- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
Topikgazda
- Nem ajánlatos külső vinyót közvetlenül rákötni!
A Pi tápbemenete egy 1100mA-es áramkorlátozóval kezdődik, ebből lejön a Pi saját 700mA-es fogyasztása, a maradék marad a két darab USB-re. Ha két 100mA-es fogyasztású USB-s cuccod van (pl. bill, egér vagy Bluetooth) azok még elmennek, de nagyobb fogyasztású cucchoz, mint külső vinyó már aktív USB HUB kell.
-
Sziasztok! Megjött ma a Raspberry Pi. Tetszik, bár az SD kártya ami van rajta elég gyér most. Azt szeretném tőletek megtudni, hogy egy sima notebook merevlemezt elbír usb -n keresztül? (táp nélkül)
mobal,
-
azbest
félisten
Ha valaki openelec-et szeretne composite rca (cvbs) kimenettel használni, akkor szüksége lehet a következőkre:
config.txt -be beírni a pal normához:
sdtv_mode=2ki kell kapcsolni a hdmi cec-et
/storage/.xbmc/userdata/peripheral_data/rpi_2708_1001.xml
enabled értékét 0-ára állítaniegész tűrhető a képe, bár a hang mintha felszedne i/o zajt is
-
zola8van8
tag
válasz
Komplikato #2389 üzenetére
Úgy, hogy nálam a mértékegység Mb/error és nem Mb/s
-
zola8van8
tag
válasz
wassermann #2387 üzenetére
Már látom is, ext2-vel kb 150Mb tudott leszedni egyszerre
Szerk: Holnap újratelepítem vagy nézek másik klienst, hátha megjavul
-
zola8van8
tag
mobal és sztanozs
nem lett jobb másik pendrive-val se. Probáltam az fstab-bal de nem változott, nem hiszem, hogy a jogokkal lenne baj, mert tudja írni csak megszakad viszonylag periodikusan
-
sztanozs
veterán
válasz
sztanozs #2378 üzenetére
No már emlékszem mi volt. Az ntfs-t alapból csak a root tudja írni (nálam így volt), de a transmission nem root nevében futott, hanem saját userrel. Az fstab-ba be kellett állítanom, hogy a transmission user is tudjon írni az ntfs partícióra.
wiki linkNálad szerintem nem ez a gond, de beírom, hátha más is belefut...
-
-
zola8van8
tag
Ezzel a "90Mbként Resume Now" módszerrel letöltöttem az ubuntu .iso-t, majd mount-oltam az iso és tudtam listázni a listázni a tartalmát, vagyis gondolom lejött rendesen.
Hogy lehet "rendetlenül" csatolni? (csak a nagyon alapok mennek linuxban) Létrehoztam az /mnt-be egy usb1 könyvtárat majd fdisk -el megnéztem, hogy hol érem el a pendrive-ot: mount /dev/sda1 /mnt/usb1 (Az usb1 könyvtárnak 777 a jogosultsága.)
-
zola8van8
tag
Sziasztok!
Wheezy alá felraktam a Transmission-t web ui-va. Ezeket beállítottam: vm.min_free_kbytes = 32768 és cache-size-mb": 1. Egy ntfs pendrive-ra állítottam a letöltés helyét. Leszed kb 90Mb-t majd hibát dob: Error: Unable to save resume file: No such file or directory, a torrentre kattintok jobb gombbal majd a Resmue Now-ra, leszed megint kb 90Mb és újra hiba.
Van valamit tippetek, hogy mi állítsak be máshogy?
Előre is köszi! -
Sanyo
senior tag
Megérkezett a ModMyPi féle házam: [link]
-
Drótszamár
őstag
Egy kis tapasztalat:
Tegnap este lefagyott a raspi (debian).
Ma reggel nyomtam neki egy restartot, de boot loop-ba került, 5-6s után újraindult.
A TCP cubic registered sorig jutott általában.Kipróbáltam mindent, de semmi eredmény.
Végülis kiderült, hogy az eddigi táp fáradt el, csere után a rendes, és backup kártyákkal is indult rendben.
-
wassermann
Topikgazda
A Rpi kapcsolási rajzán a táp bemenet utáni legelső elem, egy 1100mA-es öngyógyuló biztosíték. Ez korlátoz be mindent. Az olcsó alkatrészek a megadott értékükhöz képest +-10%-ot "szórhatnak" lefelé is felfelé is. Ha a számunkra jobb, felső esetet vesszük (1,1*1100=1210), emiatt 1200mA-esnél nagyobb külső táp teljesen felesleges az Rpi áramkorlátozó biztosítékán nem fog átmenni nagyobb áram soha. Ebből le kell vonni az RPi saját fogyasztását és a maradék, áram ami valószínűleg legtöbbször kevesebb mint 500mA marad az USB kimenetre... ezért kell az aktív USB-hub!
-
azbest
félisten
A pi tápcsatlakozójánál található polyfuse korlátozza a bemenő áramot ~700mA felett valószínűleg lekapcsol. A pi usb csatlakozóinál pedig ~140mA polyfuse található, a nagyobb fogyasztású eszközöknél ezért szokott lekapcsolni az usb. Aktív, tápos usb hub szükséges a nagyobb étvágyú perifériákhoz. Nem a legjobb tervezés, mert így a pí-re hiába teszünk nagy tápot, az usb csatlakozói akkor sem tudnak sokat kiadni.
(#2368) D@reeo: meg kell nézni hogy az adott disztribúció tartalmazza-e a szükséges kernel modulokat.
-
D@reeo
aktív tag
Szia,
Igen, olvastam már Jeremy blogjában a leírás, és ki is próbáltam pár napja, azonban az ősrégi Creative márkájú webcamommal nem működött egyenlőre. (led világít, de nem látom a /dev/-ben a video0 eszközt, amit az ls -la paranccsal próbáltam kilistázni. Ebből azt gondolom, hogy nem ismerte fel , mert ha felismerné akkor ott kellene lennie. Vagy esetleg tipp, hogy tudom kideríteni, hogy maga az OS felismerte-e a webcamot?) Elindulni elindul hiba nélkül a stream, de se http-n se VLC-ben nem add képet.
Amúgy ezzel is el lehet szórakozni egy kicsit: Pi CamKérek kölcsön egy PS3 Eye kamerát, megpróbálom azzal is, ha azzal működik, akkor egyszerűen nem kompatibilis a megmaradt kamerámmal.
A kameramodulról olvastam, biztos ez lesz az egyik legjobb megoldás, azonban természetesen van alternatíva is rá :14k-s IP kamera.
Igaz nem HD, de irányítható, esetleg a 20 USD-os ledes kameramodul innenIgazából csak kíváncsiságból gondoltam kipróbálni a dolgot, de lehet, hogy hamarosan lesz rendelve még egy Pi erre a célra. Aztán már csak be kell lőni, hogy folyamatosan rögzítse a képet + esetleg mikrofon és egy ledes megvilágítás estére.
-
Szenty
tag
válasz
pockhome #2311 üzenetére
Rosszul olvastad, 700 mA-t maga az R-PI vesz fel. Célszerűbb tehát nagyobb tápot venni, mert rengetegen írták, hogy nagyobb terhelésnél és/vagy USB-s eszközök használata miatt instabilitási problémák akadtak vele. Ajánlott legalább az 1200 mA-es (mivel ha az R-PI-re rádugsz egy 500 mA-t fogyasztó USB-s eszközt, akkor szűken marad neki 700 mA), de a nagyobb nyilván nem baj.
És persze az USB-s eszközöknek a külső USB hub javasolt.
-
Szenty
tag
válasz
PPatrik #2330 üzenetére
Bizonyos egerek több áramot fogyasztanak, szerintem ilyen egyszerű az egész. Az USB 2.0-ig a szabvány alapvetően kétféle maximális tápfelvételt írt elő az eszközöknek: 100 mA és 500 mA. A külső 2.5"-os HDD-k sokszor ennél többet is megesznek a motor felpörgetésekor, ezért is fordul elő, hogy nem mindig tudnak elindulni.
Számolj! Ha 1200 mA-es tápod van, és egy USB-s egér 500 mA-t felszív, akkor az R-PI-dnek elképzelhető, hogy kevés a fennmaradó energia.
Pár tipp, sorrendben:
1. Próbáld meg a korábban nem működő USB-s egereket egy saját táppal rendelkező USB elosztóról működtetni!
2. Nézd meg, hogy a "dmesg" parancs kimenete (rootként futtatva) mit ír, miután bedugtál egy nem működő egeret!
3. Nézd meg a nem működő USB-s egereid tápfelvételét. Vagy az egéren, vagy dugd be egy Windowst futtató gépbe, ahol az eszközkezelőben a megfelelő USB root hub tulajdonságait megnyitva a Power tabon láthatod, hogy az arra a portra kötött eszkötök mennyit fogyasztanak.
4. Használj nagyobb tápegységet! -
Szenty
tag
Kérdésedre a válsz röviden: igen, van, aki már csinált.
Ugyanakkor én másik megoldást javasolnék. Egy kis előzmény: az R-PI-ben a GPU képes a HD tartalom dekódolására, és a kódolására is. Azonban a Raspberry Foundation csak a dekódolásra vásárolt licenszt, többek között az ár alacsonyan tartása miatt. A raspberry.org fórumán olvastam, hogy készül egy kamera modul az R-PI-hez. A modul 25$-ba fog kerülni, 5 megapixeles, és ami a legfontosabb: támogatni fogja a GPU-alapú HD kódolás licenszdíját. Az elkészülésének várható ideje még néhány hónap.
Valószínűleg ez lesz az egyik hatékony (ha nem a leghatékonyabb) mód arra, hogy az eszközt IP kameraként használjuk.
-
Szenty
tag
Az RS Componentsnél (UK) háromféle ház kapható:egy feketét, egy fehéret, és egy átlátszó színűt (mint például a Tic Tac doboz). A fenti linken a Continue gombra kattintva látod őket lenn, az Accessories között. Rendelni már megrendeltem, még néhány hét és jön. Ezen kívül találtam még egy nagyon szellemes, vidám kialakítású dobozt, a Pibow-t.
-
MiZY
tag
Nem ezekre talaltak ki, igy ertelme nincs eroltetni. LXDEt neztem a hivatalos Debian imageben, ha mit ne mondjak... Nem eroltettem nagyon a hasznalatat!
Mondjuk az mas kerdes, hogy a Debiant se nagyon, mert folyton irkalt valamit a memoriakartyara, aztan feltolta a loadot... (X nelkul) Ezek utan Archot raktam fel, es azota is az megy, mindenfele hiba nelkul. Nasnak lottem be, igy nyilvan agyonterhelve nincs, de a Debian abba is bebukott csunyan.
(Nincs semmi bajom a Debiannal, szervereken csak az futtatok a munkahelyemen!
-
Heló!
Valaki próbált már valamilyen alternatív grafikus felületet (alternatív alatt azt értem, hogy Gnome vagy Xfce) ?
-
FeeLing_
csendes tag
Sziasztok,
van egy elado raspberry_pi-m, csak kibontva volt, hasznalva nem.
15.000 Ft-ert eladom, jelenleg Zalaegerszegen talalhato, de Pestre is eltudom juttatni.
Privatba erdeklodjetek legyszi!
Udv.
-
sonar
addikt
Hi,
Dobozt vett már vki? Farnell-t nézegettem, de azt nem találtam. Honnan lehetne beszerezni?
-
lkarcsi
csendes tag
Sziasztok!
Azoknak írok akik rendelni akarnak: régóta akartam már venni egyet, viszont a 10-12 hetes lead time-tól tartottam egy kicsit, így inkább vártam. Kedd reggel érdeklődtem az FDH Kft-nél, hogy lehet e náluk kapni, válaszban azt kaptam, hogy adjam meg nekik a telefonszámom, mert aznap kapnak belőle készletet és ha megérkezik értesítenek. Így is lett, megrendeltem, tegnap már hozta is a futár, 12300 Ft-ot fizettem érte.
Szerintem mindenképpen érdemes érdeklődni náluk...
-
azbest
félisten
válasz
Csarlee #2341 üzenetére
ma nem nagyon megy az openelec buildelés, mert a freedesktop.org, ahonnan fordítás előtt töltene le dolgokat, éppen nem elérhető valami probléma miatt, így nem tudom kipróbálni még.
főleg azért is érdekel ez a megoldás, mert a softfp rendszerű arch-on eléggé köhögött a tvheadend streamje, az openelec újabb kernellel és hardfp-vel hátha jobb lesz. Külön külön próbáltam már openelecet és tvheadendet, működőnek tűnt csak nem voltak összekalapálva így.
-
misran
tag
Torrentre a Transmissiont ajánlom. Ehhez van jó kis táv-gui, azaz a laptopról, desktopról eteted a Raspi-t, hogy mit töltsön, aztán minden kikapcsolsz, ő meg dolgozgat csendben.
Biztos van más ilyen rendszer is, anno én rtorrent-et screen-nel használtam, de mára elkényelmesedtem.. -
misran
tag
Nálam Rasbmc fut, minden gond nélkül. 720p filmeket is néztem vele, de 1080(p?) film proba is volt. Ment, de ha tekertem, bármit tettem, kicsit akadt egy pár másodpercig, amíg a bufferben leült a vihar
. Zene, kép szuperül megy.
Egy noname (HQ) micro-usb töltőt használok hozzá, 1000ma, 5V, teljesen jó.
( http://www.hobbyrendeles.hu/termek.1122.halozati_usb_tolto_ )Eddig minden szuper, Q3-at is meg fogom nézni rajta.
Egy kis problémám azért van a rendelésemmel..
..a póló, amit kaptam mellé, kicsit vékonykának tűnik, félek, hogy pár mosás után lejön a málnás logo..
))
-
Endreas
tag
Helo!
Kicsit lemaradtam ezzel az aprósággal kapcsolatban..
Hol tudnék ilyet venni?E
-
Xmodule
őstag
Farnell vissza küldte a kartyamra a penzt. Mivel, hogy az törtent még marcius elejen jelentkeztem egy ilyen kis szerkezetre. Meg kellet adni a kartya adatokat akkor még paypal nem volt. Aztan megadtam en hulye. Erre julius elejen jön egy mail hogy penzt levontak elkuldtek az akkor regisztralt cimre. Vissza irtam nekik hogy nem lesz jo mert onnan pont par hete költöztem el cirka 600km meg kulönben is hogy gondoljak ezt hogy 3 honap utan se szo se beszed vonnak pezt es kuldik is. elöbb talan egy emlekztetö vagy egy jovahagyas hogy meg tenyleg akarom e. na aztan irtam en nekik egy szep kis levelet. Aztan tegnap vissza utaltak a penzt kereken. Ettul fuggetlenul van nekem egy raspym masik eladotol.
-
Sziasztok!
Mi a helyzet most? Lehet végre rendelni. Mindenhova regisztráltam már... sehol semmi...
mobal,
-
whabaky
tag
válasz
PPatrik #2330 üzenetére
Szia
Na, ennek örülök, hogy egyre több jót hallok a kicsikéről.Amúgy egy kis tipp:
Mivel gondolom azokhoz az egerekhez nincsen driver integrálva az OP rendszerbe amikkel próbálkoztál, ezért nem működtek szerintem.Netre: próbálj meg ping-elni valamit (mondjuk router).
- ha megy a ping, akkor nem a "géppel" van a gond
- ha nem megy a ping, akkor szerintem valamit vagy engedélyezni kell, vagy átállítani, mert gondolom itt driver probléma nem igazán léphet fel (legalábbis, ha a hivatalos honlapról töltötted le a Raspbian-t) -
azbest
félisten
most mutatott baani59 egy érdekes leírást, openelec buildelés media_buid-del (tvtunerekhez friss driverek):
http://tandrepires.wordpress.com/2012/08/01/raspberry-pi-openelec-pvr-dvb-t/a 6-os pontnál van egy kis hiba, meg a sebességet is lehet kicsit javítani, mert sokáig eltart:
$ PROJECT=RPi ARCH=arm PVR=yes make release -j 3ahol a 3 helyett a processzomagok+1-et érdemes írni.
-
PPatrik
aktív tag
Na megérkezett.
Végre, elvileg tegnap kellett volna ide érnie. Egy sd kártyára feldobtam egy Raspbian-t.
Minden működik, jót nevettem amikor megláttam, hogy van rajta scratch, 'írtam' is benne egy kis programot
Van viszont egy olyan probléma, hogy egyik egerem sem megy, viszont loptam egy olcsó szar egeret az meg mükszik, ki érti ezt?
Milyen torrent klienst ajánlotok rá?
Ja és a net elérést, hogyan lehet beállítani?
Mert bedugtam a kábelt, de a nincs net. -
fo_di
őstag
válasz
Castell #2325 üzenetére
1. alkalmas torrentezésre, célszerű egy merevlemezt kötnöd rá
2. debian telepítése annyi, hoy letöltöd az image-et, és a megfelelő programmal az sd kártyára írod
3. bebootol, és használhatod bejelentkezés után terminálban, egy startx beírás után meg guival is (vagy megoldható egyszerűen, hogy ezt megcsinálja magától)
4. a debian tartalmaz programokat, de torrent klienst éppen nem
5. apt-gettel tudsz leszedni torrent klienst is (egy sor a telepítése terminalban, vagy az apt-get guijában) -
wassermann
Topikgazda
Ha IP-s kameraszervert akarsz, a hardveraprón ITT pont árulok egy picike NSLU2 "linuxbox"-ot. Ennek a RPi-hez képest van háza és elérhető belső flash memóriája, de nincs csak egy hálózati és két USB csatlakozója. HD-s USB-s kamerát kettőt rá lehet kötni (Hub-al többet is). Megoldás pedig ebben a firmware-ban KLIKK Ha érdekelj írj.
-
Castell
aktív tag
üdv mki,
lenne egy pár kérdésem, sajnos kezdő vagyok az eszközzel és a linuxal kapcsolatban is:
1. alkalmas lenne-e a készülék torrentezésre? mondjuk napi 24 órában? (csak erre és hálózati megosztásra használnám)
2. mennyire bonyolult telepíteni a memokártyára mondjuk a debiant?
3. ha kész a telepítés, akkor csak bebootol és használhatom is?
4. a debian alapból tartalmaz-e progikat, jelen esetben torrent klinest?
5. szóval mennyire bonyolult egy progi telepítése?köszönöm a válaszokat.
-
TonTomika
aktív tag
válasz
whabaky #2319 üzenetére
Itt van egy ilyen projekt: http://www.raspberrypi.org/phpBB3....
-
Komplikato
veterán
válasz
whabaky #2319 üzenetére
Szerintem kismillió oldallal előrébb valaki linkelte egy külföldi arc képes beszámolóját, ő egy 3.5"-os kijelzőt aplikált rá érintőfóliával együtt és megadta az alkatrészek típusát és árát is ... tehát elvileg igen, az másik történet, hogy csatlakozó szinten mennyire tuti vagy mekkora szaktudás kell annak átkötéséhez ha nem jó.
-
whabaky
tag
Sziasztok,
Szeretném megkérdezni, hogy rá lehet valahogy eszkábálni egy érintőkijelzőt (mondjuk Smart II-ét)? Persze úgy, hogy működjön megjelenítőként és beviteli forrásként is.Köszi
-
baani59
aktív tag
Sziasztok,
a Raspbian-ra szeretném felrakni az XBMC-ét ez
http://www.raspberrypi.org/phpBB3/viewtopic.php?f=66&t=12455
alapján.
A Raspbian frissítése is lefutott, de ittwget https://github.com/downloads/RB-tomaz/xbmc-rdp-tomaz/xbmc-rdp-tomaz.armhf.deb
megakadtam.
Azt írja ki, hogy hogy:
"hozzáférés megtagadva, a fájl nem írható"Segítsetek, plíz.
-
fo_di
őstag
[link]
nemsokára új android ice cream sandwich build várható működő hardveres gyorsítással. igen kellemesen néz ki -
fo_di
őstag
válasz
pockhome #2311 üzenetére
okostelefontöltőknek általában kb 700-1000 mA az áramuk és a végük ráadásul mikrousb (ugyebár az kell hozzá), én egy galaxy s töltővel használom jelenleg még (és az elbír egy billentyűzet,egér, lan és pendrive kombót, többet nagyon nem, mert levágja az usb/ethernet buszt utána áramhiány miatt)
-
fo_di
őstag
válasz
pockhome #2309 üzenetére
hát valami, amin keresztül a kártyát a gépre tudod dugni, sosem árt
a gyári disztrók kb 2 gigás image-eket tartalmaznak, így 2 giga ajánlott, több nem árt, ha a fájljaidat is akarod rajta tárolni (de fentebb vanlinkelve a minimál, 80 megabájtos disztró is)
a nagyobb kártyákhoz ki kell terjeszteni a partíciókat utólag -
fo_di
őstag
válasz
pockhome #2306 üzenetére
raspberry pi downloads oldal
innen szedted le az image-et elvileg, ott volt a linek felett egy bazi nagy félkövér szöveg:
To use an image file, you will need to unzip it and write it to a suitable SD card using the UNIX tool dd. Windows users should use Win32DiskImager. Do not try to drag and drop or otherwise copy over the image without using dd or Win32DiskImager – it won’t work. If you’re still not clear on what to do, the community on the Raspberry Pi Wiki has written a guide for beginners on how to set up your SD card.
ez kellőképpen részletes leírás, és csak el kellett volna olvasniZolexx: itt tudsz körbenézni, hogy mások mikre használják: Raspi Forum: Projects
a legtöbben olyanra használják, amire korábban arduinot használtak volna (olcsóbb, ráadásul full linux van rajta, de ugyanúgy programozható a bemenete/kimenete), megint sokan médialejátszónak (limitáltan használható), néhányan meg webszervernek. de ez csak néhány ötlet
os ami van rá: debian wheezy, puppy, arch, openelec, android (erősen beta cm7 és alpha cm9) -
Zolexx
aktív tag
Hello
Oo, mire jo ez a kis raspi? Ugy ertem mire lehet hasznalni, mire hasznaljatok ugy igazabol? Milyen os-eket lehet rajta futtatni? Eleg olcso, de azon gondolkodom hogy mire is hasznalhatnam en ezt a kis kutyut igazabol.
Koszi a valaszokat. (sorry az ekezetert, telorol irok) -
pockhome
senior tag
srácok!
venni szeretnék egy ilyen kütyüt, az a kérdésem hogy:
leszedtem hozzá egy linux-ot a Raspbian “wheezy”-t pontosabban.
namost ha megvan az sd kártya meg a gép, hogyan telepítem fel a cuccost a kártyára?
mert egy képfájl van a rar-ba ennyi
ha valaki tudna egy részletes leírást vagy valamit küldeni akkor megköszönném! -
Xmodule
őstag
szerintetek egy ilyen cucc megér 1200ft -ot? gondolom egy ilyen jol jön a Pi -hez.
-
fo_di
őstag
valaki tudja, hogy letöltött image-et windowson mivel lehet kicsomagolni? (mármint minden ext4 partíció fájljait is)
letöltöttem egy cm7 image-et, amit manipulálni akarok gépen, hogy miuit csináljak belőle, és ahhoz kéne szétkapni az img-t, hogy windowson is lássam
vevő vagyok windows programokra meg esetleg cygwin megoldásokra is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Óra topik
- Formula-1
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- iPhone topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Gamer PC - R5 2600, RX 580 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest