Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
Farnell vissza küldte a kartyamra a penzt. Mivel, hogy az törtent még marcius elejen jelentkeztem egy ilyen kis szerkezetre. Meg kellet adni a kartya adatokat akkor még paypal nem volt. Aztan megadtam en hulye. Erre julius elejen jön egy mail hogy penzt levontak elkuldtek az akkor regisztralt cimre. Vissza irtam nekik hogy nem lesz jo mert onnan pont par hete költöztem el cirka 600km meg kulönben is hogy gondoljak ezt hogy 3 honap utan se szo se beszed vonnak pezt es kuldik is. elöbb talan egy emlekztetö vagy egy jovahagyas hogy meg tenyleg akarom e. na aztan irtam en nekik egy szep kis levelet. Aztan tegnap vissza utaltak a penzt kereken. Ettul fuggetlenul van nekem egy raspym masik eladotol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- BMW topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann