalon kiemelve hangoztatják, hogy ők angolt árulnak?
Köszönettel!
-
toth_janika
őstag
Sziasztok!
Tudom, lerágott csont, de még mindig nem találtam meg a megoldást a SAMBA megosztásra és fontos lenne. Tudom, álljak át NFS-re, de még nem sikerült olyan tutorialt találnom, ami normálisan leírná, hogy mit mikor hogyan... és a megosztás meg kéne...
Szóval 4.3.11-es SMB van fent a szerveren (Ubuntu) az RPi-n 4.2.11-es. Az RPi megosztását látja minden gép (linux, win, mac), de az Ubuntu-ét nem... Egyik sem.
A Global szekcióba hozzá van adva, hogymin protocol = SMB2
protocol = SMB2Mi lehet a gond?
-
Igen, megy, több is van, és az egyiket egy működő rendszer alól húztam ki
RAiN91 Lehet igazatok lesz. Eddig úgy rémlett, hogy azt is cserélgettem, de ma próbálva nem ment a billentyűzet sem a pwr csatiban. Rendeltem egy hubot, ha megjött, folytatom a kísérletezést
Minden esetre köszönöm az ötleteket -
Meg tudjátok mondani, hogy retropie alatt kontrollerrel hogy lehet kilépni a játékokból? Egyedül a NES emulátor alatt sikerült eddig két gomb kombinációjával. Xbox (kompatibilis) kontrollerrel próbálkoztam.
-
chris-v
senior tag
válasz
adrian360 #29428 üzenetére
A 8bitdo kontrollerek jók.
Nekem egy N30 Pro van és tökéletes.Nagyon jó minőség, sokáig jó az aksi, nagyon sok órát lehet játszani vele.
Csináltam egy NES kártyába épített PI zerot-t, az most eladó, és hozzáírtam a kontrollert is, hátha valakit érdekel. Ha az elmegy, akkor rendelek helyette egy SN30 pro-t -
adrian360
őstag
Tegnap nekem is meg jött a PI 3-asom, ezzel beléptem én is a táborba
Aliexpressről rendeltem 50$-os csomagot, 4hét alatt is volt. 2.5 A-s táp, 16 GB kártya, és átlászó ház ventivel volt a csomagban.
Elsősorban egy Retropie-os konzolnak készült, könnyű volt összerakni, bár elsőre azt hittem a hogy nem is átlátszó a ház, mert annyira rásimult a karcvédőfólia. Egyelőre NES és SNES játékokkal próbáltam, nagyon szépen megy, és könnyű a kezelése, egyedül a wifi miatt kellett csak billentyűzet, egyébként kontrollerrel simán irányítható és beállítható minden. A kontrollerre rátérve, sajnos viszont abból az Aliexpresses DataFrog-os cucc nem lett valami jó választás, ez a SNES utánzatú retro kinézetű. Beállítással nincs gond, de az irányító d-pad elég silány, sokszor más irány is benyomodik, vagy rosszul érzékel, nem tudom, szóval ezt a verziót nem ajánlom. Van esetleg valakinek bevált kontrollere retropie-hoz ? elsősorban NES, SNES, és esetleg PSX játékokra kellene.
-
petya220
senior tag
Ha már python...
Nekem is van egy projektem, amivel szenvedek
Vettem 2 db max7219 led mátrix-ot és most azt fejlesztgetem, hogy miket írjon ki!
Majd össze akarom kötni egy adatbázissal, deee az még messze van
Sajnos nagyon szemetes a kód még... -
válasz
RAiN91 #29425 üzenetére
while True:
GPIOA GPIO sor itt is ott van, nem csinál semmit, csak egy osztály neve.
Awhile True
végtelen ciklus, ha csak egy if lenne ott, akkor csak egyszer futna le a lekérdezés, és véget is érne a program.
Az =0 vagy =1 azért nem kell, mert aGPIO.input(17)
önmagában vagy 0 vagy 1 értéket ad vissza, amit az if igaznak vagy hamisnak értékel. De ezek már tényleg a python topikba tartoznak. (Egyébként pedig ==0 és ==1, mert az =0 értékadást jelent, nem összehasonlítást) -
RAiN91
őstag
Javítom a programot, elnézést, szerintem rosszul másoltam.
import RPi.GPIO as GPIO
import time
GPIO.setmode(GPIO.BCM)
input=GPIO.input(17)
while True:
GPIO
if(GPIO.input(17)):
print("pressed")
time.sleep(2)Ez most az, ami működik, egyelőre úgy, ahogy akarom, csak nem értem
Nekem csak annyi kell, hogy ha megnyomom a gombot, írja ki, hogy "pressed" (illetve ezzel párhuzamosan majd történjen még 3-4 másik dolog is, de az majd a jövő), majd 2 másodperc szünet (ha eközben nyomom, ne történjen semmi).
De a "while True" parancsot sem értem, miért nem elég csak az "if", valamint az if parancs után miért nem kell megadni, hogy pl = 0, vagy 1, igaz, hamis stb.De látom van Python topik, majd átköltözöm oda.
-
válasz
Titmouse09 #29422 üzenetére
Ja, tényleg, azt én is néztem, mi lehet, szerintem sajtóhiba, talán valami letörlődött a sor végéről. Vagy majd vki megmondja, aki ért hozzá.
-
válasz
Titmouse09 #29419 üzenetére
Mire gondolsz?
-
válasz
Titmouse09 #29415 üzenetére
Szerintem reset után alapból minden láb bemenetre van állítva, biztonsági okokból, ezért nem okoz gondot, hogy nincs a kódban külön megadva.
-
válasz
RAiN91 #29413 üzenetére
Mert a kezedben tartott drót antennaként viselkedik, és a légkörből felvett zavartól a hálózati brummig mindenféle random jelet közvetít a lábra. Hogy ez ne történjen meg akkor is, ha egy gomb van a drót végére kötve, kell egy le- vagy felhúzó ellenállás, 10-20kohm, különben az adott bemenet "lebeg". Én inkább arduinozok, annak beépített felhúzó ellenállás is van minden lábán (a tápra húzza az adott lábat) , a Pi-n ha jól tudom, beépített lehúzó ellenállások vannak. Ha nem akarsz külső ellenállással bajlódni, ezt is tudod használni.
-
RAiN91
őstag
Van valami összefoglaló leírás, hogy a GPIO portok hogy működnek?
Nem teljesen értem, lehet választani, hogy épp GND-re kapcsolja vagy 3,3V-ra?
import RPi.GPIO as GPIO
import time
GPIO.setmode(GPIO.BCM)
input=GPIO.input(17)
while True:
GPIO
if(GPIO.input(17)):
print("pressed")
time.sleep(2)Ennél a programnál akkor hogy működik, ha így van megadva? ("if(GPIO.input(17)):")
Ha egy drót darabbal hozzá érek a GPIO 17-hez, egyből érzékeli, pedig a drót másik vége a kezemben van, én meg a széken ülök. (Abban a hitben voltam, hogy a drót másik végét a 3,3V-ra kell kötni). -
wassermann
Topikgazda
válasz
zoltanz #29411 üzenetére
Nincs Gigás LAN, mert felesleges (ugyanis a "hálókártya" egy közös belső buszon osztozik a többi perifériával). A Pi ebben gyengébb, minta többiek.
Az erőssége az alacsony ár és az eladott magas darabszám (emiatt hatalmas csapat áll mögötte, könnyebb segítséget kérni, akár itt is)
-
zoltanz
nagyúr
válasz
wassermann #29410 üzenetére
Értem. Köszi!
Nincs is olyan amin van gigabit lan? (Tudom létezik Usb-->lan adater. )
Olyan átlátható táblázat nincs, ahol össze tudom könnyen hasonlítani a teljesítményüket? Mondjuk Arm-es táblagépeim voltak, ezekhez képest gondolom. -
zoltanz
nagyúr
Segítséget kérnék választáshoz. Valami letöltő, megosztó média boxot szeretnék,
(hw-es h.264) pi-t vagy Amlogic box alaplapot, azért bőngészésre is képes legyen Armbian-nal, 1GB Ram, 2 Usb úgygondolom elèg. Ami tartalmaz wifi, bluetooth-t. Jó lenne gigabit lan is. Köszi. -
zsopu
tag
Mennyire kompatibilis a Raspberry pi 3 ---> Banana pi m2 berry ?
memória azonos, processzor azonos, felfogatás azonos...
raspbian van az sd kártyán, ha kiveszem, berakom a Bpi be menni fog?
Vagy a Bpi saját raspbianja kell neki? -
RAiN91
őstag
válasz
Pulsar #29400 üzenetére
Szerintem is úgy van, ahogy felettem írták. Zero-n csak az egyik tud adatot.
(oda is van írva, PWR és USB, ebből csak az USB fog adatot átvinni, szóval onnan húzd ki a billentyűzetet és dugd be a Wifi-t). Vagy egy USB elosztót.(kezdő vagyok én is, de ennyire jöttem rá pár nap alatt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged