- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
Farnell vissza küldte a kartyamra a penzt. Mivel, hogy az törtent még marcius elejen jelentkeztem egy ilyen kis szerkezetre. Meg kellet adni a kartya adatokat akkor még paypal nem volt. Aztan megadtam en hulye. Erre julius elejen jön egy mail hogy penzt levontak elkuldtek az akkor regisztralt cimre. Vissza irtam nekik hogy nem lesz jo mert onnan pont par hete költöztem el cirka 600km meg kulönben is hogy gondoljak ezt hogy 3 honap utan se szo se beszed vonnak pezt es kuldik is. elöbb talan egy emlekztetö vagy egy jovahagyas hogy meg tenyleg akarom e. na aztan irtam en nekik egy szep kis levelet. Aztan tegnap vissza utaltak a penzt kereken. Ettul fuggetlenul van nekem egy raspym masik eladotol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Bivaly Gamer - MSI Z890 CARBON WIFI + Intel Ultra 9 285K + Patriot Venom 2x16GB DDR5 7000MHz CL32
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B760M DS3H DDR4 + Intel I5 14400F + Corsair 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B760M DS3H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B760M DS3H DDR4 + Intel I5 12400F + Corsair 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- HP 280 Pro G2 Sff üzleti gép i3/8GB/WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest